Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 62 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Sarja-ohjelma julkaistu ajat ja päivät voivat vielä muuttua: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/tilastot-ja-ohjelmat?sstsbseason=&sstsblevel=71&sstsbdistrict=1&sstsbstatgroup=6084 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
39

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Olof kirjoitti: Lähettäjä: Juha Petäjä [mailto:juha@petaja.fi] Lähetetty: 14. syyskuuta 2017 10:03 Aihe: Re: kausi 2017-18 / vuoromme Moi, Ei ole vielä uutta kerrottavaa. Puhuttiin eilen Ollen kanssa, laitoin tänään aamulla kyselyn tilanteesta. Terveisin, Juha Petäjä 040 5002282 juha@petaja.fi (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
27

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Johanna kirjoitti: Multa jää aikavarmana fiilistelytreenit välii. Vaasan sade ja tuisku teki tehtävänsä ja mä oon taas kipee ja kuumeessa:( koitan ensi viikkoon parannella! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
39

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä <3 Pelataan harrastesarjaa LIght-tasolla (http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3948) sovitaan harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueiden kesken ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 1-2(3) kertaa viikossa. Joukkueessa Blue ja White ryhmät, tason ja oman halun mukaan jaettuna

Saara kirjoitti: Hei kaikki! Kiitos ennätysyleisöstä eilisissä treeneissä! Paaaljon mukavampi treenata, kun on reilusti porukkaa! Hieman ennakkokaavailuista poiketen, meillä on tulevalla kaudella kahden sijasta kolme ryhmää: White, Yellow ja Blue. Whiten ja Bluen pelaajat ovat toistaiseksi voimassa olevalla soppa... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
38

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Kivi kirjoitti: Moi taas, huomenna olis taas Metro-areenalla lätkää klo 18.00 alkaen. Sen jälkeen muutaman viikon tauko, mukaan saa tulla 15€ kertamaksulla, infoilkaa tulosta. -Jussi (24 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
87

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
100

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Olli-Pekka kirjoitti: Jos mahtuu mukaan messiin (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
44

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

Timo kirjoitti: Flunssassa ja kiekkopussi autonperässä. Toivottavasti löytyy kiekkoja kassinpohjalta. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
117

Espoo Rogues Nimenhuuto.com

IV-divisioonassa pelaava harrastejoukkue. Hakemukset: espoo.rogues@gmail.com espoorogues@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Rogues etsii pelaajia kaudelle 2017-2018! Pelaamme jääkiekon 4-divisioo...

Jan kirjoitti: Muistakaa nyt kaikki, että tänään jäät on Leppävaarassa ja alkaa tuntia aikasemmin kuin Matinkylän vuorot! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
17

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Sarjan alku on julkistettu: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/tilastot-ja-ohjelmat?sstsbseason=&sstsblevel=71&sstsbdistrict=1&sstsbstatgroup=6073 Harraste ilta kevyt, lohko 4 Eka peli 3.10. vieraissa. Muistakaa hankkia pelipassi (lisenssi) ennen kauden alkua! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
17

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Tomi kirjoitti: Jäävuoro vahvistettu tälle päivälle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
64

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Kari kirjoitti: Sitten vois taas pikku hiljaa laittamaan listaan yes or noup Lauantaihin (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
30

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Samy kirjoitti: Meillä kummatkin lapset nyt sitten sairaana ja Sami ilmeisesti kuitenkin tulossa, niin maalivahti löytyy??? !!! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

Atletico RAMS Nimenhuuto.com

RAMS -hokia suurella sydämellä! atleticorams.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: sitteki ehkä. Nanny puuttuu toistaseks (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
26

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi taas, muutama asia: 1. Uudet peli- ja harjoituspaidat on tilattu ja menevät valmistukseen tällä viikolla. Asuissa olisi tilaa muutamalle mainokselle. Mainos pelipaitaan: hiha 300,- ja rinta 500,-. Harkkapaita yhdellä mainoksella 500,-, jos kaksi á 300,-. Toivottavasti löytyy suhteita, että sa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
27

Divest Hockey Nimenhuuto.com

Lätkä on elämäntapa - pienten ja isojen poikien. Hyvät pelit ja 1 vs 1 kamppailut toisen taso huomioiden - paitsi veskarit, aina tehdään maali, jos mahdollista. Ensimmäinen tavoite: vakiinnuttaa hyvä porukka Divest Hockeyyn!

Harri kirjoitti: O-P pyysi tiiserin Kroatiasta.. tässä: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=0OUoMpgdHlE (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
57

Havator hockey Nimenhuuto.com

Havator Oy:n henkilökunnan Espoon pisteen työtekijöistä koottu joukkue. Mukana myös muutamia ulkopuolisia vahvistuksia.

Jani kirjoitti: Löytyykö veskaa huomenna To. 14 päivä salmisaareen, 21.15-22.45....aika paha aika:) (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
37

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Timo kirjoitti: Miten jalka voi? Paljonko pyörässä jo kilometrejä? Joku kokoontuminen olis kiva. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.