Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 46 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, sähly ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kokeneemmille kuntolentopalloilijoille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Jos olet kiinnostunut tiistaivuorosta, ota yhteyttä hormis1@gmail.com. Viikonlopun kuntolentopallovuorot ovat lauantaisin ja sunnuntaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. HUOM! Vuorot alkavat vasta, kun vastuuhenkilö varmistuu. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Jaakko kirjoitti: Näyttää aika kovaa sadetta14:30 jälkeen... katellaan mitä saadaan (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
77

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten paikallissarjatason joukkue. Jos sinulla on lentopallotaustaa ja haluat treenata lentopalloa rennosti kerran viikossa, ja sen päälle pelejä miesten paikallissarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuoro kausille 2023-25. Lintulaakson koululla tiistaisin klo 19:30 - 21:30. Kotipelivuoro on meillä samassa paikalle sunnuntaisin 16:30-19:00. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miest...

Ile kirjoitti: https://www.lentopallo.fi/kilpailu/pelipassit/ Meille käy siis tuo harrastepassi 27€, linkki ostoon on sivun alareunassa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa hyvällä asenteella, vuosien kokemuksella sekä innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Tällä hetkellä EMME OTA UUSIA PELAAJIA mukaan! Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan kunhan porukkaa saadaan minimissään 6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin ajoissa, VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MUISTA SIIS ILMOITTAUTUA AINA IN TAI OUT! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
18

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Pelaamme Etelä-Suomen paikallissarjassa. Toistaiseksi harjoituksissa on tilaa pelaajille, joilla on jonkin verran kokemusta pallon käsittelystä ja jotka haluavat kehittyä lajissa. Harjoitusvuorot syksyllä 2023 ovat ma ja ke 19:30 ja pe 20:00. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä kirinaijat@gmail.com. *** We play in the local league in South Finland. For now there is room in trainings for new players who have some experience on the sport and who want to develop. Trainings in 2023 are Mon and Wed 19:30 and Fri 20:00. If you are interested, contact kirinaijat@gmail.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
36

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

NOTE: We've switched to using Suomisport as our primary event tracking tool. The easiest way to get to know us is to check the '❓ Info for New Players' topic under our Telegram channel: https://t.me/+gL_q9jz9LuAwOTg8. The biggest, fairest, and media-sexiest volleyball club in Otaniemi, Aalto-Volley ry. (previously PUS-Volley), is the official volleyball club of Aalto University. As a student organization, our aim is to provide student-affordable opportunities to play volleyball both casually and competitively.

Annika kirjoitti: last minute decision, I'll be a bit after 3 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Volleyball
Espoo
Sekajoukkue
186

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten aluesarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 19.30-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
21

EsLe C3 kaudella 2024-2025 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen C3 -joukkue kaudella 2024-2025

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo ja Volleyball
Espoo
Tytöt
16

Sabaas-Volleyball Nimenhuuto.com

Sabaas Volleyball on Friday Karamzinin Koulu, Kulloonmäentie 20, 02940 Espoo. Requested to respond your IN/OUT latest by Thursday 22:00. Transaction excelsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1FjyZifKh9FUxPFahbjRWLiAg9u8GP9WEB08vRLE_gIQ

Päivitetty noin kuukausi sitten

Volleyball
Espoo
Sekajoukkue
17

FK Kohellus Nimenhuuto.com

FK Kohellus, Unisportin futsal- ja lentopallosarjojen isoin pelote.

Leevi kirjoitti: Varalla, jos joku jää pois (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo ja Futsal
Otaniemi, Espoo
Sekajoukkue
163

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
17

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2020-21

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
80

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Kauklahden kentän valvontaohjeet 2024 Arkivuoro klo 15-21 Viikonloppuvuoro klo 10-17.30 Avaimet saat koripallokentän vieressä olevasta pienestä leikkimökistä. Avainlaatikko on mökin takana. Koodi siihen on 1916. Toinen avain käy kentän porttiin, toinen muihin oviin. Arkivuoroon mennessä portin tu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
20

Esle-A Nimenhuuto.com

Mimmi kirjoitti: ehkä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
40

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: 1 kaveri tulee mukana (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
13

EsLe B1 Nimenhuuto.com

Veronika kirjoitti: epävarma (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
19

EsLe BT 08-09 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Nyt myös B-tyttöjen SM-lopputurnaus Vammalassa ja sen myötä koko valtakunnallinen sarja on saatu päätökseen. Loppuottelussa Nurmon Jymy KT voitti Mikkelin Passarien B1:n 2-0 (25-21, 25-15) ja on kauden 2023-24 B-tyttöjen Suomen mestari. Pronssit menivät PuMa-Volleyn B1:lle, jota vastaan pääsimme ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
18

EsLa Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
18

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Mika kirjoitti: Onko kevään suureen finaaliin tulossa porukkaa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
25

TEAm Pehmo Nimenhuuto.com

TEA:n eli Työpaikkaurheilu Espoon (https://www.tea-espoo.fi/) järjestämää vapaamuotoista lentopalloa. Alunperin pelattiin pehmolentistä, mutta ajan saatossa on siirrytty oikeaan nahkapalloon. Kaikki sukupuolesta, iästä ja tasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan höntsälentistä Espoon Tapiolaan. Pelaamme kesäisin ulkona ja m...

Nata kirjoitti: Markku tulossa myös (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
31