Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 66 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Jos tarvetta (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
47

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Kata kirjoitti: ehkä- yritän kovasti päästä (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
39

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjoihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 9.30 - 10.30 Jääherneessä Hernesaaressa ja maanantaisin Warrior Areenassa Leppävaarassa klo 22 - 23. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa torstaisin klo 20-21 Lassilan ulkotekojääkaukalossa. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Juha kirjoitti: Vanhuus ei tule yksin. Joudun jättäytymään sunnuntaivuoroilta pois nyt syksyllä. Selässäni todettiin välilevyn pullistuma eli issias. Selkä kipeytyy pienestäkin rasituksesta. Kaksi kertaa olen päässyt ajamaan moottoripyörällä Alastaron radalle. Ajopäivän jälkeen en ole voinut kävellä, enkä istua ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
72

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Patrick kirjoitti: Kukkuu, milloin alkaa jäävuorot? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
90

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
97

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Sami kirjoitti: Olipa hauskat jäät. Gallows Birdissä tämä PaleAle on erittäin Bueno 😀! (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
74

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Heikki kirjoitti: Tässä on sit vastassa kahdesta kärkijengistä toinen, et täys ralli päälle. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
38

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
73

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Onko toimitsijaa kellään illaksi? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
22

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Bea kirjoitti: Luistimet Yvon kyydissä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
37

BJR C White Nimenhuuto.com

Blues juniors C White

Hannu kirjoitti: Terotus keskiviikkona Konalassa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
27

Liuku Hockey Nimenhuuto.com

Paskaa jää kieakkoa

Markus kirjoitti: Jos vaa kondis sallii ja huomenna ei kuumetta, niin tuun! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinkiespoo
Miehet
35

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Sami kirjoitti: Moi, onko kiinnostusta lähtee pelaamaan Mäntsälään treenipeli 1.12. klo. 14:30 -16:00. Hinta 150€/joukkue, sisältää jään ja tuomarin. t.Sami (28 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
47

Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin. JTB jatkaa maalivahtisponsorina.

Harri kirjoitti: Nyt joululahjaksi itselle, puolisolle tai kaverille purjehdusmatka Turkin kauniille vesille toukokuussa. Kouluttajana/kipparina allekirjoittanut. Lue lisää tästä ja laita mulle viestiä, jos kiinnostaa (harri(at)sane.fi). https://www.onsail.fi/spvturkki (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
61

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

Virpi kirjoitti: Virpi L 47 (Vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
44

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Pete kirjoitti: Voi pahus ,tsemppii ja vuorot jatkuu 19-20 (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
36