Koripallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 72 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Espoo

Koripallo - Espoo

EBT Pojat 03 Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team. 2003 syntyneiden poikien joukkue. Viimeiset kaksi vuotta ollaan oltu eteläisen alueen 2.divarin yksi kärkijoukkueista. Nyt on tullut on aika siirtyä kiusaamaan 1.divarin joukkueita. Joukkueessamme on tällä hetkellä 13 poikaa (kaikki 03-syntyneitä) joista osa pelannut jo 6 vuotta ja osa tullut mukaan tänä vuonna. Mukaan otetaan myös mielellään lisää uusia innokkaita poikia.

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Basket Team. 2003 syntyneiden poikien joukkue. Viimeiset kaksi vuotta o...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi! Ymmärtääkseni pitäisi rekisteröidä lapsemme ensi viikon kuvaukseen etukäteen. Mailissa joka tuli lukee että rekisteröinti tapahtuu kuvauslomakkeessa olevan koodin avulla ja että joukkueenjohtaja jakaa kuvauslomakkeet pelaajille. Onko sinulla Antti näitä lomakkeita? T. Mona. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
11

EBT P06 Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team pojat 2006 harjoittelee hyvässä kehitysympäristössä yhdessä vanhempien ikäluokkien kanssa ja pelaa eteläisen alueen sarjoissa kahdella joukkueella. Sarjapelien lisäksi välillä leireillään ja osallistutaan turnauksiin yhteisiä vapaa-ajan rientoja unohtamatta. Joukkueessamme on aina tilaa uusille pelaajille aloittelijoista jo kokeneisiin pelaajiin, harjoitusryhmistämme löytyy sopiva taso jokaiselle.

Kaarle kirjoitti: Moi. Espoonlahden 1. hallivalvonta on edessä huomenna ja siihen liittyen kannattaa tutustua "Kuvat ja materiaalit" valikossa oleviin hallin pelastussuunnitelmaan ja hallivalvontaohjeisiin. Hallilla pelataan viikonloppuna b-tyttöjen SM-karsintoja, jossa on kaksi meidän joukkuetta mukana. Tämän tak... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
52

EBT C-Pojat Nimenhuuto.com

Espoo Basket Team, C-pojat 03-04 Treenaavat ahkerasti ja tulokset testataan eteläisen alueen sarjoissa useamman joukkueen voimin. Välillä lähdetään turnauksiin, leireillään ja vietetään myös vapaa-aikaa yhdessä. ps. rosterissa on tilaa, tervetuloa mukaan - vaikka et olisikaan ennen pelannut!

ELIAS kirjoitti: Hei! Olisiko mahdollista lainata -04 buffakassia 29.10, meillä 05-joukkueelle tuli kaksi kotipeliä päällekkäin kun jouduimme siirtämään yhden pelin. Tarvittaisiin siis vain keittimet ja termospullo. T. Susanna (040-7791716) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Pojat
80

Honkarit Nimenhuuto.com

Korisjoukkue vailla vertaa! Pelaajina Hongan valmentajia, junioreiden vanhempia sekä muita koriksen peluusta huipputasolla kiinnostuneita. Tiukkojen koristreenien lisäksi osallistumme Espoon korissarjaan (http://www.espookoris.net/sarja35.htm.), jossa jo toisella kaudella yllettiin ensimmäiseen mestaruuteen.

Jimmy kirjoitti: Harmaa alku - su-su Japanissa mutta sen jälkeen aivan hurjalla innolla back! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Tapiola, Espoo
Ei asetettu
29

Koritontut Nimenhuuto.com

http://www.kolumbus.fi/koritontut/

Joukkue etsii pelaajia: - Koripallon peluuta ilman peli- tai lisenssivelvotteita perjantaisin klo 18 ...

Teemu kirjoitti: Lasten kaa (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
37

rotkot Nimenhuuto.com

East Espoo Rötköt eli rötkömahat on 1990-luvun alussa perustettu ryhmä Länsi-Vantaalle.Nykyään ryhmä on Espoolaistunut ja pelaa Tapiolan alueella. Olemme keski-ikäisiä tai vanhempia ja voittoa tärkeäpi asia meille on peli-ilo ja hyvät passit.

Janne kirjoitti: Moi, ohjeita Kivimäen koululle saapuville: Sisäänkäynti ei ole pääovesta vaan sisäpihan keskiosasta suoraan pukuhuoneeseen. Ennen peliä siellä on sulkapallovuoro joten toinen pukuhuone on varattu heille mutta uskoisin että siellä voi vaihtaa kamat jos PuHun pukuhuone tulee ahtaaksi. Tiedoksi sitt... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
33

AaltoBasket Nimenhuuto.com

Aalto-Basket is a University student basketball team from Espoo (Helsinki region), Finland. The team plays in 1st division B. More information about the team: http://aaltobasket.fi

Joukkue etsii pelaajia: PUS-Basket is a University student basketball team from Espoo, Finland. The t...

Antti kirjoitti: Ainaki penkin päässä :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo, Basketball, Student, Opiskelija, Aalto, Tkk, University ja M1db
Espoo
Miehet
82

koripallo Nimenhuuto.com

Espoon Opiskelijoiden Koripallo-Yhdistys ry

Joukkue etsii pelaajia: Koripallo

Harri kirjoitti: vähintään 6 pelaajaa (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo ja Pilkkiminen
Espoo
Miehet
35

Lepy1 Nimenhuuto.com

Lepy. Eteläisen alueen III-Div.

Joonas kirjoitti: Jäikö Salinilta pallo kartziin? TS kirjaimet pallossa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
38

pusbasket-2nd Nimenhuuto.com

Practice attending system for PUS-Basket's 2nd team. PUS-Basket is the basketball team of Aalto University. More information: pusbasket@list.ayy.fi See also our Facebook group: http://www.facebook.com/groups/1597421417152133/

Joukkue etsii pelaajia: PUS-Basket is looking for new players for men’s and women’s teams Searching f...

Lari kirjoitti: Miracles happen, I'm coming :P (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo, Basketball, Aalto university, University of helsinki, Unisport ja Student team
Espoo
Miehet
39

LEPY EWOKIT P2002 Nimenhuuto.com

LEPY P2002

HENRI kirjoitti: Huom, super bowl viikonlopun ajan nelonen sport pro 1 ja 2 kanavat auki kaikille, viikonlopun aikana nippu nba pelejä nähtävillä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Koripallo
Espoo / Leppävaara
Pojat
29

EBT Vetonaula Nimenhuuto.com

EBT:n miesten kakkosjengin treenit ja pelit. Joukkue tunnetaan pääsponsorin (?) mukaisesti nimellä EBT Vetonaula. Treeneissä yleensä pelataan ja silloin tällöin harjoitellaan peruskuvioita ja -peliä. Matseissa otetaan tosissaan ja tavoitteet ovat kovat. ;)

Veikko kirjoitti: Mites tuo ensi kausi? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
20

EBT T06 Nimenhuuto.com

Suur-Espoon paras mimmijoukkue

Jussi kirjoitti: Moi, Tarvitsisin kyydin lauantain peliin...ja Linnea myös (kannustamaan) jos mahtuu. Ei tarvitse tuoda takaisin kotiin. Lähdemme siitä suoraan maalle. Pystyisikö joku ottamaan kyytiin klo 1415 aikoihin Granista? Jussi (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Suur Espoo
Tytöt
37

Faijat Nimenhuuto.com

Lepyn Faijojen IV-divisioonan koripallojoukkue.

Rami kirjoitti: Flunssa päällä. Ens viikolla taas messissä. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
18

KKI-KORIS Nimenhuuto.com

Hongan avoin harrestekorisryhmä aikuisille.

Sasu kirjoitti: KKI-koriskauden alku lähestyy Uusi kausi tuo uudet kujeet. Siirrymme käyttämään MyClubia Nimenhuudon sijaan. Jatkossa ilmoittautuminen treeneihin tapahtuu MyClubin kautta. Lähetin kaikille teille aktivointilinkin Myclubiin, jonka kautta pääsee kirjautumaan palveluun. Jos et saanut aktivointiviest... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
33

Tapiolan Otso Nimenhuuto.com

Vuonna 2014 urheiluseura Tapiolan Otso ry täytti 60 vuotta. Vuosina 2014 ja 2016 Tapiolan Otso on ollut Espoon 35v-koripallosarjan mestari. Kaudella 2017-18 pelaamme koripalloa miesten 4-divarissa sekä Espoon sarjassa.

Jyri kirjoitti: Ilkka on päässyt sarjakuvaan: http://nyt.fi/fokit/s1305957246723 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Espoo
Miehet
20

EBT T09 Nimenhuuto.com

Tyttöjen koripallojoukkue

Laura kirjoitti: Moikka, Kesälomat alkaa olla kohta takana päin ja koriskauden alku lähestyy! Toivottavasti kesä on sujunut mukavasti! Seuraavat kaksi viikkoa (vkot 32 & 33) treenataan yhdessä ikäluokkien 09/10/11 kanssa. Treenit ovat sisällä, joten sisäliikuntavarustus riittää. Alla ajat: Vko 32 Ti 8.8.2017 klo ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Tytöt
27

Honka 20 Nimenhuuto.com

Koripallo (Honka 20 / PK Nila)

Pertti kirjoitti: Tänään klo 21 pelit Olarin koululla, pari vahvistusta mahtuisi mukaan. Laita SMS jos pääset. Pela / 0400-182816 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Espoo
Sekajoukkue
73

PoRa Nimenhuuto.com

PoRan joukkue AYY:n sarjassa

Matias kirjoitti: Byyris (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Jalkapallo, Koripallo ja Futis
Espoo
Miehet
116

HonkaP06 Nimenhuuto.com

Tapiolan Hongan Pojat06-joukkue. Ilmoittautuaksesi mukaan joukkueeseen lähetä sähköpostia joukkueenjohtajalle. Saat paluupostissa tarkemmat tiedot siitä, miten pääset mukaan. terv, -tatu t

Alvan kirjoitti: Jos ilmoitit peliasun vaihdosta isompaan niin ota vanhat mukaan tänään treeneihin ja anna Olivialle niin menevät eteenpäin muille joukkueille. Saat myös uuden isomman asun tilalle. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo ja Basketball
Espoo
Pojat
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.