Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 41 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen urheiluseura, jonka päälaji on lentopallo. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Lauantain vuoro on kokeneemmille pelaajille klo 16.00-18.00. Sunnuntain vuoro klo 16.00-18.00 on tarkoitettu uusille aloitteville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Arto kirjoitti: Moro !! Pohdiskelin ajan kuluksi meidän paikallis-sarja joukkuetta ja sen kehitystä vaikka olenkin vain pelaajana siinä. Ajatukseni on että pelaillaan tämä kausi ja katsellaan mikä meidän taso on ja niin että kaikki halukkaat saisivat peli aikaa niin että saavat peli tuntumaa ja samalla tutkia mi... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
78

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Lauri kirjoitti: Jos sitä vain ehtii...TÖISSÄ KLO 19 ASTI! Yritän. (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Tommi kirjoitti: Pääsen paikalle 1.11. eli huomenna noin klo 19.15. Eli jättäkää ovi auki siihen asti. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava 5-divari miesten joukkue. Treenataan maanantai iltaisin 20.00-21.30 ja perjantai iltaisin 19-21 ja sunnuntaisin klo 16-18.00. TAVOITTEENA 4-div. Kaudelle 2018. Kaudelle 2017-2018 etsitään vielä aktiivisia pelaajia! Tule mukaan > ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Timo kirjoitti: Onkos meillä tässä normitreenit, kun matsi peruuntui? Ketä tulossa? Do we have normal training instead of the game? Who's coming? (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
38

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: 22.11.2017 pelataan taas sulkapalloa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Mervi kirjoitti: Moikka, Loppuvuosi meni omalta osaltani nuhailun, äänen menetyksen ja kaikenmaailman kiireiden parissa. Mutta ensi vuonna tulen mielelläni treeneihinne mukaan uudella innolla. Rentouttavaa Joulua ja Peli-ilollista Uutta Vuotta kaikille! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
14

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Alma kirjoitti: Myöhässä - 18.45 pääsen lähtee yliopistolta. (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
18

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Eveliina kirjoitti: Kirjuri check! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
34

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Midi kirjoitti: Lapset mukana (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Markku kirjoitti: Tarvitsen kyydin matsiin. Jos on tarpeeksi porukkaa voin jättää matsin väliin. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
14

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei C-tyttöjen uusi nimenhuuto sivusto on https://esle-cee0306.nimenhuuto.com Täällä ilmoitetaan C-tyttöjen harjoitukset ja pelit. Hi this is new site URL for C-juniors and here we will announce trainings, tournaments etc https://esle-cee0306.nimenhuuto.com Terveisin Juha (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
28

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Moi, Puma Volleyn valmentaja on ollut Pasiin yhteydessä ja kysyi kiinnostaisiko meitä harkkapeli heitä vastaan ensi su klo 12 alkavalla vuorolla Kannussa? Nyt ilmoittautuneita on Saimi ja Lotta. Laittakaahan ystävällisesti ilmoittautumiset joko in tai out niin tiedän saadaanko me riittävästi poru... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
17

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Hei, Ensi viikolla Espoon kouluissa on syysloma, mutta tämä ei vaikuta P-ELEn vuoroihin. Eli käykää ilmoittautumassa Nimenhuudossa ensi viikon treeneihin (16 ja 19.10). Jos 6 ilmoittautuu, pidetään treenit. Terveisin, Jarko/P-ELE ry (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan! Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Sain ilmoituksen liikuntapaikkavarauksista: Laurinlahden koulu tarvitsee liikuntasalin omaan käyttöönsä ti 28.11.- su 3.12.2017. ( Suomi 100 juhlatilaisuus.) Ulkopuolinen käyttö on peruttu ko. päiviltä. Ilmoittakaa salia käyttäville ryhmillenne. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
14

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan 02-01 syntynyt tyttö lentopalloa Länsi Espooseen B2 - joukkuee...

Anni kirjoitti: Moro. Annin synttäribileet peruuntuivat kun äiti on kipeenä. Anni voisikin lähteä turnaukseen jos mahtuisi vielä messiin ja kyytiin. Vsikka varahenkilöksi. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
21

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Salit nöykkiön alueella. Mukaan...

Tuomas kirjoitti: Meikäläiseltä jäi viime lauantaina pukkariin valkoiset Puman kengät (musta pumaraita sivuissa) kokoa ~45/46. Olisi hienoa jos joku voisi kopata talteen jos vielä ovat sielä. Itselläni tuli volttilähtö viimeksi kun teloin koipeani. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
36

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan!

Olli-Matti kirjoitti: Meh, joudun vielä kertaalleen pudottautumaan pois. Noussut kovin räkäinen olo tässä päivän mittaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo kaikki paikat kunnossa samalla kertaa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
16

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Ella kirjoitti: Päiviteltää osallistumistietoja huomisiin harkkoihin. Itse en pelaa, koska perjantaina nousi kuume mutta suurin osa palloista on mulla, joten tarvittaessa tuon avaimen ja pallot (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
25

Espoonlahden Isku naiset Nimenhuuto.com

Olemme iloinen ja aktiivinen porukka, joka on pelannut yhdessä monta vuotta. Iänkin tuomaa kokemusta löytyy... Pyrimme pitämään hauskaa ja pelin tason sellaisena, että kaikkien olisi mukava pelata.

Anne kirjoitti: Ritva on pois, mä passaan (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.