Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitään vielä kokeneita pelaajia, esim. keskipelaaja, libero ja yleispelaaja. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Puh. +358 50 3133811 Treenit Espoonlahdessa : MA klo 19.30-21.30 TO klo 19.30-21.30 LA klo 16-18 ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for experienced players for season 2020-2021, especially a middle player, a libero and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Phone +358 50 3133811 Indoor Trainings in Espoonlahti (August to May) : Mondays 19:30-21.30 Thursdays 19:30-21:30 Saturdays 16:00-18:00 Beach volley in Matinkylä (May to August), behind café Merenneito : Mondays klo 18-20 Fridays klo 18-20

Joukkue etsii pelaajia: Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitää...

Pekka kirjoitti: tervehdys kaikille; Keskiviikkona 18.3 on liiton kokous jolloin tehdään lopulliset päätökset. mutta kausi varmaan ohi tältä erää. Iso kiitos koko joukkueelle kaudesta. kehityttiin joukkueena todella hienosti. Ja myös henkilökohtainen osaaminen ja taitotaso kehittyi pelaajilla. Toivottavasti joukk... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
43

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Kristi kirjoitti: Olen ehkä tulossa. Kaaduin polkupyörällä noin 3 kuukautta sitten ja jalka tuntuu vielä vähän... kipeä? En tiedä, miten se käyttäytyy kentällä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
74

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten alue/paikallissarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2019-21. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Haukilahden koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Tiedoksi ohje: Hei, ohessa Lintulaakson koululta saamamme viesti. Välittäkää eteenpäin kaikille liikuntasalia käyttäville tahoillenne niin, että tieto valuu myös käyttäjille saakka. Ystävällisin terveisin: Liikuntapalvelut Voisitteko välittää iltakäyttäjille sellaiset terveiset, että seurat sopis... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
33

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa hyvällä asenteella, vuosien kokemuksella sekä innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan kunhan porukkaa saadaan minimissään 6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin ajoissa, VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MUISTA SIIS ILMOITTAUTUA AINA IN TAI OUT! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet!

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten paikallissarjassa (3-sarjaa vastaava) pelaavaan iloiseen ja mukavaan ...

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Tänään ei pelata, vain kaksi oli ilmoittautunut (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
17

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2020-21

Meeri kirjoitti: Kun joskus jatkuu, niin onkohan samat harjoitusajat ja -paikat ? Nyt ke18-20. Terv Meerin isä Kari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
97

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Joonas kirjoitti: Tuun suoraan pelistä tonne. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
105

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Hannulle iso kiitos sauna saaresta. Olipahan paikka jonne kannatti tutustua. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
25

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Sellainen varaus, että tällöin saattaa olla Elliotin synttärit (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

EsLa Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Vanlen A-tytöt tulee vieraaksi. Treenipeli. (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Saimi kirjoitti: tuun kattoo (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
31

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: B-tyttöjen kausiaikataulu on julkaistu https://junnulentis.fi/kausiaikataulu/ (muutettu 3.9.2020) La 10.10. Tasoturnaus La 31.10. 1. pooliturnaus La 21.11. 2. pooliturnaus La 12.12. 3. pooliturnaus La 9.1. 4. pooliturnaus La 30.1. AM-turnaus La 13.2. 5. pooliturnaus La 27.3. Välieräturnaus La 10.... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
20

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Ei taida kannattaa mennä jos 3 on in? (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
19

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Tarkistetaan klo 18. Jos ei kuutta ilmoittautunutta, perutaan. Eli kaikki ilmoittautumaan! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
25

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
33

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Kalevi kirjoitti: Vieläkin on ollut liian hyvä sää🥶 (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
17

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kevään pelit merkitty nyt. Koska Dynamo 2 siirsi hiihtolomaviikon pelin, tuli aika pelisuma maaliskuun loppuun: 19, 22 ja 24.3. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
20

Samsport Nimenhuuto.com

Samsportin erilaiset tapahtumat.

Lauri kirjoitti: Koronan vuoksi Samlinkissa on kielletty syksyn aikana kaikki kokoontumiset, minkä vuoksi ei ole harkkoja. Kouluvuoro on peruttu syyskauden ajaksi. Katsotaan tilanne vuodenvaihteen jälkeen. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Lentopallo, Sähly ja Sulkapallo
Espoo
Sekajoukkue
51