Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 62 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Perinteisen MVP äänestyksen ääniä tulemaan sähköpostilla helakare@hotmail.fi nyt oikealla sähköpostilla (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
38

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Olof kirjoitti: IN or OUT asap kiitos! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
27

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Kirsi kirjoitti: muuttopuuhissa, mutta yritän ehtiä fysseihin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
35

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä <3 Pelataan harrastesarjaa LIght-tasolla (http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3948) sovitaan harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueiden kesken ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 1-2(3) kertaa viikossa. Joukkueessa Blue ja White ryhmät, tason ja oman halun mukaan jaettuna

Heli kirjoitti: tulen myöhässä, kevätjuhlat (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
34

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Tero kirjoitti: ILMOITTAUTUMINEN UUDELLE (F1-) KAUDELLE AVATTU Jopoxissa on nyt avattu uusi kausi joukkueellemme. Kaikkia pelaajia ja toimihenkilöitä pyydetään ilmoittautumaan mahdollisimman pian tutulla tavalla (http://bluesjuniors.fi --> Liity seuraan --> Pelaaja/Toimihenkilö). PIN-koodi on edelleen 2008. Muis... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
101

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
79

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
39

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Tomi kirjoitti: Moi, Saunaillassa sovitun maksun voi suorittaa tilille FI91 1572 3500 6702 60 Christer Niemi Kiitokset kaikille osallistuneille! (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
66

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

Petri kirjoitti: Eli tämä päivä varmistui pelipäiväksi tuomarisekoilujen myötä! (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
112

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Merlin kirjoitti: Moi, onko vielä saunavuoro tulossa? Minun osalta kiitos kuluneista vuosista ja hyvää jatkoa kiitäjille. Pelikielto jatkaa vielä ensi vuonna minun osalta ;-) (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
16

Espoo Rogues Nimenhuuto.com

IV-divisioonassa pelaava harrastejoukkue. Hakemukset: espoo.rogues@gmail.com espoorogues@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Rogues etsii pelaajia kaudelle 2017-2018! Pelaamme jääkiekon 4-divisioo...

Jan kirjoitti: Muistakaa nyt kaikki, että tänään jäät on Leppävaarassa ja alkaa tuntia aikasemmin kuin Matinkylän vuorot! (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
15

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Jesse kirjoitti: https://www.hockeyfeed.com/videos/95-year-old-hockey-player-is-unbelievable-with-the-puck-jagr-s-inspiration/?ref=seb (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
30

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Samy kirjoitti: Meillä kummatkin lapset nyt sitten sairaana ja Sami ilmeisesti kuitenkin tulossa, niin maalivahti löytyy??? !!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Jorma kirjoitti: Oliko niin että saunailtaa ei tule? Minulle sopii 14.5 jälkeen. Voidaanko tehdä, että tavataan vain jossain soittoruokalassa. (Ps. Jussi Kari ei sitten mitään kommnetteja, muuta kuin hyväksyminen). (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
34

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Mathias kirjoitti: Moikka, onko valmennuksella tietoa kesäkuussa Matinkylässä järjestettävästä lätkäleiristä? Kiitos paljon tiedosta! Terv. Tiina Lindfors (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
37

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Markku kirjoitti: Matinkylä klo 19:15? Onko harkkahallissa? (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
43

Divest Hockey Nimenhuuto.com

Lätkä on elämäntapa - pienten ja isojen poikien. Hyvät pelit ja 1 vs 1 kamppailut toisen taso huomioiden - paitsi veskarit, aina tehdään maali, jos mahdollista. Ensimmäinen tavoite: vakiinnuttaa hyvä porukka Divest Hockeyyn!

Seppo kirjoitti: Minulle sopisi myös tuo kiinteä kausimaksu. Ei vuoroa varmaan muuten saada toimimaan, jos/kun kävijöiden määrä vaihtelee. Jos saadaan esim 20 vakiomiestä rinkiin, niin voisimme kiinteällä kausimaksulla varata vuoron. (18 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
47

Havator hockey Nimenhuuto.com

Havator Oy:n henkilökunnan Espoon pisteen työtekijöistä koottu joukkue. Mukana myös muutamia ulkopuolisia vahvistuksia.

Jupe kirjoitti: Oisko innostusta lähtee Vierumäelle pelaamaan nummelan paikallista seuraa vastaan? Niil o koko kesä vuoro siel ja mielellään kuulemma ottais pelin (20 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
29

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Tapio kirjoitti: Mukana vaikka pääsenkin vain 5.5 ja 19.5 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.