Jalkapallo Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 344 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoo

Jalkapallo - Espoo

EPS Salamatytöt Nimenhuuto.com

EPS T05 Salamatytöt on aktiivinen joukkue, joka koostuu 40 mahtavasta futistytöstä. Joukkue on jaettu kolmeen tasoryhmään: - Punainen (kilparyhmä) - Valkoinen (kilparyhmän haastajaryhmä) - Musta (harrasteryhmä) Talvikaudella harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa ja pelaamme talviliigan pelejä. Lisäksi osallistumme kaikilla ryhmillä aktiivisesti turnauksiin.

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat, tervetuloa mukaan EPS T05:n aktiiviseen ja innokkaaseen toimi...

Mia kirjoitti: Moi kaikki, tiedoksi vielä torstain fysiikkaharjoituksiin liittyen, että tämä viikko menee Carloksen mukaan vielä mittauksissa, joilla on tarkoitus seurata tyttöjen pituuskasvua ja kehitystä. Carlos hyödyntää tätä informaatiota mm. harjoitusten suunnittelussa ja kokonaiskuormituksen kontrollissa.... (25 päivää sitten)

Päivitetty 27 minuuttia sitten

Jalkapallo
Espoonlahti
Tytöt
49

NJS-PEP T99 Nimenhuuto.com

NJS/PEP T99 YJ on Nurmijärven ja Pohjois Espoon alueella toimiva futisjoukkue jossa pelaa 2001 - 1999 syntyneitä tyttöjä. Vuoden 2013 alusta perustimme yhteisjoukkueet NJS:n ja Pohjois Espoon Ponnen (PEP) kanssa ja nyt meillä on kaksi joukkuetta TB-17 sarjoissa. Pelaamme aina mahdollisuuksien mukaan myös turnauksissa T00 (TC-15) sarjoissa hyvällä menestyksellä. Pelaamisen riemu vie meitä eteenpäin ja muitakin harrastuksia mahtuu mukaan. Tyttöfutis Rules!

Joukkue etsii pelaajia: NJS ja PEP T99-01 yhdisti joukkueensa 2013 alusta. Pelaamme kahdella joukkuee...

Jari kirjoitti: Talvisarjan peli La 4.3 SIIRTYY. Uusi, vielä alustava, aika on La 11.3.2017 9:00 - 10:30 (NJS/PEP-FC Espoo United la 11.03.2017 Klaukkalan TN (Lämmitettävä) 09:00 - 10:30) FC Espoo ei ole vielä varmistanut uutta pelipäivää... t Jari (26 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi/Espoo
Tytöt
40

Honka T05 Akatemia Nimenhuuto.com

Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Harjoittelemme 4-5 kertaa viikossa mm. Esport - ja EBK-Honka areenalla. Lisäksi osallistumme mm. SHA-akatemialeireille, kotimaisiin että ulkomaisiin huipputurnauksiin tämän vuoden aikana. Lisätietoja joukkueestamme löytyy sivustolta http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t05/ . Joukkueessamme on mukana 14 pelaajaa +1 maalivahti. Joukkueellamme on kaksi ammattitaitoista valmentajaa ja maalivahdeille on oma ammattivalmentaja (Vito Confalone). Otamme uusia pelaajia mukaan joukkueeseen kaikille pelipaikoille. Jos olet kiinnostunut pelaamaan ja kehittymään joukkueessa, niin voit tulla harjoituksiin katsomaan/kokeilemaan. Harjoitusajat ja paikat näkyvät nimenhuudon kalenterista.

Joukkue etsii pelaajia: Honka Akatemia T05 on syksyllä 2016 perustettu -05 syntyneiden tyttöjen jalka...

Kimmo kirjoitti: Moi kaikille ja hyvää hiihtolomaa. FC Honka T-05 ja T-06 edusti hienosti seuraa kykysarjan peleissä. Olitte siellä vuotta tai kahta nuorempana ja palaute peleistä oli loistavaa. Muistakaa että ensi vuosi on teille piirojoukkueeen kannalta päävuosi. Hienoa peliä ja joukkueen sekä yksilön kehittämi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo
Tytöt
28

FC Honka N Puumat Nimenhuuto.com

FC Honka Puumat on syksyllä 2015 perustettu naisten harrastejoukkue. Tavoitteenamme on pitää jalkapallon parissa hauskaa oppien samalla uusia taitoja. Talvikaudella 2016-17 treenaamme 1-2 kertaa viikossa. Haemme pelaajia joukkueeseen! Jos olet jo aikaisemmin pelannut jalkapalloa ja haluat jälleen palata mukaan hienon lajin pariin, mutta et kuitenkaan halua, että se olisi liian tavoitteellista, niin FC Honka Puumat on juuri oikea joukkue sinulle. Treenaamme hyvässä valmennuksessa ja pidämme mielessä, että homman täytyy lähteä ilon kautta. Valmentaja Timi Lehtola timi.lehtola(at)gmail.com tai Joukkueenjohtaja Ea Huhtala(at)gmail.com.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme pelaajia joukkueeseen! Jos olet jo aikaisemmin pelannut jalkapalloa ja...

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo
Naiset
25

FC Honka Vihreä Nimenhuuto.com

Tervetuloa FC Honka Vihreiden sivuille! Uusi pelimies voi käydä kokeilemassa pari kertaa käyttämällä "Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja" lomaketta ko. tapahtuman sivulla (alareunassa). Kokeilukertojen jälkeen, jos olet liittymässä mukaan toimintaan, täytä http://bit.ly/1r4SX7N -linkin takaa löytyvä rekisteröitymislomake!

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä 2000-2006 syntynyt pelimies, joka tahtoo harrastaa jalkapalloa hyväs...

Tuomas kirjoitti: Perjantain treenit peruttu. Hyvää hiihtolomaa! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Pojat
59

EPS 15 Nimenhuuto.com

Pelaajat (95:t), jotka ovat kasvaneet yli A-juniori-iästä, voivat pyrkiä miesten edustus-, tai haastejoukkueeseen olemalla yhteydessä Jussi Leppälahteen tai hakeutumalla miesten harrastejoukkueisiin (EPS/15, jne) olemalla yhteydessä joukkueiden yhteyshenkilöihin. Esa Laurila on EPS/15 yhteyshenkilö.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko -95 - -97 syntynyt jalkapalloilija? Haluatko liittyä hyvään seuraan? E...

Esa kirjoitti: Käyn alussa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo
Miehet
114

EPSpelit Nimenhuuto.com

EPS-Pelinohjaajien kotisivu. Piirin ja Espoon-liigan kotipelien pelinohjaajat ikäluokissa E, F... Erotuomareitakin löytyy harkkapeleihin. Yhteystiedot, otteluohjelma ja ohjeet JoJo:ille ja valkuille liitteinä tiedostoissa ja/tai materiaalipankissa. Halukkaat voivat liittyä porukkaan. Katso ohje tiedostoista. Lukekaa kaikki viestit! Tiedostojakin on enemmän, kuin mitä etusivulla näkyy.

Sirpa kirjoitti: Hei, Ensi sunnuntain 11v11 -harkkapelistämme puuttuu edelleen erotuomari/pelinohjaaja. Linjatuomareita ei tarvita, jollei erotuomari ole toista mieltä. Peli on ensimmäinen 11v11 ottelu muuten kokeneelle ja hyvin menestyneelle T04-joukkueelle. Toivottavasti saamme pikaisesti erotuomarin peliimme t... (26 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallonpelinohjaajat
Espoonlahti
Ei asetettu
122

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Nea kirjoitti: Moikka, tuo sunnuntain sinisten matsi taitaa alkaa klo 13.00? Harmi, että menee päällekäin Nean ratsastuksen kanssa. Toki sellainenkin vaihtoehto olisi, että pelaisimme vaikka 13.20 saakka ja ajaisimme siitä ratsastukseen. Se on aika lähellä. Katsotaanko, saadaanko vahvistuksia vielä valkoisista? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
56

LePa P07 Nimenhuuto.com

Olemme aktiivinen, harjoituksia rakastava ja aina pelaamaan valmis vuonna 2007 syntyneiden poikien jalkapallojengi Espoon Leppävaarasta ja sen lähialueilta. Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita! Kaikki kiinnostuneet tulkaa rohkeasti tutustumaan harjoituksiin ja / tai ottakaa yhteyttä! Ikäluokan www-sivut löydät osoitteesta: http://www.leppavaaranpallo.com/ikaluokat/pojat/pojat-07/

Joukkue etsii pelaajia: Ikäluokan www-sivut löydät osoitteesta: http://www.leppavaaranpallo.com/ikalu...

Zoheir kirjoitti: Moro ma olen ohjaaja jos ok ja kentän olosuhteet tekijä kiitos (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Pojat
101

Hoogee-EsPa 99 Nimenhuuto.com

Sarjataulukko B16 <script src='https://www.palloliitto.fi/torneopal/ajax/[torneopal:scoretable:competition=hkijp15%26amp;class=B16%26amp;group=1%26amp;key=]'></script> Tulokset: <script src='https://www.palloliitto.fi/torneopal/ajax/[torneopal:results:competition=hkijp15%26amp;class=B16%26amp;group=1%26amp;key=]'></script> Tulevat ottelut: <script src='https://www.palloliitto.fi/torneopal/ajax/[torneopal:fixture:competition=hkijp15%26amp;class=B16%26amp;group=1%26amp;key=]'></script>

Joukkue etsii pelaajia: HooGEe/EsPa yhteisjoukkue on avoin kaikentasoisille pelaajille. Ota yhteys ja...

Jyri kirjoitti: Moi, ilmottatumisissa ja kokootumisissa on ollut pientä ongelmaa viime aikojen treeneissä, joten tästä eteenpäin jatketaan lämmittelyiden ottamisella. Ilmottautuminen on erityisen tärkeää treenisuunnitelmallisuuden kannalta, josta aletaan pitää kiinni tarkemmin. Myöskin yleisen viihtyvyyden kanna... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Espoo
Pojat
30

T01-03 Honka Nimenhuuto.com

FC Hongan T01-03 Vihreät on perustettu lokakuussa 2014. Joukkueen tavoitteena on antaa mahdollisuus harrastaa jalkapalloa oman kiinnostuksen mukaisesti. Jalkapallon pelaaminen voi olla kiva liikunnallinen harrastus tai tavoitteena voi olla Akatemia, jolloin tarjotaan yksilökohtaista tukea kehittää omaa osaamistaan. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseemme - siis vasta-alkajasta kokeneeseen konkariin.

Joukkue etsii pelaajia: FC Hongan T01-03 Vihreät on perustettu lokakuussa 2014. Joukkueen tavoitteena...

Melissa kirjoitti: Hei. Milloin harkat alkavat? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Espoo
Tytöt
20

Kilo if Nimenhuuto.com

TAPIOLA: Tule 5D/6D/35v.-joukkueisiimme tai edes treeneihin pelaamaan. Halpaa ja kivaa. Futsal-treenejä ehtimisesi mukaan 0-5 viikossa Espoossa, kesällä ulkofutistreenejä. Muillekin seuroille ja seurattomille, osa ilmaista. Rento ja iloinen meininki, monenikäistä väkeä. M35-joukkueeseen (< 1983 syntyneet) pääsevät myös muiden seurojen pelaajat (elleivät toisessa M35-joukkueessa), varamieskutsulistan kautta jopa ilmaiseksi. Treeneissä yleensä pelataan koko ajan. Vaihtomiehet mitoitetaan sopivasti, jotta treeneissä saa olla lähinnä kentällä, ulkotreeneissä kokonaan. Aikataulut joustavat: tulet vain kun huvittaa. Samakin mies saa pelata 5D&6D&M35. kalle.mikkola@iki.fi 040-7545660

Joukkue etsii pelaajia: Tapiola ym.: 5D/6D/35v., futsal 3D. Tai ulkotreeneihin ja futsaliimme (0-5/vk...

Kalle kirjoitti: Milloin tahansa voit aloittaa pelaamisen treeneissämme (ilmaista), jos olet lähelläkään 6. tai 5. divarin tasoa ja/tai pyrkiä virallisiin joukkueisiimme (yleensä rajana on noin 6D-keskitaso, M35-joukkueessa alempi). Voit osallistua juuri niin vähän ja silloin kuin huvittaa. Harjoituksia (= pelaam... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
6

EBK tytöt 05 Nimenhuuto.com

EBK Leijonat (tytöt 05) ottaa mielellään joukkueeseen mukaan uusia tyttöjä! Tule rohkeasti kokeilemaan - tarvitset vain vesipullon, mukavat urheiluvaatteet ja futiskengät/lenkkarit. Jos sinulla on futispallo ja säärisuojat, ota ne myös mukaan. Lisätietoja harjoitusajoista ja joukkueesta antaa joukkueenjohtaja Ritva Siltanen (puh. 040-5201638, s-posti rsiltanen@gmail.com).

Joukkue etsii pelaajia: EBK Leijonat (tytöt 05) ottaa mielellään joukkueeseen mukaan uusia tyttöjä! H...

Aleksandra kirjoitti: Hei, Allulla on paikat rikki, selkä tosi kipee. Päätimme ottaa taukoa 1-2 viikkoa urheilusta. Ajattelimme kysyä neuvoa myös fyssarilta joka toimii hallilla. Yt. Allu &co (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo
Tytöt
27

TIKKA-LEIDIT Nimenhuuto.com

Tikka-Leidit on perustettu 08.2011. Naisten jalkapallojoukkue aikuisille harrastajille. Seura: Espoon Tikka, Kaitaa. Joukkueessa on rento ja leppoisa treeni- ja pelimeinikin, jokaisen pelaajan omien tavoitteiden mukaisesti. Meillä kaikki pelaavat ja välillä myös kannustavat. Pelaamme SPL harrastesarjan pelejä sekä jalkapallossa että futsalissa. Lisänä on erilaisia hauskoja turnauksia ja ystävyysotteluita.

Leena kirjoitti: Hei, meillä on Espoonlahden kuplassa 1/3 kentän kokoinen tila harjoittelualueena aina maanantaisin. Naiset eivät harjoittele kuplassa maanantaisin joten meillä on 1/3 kentää. Tämä selvyyden vuoksi kun tästä tuli puhetta. Leena (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo
Naiset
30

LePa P01 Nimenhuuto.com

Leppävaaran Pallo, pojat, s. 2001. Olemme noin 35 aktiivisen ja iloisen pojan ikäluokka. Harjoittelemme yleensä kolme kertaa viikossa. Uudenmaan piirisarjaan osallistumme kahdella joukkueella: Musta/Tavoite ja Vihreä/Haaste yhdessä P00 Haasteen kanssa. Lisäksi osallistumme turnauksiin lähialueella ja kauempanakin. Talvella osallistumme futsalin piirisarjaan. Kotisivut: http://www.leppavaaranpallo.com/joukkueet/pojat/pojat-01

Joukkue etsii pelaajia: Oletko vuonna 2001 syntynyt ja jalkapallosta innostunut poika? Oli jalkapallo...

Toni kirjoitti: Ne, jotka eivät ole saaneet Matti Kaasiselta (mattitkaasinen@gmail.com, +358 40 687 7088) kutsua FC Unitel BL Nimenhuutoon, laittakaa sähköpostia Kaasiselle ja pyytäkää kutsu haluamaanne sähköpostiosoitteeseen. Annoin aikaisemmin LePa P01 Nimenhuudon sähköpostiosoitteet, jotka eivät kaikki ole il... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo, Leppävaara
Pojat
32

Tähdet Nimenhuuto.com

F.C. Kasiysi Espoon vuosina 2006 ja 2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue nimeltään Tähdet. Joukkueemme etsii jatkuvasti innokkaita 06-07 syntyneitä tyttöjä mukaan toimintaan! Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita oletpa sitten pelannut aikaisemmin tai haluat aloittaa uuden harrastuksen kivojen tyttöjen parissa. Jos jalkapalloilu kiinnostaa niin tervetuloa mukaan hauskaan harrastukseen. Liity mukaan laittamalla sähköpostia fc89tahdet (at) gmail.com!

Joukkue etsii pelaajia: FC Kasiysin jalkapallojoukkue Tähdet etsii jatkuvasti uusia 06-07 syntyneitä ...

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo
Tytöt
59

fc89-veini01 Nimenhuuto.com

FC Kasiysi -01 poikien joukkueessa pelaa 20-25 poikaa erikokoonpanoin Punainen ja Valkoinen nimillä. Osa pojista on harrastanut aktiivisesti jo kuusivuotiaasta, osa on tullut mukaan vasta lähiaikoina. Jos olet kiinnostunut joukkeestamme, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tiina.kaijanen (at) gmail.com tai tule treeneihin vetämään valmentajaa hihasta. (aikaisemmin FC Kasiysi Veini -01 korttelijengi, mutta yhdistynyt seuran toisten 01 joukkueiden kanssa)

Juha kirjoitti: Moi, tiistain 11.10 treenit Leppävaara tekonurmi 2. Kellonaika sama siis 19.45 t Juha (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo
Pojat
29

TikkaP98 Nimenhuuto.com

Pojat-98 joukkue on pääasiassa vuonna 1998 syntyneistä pojista muodostettu joukkue, joka perustettiin jo vuonna 2004. Alkuperäisiä pelaajia on vielä yli puolet mukana, sen lisäksi vuosien varrella on toki tullut myös uusia pelaajia mukaan. Lähiseuroista siirtyneet pojat olivat monille jo tuttuja koulusta, ja onnistunut integrointi on ollut miellyttävä kokemus kaikille. Mukaan mahtuu edellen pari kolme mielellään aiemmin ainakin jonkin verran pelannutta poikaa. Yhteystiedot löydät joukkueen virallisilta sivuilta: http://www.espoontikka.fi/joukkueet/p98/esittely/

Joukkue etsii pelaajia: Espoon Tikka Pojat 98 -joukkue on alusta saakka ollut hyvin tiivis ja yhteenk...

Jukka-Pekk kirjoitti: TORSTAISIN EI ENÄÄ TREENEJÄ (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Espoo
Pojat
37

HooGee-EsPa YJ 2003 Nimenhuuto.com

Kilpatason YJ1 ja haaste/harrastetason YJ2 jalkapallojoukkueet Etelä-Espoosta 2003 syntyneille pojille. Alla suorat linkit talvisarjojen 2016-2017 taulukoihin: YJ1: http://eafutis.loiske.net/lohko.php?lohko=526 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ADlf5-cX5as2Q5xZaDAaNZT5NMbeeI_yVeUqq817niI/edit#gid=534905875 YJ2 Musta: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1n4nD-DgxdciTCyBGHiyO-fjl9EH5XLYXo6mhvdibIKE/edit#gid=1546059064 YJ2 Valkoinen: http://eafutis.loiske.net/lohko.php?lohko=527 Talvisarjat 2016-2017: http://eafutis.loiske.net/ http://www.talviliiga.fi/Ohjelma.html

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: YJ2 Harjoitusleiri Kuten tiedetään niin suunnittelimme ja varasimmekin syksyllä koko P03YJ ikäluokalle yhteisen harjoitusleirin Kisakalliosta 24-26.3.2017. Leirin ajankohta ja paikka oli haastavaa järjestää, koska Urheiluopistot (Eerikkilä, Pajulahti, Kisakallio) ovat erittäin varattuja. Saimme k... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Espoo
Pojat
83

EBK P08 Nimenhuuto.com

EBK Real P08 joukkueen valmennuksellisena painopistealueina ovat yksilötaitojen kehittäminen sekä joukkuepelaamisen hiominen. Pyrimme olemaan mahdollisimman paljon pallon kanssa tekemisissä. Harjoittelussamme korostamme myös perusliikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä, jotka luovat perusedellytykset lajissa kuin lajissa menestymiselle. Keski-Espoon Urheilupuiston ja jalkapalloareenan tarjoaminen upeiden harjoitusolosuhteiden ja aktiivisten vanhempivalmentajien ansiosta joukkue harjoittelee keskimäärin kolme kertaa viikossa. Joukkue osallistuu monimuotoisesti turnauksiin pääkaupunkiseudulla sekä pelaa kesällä Espoon liigaa ja talvella talvisarjaa. Järjestämme myös ystävyysotteluita yhteistyössä muiden joukkueiden kanssa.

Niilo kirjoitti: Moi. Missä mahtaa EA-laukku mennä tällä hetkellä? Ensi viikolla olis meillä huoltoviikko. - Timo (28 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Espoo
Pojat
63

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.