Koripallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 69 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Espoo

Koripallo - Espoo

EBT Pojat 03 Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team. 2003 syntyneiden poikien joukkue. Viimeiset kaksi vuotta ollaan oltu eteläisen alueen 2.divarin yksi kärkijoukkueista. Nyt on tullut on aika siirtyä kiusaamaan 1.divarin joukkueita. Joukkueessamme on tällä hetkellä 13 poikaa (kaikki 03-syntyneitä) joista osa pelannut jo 6 vuotta ja osa tullut mukaan tänä vuonna. Mukaan otetaan myös mielellään lisää uusia innokkaita poikia.

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Basket Team. 2003 syntyneiden poikien joukkue. Viimeiset kaksi vuotta o...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Ymmärtääkseni pitäisi rekisteröidä lapsemme ensi viikon kuvaukseen etukäteen. Mailissa joka tuli lukee että rekisteröinti tapahtuu kuvauslomakkeessa olevan koodin avulla ja että joukkueenjohtaja jakaa kuvauslomakkeet pelaajille. Onko sinulla Antti näitä lomakkeita? T. Mona. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
11

EBT C-Pojat Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team, Pojat 04-06 Treenaavat ahkerasti ja tulokset testataan eteläisen alueen sarjoissa useamman joukkueen voimin. Välillä lähdetään turnauksiin, leireillään ja vietetään myös vapaa-aikaa yhdessä. ps. rosterissa on tilaa, tervetuloa mukaan - vaikka et olisikaan ennen pelannut!

Antti kirjoitti: Bobin pallo jäi treeneihin tänään, on minulla nyt. (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
89

EBT P06 Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team pojat 2006 harjoittelee hyvässä kehitysympäristössä yhdessä vanhempien ikäluokkien kanssa ja pelaa eteläisen alueen sarjoissa kahdella joukkueella. Sarjapelien lisäksi välillä leireillään ja osallistutaan turnauksiin yhteisiä vapaa-ajan rientoja unohtamatta. Joukkueessamme on aina tilaa uusille pelaajille aloittelijoista jo kokeneisiin pelaajiin, harjoitusryhmistämme löytyy sopiva taso jokaiselle.

Kaarle kirjoitti: Hei. Viikonlopun molempien pelien kokoonpanot löytyvät C-poikien Nimenhuudosta. Käykää ilmoittautumassa lauantain 2-divarimatsiin keskiviikkoiltaan mennessä, sunnuntain peliin asia alkaa olla jo taputeltu (eli yhtä vaille valmis). Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle, nähdään! Yt. Kalle (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
68

Honkarit Nimenhuuto.com

Korisjoukkue vailla vertaa! Pelaajina Hongan valmentajia, junioreiden vanhempia sekä muita koriksen peluusta huipputasolla kiinnostuneita. Tiukkojen koristreenien lisäksi osallistumme Espoon korissarjaan (http://www.espookoris.net/sarja35.htm.), jossa jo toisella kaudella yllettiin ensimmäiseen mestaruuteen.

Jimmy kirjoitti: Harmaa alku - su-su Japanissa mutta sen jälkeen aivan hurjalla innolla back! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Tapiola, Espoo
Ei asetettu
26

Koritontut Nimenhuuto.com

http://www.kolumbus.fi/koritontut/

Joukkue etsii pelaajia: - Koripallon peluuta ilman peli- tai lisenssivelvotteita perjantaisin klo 18 ...

Jeeli kirjoitti: Moro! Katsoin, että joukkue kaipais lisää jengiä treeneihin joten tein tunnarit. Tulen tänään kokeilemaan mukaan, ja katsomaan miltä näyttää jos sopii. Aikaisempaa kokemusta koriksesta on siis jonkinverran jo. (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
38

AaltoBasket Nimenhuuto.com

Aalto-Basket is a University student basketball team from Espoo (Helsinki region), Finland. The team plays in 1st division B. More information about the team: http://aaltobasket.fi

Joukkue etsii pelaajia: PUS-Basket is a University student basketball team from Espoo, Finland. The t...

Tuomas kirjoitti: Voin tulla höntsää jos tarve (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo, Basketball, Student, Opiskelija, Aalto, Tkk, University ja M1db
Espoo
Miehet
81

rotkot Nimenhuuto.com

East Espoo Rötköt eli rötkömahat on 1990-luvun alussa perustettu ryhmä Länsi-Vantaalle.Nykyään ryhmä on Espoolaistunut ja pelaa Tapiolan alueella. Olemme keski-ikäisiä tai vanhempia ja voittoa tärkeäpi asia meille on peli-ilo ja hyvät passit.

Matti kirjoitti: still injured because the acsident in sauna. (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
30

koripallo Nimenhuuto.com

Espoon Opiskelijoiden Koripallo-Yhdistys ry

Joukkue etsii pelaajia: Koripallo

juho kirjoitti: Mennäänkö kuudella pelaajalla? (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo ja Pilkkiminen
Espoo
Miehet
39

Lepy1 Nimenhuuto.com

Lepy. Eteläisen alueen III-Div.

Joonas kirjoitti: Jäikö Salinilta pallo kartziin? TS kirjaimet pallossa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
42

pusbasket-2nd Nimenhuuto.com

Practice attending system for PUS-Basket's 2nd team. PUS-Basket is the basketball team of Aalto University. More information: pusbasket@list.ayy.fi See also our Facebook group: http://www.facebook.com/groups/1597421417152133/

Joukkue etsii pelaajia: PUS-Basket is looking for new players for men’s and women’s teams Searching f...

Lari kirjoitti: Miracles happen, I'm coming :P (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo, Basketball, Aalto university, University of helsinki, Unisport ja Student team
Espoo
Miehet
39

LEPY EWOKIT P2002 Nimenhuuto.com

LEPY P2002

HENRI kirjoitti: Huom, super bowl viikonlopun ajan nelonen sport pro 1 ja 2 kanavat auki kaikille, viikonlopun aikana nippu nba pelejä nähtävillä. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Koripallo
Espoo / Leppävaara
Pojat
29

EBT Vetonaula Nimenhuuto.com

EBT:n miesten kakkosjengin treenit ja pelit. Joukkue tunnetaan pääsponsorin (?) mukaisesti nimellä EBT Vetonaula. Treeneissä yleensä pelataan ja silloin tällöin harjoitellaan peruskuvioita ja -peliä. Matseissa otetaan tosissaan ja tavoitteet ovat kovat. ;)

Veikko kirjoitti: Mites tuo ensi kausi? (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
20

EBT T06 Nimenhuuto.com

Suur-Espoon paras mimmijoukkue

Cevia kirjoitti: Lauantai 17.3. kotipelien buffatuotto oli 138,40 €. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Suur Espoo
Tytöt
40

EBT T09 Nimenhuuto.com

Tyttöjen koripallojoukkue

Laura kirjoitti: Moikka, alla kevään pelivuorot nyt tiedossa oleviin peleihin. Ollaan todettu, että tytöt pääsee parhaiten peliin kiinni kun pelaajia on n. 10 kappaletta. Tällä ajatuksella nyt laitettu pelivuorot niin, että kaikille tulee kevään aikana suurin piirtein yhtä paljon pelejä. Peleihin on nyt nimetty 1... (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Tytöt
30

Faijat Nimenhuuto.com

Lepyn Faijojen IV-divisioonan koripallojoukkue.

Janne kirjoitti: Vastassa lohkon paras joukkue Kuhien kanssa. Nuori ja hyvin treenattu porukka. Nuorin taisi olla 13-vuotta. Ekassa erässä oli kylmää kyytiä ja sitten vähän tasottui. Saatiin nyt yksi kova treeni ennen kahta viimeistä peliä. Lopputulos 64-105. Erät 16-39, 14-16, 18-18, 16-32 Janne 4pst (2, 0, 0, 2... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
16

PoRa Nimenhuuto.com

PoRan joukkue AYY:n sarjassa

Timo kirjoitti: Teen paluun lähes vuoden tauon jälkeen!! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy, Futsal, Jalkapallo, Koripallo ja Futis
Espoo
Miehet
135

Tapiolan Otso Nimenhuuto.com

Vuonna 2014 urheiluseura Tapiolan Otso ry täytti 60 vuotta. Vuosina 2014 ja 2016 Tapiolan Otso on ollut Espoon 35v-koripallosarjan mestari. Kaudella 2017-18 pelaamme koripalloa miesten 4-divarissa sekä Espoon sarjassa.

Jussi kirjoitti: Terve! Pari asiaa: 1) keskiviikon harjoituspeliin tarvittaisiin vielä hieman lukumäärään vahvistusta. Myös treeneissä kävijät mukaan, jos kiinnostaa ja aikatauluun sopii. 2) joulua edeltävälle torstaille on nyt merkattu treenivuoro. Honka tarvitsee suht pikaisesti tiedon, käytämmekö vuoron, joten... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
20

KKI-KORIS Nimenhuuto.com

Hongan avoin harrestekorisryhmä aikuisille.

Sasu kirjoitti: KKI-koriskauden alku lähestyy Uusi kausi tuo uudet kujeet. Siirrymme käyttämään MyClubia Nimenhuudon sijaan. Jatkossa ilmoittautuminen treeneihin tapahtuu MyClubin kautta. Lähetin kaikille teille aktivointilinkin Myclubiin, jonka kautta pääsee kirjautumaan palveluun. Jos et saanut aktivointiviest... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
32

Honka 20 Nimenhuuto.com

Koripallo (Honka 20 / PK Nila)

Pertti kirjoitti: Tänään klo 21 pelit Olarin koululla, pari vahvistusta mahtuisi mukaan. Laita SMS jos pääset. Pela / 0400-182816 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Sekajoukkue
63

HonkaP06 Nimenhuuto.com

Tapiolan Hongan Pojat06-joukkue. Ilmoittautuaksesi mukaan joukkueeseen lähetä sähköpostia joukkueenjohtajalle. Saat paluupostissa tarkemmat tiedot siitä, miten pääset mukaan. terv, -tatu t

Alvan kirjoitti: Jos ilmoitit peliasun vaihdosta isompaan niin ota vanhat mukaan tänään treeneihin ja anna Olivialle niin menevät eteenpäin muille joukkueille. Saat myös uuden isomman asun tilalle. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo ja Basketball
Espoo
Pojat
37