Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 65 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe Harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjoihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 10 - 11 Jääherneessä ja maanantaisin Espoonlahden Forumissa klo 22 - 23. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa Lassilan ulkotekojääkaukalossa torstaisin klo 20 - 21. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin. Tällä hetkellä lätkään otetaan pelaajia, jotka ovat valmiita tulemaan myös NiPen sählyyn ja/tai futsaliin ja/tai futikseen.

Rinamo kirjoitti: Ketä kiinnostaa, niin nyt TI 3.4. klo 12 - 13: pipolätkää (luistimet ja maila riittää, useimmilla hanskat, polvarit, kyynärit ja kypärä) PIRKKOLA1 (pukukoppi Tavastian nimellä). Kolehti muutama euro. (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
58

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Joni kirjoitti: Pistäkääs ilmoittautumiset kiinni sunnuntaihin mennessä.. sen jälkeen alan Facesta ettii äijiä, että saadaan ees jäät aikaan!! Ei käy niin kuin nyt on käyny että 11 kenttäpelaajaa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
41

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Katariina kirjoitti: Saatan olla Suomessa vielä tuolloin, eli ehkä! (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
47

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Olle kirjoitti: Huom! Vastaa tähän kiitos. (22 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Kivi kirjoitti: Moikka, keskiviikkona olis taas Helmen jäät Metro-areenalla klo 18.00-19.30. Mukaan mahtuu, syyslomaviikko.... 15€/kerta. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
84

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
98

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jussi kirjoitti: Brodeur -> Hasek (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
36

NPF Nimenhuuto.com

Nokia Pretty Fast Harrastejääkiekkoa pääkaupunkiseudulla. Pääsääntöisesti Nokia ja NSN nykyisiä tai entisiä työntekijöitä. NPF pelaa harraste-aamu sarjassa. Harjoitusvuorot Paloheinässä ma ja to 8-9.

Seppo kirjoitti: Tämmöinen LOISTAVA kirjoitus julkaistu MV-Hypessä. Minun vähäinen aamupelaaminen ei johdu tästä vaan työkiireistä, mutta tässä on asiaa mietittäväksi! Painoin tämmösen paasauksen tuonne oulun harrastekiekon facebook-ryhmään: Pistin viime kesänä itselle veskan kamat, että höntsävuoroilla ei tarvis... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
125

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Kari kirjoitti: Moro! Toi ’kesäjäävuoro’ olisi varmaankin torstai- tai perjantai-iltana 20-21, mikäli sellaisen onnistuisimme saamaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että jää haaveeksi. Sen verran vähän ukkoja ilmestynyt listaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
35

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Tomi kirjoitti: Tomi lehmuskoski voi jos on kiinnostusta niin kesäjäät alkaa kohta https://kesajaat.nimenhuuto.com/player?set_active_player_to=1565622 Voi ilmoitautua halutessaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
67

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Onko toimitsijaa kellään illaksi? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
20

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Jussi kirjoitti: Tänään illalla olis sunnuntaivuoron jengillä leppävaaran hallilla tilaa tulla pelaamaan... klo 20.45-22.00 kamat kassiin ja hallille! Yks veskari puuttuu vielä myös. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
48

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Jaan kirjoitti: Moi, kaikki mukaan tänään treeneihin. Saadaan hyvät pelit aikaan :-) Jojo Jaani (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
35

Divest - Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Lätkä on elämäntapa - pienten ja isojen poikien. Hyvät pelit ja 1 vs 1 kamppailut toisen taso huomioiden - paitsi veskarit, aina tehdään maali, jos mahdollista. Ensimmäinen tavoite: vakiinnuttaa hyvä porukka Divest Hockeyyn!

Harri kirjoitti: 21.4 lauantaina 5€ per lärvi tilaa 15:20-16:50 Hernesaaressa pelaajille. Ilmoitukset mulle jos haluaa mukaan. Maalivahdille on tilaa mutta kaksi on valmiudessa. 0503042771 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
58

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Juha kirjoitti: Play-off pistetilanne 2-2, kaikki jääkiekkoilijat huomenna jäälle ja MAALIVAHTI! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
34

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Saara kirjoitti: VIENO PYYNTÖ. Seppo on eilen päivittänyt kokoonpanot kevään pelitapahtumiin. Nyt pyytäisinkin teitä mahdollisimman pian käymään huhti-toukokuun läpi ja laittamaan itsenne out, jos ette pääse. Turnauksissa on paljon porukkaa kysymysmerkillä -> näihin myös in/out. Viime aikoina ollut hieman haastee... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
38

Atletico RAMS Nimenhuuto.com

RAMS -hokia suurella sydämellä! atleticorams.fi

Ville kirjoitti: Jos rosteri on tulossa muuten täyteen ni voin olla out (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
29