Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 55 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, joukkuevoimistelu, sulkapallo, tennis ja sähly.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Liubov kirjoitti: 70yes/30 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
46

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
40

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään virallisiin sarjapeleihin, mutta osallistuu 6 harrastajajoukkueen sarjapeleihin. NiPe on monilajiseura, jossa pelataan myös sählyä, futsalia ja futista. Elo-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 11 - 12 ja tiistaisin klo 21.30 - 22.30 Ilmatar-Areenalla NHL-kaukalossa Espoon Matinkylässä . Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa perjantaisin klo 20.30 - 21.30. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Juha kirjoitti: VELKALISTA la klo 13 - Marcello 10 € - Joonas 35 € - Make 10 € (28 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
98

Torpedos Hockey Nimenhuuto.com

Torpedos on vuonna 2003 perustettu voittoa tavoittelematon jääkiekkojoukkue. Vuonna 2014 toimintaa pyörittämään perustettiin Torpedos Hockey ry. Harjoitukset on kahdesti viikossa ti ja pe 21.15-22.45 Espoon Matinkylän harjoitushallissa Mk3. Pelaamme lisäksi harrastesarjaa Stadi Liiga AA Divari.

Jussi kirjoitti: Huomiselle mahtuu vielä miehiä. Veskat on! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo, Matinkylä
Miehet
51

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
85

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
91

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
37

LT KINGS TEAM Nimenhuuto.com

Kiekkoa hyvällä huumorilla ja pilke silmäkulmassa. SE MIKÄ KENTÄLLÄ HÄVITÄÄN VOITETAAN KOPISSA JA JÄLKIPELEISSÄ

Joukkue etsii pelaajia: LT Kings hakee uusia pelaajia mukaan. Pelaamme StadiLiigaa A Liigatasolla ja ...

Juuso kirjoitti: Ilmoja treeneihin tänään!!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo Matinkylä
Miehet
74

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Kari kirjoitti: ERG 19,4 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
37

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa jäällä, kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Kalle kirjoitti: Moikka, tossa alustavasti kyselin meidän jengistä kiinnostusta, jos saataisiin tulevalle Maanantaille teidän kanssa väännöt (sikälimikäli tänne maistuu) ja meitä olisi nyt kasassa 6+1 ja varmaan saadaan pari vielä. Eli mitäs ootte mieltä? Otetaanko jonkunlainen höntsäpeli vai tuleeko tästä poruka... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
81

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Leo kirjoitti: Onko nämä jäät oikeasti? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
19
Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
69

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Otto kirjoitti: Myös kolmosveskan roolissa! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
44

Gringos Stars Nimenhuuto.com

Gringos ja Rangers joukkueen pelaajapolun "huipentuma" Gringos Stars, yli 40v:lle Gringoille tarkoitettu joukkue joka tahkoo tulosta Harrastesarjan Mestis tasolla, Vamos!

Hegu kirjoitti: Pipo -lätkänå (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
31

EVTY - Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä; ei taklata, ei lämätä pelattavaa aamuhokia Metro Areenan kirkkaissa valoissa.

Marko kirjoitti: Millos aloitetaan tahkoaminen? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
43

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
42

HC Karhut ry Nimenhuuto.com

HC Karhut ry Harrastejääkiekko

Antti kirjoitti: Tuun jos työvuoro ei veny hirveesti yli 24 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
51

Liuku Hockey Nimenhuuto.com

Paskaa jää kieakkoa

Jukka kirjoitti: in jos saadaa oikeet pelit, taulukko sun muut pilipali pelit skip (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinkiespoo
Miehet
54

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Antonia kirjoitti: En tiedä vielä jos olen täällä tai Hangossa! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
36