Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen urheiluseura, jonka päälaji on lentopallo. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Lauantain vuoro on kokeneemmille pelaajille klo 16.00-18.00. Sunnuntain vuoro klo 16.00-18.00 on tarkoitettu uusille aloitteville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Eero kirjoitti: Myöhässä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
79

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2015-17. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat tiistaina 23.8.2016. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten joukkue. Jos kiinnostaa treenata lentopa...

Ile kirjoitti: 50/50 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
22

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa palloileva 5-divari miesten porukka. Treenataan perjantai iltaisin 19-21 ja lauantai iltapäivisin 14-16.00 Kaudelle 2017 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, myös passari on haussa! Tule mukaan > ota yhteyttä: pauli.hirvonen@outlook.com tai pekka.karhunen@suomenwtc.fi Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Pekka kirjoitti: TÄRKEÄÄ ÄIJÄT !! On sovittu meidän naisjoukkueen kanssa että hoidetaan kirjuritehtävät siten että äijät hoitaa naisten matsit ja naiset äijien matsit. Tähän tehtävään täytyy löytyä vapaaehtoisia !! Ei voi olla siten että Matthieu hoitaa kaikki kirjurivuorot. Joten ilmoittautukaa vuorollanne kirju... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
28

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Jarno kirjoitti: 60 / 50 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Marcus kirjoitti: Tulen ehkä. Torstain harkkojen jälkeen alko taas painaa rintaan, mutta katotaan. (16 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
25

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme kaudella 2016-2017 naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Mervi kirjoitti: Moikka, Loppuvuosi meni omalta osaltani nuhailun, äänen menetyksen ja kaikenmaailman kiireiden parissa. Mutta ensi vuonna tulen mielelläni treeneihinne mukaan uudella innolla. Rentouttavaa Joulua ja Peli-ilollista Uutta Vuotta kaikille! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Jos pelaajie riittävästi, niin meen rats.kisoihin. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

Espoo Lentis 04-07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Suurimmalle osalle tyttöjä on jaettu kysely koskien Power Cup turnausta Vantaalla 8.-11.6.2017. Kysely on nyt lisätty myös nimenhuuto -sivuston "Kuvat ja Materiaalit" osioon Word tai PDF muotoisena. Pyytäisin kaikkia täyttämään kyselyn ja palauttamaan sen ensi viikolla jotta saamme tietoon k... (24 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
26

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Juha, Saatko porukan ABB:ltä? Meille olisi mahdollista Vesan, Simon ja ehkä Hannun kera 5-6 pelaajaa. Vahvistelkaa tulonne. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
10

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: 27.4 treenit Kalajärvellä peruttu. Sali varattu koulun omalle toiminnalle. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan! Timo Multanen

Timo kirjoitti: Tulisikohan tämän viestin mukana linkki sivuille? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
16

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Moi Pelaamme nyt miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Koti Espoossa. 5 porukk...

Tommi kirjoitti: Ottelun ajankohta muutettu 11.3. --> 18.3. Ajankohdan siirto ei vaikuttanut jo tehtyihin ilmoittautumisiin, joten tarkastaisitteko Olli, Vesku, Mikko ja Kalle omanne. (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty 20 minuuttia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
32

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan!

Lauri kirjoitti: Tällä kertaa ei vielä ikävä kyllä vaimon menojen takia ehdi, mutta ensi viikolla sitten (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Saija kirjoitti: Saatan tullakin, myöhässä, riippuen miten kotiudutaan vierailulta... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
26

Espoonlahden Isku naiset Nimenhuuto.com

Olemme iloinen ja aktiivinen porukka, joka on pelannut yhdessä monta vuotta. Iänkin tuomaa kokemusta löytyy... Pyrimme pitämään hauskaa ja pelin tason sellaisena, että kaikkien olisi mukava pelata.

Sonja kirjoitti: Tarvittaessa voin tulla kiireellä... (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
25

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Marja kirjoitti: Saatan myöhästyä! (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

Espoon Kunto Nimenhuuto.com

Espoon Kunto harjoittelee tiistaisin Kannusillan väestösuojassa, Kannusillankatu 4, Espoo.

Auvo kirjoitti: Tänään 3.2.2016, ois Kannussa klo 20-22 melkein tyhjä vuoro! EIFin vuoro, mutta nimenhuudon mukaan vain muutama menijä... (Vuosi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

VUFI lentis Espoo Nimenhuuto.com

VUFIn lentopallovuoro Espoossa on avoinna kaikille VUFIin kuuluvien yritysten palveluksessa oleville henkilöille. Katso lisää osoitteesta www.vufi.fi.

Tuija kirjoitti: Hei! Pikkurilli rupeaa olemaan jo pelikunnossa, mutta nyt alkaa 3 viikon loma. Jippii..!! Palaan sitten lentopallon pariin 9.2.2017. Mukavia pelejä teille! t. Tuija (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.