Futsal Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/2005-2006-kungfupandat.html Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Alustava peliryhmä lauantaille 13.4.: Iiris, Alli, Elina, Nea, Daniela, Stina, Melanie, Meira, Milla, Minni, Annabella, Marie, Lumia. Innokkaat saa ilmoittautua varalle. Valmentaja: Joel (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
29

Pelinaiset Nimenhuuto.com

Pelinaiset kostuu pelaajista, jotka ovat nuorena pelanneet jalkapalloa/futsalia. Pelinaiset perustettiin vuonna 2013 kun pelaajien sisällä kytenyt ja nuoruudesta säilynyt into pelata jalkapalloa kasvoi tarpeeksi isoksi. Joukkue osallistuu kesäisin jalkapallon harrastesarjaan ja talvisin futsalin harrastesarjaan ja 7v7 talvisarjaan. Myös turnauksissa käydään aktiivisesti! Pelinaisilla ei ole treenejä mutta kokoonnumme välillä sekalaisella porukalla palottelemaan. ** Etsimme tällä hetkellä maalivahtia.

Jessica kirjoitti: Vastustaja on Halkian Helmet. ;) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo
Naiset
22

Kilo if Nimenhuuto.com

Tule 5D/6D/35v.-joukkueisiimme tai edes treeneihin pelaamaan. Halpaa ja kivaa. Futsal-treenejä 4/viikko, kesällä ulkotreenejä 1-2/viikko, Espoossa. Muillekin seuroille ja seurattomille, ulkotreenit ja osa sisätreeneistä ilmaisia. 5D-tasoisille tai maalivahdille on eniten kysyntää. Rento ja iloinen meininki, monenikäistä väkeä. M35-joukkueen (< 1985 syntyneet) peleihin pääsevät myös muiden seurojen pelaajat, ilmaiseksi (elleivät pelaa toisessa M35-joukkueessa), varamieskutsulistan kautta, ilman mitään osallistumispakkoa. Treeneissä yleensä pelataan koko ajan. Vaihtomiehet mitoitetaan sopivasti, jotta treeneissä saa olla lähinnä kentällä, ulkotreeneissä kokonaan. Aikataulut joustavat: tulet vain kun huvittaa. Samakin mies saa pelata 5D&6D&M35. jussi.palin@gmail.com 0408099807

Joukkue etsii pelaajia: 5D/6D/35v., futsal 3D. Tai ulkotreeneihin ja futsaliimme (1-5/vko) pääsee pel...

Janne kirjoitti: Kilo3 ilmossa +7 nimeä tällä hetkellä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
66

LePa P01 Nimenhuuto.com

Leppävaaran Pallo, pojat, s. 2001. Olemme noin 35 aktiivisen ja iloisen pojan ikäluokka. Harjoittelemme yleensä kolme kertaa viikossa. Uudenmaan piirisarjaan osallistumme kahdella joukkueella: Musta/Tavoite ja Vihreä/Haaste yhdessä P00 Haasteen kanssa. Lisäksi osallistumme turnauksiin lähialueella ja kauempanakin. Talvella osallistumme futsalin piirisarjaan. Kotisivut: http://www.leppavaaranpallo.com/joukkueet/pojat/pojat-01

Joukkue etsii pelaajia: Oletko vuonna 2001 syntynyt ja jalkapallosta innostunut poika? Oli jalkapallo...

Toni kirjoitti: Ne, jotka eivät ole saaneet Matti Kaasiselta (mattitkaasinen@gmail.com, +358 40 687 7088) kutsua FC Unitel BL Nimenhuutoon, laittakaa sähköpostia Kaasiselle ja pyytäkää kutsu haluamaanne sähköpostiosoitteeseen. Annoin aikaisemmin LePa P01 Nimenhuudon sähköpostiosoitteet, jotka eivät kaikki ole il... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo, Leppävaara
Pojat
32

FC Kaljamahat Nimenhuuto.com

Kuten nimestä voi päätellä, olemme miehekäs joukkue, jota yhdistää olut, jalkapallo ja kaveruus. Toiminta alkoi vuonna 2016 neljän kaveruksen hupipelailusta Matinkylässä. Joukkueeseen alkoi pikkuhiljaa kerääntymään lisää kavereita ja vuonna 2018 joukkueesta tuli rekisteröity yhdistys sekä kasvoi reiluun kahteenkymmeneen pelaajaan! Pelaamme täysillä ja rentoudumme pelin jälkeen muutaman oluen parissa. Tavoitteenamme on joukkueena aloittaa kunnolla palloiluharrastus. Osallistumme erilaisiin harrasteturnauksiin, pelaamme ystävyysotteluita ja järjestämme pelaajille virkistystoimintaa. Mikäli pelaat jalkapalloa harrastetason joukkueessa, kaveri- tai työporukalla, ota meihin yhteyttä, niin otetaan joukkueista mittaa!

Ilmari kirjoitti: Paikka:MASALA (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
30

NiPe SÄHLY Nimenhuuto.com

Pelaamme huvin ja kunnon vuoksi vuorokuukausin sählyä ja futsalia Granhultin koululla Kauniaisissa torstaisin klo 21 - 22. Emme osallistu mihinkään sarjapeleihin näissä lajeissa. NiPe on monilajiseura, jossa pelataan myös lätkää ja futista.

Juha kirjoitti: Eilen tuli Kauniaisilta ilmoitus, että se noudattaa pääkaupunkiseudun koronapäätöksiä. "... kaikki kaupungin omistamat sisäliikuntapaikat suljetaan 30.11-20.12. Näin ollen kaikki vuorot tältä ajalta on peruttu. " Näin ollen sählyä ja futsalia ei ole ollenkaan enää tänä vuonna, sillä Granhultin ko... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly ja Futsal
Espoo
Sekajoukkue
87

KaPy N Nimenhuuto.com

Iloinen Kauklahden joukkue, jossa pelataan aina tosissaan mutta ei koskaan vakavana. Kesällä pelaamme harrastesarjassa 7v7 ja 11v11 jalkapalloa, lukuisia turnauksia ja talvella futsalia. TULE MUKAAN! Harrastefutistakin voi pelata tavoitteellisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: EHKÄ - jos kaiken matkustelun jälkeen jaksan (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal ja Futis
Espoo, Kauklahti
Naiset
26

Tikka Naiset TN Nimenhuuto.com

Pelaamme kesät jalkapalloa naisten nelosessa ja talvet futsalia piirin sarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: TIKKA NAISET hakee pelaajia! Pelaamme kesät jalkapalloa ja talvet futsalia pi...

Laura kirjoitti: Hei onks kellään kiinnostista tulla potkii huomenna/lauantaina? Ei varmaan? Ovikin vissii kiini :D mieli ois tehny. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Naiset
26

FK Kohellus Nimenhuuto.com

FK Kohellus, Unisportin futsal- ja lentopallosarjojen isoin pelote.

Päivitetty 19 päivää sitten

Lentopallo ja Futsal
Otaniemi, Espoo
Sekajoukkue
46

PoRa Nimenhuuto.com

PoRan joukkue AYY:n sarjassa

Antti kirjoitti: jono (22 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy, Futsal, Jalkapallo, Koripallo ja Futis
Espoo
Miehet
240

HooGee M1 Nimenhuuto.com

HooGee / Hodari (ent. M1) pelaa kaudella 2020 Uudenmaan piirin Kutosessa sekä 7v7 harrastesarjassa. Uudet pelaajat tervetulleita! Yhteydenotot: joukkueenjohtaja Mathias Engström 040-5610012

Joukkue etsii pelaajia

nihat kirjoitti: Moikka tulen heti kun pääsen töistä :) kiitoksia (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
116

FC Deathspeed Nimenhuuto.com

Futsal joukkue

Henri kirjoitti: Kausi-ilmoittautuminen treeneihin 2020-2021: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQU-NBRaRN-AdWQQ1yRx4blsvckPSCThO2kzRlywtT9_0jkg/viewform?usp=sf_link (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Helsinki, Espoo, Kirkkonummi
Miehet
21

FC Kasiysi Miehet Nimenhuuto.com

https://www.fckasiysimiehet.net & https://www.youtube.com/c/fckasiysimiehet

Anton kirjoitti: Tuun lahdest pelaamaa bensaraha ois kiva (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Miehet
24

EBK P98 Nimenhuuto.com

EBK:n 1997,-98 ja -99 syntyneiden poikien joukkue.

Pekka kirjoitti: Tämän nimenhuudon käytön lopettaminen alkaa ja poistan pikkuhiljaa ylimääräisiä nimiä, jotka eivät enää ole joukkueen toiminnassa mukana. Jatkossa käytetään miesten nimenhuutoa, kunnes siirrytään kokonaan Jopoxin käyttöön. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Pojat
20

LePa P07 Kilpa Nimenhuuto.com

LePa P07 -ikäluokan kilparyhmä.

Ari kirjoitti: Moi Jos ette vielä ole ilmoittautuneet in/ out Lappeenrannan turnauskyselyyn, käykääpä tekemässä vielä tämän illan aikana. Muistakaa myös ilmoittatuminen huomisiin treeneihin. T: Ari (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo
Pojat
34

FC TNA Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Onko halukkaita pallonpotkijoita ensi lauantaiksi Matinkylän tekonurmelle 11.00? Jos vaikka saataisiin pien pelit aikaiseksi. Itse menen yhden kaverin kanssa ainakin. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Futsal
Espoo
Ei asetettu
23

GFT Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: Tarvittaessa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Futsal
Espoo
Ei asetettu
29

Isletters Futsal Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Muistakaahan ilmoittautua, vikat treenit ennen matsipäivää! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal
Espoo
Sekajoukkue
23

futsal-otahalli Nimenhuuto.com

Futsal, Otaniemi, Espoo Maanantaisin/On Mondays 17:00-18.00 Tervetuloa/Welcome!

Päivitetty 17 päivää sitten

Futsal
Espoo
Miehet
37

Morining Futsal Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme n. 4-6 pelaajaa lisää, joita kiinnostaa käydä pelailemassa futsalia il...

Sebastian kirjoitti: Kauden 2017-2018 vuorot lisätty. Koodi vaihtuu ensikaudelle ja uusi koodi on 5341 (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Futsal
Espoo
Sekajoukkue
24