Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 57 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Jos joku muu on toimitsijana (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
39

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Raakel kirjoitti: Kentän laidalle (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
43

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Robin kirjoitti: Valitettavasti minäkään en pääse perhesyistä tänään osallistumaan. Hyvää kesää kaikille ja toivottavasti ensi kaudelle löytyisi kenttää meille. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjapeleihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 9.30 - 10.30 Jääherneessä Hernesaaressa ja tiistaisin Konalan jäähallissa klo 21.15 - 22.15. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa perjantaisin klo 20.30 - 21.30. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Juha kirjoitti: Espoon tarkennetut ohjeistukset ulkoliikuntapaikoilla Yli 10 hengen kokoontumiset on kielletty. Ulkoile ja liiku vain yksin tai perheen kanssa. Vältä tarpeetonta oleskelua paikoissa, joissa on muita ihmisiä. Pidä muihin vähintään parin metrin etäisyys. Huolehdi hygieniasta. Käytä hanskoja, jos ko... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
89

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
89

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
94

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Christer kirjoitti: As Ismo already posted, no hockey in March. And same in English, all ice rink in Espoo are closed until end of March. More info regarding April will be given on March 27. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
78

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Pekka kirjoitti: Lauri, romppis tikä status peliin (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
40

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Toni kirjoitti: Aika pahasti polvi auki viime viikonlopun Rockfutis-turnauksesta. Lähtökohtaisesti tänään jää väliin, tuuraaja on hakusessa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
20

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (Yli vuosi sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
61

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
69

Blues team B2 Nimenhuuto.com

Blues team B2

Jaan kirjoitti: Moi, älkää maksako huhtikuusta vielä mitään. Tehdään tilinpäätös loppuun ja laitetan tietoa, jos vielä on jotain maksettavaa. Useampi lopetti kesken kauden ja tämä saattaa vaikuttaa maksuihin. Käykää ilmoittautumassa ensi vuoden joukkueeseen mielellään asap. http://bit.ly/K-EspooU19 http://bit.ly... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
30

AC Automaatti Nimenhuuto.com

Automaattigängäng

Aleksi kirjoitti: Aattelin et ku paska on satanu niskaa nii parannetaa mieltä jakamalla juomat (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Jääkiekko
Vihti, Veikkola, Espoo
Miehet
16

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Pete kirjoitti: Arvoisat Karhut pidämme jääurheilusta taukoa maaliskuun koronan takia katsotaan päästäänkö vielä huhtikuussa jäille .t capitaano (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
32

EVTY - Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä; ei taklata, ei lämätä pelattavaa aamuhokia Metro Areenan kirkkaissa valoissa.

Harri kirjoitti: Viesti kaupungilta: Vuorot peruttu KAIKISTA kaupungin hallinnoimista tiloista koskien kaikkia päiviä 13.4. saakka. !!! Jätän toistaiseksi huhtikuun lopun vuorot kalenteiin mutta voi olla, että nekin perutaan. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
53

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Teemu kirjoitti: Jos tulee porukkaa ja halutaan mut mukssn (23 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
31

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Otto kirjoitti: Sunnuntain vuorolla miehistövajausta. 2045-2200 tänään varmaan mahtuu pelaamaan. Leppävaarassa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
45

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Virpi L 47 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
55

Dustin sellers Nimenhuuto.com

Dustin Sellers on voittoa tavoittelematon miehistä ja -naisista tai muista nisäkkäistä koostuva höntsäjoukkue.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo (Suomen Los Angeles)
Sekajoukkue
30