Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 67 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Vappu kirjoitti: Ehkä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
47

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Ensi kauden sarja on edelleen stadiliiga AA (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
42

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe Harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjoihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 10 - 11 Jääherneessä ja maanantaisin Espoonlahden Forumissa klo 22 - 23. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa torstaisin klo 20 - 21. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin. Tällä hetkellä lätkään otetaan pelaajia, jotka ovat valmiita tulemaan myös NiPen sählyyn ja/tai futsaliin ja/tai futikseen.

Juha kirjoitti: Moro Nipeläiset!! Asuuko joku Keravan suunnalla?..tai sillai lähellä et vois ees kuvitella poimivan kyytiin Keravalta??..asun nykyään siellä ja voisin tulla 7 ja 9.8. pelaileen jos kyyti onnistuu.Peli-intoa löytyy,mut ei ihan niin paljoo et lähtis täältä julkisilla säätään Tapiolaan tai muualle E... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
62

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Olle kirjoitti: Huom! Vastaa tähän kiitos. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
90

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
98

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

Petri kirjoitti: Huomiseksi tarvis vielä toinen maalivahti!! Nyt oiva mahdollisuus tulla harjoittelemaan yllättäviä kuteja ja tilanteita! (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
125

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Tommi kirjoitti: Onko kellään nuuskaa myydä? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
34

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Kalle kirjoitti: Mukana ollaan mikäli meikäläistä vielä maaliin kaivataan/otetaan :) (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
67

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (1 päivä sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
70

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Onko toimitsijaa kellään illaksi? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
21

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Saara kirjoitti: Tiedoksi: Sain juuri vahvistuksen, että Hernesaaren jäähalli aukeaa vasta 3.9. eli meillä ei ole vielä vuoroa sunnuntaina 2.9. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
35

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

Virpi kirjoitti: Virpi L 47 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
41

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi, tässä ohjeet pelipassin maksuun. Passi pitää olla voimassa ennen ekaa jäätä. http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit Ohjeet löytyy Nimenhuudon materiaalipankista. Nyt pitää viimeistään ilmoittaa, jos ei aio pelata enää. Budjetti pitää tehdä nyt ja siihen tarvitaan tarkka pääl... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
27

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Pete kirjoitti: Ketä otti keväällä karhujen kiekkoämpärin ja kiekot pitäis palauttaa kesäreenin jälkeen KIITOS (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
35

Kiekko-Espoo Nimenhuuto.com

Kiekko-Espoon tapahtumaryhmä kaudella 2018-2019. Tässä ryhmässä ilmoittautudutaan kotipeleihin ja pidetään muutenkin yhteyksiä.

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
47

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Timo kirjoitti: KIITOS Jätkät! Olipa mukava yllätys kuumaan kesäpäivään viime torstaina kun Tomppa toi salkullisen juotavaa ja lahjakortin Hockey Baseen! Salkku meni heti kylmään ja käyttöön, Hockey Basessa käyntiä pitää vielä suunnitella ja katsoa mitä kauden alkaessa tarvitsee. Kiitos kaikille, vietetään mukav... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
48