Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Merja kirjoitti: Kivenlahden Kiri noudattaa Suomen hallituksen ja Lentopalloliiton koronavirukseen liittyviä linjauksia ja peruu kaiken harjoitustoimintansa 18.3. asti. Jatkosta tiedotetaan myöhemmin. Shortly in english: Trainings are cancelled at least until 18.3. (24 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
70

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2019-21. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Haukilahden koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Lentopalloliitto päätti pysäyttää sarjatoiminnan toistaiseksi Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua,... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
20

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja passaria. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Gsm. +358 50 3133811 Treenit MA klo 19.30-21.30 (Espoonlahti) Opettajantie 3 TO klo 19.30-21.30 (Espoonlahti) Opettajantie 3 ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and a setter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Pekka kirjoitti: tervehdys kaikille; Keskiviikkona 18.3 on liiton kokous jolloin tehdään lopulliset päätökset. mutta kausi varmaan ohi tältä erää. Iso kiitos koko joukkueelle kaudesta. kehityttiin joukkueena todella hienosti. Ja myös henkilökohtainen osaaminen ja taitotaso kehittyi pelaajilla. Toivottavasti joukk... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
28

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Aapo kirjoitti: Voisin tehdä niin, että poistan tulevat tapahtumat pelikalenterista ja lisäilen niitä taas, kun voidaan pelata. Onko tämä ihmisille ok? (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
24

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Koronaviruksen vuoksi Laurinlahden koulun salivuorot on peruttu 13.4.2020 asti Mikäli tilanne paranee niin seuraava lentisvuoro voi olla 16.4.2020 terveisin Veikko (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
17

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Joonas kirjoitti: Huomio Tekniikkakoululaiset, isot ja pienet! Harjoitukset on peruttu 18.3. saakka Koronaviruksen vuoksi. Ilmoitamme jatkotoimenpiteistä 18.3. Terveisin Markku Kokko (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
87

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Joonas kirjoitti: Tuun suoraan pelistä tonne. (29 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
87

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
14

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: FYI Hei! Vallitsevan tilanteen takia on päätetty että KAIKKI seuran toiminta perutetaan 31.3. asti. Mikäli tarvetta, peruutukset jatkuvat 15.4. asti. Tämä koskee kaikkia jaostoja, lasten, nuorten ja aikuisten harjoituksia ja kilpailutoimintaa. Jos harjoitusryhmät haluavat tilanteesta huolimatta h... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
19

EsLa Nimenhuuto.com

Verna kirjoitti: suoritettu 2.4 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
17

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Espoo Lentis on päättänyt että harjoitukset keskeytetään 18.3. asti jolloin Lentopalloliitto kokoontuu käsittelemään lisää virusepidemiaan liittyviä asioita lajin näkökulmasta. https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/tiedote-koronaviruspower-cup.html (24 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
24

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Ikäväkseni jouduin poistamaan kaikki tapahtumat (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
19

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Elisabet kirjoitti: Ellulla myös kurkkukipua ja päänsärkyä.Ei kuumetta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
31

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Hei, LOPPUKAUSI: Kuten olette hyvin tietoisia, valmiuslain voimassaoloa on pidennetty 13.5 asti. Tämä tarkoittaa ettei koulut avaa tilojaan iltakäytölle enään tällä kaudella eli sisäpelit näkemykseni mukaan on ohi tältä kaudelta lukuunottamatta Kaliksen treeniä 14.5. Se siis voidaan ehkä vielä pi... (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
28

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

Teija kirjoitti: Kevään pelit merkitty nyt. Koska Dynamo 2 siirsi hiihtolomaviikon pelin, tuli aika pelisuma maaliskuun loppuun: 19, 22 ja 24.3. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
21

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jyrki kirjoitti: Huom! Tämä vuoro on vasta hiihtolomaviikon jälkeen eli viikon päästä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Perjantailentis Espoon keskus Nimenhuuto.com

Espoon Kunnon lentopallovuoro kaupungin työntekijöille. Toivotaan jonkinlaista perusosaamista.

Auvo kirjoitti: Salien avautumista odotellessa: Vesalle - ja muillekin - tod.näk.laskenta kysymys: Olet jäänyt Vuoden Uros-kilpailussa toiseksi. Lohdutuspalkinnoksi pääset arvontaan. On 3 laatikkoa (A,B,C). Yhdessä on huomattava palkinto. Sanotaan, että tissimiehenä valitset B:n. Tämän jälkeen juontaja näyttää t... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
22