Koripallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 70 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Espoo

Koripallo - Espoo

EBT Pojat 03 Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team. 2003 syntyneiden poikien joukkue. Viimeiset kaksi vuotta ollaan oltu eteläisen alueen 2.divarin yksi kärkijoukkueista. Nyt on tullut on aika siirtyä kiusaamaan 1.divarin joukkueita. Joukkueessamme on tällä hetkellä 13 poikaa (kaikki 03-syntyneitä) joista osa pelannut jo 6 vuotta ja osa tullut mukaan tänä vuonna. Mukaan otetaan myös mielellään lisää uusia innokkaita poikia.

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Basket Team. 2003 syntyneiden poikien joukkue. Viimeiset kaksi vuotta o...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Ymmärtääkseni pitäisi rekisteröidä lapsemme ensi viikon kuvaukseen etukäteen. Mailissa joka tuli lukee että rekisteröinti tapahtuu kuvauslomakkeessa olevan koodin avulla ja että joukkueenjohtaja jakaa kuvauslomakkeet pelaajille. Onko sinulla Antti näitä lomakkeita? T. Mona. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
11

EBT C-Pojat Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team, Pojat 04-06 Treenaavat ahkerasti ja tulokset testataan eteläisen alueen sarjoissa useamman joukkueen voimin. Välillä lähdetään turnauksiin, leireillään ja vietetään myös vapaa-aikaa yhdessä. ps. rosterissa on tilaa, tervetuloa mukaan - vaikka et olisikaan ennen pelannut!

Markku kirjoitti: Olen pahoillani, että nukuin sunnuntain 04 pelin pommiin. Olisin mielelläni ollut paikalla ja ottelun väliin jääminen harmitti kovasti. Varsinkin, kun pelejä on jatkuvasti päällekkäin ja niitä siksikin jää paljon näkemättä. Anteeksi. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
89

EBT P06 Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team pojat 2006 harjoittelee hyvässä kehitysympäristössä yhdessä vanhempien ikäluokkien kanssa ja pelaa eteläisen alueen sarjoissa kahdella joukkueella. Sarjapelien lisäksi välillä leireillään ja osallistutaan turnauksiin yhteisiä vapaa-ajan rientoja unohtamatta. Joukkueessamme on aina tilaa uusille pelaajille aloittelijoista jo kokeneisiin pelaajiin, harjoitusryhmistämme löytyy sopiva taso jokaiselle.

Kaarle kirjoitti: Hei. Viikonlopun molempien pelien kokoonpanot löytyvät C-poikien Nimenhuudosta. Käykää ilmoittautumassa lauantain 2-divarimatsiin keskiviikkoiltaan mennessä, sunnuntain peliin asia alkaa olla jo taputeltu (eli yhtä vaille valmis). Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle, nähdään! Yt. Kalle (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
56

Honkarit Nimenhuuto.com

Korisjoukkue vailla vertaa! Pelaajina Hongan valmentajia, junioreiden vanhempia sekä muita koriksen peluusta huipputasolla kiinnostuneita. Tiukkojen koristreenien lisäksi osallistumme Espoon korissarjaan (http://www.espookoris.net/sarja35.htm.), jossa jo toisella kaudella yllettiin ensimmäiseen mestaruuteen.

Jimmy kirjoitti: Harmaa alku - su-su Japanissa mutta sen jälkeen aivan hurjalla innolla back! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Tapiola, Espoo
Ei asetettu
26

Lepy1 Nimenhuuto.com

Lepy. Eteläisen alueen III-Div.

Ilari kirjoitti: kipeenä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
44

koripallo Nimenhuuto.com

Espoon Opiskelijoiden Koripallo-Yhdistys ry

Joukkue etsii pelaajia: Koripallo

Matti kirjoitti: min 6 pelaajaa (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo ja Pilkkiminen
Espoo
Miehet
39

rotkot Nimenhuuto.com

East Espoo Rötköt eli rötkömahat on 1990-luvun alussa perustettu ryhmä Länsi-Vantaalle.Nykyään ryhmä on Espoolaistunut ja pelaa Tapiolan alueella. Olemme keski-ikäisiä tai vanhempia ja voittoa tärkeäpi asia meille on peli-ilo ja hyvät passit.

Matti kirjoitti: Mikä on lähtöpaikka Espoossa 30.9.-18? Lähdetään samasta paikasta, niin voidaan täyttää auto kerrallaan ja jättää oput autot Espooseen. KysynkÖ Lahtista mukaan. On vanha rötkö. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
32

AaltoBasket Nimenhuuto.com

Aalto-Basket is a University student basketball team from Espoo (Helsinki region), Finland. The team plays in 1st division B. More information about the team: http://aaltobasket.fi

Joukkue etsii pelaajia: PUS-Basket is a University student basketball team from Espoo, Finland. The t...

Ali kirjoitti: Jos köhä pois (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo, Basketball, Student, Opiskelija, Aalto, Tkk, University ja M1db
Espoo
Miehet
86

Koritontut Nimenhuuto.com

http://www.kolumbus.fi/koritontut/

Joukkue etsii pelaajia: - Koripallon peluuta ilman peli- tai lisenssivelvotteita perjantaisin klo 18 ...

Janne kirjoitti: Onkohan vuoro tänään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
39

pusbasket-2nd Nimenhuuto.com

Practice attending system for PUS-Basket's 2nd team. PUS-Basket is the basketball team of Aalto University. More information: pusbasket@list.ayy.fi See also our Facebook group: http://www.facebook.com/groups/1597421417152133/

Joukkue etsii pelaajia: PUS-Basket is looking for new players for men’s and women’s teams Searching f...

Lari kirjoitti: Miracles happen, I'm coming :P (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo, Basketball, Aalto university, University of helsinki, Unisport ja Student team
Espoo
Miehet
39

LEPY EWOKIT P2002 Nimenhuuto.com

LEPY P2002

HENRI kirjoitti: Huom, super bowl viikonlopun ajan nelonen sport pro 1 ja 2 kanavat auki kaikille, viikonlopun aikana nippu nba pelejä nähtävillä. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Koripallo
Espoo / Leppävaara
Pojat
29

EBT Vetonaula Nimenhuuto.com

EBT:n miesten kakkosjengin treenit ja pelit. Joukkue tunnetaan pääsponsorin (?) mukaisesti nimellä EBT Vetonaula. Treeneissä yleensä pelataan ja silloin tällöin harjoitellaan peruskuvioita ja -peliä. Matseissa otetaan tosissaan ja tavoitteet ovat kovat. ;)

Veikko kirjoitti: Mites tuo ensi kausi? (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
20

EBT T06 Nimenhuuto.com

Suur-Espoon paras mimmijoukkue

Vera kirjoitti: Terveiset Veralta, Veran selkä ei ole toipunut aivan odotetulla tavalla ja päätimme että Vera luopuu toistaiseksi koriksesta, jotta myöhemmin ei tule pahempia vaivoja. Hän keskittyy nyt rauhallisempiin harrastuksiinsa ja toivottaa kaikille kivoja pelejä ja tsemppiä. Aina on tylsää ja surullistaki... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Suur Espoo
Tytöt
45

Faijat Nimenhuuto.com

Lepyn Faijojen IV-divisioonan koripallojoukkue.

Joonas kirjoitti: Jos tämä saatais kunnialla hoidettua (=voitettua) alkaisi keskijatkosarja olemaan taputeltu. Kaikki mukaan JEE! Eli mukaan mahtuu vielä :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
15

PoRa Nimenhuuto.com

PoRan joukkue AYY:n sarjassa

Risto kirjoitti: SPAGULLE!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy, Futsal, Jalkapallo, Koripallo ja Futis
Espoo
Miehet
161

EBT T09 Nimenhuuto.com

Tyttöjen koripallojoukkue

Adelea kirjoitti: Ade in jos treenipeli järjestyy, muuten out. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Tytöt
30

Honka 20 Nimenhuuto.com

Koripallo (Honka 20 / PK Nila)

Eikku kirjoitti: 50-60 (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Sekajoukkue
67

Tapiolan Otso Nimenhuuto.com

Vuonna 2019 urheiluseura Tapiolan Otso ry täyttää 65 vuotta. Vuosina 2014, 2016 ja 2018 Tapiolan Otso on ollut Espoon 35v-koripallosarjan mestari. Kaudella 2018-19 pelaamme koripalloa miesten 3-divarissa sekä Espoon sarjassa.

Antti kirjoitti: Jokohan nyt näkyis tuo kevään joukkuekuva. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
19

KKI-KORIS Nimenhuuto.com

Hongan avoin harrestekorisryhmä aikuisille.

Sasu kirjoitti: KKI-koriskauden alku lähestyy Uusi kausi tuo uudet kujeet. Siirrymme käyttämään MyClubia Nimenhuudon sijaan. Jatkossa ilmoittautuminen treeneihin tapahtuu MyClubin kautta. Lähetin kaikille teille aktivointilinkin Myclubiin, jonka kautta pääsee kirjautumaan palveluun. Jos et saanut aktivointiviest... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
31

HonkaP06 Nimenhuuto.com

Tapiolan Hongan Pojat06-joukkue. Ilmoittautuaksesi mukaan joukkueeseen lähetä sähköpostia joukkueenjohtajalle. Saat paluupostissa tarkemmat tiedot siitä, miten pääset mukaan. terv, -tatu t

Alvan kirjoitti: Jos ilmoitit peliasun vaihdosta isompaan niin ota vanhat mukaan tänään treeneihin ja anna Olivialle niin menevät eteenpäin muille joukkueille. Saat myös uuden isomman asun tilalle. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo ja Basketball
Espoo
Pojat
37