Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 55 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Sonja kirjoitti: Olkapään mukaan in tai out (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
32

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Jos joku muu on toimitsijana (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
36

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Timo kirjoitti: Minun mielestä Ollen ehdotus on hyvä eli lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen kaikki rahat. Koitetaan pysyä terveinä. Terveisin Timo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjapeleihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 9.30 - 10.30 Jääherneessä Hernesaaressa ja tiistaisin Konalan jäähallissa klo 21.15 - 22.15. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa perjantaisin klo 20.30 - 21.30. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Juha kirjoitti: Meille on myönnetty ulkojäävuorot Lassilan tekojääkaukalossa perjantaisin klo 20.30 - 21.30 ajalle 4.12.2020 - 26.2.2021. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
92

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
85

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
92

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Jonne-Pekk kirjoitti: Valtavan suurii ehkä. Jos nilkka kestää niin tulen jäälle. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
40

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa jäällä, kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Juha kirjoitti: Nyt kun taas muistaa, niin viime viikon vuoron jälkeen vaksi huikkas parkkipaikalla, että muistuttakaa teidänkin joukkuetta siitä, että parkkikiekon käyttö on nykyään pakollista parkkipaikalla ja parkkipirkot alkavat pyörimään lähiviikkoina. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
80

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Ville kirjoitti: Mä voin pistää veskarin kamat päälle. (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
23

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
63

Gringos Stars Nimenhuuto.com

Gringos ja Rangers joukkueen pelaajapolun "huipentuma" Gringos Stars, yli 40v:lle Gringoille tarkoitettu joukkue joka tahkoo tulosta Harrastesarjan Mestis tasolla, Vamos!

Kumpu kirjoitti: Jos tarvetta (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
26

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Pami kirjoitti: Lue huolella ja sisäistä lukemasi! Kausi alkaa ensimmäisten jäätreenien merkeissä sunnuntaina. Jotta saadaan homma mielekkäämmäksi kaikille, on hallitus päättänyt kokouksessaan seuraavaa: 1) Kaikkien pelaajien, maalivahdit mukaan lukien, on merkattava in/out 3 vrk ennen pelejä ja 1 vrk ennen tree... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
31

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Virpi L 47 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
55

EVTY - Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä; ei taklata, ei lämätä pelattavaa aamuhokia Metro Areenan kirkkaissa valoissa.

Harri kirjoitti: Takareisi revennyt, tiistaina leikataan. Jäille vasta kevätkaudella 🤬 (22 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
53

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Marko kirjoitti: Espoonlahdessa oli hiljaista, mutta vuoro tuli käytettyä ja kopissakin oli turvavälit kunnossa :) (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
33

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, mulla leikattiin polvi keväällä enkä usko että enää kestää tolppien välissä seisoskelua. Tämän lisäksi vaihtui myös työ ja tämän hetken työaika ei jousta enää aamujäille. Kova päätös, mutta toistaiseksi olen laittanut räpylän ”naulaan”. Hyviä pelejä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
47

Kiekko-Espoo Blues U19 Nimenhuuto.com

Kiekko-Espoo Blues U19 harrastejääkiekko

Jaan kirjoitti: Moi kundit, laitoin elokuun alun jäät Nimenhuutoon. Hyvät kesät ja Jussit kaikille!! Jaani (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
21

Liuku Hockey Nimenhuuto.com

Paskaa jää kieakkoa

Tuomas kirjoitti: Muutamalle pelaajalle ois tarve vakioina kausimaksajina meidän vuorolle Torstait Salmisaari 2115-2245 perus höntsy tason pelit + veskat on käytännös aina. Kausimaksu luokkaa 40-50/kk riippuen paljon lopulta pelaajia saadaan kehiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Helsinkiespoo
Miehet
41

Jäähonka Nimenhuuto.com

II-divisioonaa kaudella 2020-21.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
40