Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 50 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, sulkapallo, tennis, joukkuevoimistelu ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
38

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Kata kirjoitti: Can join the roster but as I have not been training, i dob’t neef to play (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
49

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
29

Torpedos Hockey Nimenhuuto.com

Torpedos on vuonna 2003 perustettu voittoa tavoittelematon jääkiekkojoukkue. Vuonna 2014 toimintaa pyörittämään perustettiin Torpedos Hockey ry. Harjoitukset on kahdesti viikossa ti ja pe 21.15-22.45 Espoon Matinkylän harjoitushallissa Mk3. Pelaamme lisäksi harrastesarjaa Stadi Liiga AA Divari.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo, Matinkylä
Miehet
72

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään virallisiin sarjapeleihin, mutta osallistuu 6 harrastajajoukkueen sarjapeleihin. NiPe on monilajiseura, jossa pelataan myös sählyä, futsalia ja futista. Elo-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 11 - 12 ja tiistaisin klo 21.30 - 22.30 Ilmatar-Areenalla NHL-kaukalossa Espoon Matinkylässä . Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa perjantaisin klo 20.30 - 21.30. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
104

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
82

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
35

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Tommi kirjoitti: Flunssa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
41

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa jäällä, kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Christer kirjoitti: Moi, Alustavat jaot illan (4.12.) jäille (säädetään tarvittaessa hallilla) Vaaleat: Ari S Ismo Antti Mikko Miikka Timo Tuomo Miro Kassu Samuel Tummat: Juha Santeri Samu Max Kalle U Ari N Pasi Erno Tomppa Christer (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
63

Apex IHA Nimenhuuto.com

International Hockey Academy designed for 2014 - 2010 Hockey Players. Offering off and on-ice development.

Joukkue etsii pelaajia: 2014 - 2010 Hockey Players Wanted! 3 Good Reasons to Join our Academy's Off-I...

Lasse kirjoitti: Lasse in (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Stars Arena, Espoo
Sekajoukkue
19

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Kiekkoa hyvällä huumorilla ja pilke silmäkulmassa. SE MIKÄ KENTÄLLÄ HÄVITÄÄN VOITETAAN KOPISSA JA JÄLKIPELEISSÄ

KSeeste kirjoitti: Kiinnostaisko ketään huomenna aamulla höntsät salmisaaressa 8-9? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Miehet
67

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
21

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
55

HC Karhut ry Nimenhuuto.com

HC Karhut ry Harrastejääkiekko

Mika kirjoitti: U20 veska tulee mukana (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
50

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Timo kirjoitti: Moi! Ottiko joku mustat teräsuojat( koko 36) pelin jälkeen tummien vaihtopenkin päästä? Ne oli sen ringettevalkun juuri ostamat teräsuojat. Vaksi tuli kysymään multa niistä ja pyysi palauttamaan vaikka hänelle jos ne löytyy joltain. Ihmeellistä että sinne ei kuitenkaan ollut jäänyt ylimääräisiä s... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
41

Gringos Stars Nimenhuuto.com

Gringos ja Rangers joukkueen pelaajapolun "huipentuma" Gringos Stars, yli 40v:lle Gringoille tarkoitettu joukkue joka tahkoo tulosta Harrastesarjan Mestis tasolla, Vamos!

Riku kirjoitti: Jos tarve (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
42

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
34

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com HC Pink Jojo ( peliasiat, harkkapelit jne) Tuuli Liukkonen +358 45 6503291 HC Pink goalies Mirja Niininen +358 40 528 5076

Lisa kirjoitti: Tilattava vaate, Nimi, numero, koko TÄNNE (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
53

Jäähonka Nimenhuuto.com

II-divisioonaa kaudella 2022-23.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
42

Dustin sellers Nimenhuuto.com

Dustin Sellers on voittoa tavoittelematon miehistä ja -naisista tai muista nisäkkäistä koostuva höntsäjoukkue.

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo (Suomen Los Angeles)
Sekajoukkue
37