Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 60 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Laittakaa ilmoittautumiset kuntoon illan harjoituksiin (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
36

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Olof kirjoitti: Mikalta terveisiä. Polvi paranemassa. Voi olla että mukana huhtikuussa. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
27

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Kaisa kirjoitti: Olisi tarkoitus pelata tämä päivä mastersien kanssa, mutta tietenkin sitten, jos tico ei saa riittävästi porukkaa viivalle niin pelaan ticossa... Saataisiinko uusia kasvoja Sipooseen mukaan... olisi hyvä päivä astua kehiin ( : (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
49

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Oskar kirjoitti: Hei, aikaisemmin valmennustehtävissä toimivat ovat olleet vapautettuja toimitsijahommista. Onhan edelleen niin? Yt, Miikka Lumme, Oskar Rasan isä (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty 2 minuuttia sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
99

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä <3 Pelataan harrastesarjaa LIght-tasolla (http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3948) sovitaan harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueiden kesken ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 1-2(3) kertaa viikossa. Joukkueessa Blue ja White ryhmät, tason ja oman halun mukaan jaettuna

Henni kirjoitti: Jos ei Espoolaistuminen ole käynyt liian raskaaksi (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
33

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
39

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

JT kirjoitti: Huomenna harkkoihin! Merkitkää itsenne sisään. JT (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
108

Espoo Rogues Nimenhuuto.com

IV-divisioonassa pelaava harrastejoukkue. Hakemukset: espoo.rogues@gmail.com espoorogues@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Rogues etsii pelaajia kaudelle 2017-2018! Pelaamme jääkiekon 4-divisioo...

Teemu kirjoitti: Kukaan ei vissii Oo saanut toista veskaa? (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
15

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Sami kirjoitti: Varmaan mahtuu kaikki 9? 2+9 osallistujia. (27 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
66

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Heikki kirjoitti: Noniin. Sitten vaan pikkuhiljaa valmistautumaan torstain koitokseen. Nimiä vaan listaan. (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
30

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Merlin kirjoitti: 6.4. on kansanvälinen matsi!!! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
16

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Samy kirjoitti: Meillä kummatkin lapset nyt sitten sairaana ja Sami ilmeisesti kuitenkin tulossa, niin maalivahti löytyy??? !!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Jussi kirjoitti: Tänään sitten aamun voittoisan pelin jälkeen teknistä, mustaa aluspaitaa integroidulla kaulan viiltosuojalla ei löytynyt. Jorma on poppareilla ja katkeran häviön kokeneet mustat pysyivät pukuhuoneen nurkassa, eivät todennäköisesti syyllisiä. Eikä lähellä ollut oikein omiakaan, kun koko kopissa ol... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
34

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Timo kirjoitti: Kiitokset tämän päivän vanhempainkokoukseen osallistuneille. Pöytäkirja löytyy nyt Nimenhuudosta kohdasta "Kuvat ja materiaalit" kansiosta "Vanhempainkokoukset 2016-2017". (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
36

Divest Hockey Nimenhuuto.com

Lätkä on elämäntapa - pienten ja isojen poikien. Hyvät pelit ja 1 vs 1 kamppailut toisen taso huomioiden - paitsi veskarit, aina tehdään maali, jos mahdollista. Ensimmäinen tavoite: vakiinnuttaa hyvä porukka Divest Hockeyyn!

Ollipekka kirjoitti: Hienot jäät tänään. Onneksi oli taitava tuomari paikalla, muutoin pelin lopputuloksesta kinattaisiin pitkään. Peli päättyi 7-7 PISTE. Oikeesti soturit, oli hienoa seurata pelin ulkopuolelta sitä ja väistellä kiekkoa, yksi tuomari ei vaan riitä näin vauhdikkaaseen lätkään. Vielä kun olisi saanut p... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
47

Atletico RAMS Nimenhuuto.com

RAMS -hokia suurella sydämellä! atleticorams.fi

Visa kirjoitti: Tänne voi varmaan kutsua kavereita mukaan niin saadaan joku peli pystyyn? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
34

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Timo kirjoitti: toimitsija vuorossa (19 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
44

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Timo kirjoitti: Syyskauden 2016 pelimaksu 120€/pelaaja/ Eräpäivä pe 16.9.2016 Moi! Syyskaudelle ilmoittautui 28 pelaajaa. Pelikertoja on 21, viimeinen vuoro pe 30.12.2016. Jään hinta on sama kuin viime kaudella eli 165€/h (165 x 21 = 3.465€). Veskarit pelaavat edelleen ilmaiseksi, toivottavasti saamme joka treen... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
42

Havator hockey Nimenhuuto.com

Havator Oy:n henkilökunnan Espoon pisteen työtekijöistä koottu joukkue. Mukana myös muutamia ulkopuolisia vahvistuksia.

Jukka kirjoitti: Terve Markku. voisinko pyytää kaverin mukaan sunnuntain jäille? varmana olisi halukas tulemaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.