Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 62 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Harri kirjoitti: Voin tulla jos ei "virkeämpiä" miehiä ole tulossa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
40

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Ranccu kirjoitti: En ehtinyt lätlätreeneihin, tulen mielelläni kaukikseen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
27

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Kaisa kirjoitti: Olisi tarkoitus pelata tämä päivä mastersien kanssa, mutta tietenkin sitten, jos tico ei saa riittävästi porukkaa viivalle niin pelaan ticossa... Saataisiinko uusia kasvoja Sipooseen mukaan... olisi hyvä päivä astua kehiin ( : (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
49

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Rico kirjoitti: Onkohan huollolle jäänyt mustaa pelisukkaa? Ricolta on hukassa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
103

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä <3 Pelataan harrastesarjaa LIght-tasolla (http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3948) sovitaan harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueiden kesken ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 1-2(3) kertaa viikossa. Joukkueessa Blue ja White ryhmät, tason ja oman halun mukaan jaettuna

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joudun lopettamaan Sisterssien kanssa tämän lajin nyt tähän. Oma aikataulu ei sovi mm. joukkueen harjoitusaikatauluihin niin en näe järkeä jatkaa koska en juurikaan pääse osallistumaan tapahtumiin. Loppiaisen turnaus on viimeinen tapahtuma johon osallistun. Kiitos ja kumarrus ja tsemppiä kaikille... (23 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
33

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
39

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

Mika kirjoitti: kirjuri (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
103

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Atte kirjoitti: Voin ottaa pari 16v junnua mukaan, jos tarvitaan? (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
30

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Matias kirjoitti: Tuun 10min myöhässä (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
64

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Merlin kirjoitti: 6.4. on kansanvälinen matsi!!! (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
17

Espoo Rogues Nimenhuuto.com

IV-divisioonassa pelaava harrastejoukkue. Hakemukset: espoo.rogues@gmail.com espoorogues@hotmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Espoo Rogues etsii pelaajia kaudelle 2015-2016! Pelaamme jääkiekon 4-divisioo...

Ville kirjoitti: Kaikki kykenevät henkilöt tuntia ennen jäävuoron alkua hallille. Ennen jäävuoroa päätetään mitä tehdään tämän kauden kanssa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
14

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Samy kirjoitti: Meillä kummatkin lapset nyt sitten sairaana ja Sami ilmeisesti kuitenkin tulossa, niin maalivahti löytyy??? !!! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Tero kirjoitti: Saila on toimitsija (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
44

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Per-Ole kirjoitti: Niken varamaila. Ccn rbz jäi halliin EVU matsin jälk. Olisko jollain mahdollisesti sitä tallessa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
37

Atletico RAMS Nimenhuuto.com

RAMS -hokia suurella sydämellä! atleticorams.fi

Visa kirjoitti: day-to-day flunssa, päivitän tilanteen viimeistään huomenna aamulla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
34

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Mika kirjoitti: Rusketus kohdillaan.... TI-aamuna pelataan kiekkoooo...!! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
34

Divest Hockey Nimenhuuto.com

Lätkä on elämäntapa - pienten ja isojen poikien. Hyvät pelit ja 1 vs 1 kamppailut toisen taso huomioiden - paitsi veskarit, aina tehdään maali, jos mahdollista. Ensimmäinen tavoite: vakiinnuttaa hyvä porukka Divest Hockeyyn!

Harri kirjoitti: Jos löytyy maaliin tuuraajaa niin ottakaa ihmeessä, mulla on vähän tautinen olo ja jos se tästä pahenee niin en pääse. (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
44

Havator hockey Nimenhuuto.com

Havator Oy:n henkilökunnan Espoon pisteen työtekijöistä koottu joukkue. Mukana myös muutamia ulkopuolisia vahvistuksia.

Jukka kirjoitti: Terve Markku. voisinko pyytää kaverin mukaan sunnuntain jäille? varmana olisi halukas tulemaan. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
28

HC HP Nimenhuuto.com

HP:n lätkäryhmä

Ilkka kirjoitti: tuon pojan mukana, jos jaksaa herätä :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.