Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 61 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, joukkuevoimistelu, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjapeleihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 9.30 - 10.30 Jääherneessä Hernesaaressa ja tiistaisin Konalan jäähallissa klo 21.15 - 22.15. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueelle tarjolla tammi-huhtikuun vakiovuoro klo 22 - 23 Warrior Areenassa...

Mika kirjoitti: Toinen veska Herneeseen (2 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
92

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Sonja kirjoitti: Vähän myöhässä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
42

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Juha kirjoitti: Jos mahtuu (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
40

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Robin kirjoitti: Valitettavasti minäkään en pääse perhesyistä tänään osallistumaan. Hyvää kesää kaikille ja toivottavasti ensi kaudelle löytyisi kenttää meille. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
89

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
95

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

JÄTE Nimenhuuto.com

.

OPA kirjoitti: Kylki kyllä ihan romuna, mutta tuun kokeilemaan miten kestää. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
39

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Tomi kirjoitti: Tänään metroareenalla 21:30-23:00 höntsäkiekkoa halukkaille. Neljälle pelaajalle tilaa. Ilmoita tekstarilla 0400-184521 (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
83

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Toni kirjoitti: Aika pahasti polvi auki viime viikonlopun Rockfutis-turnauksesta. Lähtökohtaisesti tänään jää väliin, tuuraaja on hakusessa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
23

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (Vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
74

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

Blues team B2 Nimenhuuto.com

Blues team B2

Niklas kirjoitti: Onko bussireissu vai Kaislabussi-reissu? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
36

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Virpi L 47 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
50

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Sanna kirjoitti: Kesäkauden elokuun osuus.. Jos on vielä maksamatta, olisi hyvä hoitaa ennen syyskuun puoliväliä :) Kuukausimaksuna 35€ per nuppi ja irtohillujat sitten käymiensä jäävuorojen mukaisesti. Jos makselet irtoja, laitathan minulle sähköpostiin jonkun sortin koonnin käynneistä, niin on helpoin mun tarki... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
31

Dustin sellers Nimenhuuto.com

Dustin Sellers on voittoa tavoittelematon miehistä ja -naisista tai muista nisäkkäistä koostuva höntsäjoukkue.

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo (Suomen Los Angeles)
Sekajoukkue
25

AC Automaatti Nimenhuuto.com

Automaattigängäng

Aleksi kirjoitti: Aattelin et ku paska on satanu niskaa nii parannetaa mieltä jakamalla juomat (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Jääkiekko
Vihti, Veikkola, Espoo
Miehet
16

EVTY - Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä; ei taklata, ei lämätä pelattavaa aamuhokia Metro Areenan kirkkaissa valoissa.

JT kirjoitti: Moi! Onko niin, että tänä perjantaina ei ole jäätä? JT (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
52

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Jorma kirjoitti: Hyvää kesää teille kaikille Espoon Karhuille. Toivottavasti saamme ensi kaudelle lisää aktiivisia jäseniä, muistakaa ikäraja. Mistä voi saada vähemmillä kustannuksilla huippiurheulua. Lätkää osallistuminen om priorsointi. kun olin työelämässä, miin suomnen suurimman pakin it -johtorymän kokousta ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
33

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Sami kirjoitti: Moro Maanantaisin olisi myyrmäessä aamuisin täysin omakustanteista höntsälätkää klo 7-8. Pelataan ilman veskareita. Muutamia pelimanneja kaivattaisiin rosteriin lisää ja muutama perjantaivuorolainen pelaa jo täällä, joten ei tarvii ujostella. Myyrmäen urheilupuisto jäähalli 2, Raappavuorentie 8-1... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
48