Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on jo hiukan edistyneimmille ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Tiistaisin pelailemme Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Pekka kirjoitti: min 8 (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
89

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: Tulisiko joku ensi tiistaina 17.4 kirjuriksi??? (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Tommi kirjoitti: Pääsen paikalle 1.11. eli huomenna noin klo 19.15. Eli jättäkää ovi auki siihen asti. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
22

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava 5-divari miesten joukkue. Treenataan maanantai iltaisin 20.00-21.30 ja perjantai iltaisin 19-21 ja sunnuntaisin klo 16-18.00. TAVOITTEENA 4-div. Kaudelle 2018. Kaudelle 2017-2018 etsitään vielä aktiivisia pelaajia! Tule mukaan > ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Pertti kirjoitti: Nyt Skida vuorostaan Vihtavuoren Pamauksessa, M60 kultaa. Hyvä Kiri. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
30

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: 25.4.2018 pelataan kevään viimeinen 6 sarjan lentopallo ottelu sitten pelataan keskiviikkoisin sulkapalloa ellei toisin ilmoiteta. Terveisin Ville (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Tässä kohdassa 30.5. siis mahdollisuus vieraisiin ja saunailtaan. Katson tilanteen onko sali jo koululle varattuna. Silloin pitäisi harkita päätös päiväksi viikkoa aiemmin 23.5. Ensi viikolle voi jo ilmoittautua ;-) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Joonas kirjoitti: Voin olla tarvittaessa passari niin saadaan pelattua pois (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
31

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Anna-Maria kirjoitti: Meillä auto korjaamolla, tarvitsisin kyydin (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Ilmoittakaa kommenttikentässä kuinka moni vanhemmista tulossa niin tarjoilujen määrä osataan arvioida (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
29

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Tervehdys kaikille,kuten varmaan olette huomanneet niin Hannaa ei ole viime aikoina näkynyt treeneissä.Hannalla ei tällä hetkellä tarpeeksi suurta motivaatiota käydä treeneissä/peleissä.Hanna pitää ainakin tämän loppu kevään/kesän taukoa.Katsotaan syksyllä uudestaan mikä on tilanne.Hyviä pelejä t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
17

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Löytyykö vielä kuudetta pelaajaa ? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Moi! Käykää ilmoittautumassa torstain treeniin jotta tiedämme kannattaako mennä paikalle. Emma tulee kanssani. Ilmoittautukaa ennen klo 17. Zorig, montako olisi tulossa Sahran pallosta? Terveisin, Jarko (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Anni kirjoitti: Moro. Annin synttäribileet peruuntuivat kun äiti on kipeenä. Anni voisikin lähteä turnaukseen jos mahtuisi vielä messiin ja kyytiin. Vsikka varahenkilöksi. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
21

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Salit nöykkiön alueella. Mukaan...

Aki kirjoitti: Jos hengissä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
36

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Olli-Matti kirjoitti: Meh, joudun vielä kertaalleen pudottautumaan pois. Noussut kovin räkäinen olo tässä päivän mittaa. Toivottavasti ensi viikolla olisi jo kaikki paikat kunnossa samalla kertaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
16

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2017-18

Alice kirjoitti: On mahdollista ostaa palloja Lentiksen kanssa halvemmilla kuin kaupasta. Sama polviensuojat. Pikkupallot maksavat 55€ Isopallot maksavat 78€ Polviensuojat en tiedä, mutta halvempi kuin Intersportissa. Ilmoittakaa jos kiinnostaa (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
34

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Katri kirjoitti: Missä tää on? Eyl? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
24

TEAm Pehmo Nimenhuuto.com

TEA:n eli Työpaikkaurheilu Espoon (https://www.tea-espoo.fi/) järjestämää vapaamuotoista lentopalloa. Alunperin pelattiin pehmolentistä, mutta ajan saatossa on siirrytty oikeaan nahkapalloon. Kaikki sukupuolesta, iästä ja tasosta riippumatta ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Arja kirjoitti: Ajattelin tulla vasta kuudeksi niin kuin ennenkin (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
29