Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Lentopalloliiton Etelä-Suomen Alueen sarjoihin tulee merkittäviä muutoksia alkavalle kaudelle. Miesten sarjat jakaantuvat Aluesarjaan ja Paikallissarjaan ja naisissa pelataan toistaiseksi vain Paikallissarjaa. Uudistuksen tarkoitus on pienentää joukkueiden osallistumiskynnystä mm. kustannuksia vä... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
28

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu paikallissarjaassa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Zelin kirjoitti: I will go if plays >= 4 :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
89

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Tommi kirjoitti: Pääsen paikalle 1.11. eli huomenna noin klo 19.15. Eli jättäkää ovi auki siihen asti. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
22

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava 4-divarissa miesten joukkue (nyt aluesarja) Kaudelle 2018-2019 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaajaa ja yleispelaajaa. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Treenit MA klo 20.00-21.30 (Espoonlahti) PE klo 19-21 (Kauklahti) SU klo 16-18.00 (Espoonlahti) ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in 4th division (aluesarja now). We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Pekka kirjoitti: Pelasi note, CRAYFISH SEASON START 21.07.2018 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
25

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: Tänään 2.5.18 pelataan sulkapalloa. Terveisin Ville (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Alma kirjoitti: Onks tästä jotain lisätietoa - kauan kestää, mitä maksaa ja pääseekö myöhässä mukaan? :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Nadja kirjoitti: Pikaisesti ilmoittaudu treeneihin! Jos tulossa vähemmän kuin neljä joudun perumaan harkka. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
34

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Joonas kirjoitti: Voin olla tarvittaessa passari niin saadaan pelattua pois (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
30

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Midi kirjoitti: Tulen lasten kera (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Alkaan kauden turnausviikonloput on julkaistu. Pelit siis joko lauantaina tai sunnuntaina: Tasoturnaus: 6./7.10.2018 1. pooliturnaus: 21.10.2018 (HUOM! syysloman päätösviikonloppu ja sunnuntai ensisijainen päivä) 2. pooliturnaus: 17./18.11.2018 3. pooliturnaus: 8./9.12.2018 4. pooliturnaus: ... (28 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
26

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Rimma kirjoitti: Olen tosi harmissani etten pääse mukaan ekoihin treeneihin aiemmin sovitun pakollisen menon vuoksi. Hauskoja ekoja treeneja teille! 👍😊 (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
13

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jorma kirjoitti: Moi, Jätän tämän illan pelin väliin. Polvi on sen verran huonona. Tsemppiä peliin. T. Jore (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Moi! Käykää ilmoittautumassa torstain treeniin jotta tiedämme kannattaako mennä paikalle. Emma tulee kanssani. Ilmoittautukaa ennen klo 17. Zorig, montako olisi tulossa Sahran pallosta? Terveisin, Jarko (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Anni kirjoitti: Anni pääsee Kuopioon vasta perjantai koska on koodauskurssilla. Tuodaan autolla. Kyytiin mahtuu joku muukin jos on tarpeellista. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
18

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Salit nöykkiön alueella. Mukaan...

Tapani kirjoitti: Oittaa 2018 lähestyy - peli-iloa osallistuville. Salikausi ja samalla try out -treenit miesten joukkueisiin lähestyy. 4-sarjaan on sopivasti tunkua. Toivottavasti myös 5-sarja järjestäytyy viimevuotista helpommin. Roolitustoiveita erityisesti 4-sarjan rosteriin otetaan vastaan: hakkurit, keskitor... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
31

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Olli-Matti kirjoitti: Meh, joudun vielä kertaalleen pudottautumaan pois. Noussut kovin räkäinen olo tässä päivän mittaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo kaikki paikat kunnossa samalla kertaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
16

TEAm Pehmo Nimenhuuto.com

TEA:n eli Työpaikkaurheilu Espoon (https://www.tea-espoo.fi/) järjestämää vapaamuotoista lentopalloa. Alunperin pelattiin pehmolentistä, mutta ajan saatossa on siirrytty oikeaan nahkapalloon. Kaikki sukupuolesta, iästä ja tasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Pirjo kirjoitti: Hei, tänään pelien (täydet joukkueet!) jälkeen Nata ehdotti aloitusajan siirtämistä puolella tunnilla ja ehdotusta kannatettiin. Syinä auringon asento ja se, että moni ehtii paikalle vasta kuuden jälkeen. Kokeillaan siis jatkossa aikaa 18:30 - 20:30. Toki jokainen voi lähteä aikaisemminkin kotiin... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
30

Yritetään liikkua Nimenhuuto.com

Entinen Yirttäjien Liikunta ry, nykyisin yritetään liikkua !!!

Juha kirjoitti: Kaksi kolmesta sopii minulle. Tietty säävarauksella. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
17