Lionstoiminta Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on lionstoiminta. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan lionstoimintajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lionstoiminta - Espoo

Lionstoiminta - Espoo

LC EspooCity Nimenhuuto.com

Lions Club Espoo/City on nuorekkaiden aikuisten muodostama leijona-klubi. Klubi kuuluu piiriin 107B (107 = suomi, B = läntinen Uusimaa) Klubin kotisivut löytyvät osoitteesta http://www.lions.fi/espoocity/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/LionsClubEspooCity/ Lions-toiminnasta enemmän: www.lions.fi

Esa kirjoitti: Moi! Ketäköhän sai lisäkseni viestin MyLCI-palvelusta? Sinne pyydetään kirjautumaan ja todennäköisesti myös vaihtamaan salasanat tms (normikäytäntöjä tottakai muutenkin). Laittakaa tähän reply niin näen ja voimme yhdessä sopia käytöstä pressan tms kanssa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lionstoiminta
Espoo
Ei asetettu
24

LC Tapiola Nimenhuuto.com

LC Tapiola on Tapiolan seudulla Espoossa toimiva mies-lions-klubi. Perustettu vuonna 1958. Lionsliitto on kansainvälinen hyväntekeväisyys- ja palvelujärjestö, jonka paikallisklubit kohdistavat toimintansa lähialueellensa.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lionstoiminta
Espoo
Miehet
3