Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on jo hiukan edistyneimmille ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Tiistaisin pelailemme Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Merja kirjoitti: Voin tulla jos tarvitsee (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
78

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Erä haluaa siirtää pelin. Uusi aika on KESKIVIIKKONA 3.1.2018 Puistolan urheilutalolla (Koudantie 2, Helsinki). Ilmoita (=merkkaa nimenhuutoon) pikaisesti pääsetkö! Ja huomautuksena että edellisenä päivänä on vuoden 2018 ensimmäiset treenit. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
32

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Tommi kirjoitti: Pääsen paikalle 1.11. eli huomenna noin klo 19.15. Eli jättäkää ovi auki siihen asti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava 5-divari miesten joukkue. Treenataan maanantai iltaisin 20.00-21.30 ja perjantai iltaisin 19-21 ja sunnuntaisin klo 16-18.00. TAVOITTEENA 4-div. Kaudelle 2018. Kaudelle 2017-2018 etsitään vielä aktiivisia pelaajia! Tule mukaan > ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Matthieu kirjoitti: Pitäisikö siirtä tämän ottelun kun Matti ja Tero eivät pääse ? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
37

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: 24.1.2018 pelataan lentopalloa kotiottelu Terveisin Ville (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Alma kirjoitti: Opinnot loppuu Ateneumissa 19.00, tuun kyllä myöhemmin mukaan jos pelit vielä jatkuu... :) (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Tuukka kirjoitti: Jos pelit alkaa klo 12.00 jälkeen niin voisin päästä, aamulla biitsivuoro. Sama juttu noiden muiden turnausten kaa. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
37

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Mervi kirjoitti: Moikka, Loppuvuosi meni omalta osaltani nuhailun, äänen menetyksen ja kaikenmaailman kiireiden parissa. Mutta ensi vuonna tulen mielelläni treeneihinne mukaan uudella innolla. Rentouttavaa Joulua ja Peli-ilollista Uutta Vuotta kaikille! (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
14

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: Mentäiskö tän pelin jälkeen yhdessä syömään? Vähän niinkun myöhästyneet pikkujoulut! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ville kirjoitti: Sorry, tähänkään en pääse. En mihinkään ole kadonnut, nyt viimeaikoina vain ollut työvuorot pahasti samaan aikaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
14

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Kristina kirjoitti: Hei, Onko 20.12.17 treeni? Kristina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
17

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei C-tyttöjen uusi nimenhuuto sivusto on https://esle-cee0306.nimenhuuto.com Täällä ilmoitetaan C-tyttöjen harjoitukset ja pelit. Hi this is new site URL for C-juniors and here we will announce trainings, tournaments etc https://esle-cee0306.nimenhuuto.com Terveisin Juha (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
28

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Moi! Hyvää uutta vuotta kaikille. Treenit alkavat kun koulut avaavat ovet eli ensimmäinen treeni maanantaina 8.1 klo 19 Juviksen koululla. Kaikki mukaan! -Jarko- (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan! Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Sain ilmoituksen liikuntapaikkavarauksista: Laurinlahden koulu tarvitsee liikuntasalin omaan käyttöönsä ti 28.11.- su 3.12.2017. ( Suomi 100 juhlatilaisuus.) Ulkopuolinen käyttö on peruttu ko. päiviltä. Ilmoittakaa salia käyttäville ryhmillenne. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
14

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Salit nöykkiön alueella. Mukaan...

Joni kirjoitti: Tarviiko kirjuria? Mulla 19.00 asti töitä, n. Puoleksi ehtisin paikalle (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
37

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Anni kirjoitti: Moro. Annin synttäribileet peruuntuivat kun äiti on kipeenä. Anni voisikin lähteä turnaukseen jos mahtuisi vielä messiin ja kyytiin. Vsikka varahenkilöksi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
22

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Olli-Matti kirjoitti: Meh, joudun vielä kertaalleen pudottautumaan pois. Noussut kovin räkäinen olo tässä päivän mittaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo kaikki paikat kunnossa samalla kertaa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
16

espoonlentis Nimenhuuto.com

Espoon kovin lentopallojengi. Treenit kerran viikossa perjantai-iltaisin. Valmentajan motto: "Treenaamalla oppii treenaamaan- Pelaamalla pelaamaan". Joten treeneissä pelataan ja kuntoa testataan 3-divarissa. Rinkiin mahtuu vielä kaudelle 2017-2018 pari peluria.

Kalle kirjoitti: Välierät ja finaalit 10 joukkuetta pelaa pitkän runkosarjan 8.10.2017-18.2.2018, jonka jälkeen 4 parasta pelaa välierät (1-4, 2-3) 25.2.-11.3.2018 Välierät pelataan kahdesta voitosta Välierien voittajat pelaavat finaalit 18.-31.3.2018 Finaalit pelataan kahdesta voitosta. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
13

Samsport Nimenhuuto.com

Samsportin erilaiset tapahtumat.

Lauri kirjoitti: Kaikki mukaan sähläämään, varsinki ne jotka ovat osallistumassa turnaukseen. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo, Sähly ja Sulkapallo
Espoo
Sekajoukkue
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.