Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, joukkuevoimistelu, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Miika kirjoitti: En koko päiväks pääse mukaan, aamupeleihin luultavasti voisin päästä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
35

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Jaakko kirjoitti: Kuntolentiksen tämän vuoden VIIMEINEN pelivuoro! Nyt liikkeelle. (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
65

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
20

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2018-2019 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja yleispelaajaa. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Treenit MA klo 20.00-21.30 (Espoonlahti) PE klo 19-21 (Kauklahti) SU klo 16-18.00 (Espoonlahti) ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Jaakko kirjoitti: Hei Muutama kausimaksu puuttuu vielä, hoitakaapa pois. Hauskaa joulun odotusta Jaska ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sarjapelaajien kausimaksu on tällä kaudella 150 euroa. Jos käy Äijien treeneissä ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Terve, Laurinlahden koulun salin käyttökatko jatkuu valitettavasti vielä 20.1.2020 asti Tässä tänään saatu tieto: Hei, saimme tänään Laurinlahden koulun liikuntasalin tilanteesta uutta tietoa: ”Liikuntasalin lattian alle toteutetaan alipaineistus, jonka vuoksi liikuntasali on pois käytöstä 19.1.2... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
16

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Matti kirjoitti: Hyvää joulua! Muistakaa perse alas ja pallo ylös! T. Matti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
24

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Nadja kirjoitti: Pikaisesti ilmoittaudu treeneihin! Jos tulossa vähemmän kuin neljä joudun perumaan harkka. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
73

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Joonas kirjoitti: If we have practice match in Vantaa, hall is reserved so others can put ups games/practices (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
66

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
14

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Tuun tod.näk. myöhässä (17 minuuttia sitten)

Päivitetty 17 minuuttia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
19

EsLa Nimenhuuto.com

Saga kirjoitti: Kipeä🤮 (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Myöhässä. (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
31

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Vuoro on peruttu, kun katto vuotaa, joten ei mennä tänään. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
18

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: saatan tulla vähän myöhässä (28 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
25

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Torstai 9.1 2020 vuoro Kalajärvellä peruttu kaupungin/koulun opman käytön seurauksena. (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
30

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

Vesa kirjoitti: Hei, su pelin kokoonpano: Passarit Lada ja Nella. Liberot Abba ja Vilma. Yp:t Elena ja Saana. Hakkuri Karina. Kt:t Nelli, Emma ja Saija (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
20

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
28

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jyrki kirjoitti: Hei Laurinlahden koululla on havaittu sisäilmaongelmia ja sen vuoksi tämän syyskauden iltavuorot on kaikki peruttu. Eli pelit jatkuu ensi vuoden puolella, mikäli ongelmat on korjattu. Eli näillä näkymin 10.1.2020 taas pelataan. -Jyrki (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Perjantailentis Espoon keskus Nimenhuuto.com

Espoon Kunnon lentopallovuoro kaupungin työntekijöille. Toivotaan jonkinlaista perusosaamista.

Auvo kirjoitti: 50/50 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
22