Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 41 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen urheiluseura, jonka päälaji on lentopallo. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Lauantain vuoro on kokeneemmille pelaajille klo 16.00-18.00. Sunnuntain vuoro klo 16.00-18.00 on tarkoitettu uusille aloitteville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Raimo kirjoitti: Moi. Pariin viikkoon ei pelaamista nilkan takia (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
89

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Matti kirjoitti: Lintulaakso: "Liikuntasaliin johtavan sähkölukollisen ulko-oven yhteyteen on tilattu ovikello, joka ei valitettavasti vielä ole toiminnassa. Tiedotamme heti, kun ovikello toimii. Toivottavasti nopeasti. Jos tarvitsette omavalvonta-oven aukaisua, niin soittakaa jollekin ryhmäläiselle, joka tulee s... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
32

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa palloileva 5-divari miesten porukka. Treenataan maanantai iltaisin 20.00-21.30 ja perjantai iltaisin 19-21. Kaudelle 2017-2018 etsitään vielä aktiivisia pelaajia! Tule mukaan > ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Matti kirjoitti: Moro/Hi! Meillä on Laajasalossa vapaa (poikkittainen) kenttä Laajasalon palloiluhallissa lauantaina 23.9. klo 12:30-14:30 - voitaisiin pelata/pitää harkat siellä jos olisi tulijoita. We have the chance to practice in Laajasalon palloiluhalli on Saturday 23.9. in case it is not too far away ;-) t.... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
33

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: Tänää sulkapalloa klo 20-22 Terveisin Ville (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Marjo kirjoitti: Osakunnan kokous klo 18, yritän ehtiä sieltä messiin (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
31

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme kaudella 2016-2017 naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Mervi kirjoitti: Moikka, Loppuvuosi meni omalta osaltani nuhailun, äänen menetyksen ja kaikenmaailman kiireiden parissa. Mutta ensi vuonna tulen mielelläni treeneihinne mukaan uudella innolla. Rentouttavaa Joulua ja Peli-ilollista Uutta Vuotta kaikille! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Midi kirjoitti: lapset mahdollisesti mukana (30 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei C-tyttöjen uusi nimenhuuto sivusto on https://esle-cee0306.nimenhuuto.com Täällä ilmoitetaan C-tyttöjen harjoitukset ja pelit. Hi this is new site URL for C-juniors and here we will announce trainings, tournaments etc https://esle-cee0306.nimenhuuto.com Terveisin Juha (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
28

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Moi, Puma Volleyn valmentaja on ollut Pasiin yhteydessä ja kysyi kiinnostaisiko meitä harkkapeli heitä vastaan ensi su klo 12 alkavalla vuorolla Kannussa? Nyt ilmoittautuneita on Saimi ja Lotta. Laittakaahan ystävällisesti ilmoittautumiset joko in tai out niin tiedän saadaanko me riittävästi poru... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
17

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Esa kirjoitti: Työreissu Saksassa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
11

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Matti kirjoitti: Sahran Pallo haluaa pelata meitä vastaan Tuomelan koululla klo 20 alkaen. Menen Kalajärvelle ja lähden sieltä pallojemme kanssa 19:45 Tuomelan koululle, voi mennä myös suoraan Tuomelan koululle Ainontie 33, Vantaa.. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
32

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan! Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Sain ilmoituksen liikuntapaikkavarauksista: Laurinlahden koulu tarvitsee liikuntasalin omaan käyttöönsä ti 28.11.- su 3.12.2017. ( Suomi 100 juhlatilaisuus.) Ulkopuolinen käyttö on peruttu ko. päiviltä. Ilmoittakaa salia käyttäville ryhmillenne. (33 minuuttia sitten)

Päivitetty 33 minuuttia sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
16

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Salit nöykkiön alueella. Mukaan...

Martin kirjoitti: Moro, joudun valitettavasti jättää tämän kauden pelit väliin. Aikatauluhaasteiden takia (työ+perhe) en pysty olemaan täysillä mukana, niin parempi ottaa brejkia ja koittaa taas täysillä mahdollisesti ensi kaudella. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan -04 -02-syntynyt tyttö lentopalloa Länsi Espooseen harrastus C...

Vesa kirjoitti: Hei huomisen ma 18.9. ohjelma: 18.45 seura-asusteiden sovitukset ja tilaukset tarpeen mukaan 19.00 alkulämmittelyt Kannusalin juoksuradalla 19:15 kuntotestit Juoksurata * 20m juoksu * vauhditon pituushyppy * kuntopallon heitto eteen ja taaksepäin * olkapään liikkuvuus 20:00 Palloilusali * ulottuv... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
21

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan!

Olli-Matti kirjoitti: Meh, joudun vielä kertaalleen pudottautumaan pois. Noussut kovin räkäinen olo tässä päivän mittaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo kaikki paikat kunnossa samalla kertaa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Espoonlahden Isku naiset Nimenhuuto.com

Olemme iloinen ja aktiivinen porukka, joka on pelannut yhdessä monta vuotta. Iänkin tuomaa kokemusta löytyy... Pyrimme pitämään hauskaa ja pelin tason sellaisena, että kaikkien olisi mukava pelata.

Sonja kirjoitti: Hei! Laitoin milloin pääsen, mutta tulen matseihin, jos on tarvetta tai sitten olen poissa vuorostani. Ma treeneihin tulen, jos vain kyyti järjestyy! Torstait laitoin milloin en ole paikalla! (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
24

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Olipahan kovat pelit ja todella pitkiä palloja. Kiitokset meille. Ilmoitelkaa jo ensi viikon tilanteesta ajoissa, vaikka nyt näyttääkin porukan kasaaminen mukavalta Muistakaahan ilmoittautua myös 6.10 synttäriturnaukseen Salmisaareen (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

espoonlentis Nimenhuuto.com

Espoon kovin lentopallojengi. Treenit kerran viikossa perjantai-iltaisin. Valmentajan motto: "Treenaamalla oppii treenaamaan- Pelaamalla pelaamaan". Joten treeneissä pelataan ja kuntoa testataan 3-divarissa. Rinkiin mahtuu vielä kaudelle 2017-2018 pari peluria.

Ville-Veik kirjoitti: panostan torstaille, ja la turnaukseen (17 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.