Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Christoffe kirjoitti: Vuoro aloittelijoille. Training for beginners (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
66

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2019-21. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Haukilahden koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Ile kirjoitti: All autumn's matches are now in the calendar. Please enroll in. Kaikki syksyn pelit on kalenterissa. Ole hyvä ja ilmoittaudu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

jouni kirjoitti: Ehkä vähän myöhässä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
20

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
19

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2020-2021 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja passaria. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Gsm. +358 50 3133811 Treenit MA klo 19.30-21.30 (Espoonlahti) Opettajantie 3 TO klo 19.30-21.30 (Espoonlahti) Opettajantie 3 ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Pertti kirjoitti: Jos ette muuten saa porukkaa kasaan (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
28

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Riitta kirjoitti: Olisi hienoa, jos saisitte kaveritreenit onnistumaan tässä ke 29.1. Martinkalliossa klo 15 :) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
75

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Ihan mahtavaa että porukat on näin hyvin sitoutuneet keskiviikon vuoroon (ks seuraava keskiviikko) . Se pannaan kalenteriin ja siellä se on, ellei ylivoimainen este tule vastaan. Hieno homma ettei pelaajapulaa ole ollut. Ihan OK että molemmilla on pistelaskijat (7vs7) Niin kuin pulaa on Aseman Pa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
24

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Kevään ensimmäinen vuoro on torstaina 23.1.2020 Tarkistin koulun liikuntasalin tilanteen ja sain alla näkyvän kuittauksen: projektipäällikön mukaan alipaineistusurakka saadaan valmiiksi tämän viikon aikana, joten liikuntasalin iltakäyttö voi alkaa ensi maanantaina 20.1.2020 kuten aiemmin oli suun... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
16

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Henri kirjoitti: Maybe, will see how my hand feels... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
74

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten paikallissarjassa. Treenit maanantaisin Störängenin koululla klo 20-21.30 ja torstaisin Mainingin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
14

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: Voin tulla ekoihin peleihin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
19

EsLa Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Vapaaehtoinen puntti. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
16

Esle C 05-08 Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Moi, kuulin juuri että emme pääse Kauklahteen sunnuntaina vaan siellä on jotain muuta. Saamme sunnuntaille korvaavaksi vuoroksi todennäköisesti Leppävaaran klo 12-14. Laitan siitä tiedon tänne Nimenhuutoon viimeistään huomenna, joten katsokaa ystävällisesti missä treenit pidetään ja mihin aikaan. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
31

Vi-Ve Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Hei Tiistaina treenit Karamzinissa klo 19:00. Rohkeasti mukaan myös Sampo ja Ville. t. Kari (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
18

EsLe-bee0304 Nimenhuuto.com

Karina kirjoitti: La mulla on turnaus ja Su peli aamulla eli jos jaksan niin ilmaannun paikalle!!!! (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
25

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Vuoden viimeinen treeni on nyt pidetty ja paikalla oli hienosti 9 pelaajaa, yksi uusi kokeilija. Toivotamme kaikille rauhaisaa Joulua ja riehakasta Uutta Vuotta. Kinkunsulattajaiset uuden vuoden jälkeen 2.1 Kalajärven koululla ja heti perään Kaiun turnaus 4.1. Hyvää Joulua ja (peli)onnea vuodelle... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
30

Espoo Lentis Naiset Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen naisten ja juniorien yhdistelmäjoukkue naisten paikallissarjassa kaudella 2019-2020

Vesa kirjoitti: Hei, su pelin kokoonpano: Passarit Lada ja Nella. Liberot Abba ja Vilma. Yp:t Elena ja Saana. Hakkuri Karina. Kt:t Nelli, Emma ja Saija (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
20

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Espoonlahden Iskun miesten joukkueet pelaavat kaudella 2019-2020 sekä miesten aluesarjaa että paikallissarjaa. Harjoitusvuoromme ovat: Ma klo 19.30-21.30 Nöykkiön koulu To klo 19.30-21.30 Eestinkallion koulu La klo 16.00-18.00 Nöykkiön koulu

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jyrki kirjoitti: Moi Laurinlahden koulun salin käyttökatko jatkuu. Tämän hetken tiedon mukaan iltakäyttö jatkuu alkaen 20.1.2020, eli meidän pelit jatkuisivat pe 24.1. Toivottavasti tämä aikataulu pitää paikkansa! -Jyrki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Perjantailentis Espoon keskus Nimenhuuto.com

Espoon Kunnon lentopallovuoro kaupungin työntekijöille. Toivotaan jonkinlaista perusosaamista.

Mika kirjoitti: Matsi päättyi just, kesto 45min. Luokattoman huono vastustaja. 3-0 meille. Ekassa erässä jossain 16-3 joku meidän parempi syöttäjä jo vaihtoi alakautta -syöttöön... Kertoo paljon. Oli 3 naista heillä. Pisteet taisivat olla lopulta 75-30. Kaksi ekaa kahdella passarilla ja viimeinen yhdellä. KAikki... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
22