Futsal Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kilo IF Nimenhuuto.com

Tule 6.D/7.D/M35-joukkueisiimme tai treeneihin pelaamaan! Sama mies saa pelata useammassakin eri joukkueessamme. Kesällä ulkotreenejä on 1-2 kertaa/viikko, yleensä Tapiolan ja Keski-Espoon tekonurmilla.Talvikaudella Futsal-treenejä on useita kertoja/viikko. Ulkotreenit ja osa sisätreeneistä ovat ilmaisia ja muutenkin maksumme ovat edullisia. Seurassamme on rento ja iloinen meininki. M35-joukkueen (<1986 syntyneet) peleihin pääsevät myös muiden seurojen pelaajat (elleivät pelaa toisessa M35-joukkueessa). Treeneissä yleensä pelataan koko ajan. Vaihtomiehet mitoitetaan sopivasti, jotta treeneissä saa olla lähinnä kentällä. Aikataulut joustavat: tulet vain kun huvittaa. jussi.palin@gmail.com 0408099807 https://www.facebook.com/KiloIFfootball https://www.instagram.com/kiloif/

Joukkue etsii pelaajia: Tule 6D/7D/M35 & futsal 3D & 5D joukkueisiimme pelaamaan! Ulkotreeneihin ja f...

Henrik kirjoitti: K3sta tulossa mun lisäksi 5 (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
114

Kilo IF 1 Nimenhuuto.com

Pelaamme kaudella 2021 Etelän Kutosessa. “Parhaiten hoidettu seura, jossa olen ikinä ollut!” - kokenut pelaaja. Ulkokaudella koko seuran yhteisiä harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa Keski-Espoon ja Tapiolan tekonurmilla. Kotipelit pelaamme useimmiten Tapiolan urheilupuistossa. Talvikaudella seurallamme on useita eri futsal-harjoitusvuoroja, kaksi futsal-joukkuetta divisioonissa, sekä kaksi joukkuetta Esport Arenan talvisarjassa. Kysy lisää näistä! https://www.facebook.com/KiloIFfootball https://www.instagram.com/kiloif/ http://deep.kapsi.fi/kiloif/dokuwiki/doku.php?id=joukkueet:k1 https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/63452/info Seurashop treeni- ja pelivarusteet: https://seurashop.fi/index.php?route=product/search&tag=Kilo%20IF

Joukkue etsii pelaajia: Etelän Kutosessa pelaava perinteikäs espoolainen Kilo IF/1 etsii muutamaa akt...

Veli-Mikko kirjoitti: Mukana tarvittaessa (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
30

NiPe SÄHLY Nimenhuuto.com

Pelaamme huvin ja kunnon vuoksi elokuusta toukokuuhun vuorokuukausin sählyä ja futsalia Samiksessa (Gymnasiet Grankulla samskola) Kauniaisissa torstaisin klo 20 - 21.30 ... 22.00. Emme osallistu mihinkään sarjapeleihin näissä lajeissa. NiPe on monilajiseura, jossa pelataan myös lätkää ja kesällä futista.

Juha kirjoitti: Nyt jälkeenpäin ilmeni uusi lisäetu sählyn ja futsalin vaihtamisesta Granhultista Samikseen. Granhultissa tehdään isoja muutostöitä, kun esikoulu siirretään koulun yhteyteen ja tästä johtuen on liikuntasalista käytössä vain 1/3 koko alkusyksyn. Vuoroja ei ole Granhultissa ennen 4.10. (26 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Sähly ja Futsal
Espoo
Sekajoukkue
87

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
28

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan ja 7v7 talvisarjaan. Myös turnauksissa käydään aktiivisesti! Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla palottelemaan. ** Etsimme tällä hetkellä maalivahtia.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo
Naiset
26

FC Kaljamahat Nimenhuuto.com

Kuten nimestä voi päätellä, olemme miehekäs joukkue, jota yhdistää olut, jalkapallo ja kaveruus. Toiminta alkoi vuonna 2016 neljän kaveruksen hupipelailusta Matinkylässä. Joukkueeseen alkoi pikkuhiljaa kerääntymään lisää kavereita ja vuonna 2018 joukkueesta tuli rekisteröity yhdistys sekä kasvoi reiluun kahteenkymmeneen pelaajaan! Pelaamme täysillä ja rentoudumme pelin jälkeen muutaman oluen parissa. Tavoitteenamme on joukkueena aloittaa kunnolla palloiluharrastus. Osallistumme erilaisiin harrasteturnauksiin, pelaamme ystävyysotteluita ja järjestämme pelaajille virkistystoimintaa. Mikäli pelaat jalkapalloa harrastetason joukkueessa, kaveri- tai työporukalla, ota meihin yhteyttä, niin otetaan joukkueista mittaa!

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
31

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 ja 11v11 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
26

Tikka Naiset TN Nimenhuuto.com

Pelaamme kesät jalkapalloa naisten nelosessa ja talvet futsalia piirin sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: TIKKA NAISET hakee pelaajia! Pelaamme kesät jalkapalloa ja talvet futsalia pi...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Naiset
26

HooGee M1 Nimenhuuto.com

HooGee / Hodari (ent. M1) pelaa kaudella 2020 Uudenmaan piirin Kutosessa sekä 7v7 harrastesarjassa. Uudet pelaajat tervetulleita! Yhteydenotot: joukkueenjohtaja Mathias Engström 040-5610012

Joukkue etsii pelaajia

Tobias kirjoitti: Epävarma (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
118

FK Kohellus Nimenhuuto.com

FK Kohellus, Unisportin futsal- ja lentopallosarjojen isoin pelote.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo ja Futsal
Otaniemi, Espoo
Sekajoukkue
46

PoRa Nimenhuuto.com

PoRan joukkue AYY:n sarjassa

Antti kirjoitti: jono (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy, Futsal, Jalkapallo, Koripallo ja Futis
Espoo
Miehet
240

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Henri kirjoitti: Kausi-ilmoittautuminen treeneihin 2020-2021: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQU-NBRaRN-AdWQQ1yRx4blsvckPSCThO2kzRlywtT9_0jkg/viewform?usp=sf_link (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
21

FC Kasiysi Miehet Nimenhuuto.com

https://www.fckasiysimiehet.net & https://www.youtube.com/c/fckasiysimiehet

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
24

LePa P07 Kilpa Nimenhuuto.com

LePa P07 -ikäluokan kilparyhmä.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Pojat
34

GFT-naiset Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Tuun myöhässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Futsal
Espoo
Naiset
12

GFT Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: omii juttui (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Futsal
Espoo
Ei asetettu
25

FC TNA Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Onko halukkaita pallonpotkijoita ensi lauantaiksi Matinkylän tekonurmelle 11.00? Jos vaikka saataisiin pien pelit aikaiseksi. Itse menen yhden kaverin kanssa ainakin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Futsal
Espoo
Ei asetettu
23

Isletters Futsal Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Futsal
Espoo
Sekajoukkue
23

futsal-otahalli Nimenhuuto.com

Futsal, Otaniemi, Espoo Maanantaisin/On Mondays 17:00-18.00 Tervetuloa/Welcome!

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Futsal
Espoo
Miehet
37