Liikunta Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on liikunta. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, tennis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan liikuntajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kaitalampi10 Nimenhuuto.com

Kaitalammen Kymppi 2019 uidaan sunnuntaina 04.08.2019. 10K klo 11.00 ja 5K klo 12.00. Ilmoittautuminen 01.04.2019 alkaen. Valitse uintimatkasi (5K tai 10K). Ilmoittautumalla hyväksyt osallistumisesi omalla vastuulla. Uintipaikan ylläpitäjä tai tapahtuman koordinaattori eivät ole vastuussa vahingoista. Suositellaan omaa henkilökohtaista vakuutusta. Kaitalampi 10K Open Water Swim will be organized 04.08.2019. 10K at 11.00 and 5K at 12.00. Registrations starting 01.04.2019. Select your swim distance (5K or 10K). Registrants agree to swim at their own risk and not to hold the facility or event coordinator responsible for injuries. Own personal insurance is recommended.

Jouni kirjoitti: Tulokset lisätty tiedostot-kohtaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Avovesiuinti, Uinti, Swimming, Open water swimming, Vesiliikunta, Kuntourheilu ja Luonto
Kaitalampi, Espoo, Finland
Ei asetettu
334

Liikkasali Nimenhuuto.com

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja kaikentasoisille kuntoilijoille Espoon Kauklahdessa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei ennen koronaa oli puhetta että porukka haluaisi lähteä mukaan "väriestejuoksuun". Silloin oli vielä oma loma tiedossa tapahtuman kanssa samaan aikaan joten järjestelyt jäi siihen. Nyt Helsingin tapahtuma on saanut uuden päivän eli 8.8.2020. Lähdetään porukalla mukaan. Tapahtumassa on siis tar... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
77

Tehotreenit Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntaa kivassa porukassa Saunalahden koulun tanssisalissa. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset: Puh. 050-380 6073 tanja.nakki@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
40