Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 38 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2021-2022 etsitään vielä kokeneita pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja hakkuri. Toinen passari olisikin tervetullut. Ota yhteyttä: matthieu.molinier@gmail.com Treenit Espoonlahdessa: MA klo 19.30-21.30 KE klo 19.30-21.30 LA klo 16-18 ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for experienced players for season 2020-2021, especially a middle player and an opposite. Second setter welcome too. Contact : matthieu.molinier@gmail.com Indoor Trainings in Espoonlahti/Kivenlahti (August to May) : Mondays 19:30-21.30 Wednesdays 19:30-21:30 Saturdays 16-18 Beach volley in Matinkylä (May to August), behind café Merenneito : Mondays klo 17-20 Thursdays klo 17-20

Joukkue etsii pelaajia: Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitää...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo ja Beach volley
Espoo
Miehet
39

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Merja kirjoitti: Kaikki maaliskuun vuorot on peruttu myös aloittelijoilta. Kaupungin linjauksen mukaan 2007 syntyneiden ja siitä vanhempien ikäryhmien harrastustoiminta on kiellettyä kaupungin hallinnoimissa sisä- ja ulkoliikuntatiloissa 1.-31.3. 2021. Toivottavasti huhtikuussa päästään vielä treenailemaan sisälle! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
74

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten alue/paikallissarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2019-21. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Haukilahden koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Aikuisten alue- ja paikallissarjan otteluista on tullut jonkin verran palautetta, että annettuja koronaohjeistuksia ei noudateta kunnolla. Vetoamme joukkueisiin, että turvallisuusasiat hoidetaan nyt viimeisen päälle. Monella paikkakunnalla salit on laitettu kiinni kokonaan. Tätä emme halua. Jokai... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
33

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa hyvällä asenteella, vuosien kokemuksella sekä innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan kunhan porukkaa saadaan minimissään 6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin ajoissa, VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MUISTA SIIS ILMOITTAUTUA AINA IN TAI OUT! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet!

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
21

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Päivitetty melkein 7 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten paikallissarjassa (3-sarjaa vastaava) pelaavaan iloiseen ja mukavaan ...

Päivitetty 27 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
13

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Sakari kirjoitti: Jatketaan pelaamista; - Sakke ja Hannu. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
20

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Laurinlahden koulun liikuntasali on valitettavasti poistettu käytöstä kokonaan. Ensi syksyksi myönnetyt vuorot on siis peruttu. Katsotaan löytyisikö lähialueelta koulun salia josta saisi varatuksi vuoron Espoon sivuilta löytyy lisätietoa Koulussa otettiin mineraalivillakuitujen uusintanäytteet hu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
17

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2020-21

Ida kirjoitti: Hei Tänään vielä treenit normaalisti ilmeisesti? Terveisin Anna ja Ida (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
83

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Hamidreza kirjoitti: Let's see how it goes with my ankle! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
130

FK Kohellus Nimenhuuto.com

FK Kohellus, Unisportin futsal- ja lentopallosarjojen isoin pelote.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo ja Futsal
Otaniemi, Espoo
Sekajoukkue
46

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Midi kirjoitti: Eka vuoro mieluummin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

EsLa Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Elokuun loppupuolella pidetään pikku testi, tällä kertaa hiukan lyhyempi juoksuhaaste. Tavoitteena on juosta 2,5 kilometriä aikaan 11min 30sek. Minimitavoite on 12 minuuttia, muuten pääsee treenaamaan lisää. Tähän harjoitellaan omatoimisesti noin kolme kertaa viikossa, kerrallaan puoli tuntia. Ek... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei, uusimmat muutokset * A-ikäisten 4. poolivaihetta 24.4. ja B-ikäisten 3. poolivaihetta 17.4. ei pelata, vaan turnaukset siirretään suoraan neljän joukkueen finaali- ja sijoitusturnauksiksi, samoin tehdään C-ikäisten 3. poolivaiheen turnauksien suhteen. * Jos joku joukkue jää pois finaaleista ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
19

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Elina vilustui liian pitkäksi venyneellä uimareissulla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
17

EsLe DE Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
11

EsLe C2 07-09 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
16

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Jep, Kuten Juha asian ilmaisi, kausi on sitten taputeltu. Lentopallo on lueteltu joukkuelajeissa, jotka keskeytetään kolmeksi viikoksi. Espoon kaupunki pyytää perumaan yli 20-vuotiaiden vuorot, niin ei tule laskua vuoroista. Kari (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
19

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Tervehdys lentopallon ystäville. Biitsikausi jatkuu vielä hienona mutta pian voimme jatkaa pelaamista myös parketilla. Kausi 21-22 alkaa osaltamme 23.8 klo 19 Juviksen koululla ellei AVI aseta rajoituksia sisäliikunnan harrastamiselle. Nimenhuutoon on nyt päivitetty syyskauden vuorot. Huomioikaa ... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
24

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
20