Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Merja kirjoitti: Vuosikokous on maanantaina 29.6., ei ti 30.6.! Näppäilyvirhe Nimenhuutoon merkinnässä. (23 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
70

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (Vuosi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
20

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2019-21. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Haukilahden koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Lentopalloliitto päätti pysäyttää sarjatoiminnan toistaiseksi Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua,... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja passaria. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Gsm. +358 50 3133811 Treenit Espoonlahdessa : MA klo 19.30-21.30 TO klo 19.30-21.30 LA klo 16-18 ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2020-2021, especially a middle player and a setter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Indoor Trainings in Espoonlahti (August to May) : Mondays 19:30-21.30 Thursdays 19:30-21:30 Saturdays 16:00-18:00 Beach volley in Matinkylä (May to August), behind café Merenneito : Mondays klo 18-20 Fridays klo 18-20

Pekka kirjoitti: tervehdys kaikille; Keskiviikkona 18.3 on liiton kokous jolloin tehdään lopulliset päätökset. mutta kausi varmaan ohi tältä erää. Iso kiitos koko joukkueelle kaudesta. kehityttiin joukkueena todella hienosti. Ja myös henkilökohtainen osaaminen ja taitotaso kehittyi pelaajilla. Toivottavasti joukk... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
33

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Tämä tulee vähän pian;-) Mutta merkitse kalenteriisi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
24

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Meeri kirjoitti: Kun joskus jatkuu, niin onkohan samat harjoitusajat ja -paikat ? Nyt ke18-20. Terv Meerin isä Kari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
87

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Koronaviruksen vuoksi Laurinlahden koulun salivuorot on peruttu 13.4.2020 asti Mikäli tilanne paranee niin seuraava lentisvuoro voi olla 16.4.2020 terveisin Veikko (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
17

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Joonas kirjoitti: Tuun suoraan pelistä tonne. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
87

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Myöhästyn hiukan (27 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
19

EsLa Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: EsLan turnaukseen valmistava biitsileiri: https://esla.sporttisaitti.com/?x255200=1627824 Ja turnausilmoittautuminen: https://esla.sporttisaitti.com/?x255200=1646495 26.7 Kouvolassa on turnaus 03-04 ikäisille, ei tarvita biitsipassia. Rohkeasti vaan mukaan, siellä on monen tasoista pelaajaa. Meid... (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Kuuma keli tulossa. Muistakaa hattu mukaan. Ja juomaa reilusti. Kannattaa juoda jo etukäteen (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
24

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Lentopalloliiton ohjeistus harjoitteluun 1.6.2020 alkaen - lukekaa kaikki Yleiset ohjeet: 1. Ohjeet on käytävä läpi etukäteen koko ryhmän kanssa sekä huolehdittava, että myös lasten perheet saavat tiedon ohjeista etukäteen. 2. Noudata Suomen hallituksen (https://vnk.fi/artikkeli/-/asset_publisher... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
31

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Ikäväkseni jouduin poistamaan kaikki tapahtumat (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
19

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Ari kirjoitti: Nina tulee mun puolesta ( mulle ei oikein tuo pölyinen pelialusta sovi ) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
28

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kevään pelit merkitty nyt. Koska Dynamo 2 siirsi hiihtolomaviikon pelin, tuli aika pelisuma maaliskuun loppuun: 19, 22 ja 24.3. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
25

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
31

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jyrki kirjoitti: Huom! Tämä vuoro on vasta hiihtolomaviikon jälkeen eli viikon päästä! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

TEAm Pehmo Nimenhuuto.com

TEA:n eli Työpaikkaurheilu Espoon (https://www.tea-espoo.fi/) järjestämää vapaamuotoista lentopalloa. Alunperin pelattiin pehmolentistä, mutta ajan saatossa on siirrytty oikeaan nahkapalloon. Kaikki sukupuolesta, iästä ja tasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Pirjo kirjoitti: Kovan tuulen takia maanantain lentis siirretty tiistaille! (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
28