Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 38 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen urheiluseura, jonka päälaji on lentopallo. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Lauantain vuoro on kokeneemmille pelaajille klo 16.00-18.00. Sunnuntain vuoro klo 16.00-18.00 on tarkoitettu uusille aloitteville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Esa kirjoitti: Moi, Lauantain 25.3 kokeneempien pelaajien vuoro alkaa poikkeuksellisesti klo 15. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
79

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2015-17. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat tiistaina 23.8.2016. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten joukkue. Jos kiinnostaa treenata lentopa...

Ile kirjoitti: 50/50 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
22

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa palloileva 5-divari miesten porukka. Treenataan perjantai iltaisin 19-21 ja lauantai iltapäivisin 14-16.00 Kaudelle 2017 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, myös passari on haussa! Tule mukaan > ota yhteyttä: pauli.hirvonen@outlook.com tai pekka.karhunen@suomenwtc.fi Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Paolo kirjoitti: Yritän tulla (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
29

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Harri kirjoitti: 22.3 vuoro annettu naisille! (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Joonas kirjoitti: 19.15 loppuu terapia oon varmaan n. 19.20 siellä (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
25

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme kaudella 2016-2017 naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Mervi kirjoitti: Moikka, Loppuvuosi meni omalta osaltani nuhailun, äänen menetyksen ja kaikenmaailman kiireiden parissa. Mutta ensi vuonna tulen mielelläni treeneihinne mukaan uudella innolla. Rentouttavaa Joulua ja Peli-ilollista Uutta Vuotta kaikille! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Anna-Maria kirjoitti: osoite? Latokartanontie 12? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

Espoo Lentis 04-07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Suurimmalle osalle tyttöjä on jaettu kysely koskien Power Cup turnausta Vantaalla 8.-11.6.2017. Kysely on nyt lisätty myös nimenhuuto -sivuston "Kuvat ja Materiaalit" osioon Word tai PDF muotoisena. Pyytäisin kaikkia täyttämään kyselyn ja palauttamaan sen ensi viikolla jotta saamme tietoon k... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
28

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Juha, Saatko porukan ABB:ltä? Meille olisi mahdollista Vesan, Simon ja ehkä Hannun kera 5-6 pelaajaa. Vahvistelkaa tulonne. (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
10

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Hei, Ma 24.4 treenit peruttu. Juvanpuiston koulu varaa tilat omaan käyttöönsä. -Jarko- (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
33

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan! Timo Multanen

Timo kirjoitti: Tulisikohan tämän viestin mukana linkki sivuille? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
16

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Moi Pelaamme nyt miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Koti Espoossa. 5 porukk...

Pekka kirjoitti: Kevätväsymystä ? Tiedoksi vaan että torstaisin ja lauantaisin on treenivuoro jossa on yleensä tilaa.. Laittakaas nyt nimiä listaan (28 minuuttia sitten)

Päivitetty 28 minuuttia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
32

Espoo Lentis C2 Nimenhuuto.com

Espoon coolein c-tyttöjen lentopallojoukkue: jokaisesta pisteestä iloitaan. Harrastejoukkue: voi pelata sarjaa tai olla pelaamatta. Tarkoitus on kuitenkin, että halutessaan pääsee kehittymään niin fyysisesti, taktisesti kuin teknisestikin lentopallossa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan -04 -02-syntynyt tyttö lentopalloa Länsi Espooseen harrastus C...

Teija kirjoitti: Eilisestä pelistä: Kiva huomata, että monessa asiassa ollaan menty eteenpäin esimerkiksi nostot onnistuvat jo passarille asti ja hyökkääjät lähtevät hakemaan vauhtia heti noston jälkeen. Jotkut hyökkäsivät reippaasti, mutta huusin myös: Lyödään sitä palloa, kun passi tulee ja hyppy sitä ennen!" Y... (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
24

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan!

Lauri kirjoitti: Tällä kertaa ei vielä ikävä kyllä vaimon menojen takia ehdi, mutta ensi viikolla sitten (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Onko Hannu ja Marja-Leena vielä mukana aktiivipelaajissa? (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

Espoonlahden Isku naiset Nimenhuuto.com

Olemme iloinen ja aktiivinen porukka, joka on pelannut yhdessä monta vuotta. Iänkin tuomaa kokemusta löytyy... Pyrimme pitämään hauskaa ja pelin tason sellaisena, että kaikkien olisi mukava pelata.

Sari kirjoitti: Saatan tulla myöhässä - Elsan suunnistus. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
25

VUFI lentis Espoo Nimenhuuto.com

VUFIn lentopallovuoro Espoossa on avoinna kaikille VUFIin kuuluvien yritysten palveluksessa oleville henkilöille. Katso lisää osoitteesta www.vufi.fi.

Pekka kirjoitti: Jep, peruutetaan vaan tämän päiväinen kisailu! Ensi viikolla sitten paremmalla onnella. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
17

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Tia kirjoitti: Tulossa mutta voi olla että myöhästyn... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.