Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Matti kirjoitti: kynä kädessä... (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
28

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Zelin kirjoitti: When will we pay for the volleyball playing? (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
84

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

janne kirjoitti: Yritän ehtiä (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
19

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2018-2019 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja yleispelaajaa. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Treenit MA klo 20.00-21.30 (Espoonlahti) PE klo 19-21 (Kauklahti) SU klo 16-18.00 (Espoonlahti) ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Pekka kirjoitti: Hello, Here is our games to next pool AJ1 .Those are in nimenhuuto SING UP ! 18.11.2018 KIRI-WARTTI 2.12.2018. KIRI-VIVE 13.01.2019 KIRI-SISU1 INPORTANT; SING up in TIME ! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
38

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee...

Joukkue etsii pelaajia: Espoolainen varttunut joukkue.

Ville kirjoitti: Oli kiva pelata hyvää Itsenäisyys päivää. Ville (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
13

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Marja kirjoitti: Olen ehkä... jos pääsen tulen myöhässä. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
18

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Nadja kirjoitti: Pikaisesti ilmoittaudu treeneihin! Jos tulossa vähemmän kuin neljä joudun perumaan harkka. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
38

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Joonas kirjoitti: I bet there wont be trainings because unisport close at 18 (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
36

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Torstaina 18.10 meillä on pelivuoro vaikka Espoon kouluissa on syysloma Tarkistin äsken Espoon liikuntatilojen varausjärjestelmästä (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
14

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (11 kuukautta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Anna-Maria kirjoitti: Saisiko joltain kyydin? (24 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Dina kirjoitti: Moi, Dina harjoittelee Kauniaisten Lucia kurossa torstaisin 13.12 asti, joten tulevat 1.5 kk harkat torstaisin hankalat (sen lisäksi Suomen kurssi klo 1930-21). Muuten uusi ajankohta sopii mainiosti meille! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
18

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Pääsisikö Saara jonkun kyydissä? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
15

Espoo Lentis CT2 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: + isä tai äiti (ainakin yksi vanhemmista😃) (20 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
12

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juha kirjoitti: Sain yhden pelaajan lisää, Kinnusen Kari PPS M70. Asuu pelipaikan naapurissa. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
16

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Vuoden 2018 pelit on pelattu ja uuden vuoden 2019 harkat nyt nimenhuudossa. Jos joku ilmoittautuu yhteyshenkilöksi Keimolan Kaiun turnaukseen, voin tehdä tapahtumasta Nimenhuutoon kutsun. Itse en usko että jalka kestää neljää matsia. Eli jos ei muuten saada jouķuetta (7-9 pelaajaa), voin tulla pa... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
29

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Anni kirjoitti: Anni pääsee Kuopioon vasta perjantai koska on koodauskurssilla. Tuodaan autolla. Kyytiin mahtuu joku muukin jos on tarpeellista. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
20

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jussi kirjoitti: jos saadaan kuudes (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
14

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
37