Muodostelmaluistelu Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, sulkapallo, melonta, y ja uinti.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Dream Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue on perustettu keväällä 2013. Kaudella 2020-2021 joukkuetta valmentavat Siiri Eskelinen,Sini Lagercrantz ja Tiina Turunen. Joukkueessa on yhteensä 22 iältään 14-18 -vuotiasta luistelijaa. Lue lisää seurasta: www.kaarinantaitoluistelijat.fi

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
38

Diamond Edges Nimenhuuto.com

SM-noviisi muodostelmaluistelujoukkue Kaarinasta.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
51

Little Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan taitoluistelijoiden tulokasjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Muistattehan, että oheisten treenivarusteisiin kuuluu aina lenkkarit sekä hyppynaru. Jäähallissa on hyppishyppelyille todella rajallinen tila, joten saatamme käydä hyppimässä ulkona. Ulkolämpötila on tällä hetkellä suunnilleen sama kuin jäähallissa, joten tähän ei tarvitse kummemmin varau... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
25

Sparkle Edges Nimenhuuto.com

Nelli kirjoitti: Hei kaikki uudet ja vanhat Sparklet ☀️ Kasaan wa-ryhmää Sparkleille kaudelle 2020 - 2021. Laittaisitteko ystävällisesti minulle wa-viestillä ne perheen vanhempien nimet ja puhelinnumerot, jotka haluatte joukkueen tiedottamiseen käytettävään wa-ryhmään liittää. Numeroni on 040 8345 843 Terkuin Terhi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Sekajoukkue
25

Vintage Edges Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: OLYMPIAKOMITEAN SEURATOIMINNAN PALAUTEKYSELY – Vintage Edges Palaute on seurallemme tärkeää! Kaarinan Taitoluistelijat ry toteuttaa kaikilla seuratasoilla Olympiakomitean seuratoiminnan palautekyselyn. Kyselyllä pyydetään palautetta kuluneesta kaudesta ja palautteen perusteella seura kehittää toi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
23

Golden Edges Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Hei, voisiko joku ensi viikon (6.3) Piispanlähteen kuljetusvuorolaisista vaihtaa päittäin kuljetusvuoroa tämän viikon (28.2) kuljetusvuoron kanssa? T Niklas (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
41

Mini Edges Nimenhuuto.com

Mini Edges on Kaarinan Taitoluistelijoiden tulokassarjan muodostelmajoukkue. Joukkueessa luistelee tällä kaudella 21 6-9 vuotiasta tyttöä. Joukkueeseen siirrytään yleensä Star Edges -kehitysryhmästä. Joukkue on tarkoitettu 6-9-vuotiaille, luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Joukkue kilpailee kansallisessa tulokassarjassa ja osallistuu kauden aikana 3-4 lähialueen kilpailuun. Pääpaino harjoituksissa on yksilötaitojen kehittämisessä ja muodostelmaluistelun perusteissa. Kauden aikana totutellaan tavoitteellisempaan harjoitteluun ja opetellaan samalla urheilullisia tapoja.

Emilia kirjoitti: Tilannetietoa herkkutilauksista: "Laku-tilaus tulee hallille lauantaina ja Kakkutukku tiistaina (mahdollisesti jo maanantaina). Terveisin, Elina (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
22