Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 64 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Jos mahtuu (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
41

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Raakel kirjoitti: Soittohommia kasiin asti, eli puol ysiks ehtisin varmaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
38

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjoihin. Tammi-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 9.30 - 10.30 Jääherneessä Hernesaaressa ja maanantaisin Konalan jäähallissa klo 20.15/20.30 - 21.15/21.30. Lisäksi harkat tammi-helmikuussa torstaisin klo 20-21 Lassilan ulkotekojääkaukalossa. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueelle tarjolla tammi-huhtikuun vakiovuoro klo 22 - 23 Warrior Areenassa...

Juha kirjoitti: LOGOÄÄNESTYKSEN TULOKSET 20 pelaajaa oli äänestänyt ja tulos oli seuraava: Uusi logo 13 ääntä Nykyinen logo 7 ääntä NiPen logo vaihdetaan siis uuteen. Seuraavaksi selvitetään erilaatuisten ja -hintaisten paitojen valinta - ainakin lätkäpaidoissa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
85

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Patrick kirjoitti: Kukkuu, milloin alkaa jäävuorot? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
88

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
96

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Marko kirjoitti: Shg / 9,6 (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
39

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Tomi kirjoitti: Maanantaina ennen jäitä 20:30 alkaen Matinkylässä luistinten teroitus. Parkkiksen ja hallin välissä vasemman puoleinen harmaa parakki on teroituskoppi. Kausimaksajille ilmaiseksi..👍 (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
78

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (8 kuukautta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
77

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Onko toimitsijaa kellään illaksi? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
23

BJR C White Nimenhuuto.com

Blues juniors C White

Jaan kirjoitti: Moi, Belgian reissu vaan lähenee :-) Tuokaa huomisiin treeneihin mailat(myös mahdollinen varamaila), niin saadaan ne laitettua huollon mailakassiin. Kokoontuminen perjantaina Hki-Vantaalla T1 (vanha kotimaan) terminaalissa klo 12.00. Tuon sinne turnauspaidat, jotka siellä laitetaan poikien varust... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
32

EVTY - Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä; ei taklata, ei lämätä pelattavaa aamuhokia Metro Areenan kirkkaissa valoissa.

Mika kirjoitti: Mika mukana (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
53

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Juha kirjoitti: Moro Kuten aamulla oli puhetta niin sunnuntaina 21.4. olisi Salmisaaressa kl.18 meidän kaukisjengin vuoro jolla voitaisiin pääsiäisen kunniaksi pelata vähän lätkää. Laittakaa tähän ketjuun vastauksia jotka olisi tulossa niin lisään teitä sitä mukaa meidän nimenhuutoon. Veskarit olisi hyvä saada, ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
47

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Neea kirjoitti: Katson josko pääsisin jo treenaamaan tällöin (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
38

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Virpi L 47 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
45

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Jussi kirjoitti: Jaahas. Karhuissa on sitten uunituore Ironman. Helppo tietysti vetää, jos pitkään on Karhuissa pelannut. Sen verran kovaa treeniä. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
32

Liuku Hockey Nimenhuuto.com

Paskaa jää kieakkoa

Tapio kirjoitti: Tuun pelaamaan jos joku ottaa mut kyytiin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Helsinkiespoo
Miehet
37