Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 62 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Maria kirjoitti: Tuun vähäks aikaa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
42

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe Harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjoihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 10 - 11 Jääherneessä ja maanantaisin Espoonlahden Forumissa klo 22 - 23. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa keskiviikkoisin klo 20 - 21. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin. Tällä hetkellä lätkään otetaan pelaajia, jotka ovat valmiita tulemaan myös NiPen sählyyn ja/tai futsaliin ja/tai futikseen.

Juha kirjoitti: Flunssa kaatanut miehen. Ei pääse harjoituksiin. Tsemppiä. (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
60

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Rauno kirjoitti: Olis sittenkin pitää keskiviikon vuoro. Terkkuja jäättömästä Afrikasta. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Simun järjestämä sauna-ilta pidetään 20.1 klo?? Senatorsin kanssa kustannus syistä samaan aikaan. http://www.vartiovene55.fi/ Sitovat ilmoittautumiset mahd.pian. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
39

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Kivi kirjoitti: Moikka, keskiviikkona olis taas Helmen jäät Metro-areenalla klo 18.00-19.30. Mukaan mahtuu, syyslomaviikko.... 15€/kerta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
87

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
98

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jarkko kirjoitti: ei oo sit mustaa paitaa kun on mökillä (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
45

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

ari kirjoitti: Maalissa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
124

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Sami kirjoitti: Kaikki varmaan mahtuu mukaan! ;) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
64

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Kari kirjoitti: Huomenna peli. Pankaas nimeä listaan, tuletteko vai ette (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
31

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Päivän kokoonpano: https://kiekko-kiitajat.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Rosterlist_32974_Kiitajat.pdf&id=791073 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
20

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Samy kirjoitti: Meillä kummatkin lapset nyt sitten sairaana ja Sami ilmeisesti kuitenkin tulossa, niin maalivahti löytyy??? !!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi, Blues jr asusteita olisi vielä saatavissa: Toppapuku 69,-, tuulipuku 49,- ja collaripaita 43,-. Jos halukkaita löytyy, niin tehdään yhteistilaus. Pelisukat alkavat olla aika huonossa kunnossa ja hyvin erilaisia. Tilataan uudet kaikille 14,-/kpl. Jojo (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
25

Atletico RAMS Nimenhuuto.com

RAMS -hokia suurella sydämellä! atleticorams.fi

Ville kirjoitti: Pressan SaunaBurger (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
29

Divest Hockey Nimenhuuto.com

Lätkä on elämäntapa - pienten ja isojen poikien. Hyvät pelit ja 1 vs 1 kamppailut toisen taso huomioiden - paitsi veskarit, aina tehdään maali, jos mahdollista. Ensimmäinen tavoite: vakiinnuttaa hyvä porukka Divest Hockeyyn!

Harri kirjoitti: Kuten kopissa mainitsin, taas huomenna lauantaina Hernesaari 15:20-16:50. Kympin per ukko. Toinen veska puuttuu eikä tartte maksaa jos tuot maalivahdin. 0403042771 (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
57

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Saara kirjoitti: HUOM!!! Jos olet tulossa vain jäälle, käänny takaisin! jää otettu meiltä pois ilman ilmoitusta! PERKELE! Tehdään jotain muuta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
38

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Antti kirjoitti: Terve kaikki! Ilmoituksena ajattelin kirjoitella että nyt tuo vasen käsi tarvitsi leikkauksen, joka tehtiin tossa eilen aamulla perjantaina. Nyt vielä sairaalassa ja tänään ehkä pääsen kotiin. Voi mennä vähän aikaa että pääsen takaisin maalin suulle mutta puhutaan varmasti viikoista että uskaltaa... (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
45

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

MV kirjoitti: 28.11.....pitäis jo päästä jäälle.... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.