Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, joukkuevoimistelu, sähly, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Matthieu kirjoitti: Saako ainakin 8 pelaajaa tiistaina ? (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
84

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Matti kirjoitti: Moro, Tossut heikossa hapessa joten ajattelin hankkia uudet. Suosituksia hyvistä kengistä & paikoista? Saksan Amazonilta saisi Asicsin Sky Elite FF:n 40 euroa halvemmalla kuin Suomesta: https://www.amazon.de/ASICS-Herren-Multisport-Indoor-Mehrfarbig/dp/B07L2VYBWN/ref=sr_1_14?crid=19W8W86121E75&ke... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
30

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2018-2019 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja yleispelaajaa. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Treenit MA klo 20.00-21.30 (Espoonlahti) PE klo 19-21 (Kauklahti) SU klo 16-18.00 (Espoonlahti) ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Pertti kirjoitti: Moi, Äijille pitäsi nyt pikemmiten löytyä yhdyshenkilö jos kerran Matthieu ei ehdi. Lisäksi jonkun pitäsi kuitata avaimet, kun koulut joissa on Äijien vuoroja ovat oma valvonnassa. Jos kerran Pekka on lupautunut valkuksi, niin jonkun pitäisi ottaa tuo yhdyshenkilön homma. Noita tehtäviä voi toki ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Matti kirjoitti: Tottakai tullaan, jos hengissä ollaan... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
23

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Nadja kirjoitti: Pikaisesti ilmoittaudu treeneihin! Jos tulossa vähemmän kuin neljä joudun perumaan harkka. (Vuosi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
35

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Henri kirjoitti: Liisa olis tulossa, mä ehkä (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
37

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Heidi kirjoitti: En pääse tälläkään viikolla pelaamaan, sillä olen huomenna Mäntyharjussa :( Onko jo kevään viimeinen vuoro? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
15

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
18

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: myöhäsempi vuoro sopii (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
18

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Ostettu liput katsomo B vasen rivi 4 paikat 12 ja 13 (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
19

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tiedoksi, että maksutonta beachvolley-opastusta on saatavilla joka maanantai ja tiistai Mellstenin rannalla klo 13-14. Se on alunperin ehkä tarkoitettu nuorille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita. Voi ottaa kavereita tai sisaruksia/vanhempia mukaan, ei tarvitse olla mitään lentopallotaustaa.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
22

EsLa Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Kyytejä tällä hetkellä lähdössä kaksi, minä ja Hanna. Yksi lisää tarvitaan jos Maggie on tulossa. Ja varmaankin on, koska on IN, hyvä niin! Anni tulee kai omalla perjantaina illalla ja joku pääsee varmaankin sunnuntaina kyytiin pois päin. Paluukyytiinkin tarvitaan vielä joku, niin Hannan ei tarvi... (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
15

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Olikin vielä väärä pelipaikka. Pelaamma tämään pelin Lähderannan koululla samaan aikaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Moi! Juvanpuiston koululla tänään talentti kilpailu eli Lentopallo peruttu!!!!!!!!! Jälleen kerran kiitos Karille tarkkaavaisuudesta. Viimeinen vuoro torstaina 2.5. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
29

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
26

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen A/B-tyttöjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

Teija kirjoitti: Kuka voisi kirjuroida huomisen 16 pelit ( Emppu lupasi tulla, mutta toinenkin tarvitaan). Katsothan tällöin etukäteen sähköistä pöytäkirjaa https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/kilpailusaannot-sarjamaaraykset-ja-poytakirjat/sahkoinen-poytakirja.html. Melko vaativaa samaan aikaan kats... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
16

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Oskari kirjoitti: In jos 6 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

VUFI lentis Espoo Nimenhuuto.com

VUFIn lentopallovuoro Espoossa on avoinna kaikille VUFIin kuuluvien yritysten palveluksessa oleville henkilöille. Katso lisää osoitteesta www.vufi.fi.

Airi kirjoitti: Ainakin yhtä huutaa. Tuomas? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
21