Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
22

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2015-17. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat tiistaina 23.8.2016. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten joukkue. Jos kiinnostaa treenata lentopa...

Ile kirjoitti: Hei! Otteluohjelmat on nyt julkaistu, ja ne löytyvät turnauksen sivuilta: http://www.keimolankaiku.fi/Lentis/Turnaus/Otteluohjelma/OtteluohjelmaMB.pdf Jos et pääse kun osaan paivästä niin merkkaa se ilmoittautumis kommenttiin. Hyvää Uutta Vuotta Ile (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
34

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen urheiluseura, jonka päälaji on lentopallo. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme Mainingin koululla (osoite: Maininkitie 23) lauantaisin klo 14-17 syys-ja kevätkaudella (alk. 31.8.2013). Lauantain vuoro on nyt syksystä alkaen jaettu kahtia (14-15.30 ja 15.30-17). Ensimmäinen vuoro on tarkoitettu uusille aloitteville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Myöhempi vuoro on tarkoitettu jo enemmän pelanneille. Lisäksi kesällä (4.6.-20.8.) pelaamme ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20 (osoite: Koukkuniementie 1). Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat aikuiset ja nuoret pelaajat tutustumaan len...

Pauli kirjoitti: äijien treeneissä vain 6. voitte tulla siis aikaisemminkin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
94

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa palloileva 5-divari miesten porukka. Treenataan perjantai iltaisin 19-21 ja lauantai iltapäivisin 14-16.00 Kaudelle 2016 etsitään vielä aktiivisia harrastajia, myös passari on haussa! Tule mukaan > ota yhteyttä: pauli.hirvonen@outlook.com Lisävuoroja seuralla on myös useana iltana viikossa innokkaimmille.

Dmitry kirjoitti: We don't have trainings on Tuesdays and Thursdays at 18:30 anymore, do we? (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
25

EsboIf M4 Nimenhuuto.com

Jäähdyttelijöistä koostuva miesten lentopalloporukka joka pelailee nelossarjassa... Tulospalvelu:

Joukkue etsii pelaajia: 4-sarjan espoolainen varttunut joukkue ottaa mukaan pelimiehiä. Soita tai mei...

Ville kirjoitti: On nyt ihme ettei hyvä vuoro kiinnosta ketään . Tulkaa nyt hemmetissä pelaamaan. Terveisin Ville (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
15

PUS-volley Nimenhuuto.com

Suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura koko Otaniemen alueella.

Eveliina kirjoitti: Voin tulla kirjuroimaan :) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
25

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme kaudella 2016-2017 naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Mervi kirjoitti: Moikka, Loppuvuosi meni omalta osaltani nuhailun, äänen menetyksen ja kaikenmaailman kiireiden parissa. Mutta ensi vuonna tulen mielelläni treeneihinne mukaan uudella innolla. Rentouttavaa Joulua ja Peli-ilollista Uutta Vuotta kaikille! (29 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
15

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: vain 9-12 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

Espoo Lentis 04-07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Kevään turnaustietoa: D- ja E-tyttöjen osalta on ilmestynyt jo tietoa kevään aikatauluista: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016esuomi&sarja=TD https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2016esuomi&sarja=TE&lohko=2 Ohessa turnausviikonloput poimittuna. D-tyt... (27 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
25

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Juha, Saatko porukan ABB:ltä? Meille olisi mahdollista Vesan, Simon ja ehkä Hannun kera 5-6 pelaajaa. Vahvistelkaa tulonne. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
9

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Hyvää kuluvaa vuotta kaikille. Joidenkin kausi alkoi harkkamatsilla Sahran palloa vastaan sekä Keimolan Kaiun turnauksella viime viikolla. Turnaukseen osallistuneiden mahdolliset lihassäryt ja muut pelaamisen vaivat onkin jo paranneltu eli kaikki mukaan tänään klo 19 kevätkauden ekoihin treeneihi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
30

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan! Timo Multanen

Jussi kirjoitti: Jos ei tule 6 enempää, ei viitsi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
16

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Joukkue etsii pelaajia: Moi Pelaamme nyt miesten 4 ja 5 Sarjaa uudellamaalla. Koti Espoossa. 5 porukk...

Jorma kirjoitti: Tulen kirjuriksi. 2-joukkueella vähintäänkin riittävä miehitys. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
32

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka. Tällä hetkellä emme ota uusia pelaajia mukaan porukkaan!

Lauri kirjoitti: Tällä kertaa ei vielä ikävä kyllä vaimon menojen takia ehdi, mutta ensi viikolla sitten (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
18

Höntsälentis Nimenhuuto.com

Hyvän tuulen lentistä aikuisille naisille. Hyvä olisi, että et pelkää palloa ja osaat vähän perusteita, vaikkapa kouluajalta. Tarkoitus on pelailla, joten olisi hyvä, että pallo pysyy ilmassa...

Katri kirjoitti: En ehdi ihan viideksi (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
23

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Mielestäni tänne kannattaa ilmoittaa, jos on täysissä aikeissa tulla. Isoille esteille ei voi mitään. Nimi tulevien listassa on merkki siitä että pienet esteet eivät ole tiellä. Näemme taas keskiviikkona. Olimuuten eilen muutama superpitkä pallo --- ja Westman ei hävennyt erääkään. Nimiä siis tul... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
17

VUFI lentis Espoo Nimenhuuto.com

VUFIn lentopallovuoro Espoossa on avoinna kaikille VUFIin kuuluvien yritysten palveluksessa oleville henkilöille. Katso lisää osoitteesta www.vufi.fi.

Tuija kirjoitti: Hei! Pikkurilli rupeaa olemaan jo pelikunnossa, mutta nyt alkaa 3 viikon loma. Jippii..!! Palaan sitten lentopallon pariin 9.2.2017. Mukavia pelejä teille! t. Tuija (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
17

Espoonlahden Isku naiset Nimenhuuto.com

Olemme iloinen ja aktiivinen porukka, joka on pelannut yhdessä monta vuotta. Iänkin tuomaa kokemusta löytyy... Pyrimme pitämään hauskaa ja pelin tason sellaisena, että kaikkien olisi mukava pelata.

Marina kirjoitti: töissä 19 asti (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
26

Perjantailentis Espoon keskus Nimenhuuto.com

Kuntolentis perjantaisin 15-17 Kannusillanmäen palloilusali, Kannusillankatu 4, Espoon keskus. Toivomme, että pelaaja saa pallon ylä- ja alakautta haluamaansa paikkaan, jotta saadaan peliä. Toivottavaa on myös, että aloitukset/syötöt pääsääntöisesti onnistuvat.

Timo kirjoitti: Tämä on varma tieto: Vaksi vahvisti tänään tiedon, joka oli myös ulko-ovien lapussa: Perjantaina 6.1. pääsee normaalisti pelaamaan. Timppa (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.