Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on jo hiukan edistyneimmille ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Tiistaisin pelailemme Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Sauli kirjoitti: Tuun kyllä jos tarvitaan ja saadaan 4 (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
90

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Tulisiko joku ensi tiistaina 17.4 kirjuriksi??? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Tommi kirjoitti: Pääsen paikalle 1.11. eli huomenna noin klo 19.15. Eli jättäkää ovi auki siihen asti. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
22

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava 4-divarissa miesten joukkue Kaudelle 2018-2019 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti passaria ja keskipelaajaa Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Treenataan MA klo 20.00-21.30, PE klo 19-21 ja SU klo 16-18.00. Kesällä pelataan rantalentistä MA ja KE klo 18-20 Matinkylässä (Koukkuniementie 1, Espoo, Mereneidon takana) ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in 4th division. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a setter and middle player. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi We train on Mondays 20.00-21.30, Fridays 19-21 and Sundays 16-18. In summer, beach volley Mondays and Wednesdays klo 18-20, Koukkuniementie 1, Espoo (behind café Merenneito)

Matthieu kirjoitti: Fysio told me today it would be better to avoid beach volley entirely for a few weeks if I want a chance to recover from this knee pain ;( So I'm off for a few weeks, see you maybe in July (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
26

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: Tänään 2.5.18 pelataan sulkapalloa. Terveisin Ville (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Marja kirjoitti: Pauli mun s-posti on mfeirikki@hotmail.fi (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Nadja kirjoitti: Pikaisesti ilmoittaudu treeneihin! Jos tulossa vähemmän kuin neljä joudun perumaan harkka. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
35

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Joonas kirjoitti: Voin olla tarvittaessa passari niin saadaan pelattua pois (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
31

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Terhi kirjoitti: Hei Onko viikonlopun turnauksesta vielä lisätietoa; aikataulua, tehtäväjakoa, tarpeita, toiveita? Lähden pe-aamuna reissuun ja tulen su-aamuna suoraan Oittaalle. Voin hoitaa asioita siis vain to-iltaan asti. (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Ilmoittakaa kommenttikentässä kuinka moni vanhemmista tulossa niin tarjoilujen määrä osataan arvioida (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
29

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Vilma kirjoitti: Moi, Huovisilta tulossa Vilman lisäksi kolme eli koko perhe paikalla. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
17

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jorma kirjoitti: Moi, Jätän tämän illan pelin väliin. Polvi on sen verran huonona. Tsemppiä peliin. T. Jore (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Moi! Käykää ilmoittautumassa torstain treeniin jotta tiedämme kannattaako mennä paikalle. Emma tulee kanssani. Ilmoittautukaa ennen klo 17. Zorig, montako olisi tulossa Sahran pallosta? Terveisin, Jarko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Anni kirjoitti: Anni pääsee Kuopioon vasta perjantai koska on koodauskurssilla. Tuodaan autolla. Kyytiin mahtuu joku muukin jos on tarpeellista. (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
22

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Salit nöykkiön alueella. Mukaan...

Vesa kirjoitti: Moi, kauden päättäjäiset 1.6.2018 tällä kertaa hieman poikkeavalla kaavalla, sillä päätimme niin että säästetään keilaturnaus syksyyn niin saadaan varmaan paremmin porukkaa paikalle. 1.6. ohjelma on seuraava: Hikipelit biitsiä Hietsussa ja sen jälkeen saunottelemaan ja murkinoimaan Taivallahden t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
36

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Olli-Matti kirjoitti: Meh, joudun vielä kertaalleen pudottautumaan pois. Noussut kovin räkäinen olo tässä päivän mittaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo kaikki paikat kunnossa samalla kertaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
16

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Kati kirjoitti: Kyytiin mahtuu 3hlöä Leppävaara-Kilo reitiltä (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
25

Yritetään liikkua Nimenhuuto.com

Entinen Yirttäjien Liikunta ry, nykyisin yritetään liikkua !!!

Juha kirjoitti: Kaksi kolmesta sopii minulle. Tietty säävarauksella. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
21