Jääkiekko Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 66 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Espoo

Jääkiekko - Espoo

Seilorikaukis Nimenhuuto.com

Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellaisenaan ei osallistu sarjoihin mutta osa pelaajista pelaa eri sarjoissa. Alkuperäisjäsenien yhteinen nimittäjä oli purjehdus ja tämä oli osa heidän talviharjoittelunsa. Harkat on 2 kertaa viikossa Espoonlahden hallissa, kesk-aamu ja sunn-ilta. Otamme vastaan uusia pelaajia. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä! Yhteyshenkilönä toimii Rauno Ali-Kovero, 0400 408212, raliko@sci.fi

Joukkue etsii pelaajia: Olemme porukka joka on pelannut kaukalopalloa vuosia yhdessä. Joukkue sellais...

Patrick kirjoitti: Kukkuu, milloin alkaa jäävuorot? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
30

NiPe LÄTKÄ Nimenhuuto.com

NiPe (Nimetön Peliporukka ry) Espoolainen harrastajajoukkue, joka pelaa pilke silmäkulmassa, eikä turhan vakavasti, kunnon ylläpitämiseksi pipolätkäsäännöin. Joukkue ei osallistu mihinkään sarjoihin. Syys-huhtikuussa harkat sunnuntaisin klo 9.30 - 10.30 Jääherneessä Hernesaaressa ja maanantaisin Warrior Areenassa Leppävaarassa klo 22 - 23. Lisäksi harkat joulu-helmikuussa mahdollisesti Lassilan ulkotekojääkaukalossa. Touko-elokuussa harkat Espoossa 2 kertaa viikossa ei-vakiovuoroin vaihtelevissa halleissa.

Juha kirjoitti: Vanhuus ei tule yksin. Joudun jättäytymään sunnuntaivuoroilta pois nyt syksyllä. Selässäni todettiin välilevyn pullistuma eli issias. Selkä kipeytyy pienestäkin rasituksesta. Kaksi kertaa olen päässyt ajamaan moottoripyörällä Alastaron radalle. Ajopäivän jälkeen en ole voinut kävellä, enkä istua ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
62

TmH Nimenhuuto.com

Troublemakers Hockey (TmH) on Suomen kovin lätkäjengi. Ikinä. TmH:n perustivat Kahvan veljekset vuonna '95. Tästä lähtien joukkue on osallistunut Uudenmaan kovatasoisimpiin kiekkosarjoihin, kuten Harraste Ilta Kevyt. TmH on vuodesta toiseen dominoinut sarjojen keskikastia, joskin vuonna 2011 joukkue vahingossa voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja joutui kovatasoiseen AAA-jatkosarjaan. Tuloksena oli kolmas sija. Joukkue harjoittelee yhdessä 6 kertaa viikossa + omatoimiset tasapainoharjoitukset. Joukkeen kunnosta vastaa kuntovalmentaja Leuka. Tavoitteena on nousta Suomi-Sarjaan. Lisärahoitusta kaudelle 2012-2013 TmH hankki myymällä yhden puolustuksensa kivijaloista, Snellun, Dubaihin.

Jorma kirjoitti: Keskiviikon pelin jäljiltä polvesta nivelside revennyt ja nyt polvituen kanssa 6 viikkoa eli ainakin siihen asti pois jäältä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
43

Atletico Nimenhuuto.com

Atletico pelaa ultimatea eli liitokiekkoa naisten SM-sarjassa. Seura perustettiin vuonna 1989. Olemme hallitseva Suomen mestari. Uudet pelaajat ovat tervetulleita treenailemaan kanssamme Espooseen. Aikaisempaa pelikokemusta et tarvitse, mutta urheilullisuudesta on aina etua. Lisätiedot treeneistä: http://atleticory.wordpress.com/. Lisätietoa ultimatesta: www.ultimate.fi.

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu aina! Tule pelaamaan ultimatea Atleticon kanssa. Mukaan voit tu...

Kirsi kirjoitti: Voin tulla paikalle pariksi tunniksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Liitokiekko ja Ultimate
Espoo
Naiset
46

BLUES EKS Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen jääkiekkojengi ikäluokissa GHD, F, E ja D. BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! - Harjoitukset 2-3 kertaa viikossa - Osaavat SM-tason naisvalmentajat - Toimiva organisaatio - Hyvä joukkuehenki - Pienempien ryhmässä opetellaan leikkien kautta - Edistyneemmille tasokasta tekniikkavalmennusta Tule mukaan kokeilemaan!Tarjoamme ilmaisen kokeilukuukauden, luistimet ja kypärä riittävät alkuunpääsemiseen! Tarkasta ajankohtaiset harjoitusvuorot:www.espoonkiekkoseura.fi Yhteydenotot: Mari Ahvensalmi, 044 359 5505 mariahvensalmi@hotmail.com www.espoonkiekkoseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: BLUES EKS etsii pääkaupunkiseudulta 3-14 vuotiaita tyttöjä jääkiekon pariin! ...

Veera kirjoitti: Nimenhuutoa ei enää käytetä. Ilmoittautumiset My Clubiin. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Espoo
Tytöt
61

Summer Hockey Nimenhuuto.com

Espoon kovimmat kesäjäät, tai ainakin kovimmat jälkipelit...ja äijät. Tarkoitus on siis hyvässä seurassa laittaa lötää liikkeelle ja hyvän hien jälkeen ottaa pari märkää... Mikäli jollain uran viimeinen maali tekemättä tai muuten ottaa tämänkaltaisen kesäkiekkoilun turhan vakavasti, ymmärtänee hän pysyä poissa...

Ode kirjoitti: Nykäiskää ilmot tähän niin tietää hommata lisäukkoja et saadaan pelit! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
90

Blues08 Nimenhuuto.com

Blues Juniors F2 (BJR08) aloitti toimintansa ikäluokkansa eturintamassa keväällä 2014. Joukkueen kova tavoite on olla Suomen paras ja mukavin joukkue harrastaa jääkiekkoa. Tähän pyritään tarjoamalla jokaiselle lapselle laadukasta, yksilön huomioon ottavaa urheilukasvatusta, ja auttaa lapsia kasvamaan urheilusta innostuneiksi, urheilullisiksi ja sosiaalisiksi joukkuepelaajiksi. Pelaajien pelisäännöissä korostetaan hyvää koulumenestystä, hauskanpitoa yhdessä, tosissaan yrittämistä ja valmennukseen keskittymistä sekä kiusaamisen vastaisuutta. Joukkueella on kolmet viikoittaiset jääharjoitukset, joista suuri osa käytetään harjoituspeleihin lähiseudun joukkueita vastaan. Lisäksi jokaiselle pelaajalle pyritään järjestämään kauden mittaan kolme turnausta. Joukkueessa on vielä tilaa!

Sami kirjoitti: Moi! Lisäsin juuri kaksi turnausta syys - lokakuulle Nimenhuutoon. Koska Jopox on vielä käyttöönottovaiheessa ja kaikilla ei ole vielä uusi sovellus käytössä, päätimme käyttää Nimenhuutoa vielä näiden kahden turnauksen kokoonpanojen kasaamiseksi. Turnaukset pidetään Keravalla 24.9. ja Jyväskyläss... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
97

HokiRinki Nimenhuuto.com

Satunnaisina iltoina mahdollisuus päästä pelailemaan kiekkoa Barona-arenalle. Ilmoitus vapaista jäistä tulee n. viikon - päivän varotusajalla. Vuorosta aukaistaan nimenhuutoon tapahtuma, kullekkin vuorolle otetaan max. 26 + 2 joten nopeat syövät hitaat. Ilmottautuminen on SITOVA. Jäät maksaa 10€/krt/henkilö, maksu maksetaan Juho Elolle KÄTEISELLÄ aina ennen jäille astumista. ( Ei rahaa, ei jäille ) Hallilla myös mahdollisuus varusteiden lainaamiseen, tästä lisää myöhemmin. Tarkemmat kyssärit Nikkiselle / Elolle.

Sebastian kirjoitti: murraay!!! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
38

JÄTE Nimenhuuto.com

.

Markus kirjoitti: In jos mahtuu (18 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinki Espoo Vantaa Canada
Miehet
38

Busters Nimenhuuto.com

Busters on aikuisten miesten harrastekiekkojoukkue, joka pelaa omilla jäävuoroilla Espoon Matinkylässä. Pelaamme kovaa mutta siististiä kiekkoa ja pidämme aina hauskaa sekä jäällä että kopissa ja joskus hallin ulkopuollellakin.

Sami kirjoitti: Juha Manninen mv on estynyt osallistumaan... Eli joku muu maaliin huomenna! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
73

Teampappa Nimenhuuto.com

Team Pappa kiekkojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Jos jäät kiinnostavat niin laita viestiä: jyri.penttila@hockeycorner.net Taso...

Jyri kirjoitti: Moi, huomenna vielä viisi paikkaa vapaana. Käykää ilmoittautumassa! -Jyri- (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Ei asetettu
69

Braggarts Hockey Nimenhuuto.com

Laatukiekkoa jo vuodesta 1984.

Joukkue etsii pelaajia: EKS-B84 HT Haetaan uusia pelaajia alkavalle kaudelle (2013-2014). Etusijalla ...

Marko kirjoitti: Hyvää alkannut vuotta! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Laaksolahti, Espoo
Miehet
70

KIEKKO-KIITÄJÄT Nimenhuuto.com

Älä mene sinne missä kiekko on, vaan sinne missä luulet sen olevan!

Semu kirjoitti: Onko toimitsijaa kellään illaksi? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
22

HC Pink Nimenhuuto.com

HC Pink is group of happy people sharing the same passion, Icehockey. Information: HC Pink GM Lisa Marja-aho 0404516850 lisamarjaaho@gmail.com

Virpi kirjoitti: Virpi L 47 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
40

Blues Sisters Nimenhuuto.com

Naisten harrastekiekkoa hyvällä fiiliksellä! Pelataan harrastesarjaa LIght- ja Classic-tasolla, harkkapelejä Etelä-Suomen naisharrastejoukkueita vastaan ja osallistutaan turnauksiin. Treenejä & tapahtumia 2-4 kertaa viikossa.

Seppo kirjoitti: SARJAPELIRYHMÄT - SYKSY 2018 Alla sarjapeliryhmät syyskaudelle. Logiikka on sama kuin vuosi takaperin. Olemme Temen kanssa nimenneet 3 ryhmää: Blue (Classic), White (Light) ja Yellow (keskiryhmä) sillä ajatuksella että jokaiselle pelaajalle saadaan parhaiten omaa TÄMÄNHETKISTÄ taso vastaava pelip... (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Espoo
Naiset
37

BJR03Yellow Nimenhuuto.com

Blues juniors 03 Yellow

Veeti kirjoitti: Moi! Pystyisikö joku tekemään Kronlundin toimitsijavuoron tulevana lauantaina 6.10. kumpikaan ei pääse paikalle? Teen ilman muuta takaisin vaikka seuraavassa kotipelissä. -Kimmo (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lätkä
Espoo / Matinkylä
Ei asetettu
25

Liuku Hockey Nimenhuuto.com

Paskaa jää kieakkoa

Tapio kirjoitti: Joko laitetaan treenit tänne (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Helsinkiespoo
Miehet
35

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Timo kirjoitti: Veskareita pe 5.10 vuorolle? (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
47

Huurre Hockey Nimenhuuto.com

Jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin. JTB jatkaa maalivahtisponsorina.

Harri kirjoitti: Hernesaaressa kentällä tilaa lauantaina 15:15-16:45. Hinta 5€/naama. Ilmot mulle wapp/txt 0503042771 niin pysytään kärryillä määrästä. Toinen maali kaipaa kans täytettä. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Sekajoukkue
60

Espoon Karhut Nimenhuuto.com

Espoon Karhut ry Harrastejääkiekko

Jorma kirjoitti: Laatu F1 kuvaa ilmaiseksi: http://www.vipleague.lc/1-sky-sports-f1-%7C-sky-f1-live-streaming (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Espoo
Miehet
35