Lentopallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 38 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Espoo

Lentopallo - Espoo

Kiri Kuntolentis Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Kuntolentopallon merkeissä kokoonnumme lauantaisin Storängens skolanin tiloissa, Rehtorinkuja 4. Ensimmäinen vuoro klo 12-14 on tarkoitettu uusille aloitteleville pelaajille (nuoret ja aikuiset). Tässä ryhmässä harjoittelemme perustekniikoita ja lentopallon saloja. Klo 14-16 vuoro on tarkoitettu Viking Line cupissa pelaaville, ja päivän viimeinen vuoro klo 16-18 on kokeneimmille pelureille. Kaikki vuorot ovat sekavuoroja. Tiistaisin kokeneemmille pelureille on tarjolla vuoro Finno Skolanin salissa (Suomalaistentie 2) klo 20-21:30. Lisäksi kesäisin pelaamme beach volleyta ulkona Matinkylän rannassa tiistaisin klo 18-20. Lisätietoja voit kysellä Esalta (esa.savolainen(at)gmail.com) Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme innokkaat aloittelevat ja kokeneemmat aikuiset ja nuoret pelaajat ...

Jaska kirjoitti: Tulen kolmen nurkilla (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
81

Häjyt Nimenhuuto.com

Komia - suorastaan häjy - lentopalloseura. Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos haluat treenata lentopalloa rennosti pari kertaa viikossa, ja sen päälle pelejä miesten 4-sarjatasolla niin ota yhteyttä! Treenivuorot kausille 2017-19. Lintulaakson koulu tiistaisn klo 19:30 - 21:30 ja Sepon koulu torstaisin klo 20:00 - 21:30, Treenit alkavat syksyllä 2017 tiistaina 22.8. ilkka.saisto@iki.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme Espoolainen aikuisten miesten 4-sarjatason joukkue. Jos kiinnostaa tre...

Lauri kirjoitti: Töissä 19.15 asti.....ehtinen? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
30

Rastaala lentis Nimenhuuto.com

Lentopalloa Rastaalan koululla (ESPOO) hyvällä asenteella, innolla ja iloisella mielellä. VAIN Nimenhuutoon kirjatut henkilöt tai erikseen sovitut tapaukset tervetulleita. Lahjattomat harjoittelee, mutta me pelataan keskiviikko iltaisin kunhan porukkaa saadaan minimissään 5-6 henkeä kasaan. Ilmoittauduthan peleihin VIIMEISTÄÄN keskiviikkona klo 12 mennessä niin tiedätään onko pelejä vai ei. MINIMI 5 HENKEÄ ETTÄ PELEJÄ OLLENKAAN! MUISTA ILMOITTAUTUA. Asu vapaa! Mukaan iloista mieltä, peliin sopivat varusteet! Koetetaan saada pelit pyörimään ilman esiintymispaineita.

janne kirjoitti: Yritän ehtiä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Rastaala, Espoo
Sekajoukkue
20

pusvolley Nimenhuuto.com

PUS-Volley on nuorekas ja aktiivisesti lentopallon saralla toimiva alayhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota teekkareille mahdollisuus pelata sarjatasoista lentopalloa. Tätä tarkoitusta toteuttaakseen PUS-Volley hankkii varoja tekemällä talkootöitä ja muita urakkaluontoisia tempauksia lähinnä yrityksille. Lisäksi PUS-Volley järjestää jokavuotiset teekkarilentopallosarjat Otaniemessä, tarjoten jokaiselle teekkarille mahdollisuuden harrastaa lajia samanhenkisten ihmisten kanssa. Jäseniä on tällä hetkellä noin 30, joista suurin osa on teekkareita. PUS-volleyn joukkue pelaa kaudella 201-2011 miesten 3 sarjaa. Menestys on ollut vuosien varrella nousujohteisesti tyydyttävää.

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2010-2011 miesten III-sarjaa(Pelit Kehä III:sen sisäpuolell...

Timo kirjoitti: Tervehdys, Meikäläisellä tarkoitus aloittaa pelailu Häjyissä (4. sarja). Löytyisikö vanhoista PUSsilaisista kiinnostuneita lähteä mukaan? Treenit tiistaisin 19:30 Lintulaaksossa ja perjantaisin 20:00 (muistaakseni) Nöykkiössä. Joukkueessa olisi pelipaikkoja tarjolla (väkeä ringissä vielä vähänlai... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Lentopallo
Espoo, Otaniemi
Miehet
20

Kirin Äijät Nimenhuuto.com

Espoossa pelaava paikallissarjassa miesten joukkue Kaudelle 2018-2019 etsitään vielä aktiivisia pelaajia, erityisesti keskipelaaja ja yleispelaajaa. Ota yhteyttä: pekka.karhunen@suomenwtc.fi Treenit MA klo 20.00-21.30 (Espoonlahti) PE klo 19-21 (Kauklahti) SU klo 16-18.00 (Espoonlahti) ----------------- Men's volleyball team in Espoo playing in paikallissarja. We are looking for active players for season 2018-2019, especially a middle player and an outside hitter. Contact : pekka.karhunen@suomenwtc.fi Trainings Mondays 20.00-21.30 (Espoonlahti) Fridays 19-21 (Kauklahti) Sundays 16-18 (Espoonlahti)

Pekka kirjoitti: Which day we played home matches ? Fridays or Sundays, everybody tell you opinion. Urgently thanks. Otherwice, have to rememper that, in spring graduate writings brings a problems, Gym on fridays is closed one and half or two months. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
39

KirstinPallo Nimenhuuto.com

Suljettu seura, johon pääsee vain kahdella suosituksella sisään. Suosittelijana KP-pelaajat

Pauli kirjoitti: Aseman pallo yrittää pelata hiihtolomalla torstaina -- josko joku peliä viikolle kaipaa. Tiedottelen pelaajamääristä. (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
19

Espoon Lentis tekniikkakoulu Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen tekniikkakoulu kaudelle 2018-19

Nadja kirjoitti: Pikaisesti ilmoittaudu treeneihin! Jos tulossa vähemmän kuin neljä joudun perumaan harkka. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Sekajoukkue
33

Laurinlahden lentopalloilijat Nimenhuuto.com

Vapaamuotoinen lentopallo porukka (osittain vaihtunut vuosien varrella), joka harrastanut kyseistä liikuntaa Espoossa, Laurinlahden koululla koulun valmistumisesta alkaen, syksystä 1983, kerran (aiemmin jopa kaksi kertaa) viikossa. Timo Multanen

Veikko kirjoitti: Ei pelata tänään koska klo 15 mennessä vain kolme tulossa terveisin Veikko (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Espoo Laurinlahti
Ei asetettu
15

Aalto-Volley Nimenhuuto.com

Otaniemen suurin, kaunein ja mediaseksikkäin lentopalloseura

Henri kirjoitti: Riippuu käden kunnosta (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo, Otahalli
Ei asetettu
37

Kiri Naiset Nimenhuuto.com

Kivenlahden Kiri on espoolainen lentopalloon keskittynyt urheiluseura. Pelaamme naisten 3-sarjassa. Treenit maanantaisin Espoonlahden koululla ja torstaisin Meritorin koululla klo 19.30-21.30. Yhteyshenkilö: merja.vaisto@hotmail.com

Anita kirjoitti: Cheerleader/huoltaja/kiintiöalaikäinen (Vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
16

Esbo IF lentisnaiset Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: myöhäsempi vuoro sopii (20 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Naiset
17

EsLe-Cee0306 Nimenhuuto.com

Dina kirjoitti: Moi, Dina harjoittelee Kauniaisten Lucia kurossa torstaisin 13.12 asti, joten tulevat 1.5 kk harkat torstaisin hankalat (sen lisäksi Suomen kurssi klo 1930-21). Muuten uusi ajankohta sopii mainiosti meille! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
18

Espoo Lentis CT2 Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: matkoilla (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
11

EsLa Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Eurassa pelataan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Volleyball
Espoo
Tytöt
15

Esle-dee05-09 Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Pystytkö Satu vetämään harkat? Jos kyllä, täytyy sopia miten saan pallot sinulle. Olen edelleen kipeänä ja en ole todennäköisesti vielä huomennakaan treenikunnossa. Nyt myös Lotta sairaana. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
12

ViVe Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Asuuko kukaan lähellä Viherlaaksoa tai Kauniaista? Mulla ei ole autoa käytössä tänään ja pitäis peliin päästä jollain (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
16

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Vuoden 2018 pelit on pelattu ja uuden vuoden 2019 harkat nyt nimenhuudossa. Jos joku ilmoittautuu yhteyshenkilöksi Keimolan Kaiun turnaukseen, voin tehdä tapahtumasta Nimenhuutoon kutsun. Itse en usko että jalka kestää neljää matsia. Eli jos ei muuten saada jouķuetta (7-9 pelaajaa), voin tulla pa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
29

Espoonlahden Isku Nimenhuuto.com

Lentopalloa 4- ja 5- sarjassa.

Pekka kirjoitti: Poistin muutaman kaverin nimenhuudosta jotka eivät ole vuosiin kirjoittautuneet sitelle. Myös EsIsku2 Whatsup ryhmästä muutama non-participating player. Jos tulee huutoa jostain suunnasta laitetaan takaisin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Miehet
26

CJR Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastajaporukka Espoonlahdessa. Kiinnostuneet ottakoon yhteyttä inkijy(ät)gmail.com

Jyrki kirjoitti: Fortum (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentis ja Lentopallo
Espoo
Ei asetettu
16

Espoo Lentis B2 Nimenhuuto.com

Espoo Lentiksen coolein B-tyttöjoukue: Jokaisesta onnistumisesta iloitaan ja tavoitteena on kehittyä yksilöinä sekä joukkuepelaajina. Mukaan voi tulla tutustumaan vaikka et heti haluaisi sarjapeleihin osallistuakaan.

Teija kirjoitti: Kuka voisi kirjuroida huomisen 16 pelit ( Emppu lupasi tulla, mutta toinenkin tarvitaan). Katsothan tällöin etukäteen sähköistä pöytäkirjaa https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/kilpailu/kilpailusaannot-sarjamaaraykset-ja-poytakirjat/sahkoinen-poytakirja.html. Melko vaativaa samaan aikaan kats... (20 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Espoo
Tytöt
16