Muodostelmaluistelu Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, sulkapallo, melonta, y ja uinti.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Dream Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue on perustettu keväällä 2013. Kaudella 2020-2021 joukkuetta valmentavat Siiri Eskelinen,Sini Lagercrantz ja Tiina Turunen. Kuntovalmentajana toimii Helena Hahtokari. Joukkueessa on yhteensä 21 iältään 14-19 -vuotiasta luistelijaa. Lue lisää seurasta: www.kaarinantaitoluistelijat.fi

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
51

Diamond Edges Nimenhuuto.com

SM-noviisi muodostelmaluistelujoukkue Kaarinasta.

Päivitetty yli vuosi sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
37

Little Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan taitoluistelijoiden tulokasjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Muistattehan, että oheisten treenivarusteisiin kuuluu aina lenkkarit sekä hyppynaru. Jäähallissa on hyppishyppelyille todella rajallinen tila, joten saatamme käydä hyppimässä ulkona. Ulkolämpötila on tällä hetkellä suunnilleen sama kuin jäähallissa, joten tähän ei tarvitse kummemmin varau... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
27

Golden Edges Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, voisiko joku ensi viikon (6.3) Piispanlähteen kuljetusvuorolaisista vaihtaa päittäin kuljetusvuoroa tämän viikon (28.2) kuljetusvuoron kanssa? T Niklas (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
29

Vintage Edges Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Tiedoksi kaikille joukkueille, että olemme järjestämässä seurana SM-sarjojen kutsukilpailuja (16.-17.1.20121) siirtyneen Marie Lundmark Trophyn ajankohtana. Kilpailu on jo herättänyt mukavasti kiinnostusta oheisen ennakkoilmoittautumisen pohjalta. Tähän mennessä kisaan on ilmoittautunut yli puole... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
22

Sparkle Edges Nimenhuuto.com

Stina kirjoitti: Moikka kaikki, Laitoin Talous-ja Varainhankinta-kansioon seuralta tulleita ohjeita ja valmiita esitteitä helpottamaan meidän luistelijaperheiden sekä Sparklejen sponsorivastaavan Sonjan työtä. Alla kuvaukset mitä missäkin dokumentissa kerrotaan. :) Käydään nämä sponsorijutut läpi myös maanantaina... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Sekajoukkue
20

Mini Edges Nimenhuuto.com

Mini Edges on Kaarinan Taitoluistelijoiden tulokassarjan muodostelmajoukkue. Joukkueessa luistelee tällä kaudella 21 6-9 vuotiasta tyttöä. Joukkueeseen siirrytään yleensä Star Edges -kehitysryhmästä. Joukkue on tarkoitettu 6-9-vuotiaille, luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Joukkue kilpailee kansallisessa tulokassarjassa ja osallistuu kauden aikana 3-4 lähialueen kilpailuun. Pääpaino harjoituksissa on yksilötaitojen kehittämisessä ja muodostelmaluistelun perusteissa. Kauden aikana totutellaan tavoitteellisempaan harjoitteluun ja opetellaan samalla urheilullisia tapoja.

Manda kirjoitti: Heippa kaikille! Nimenhuudosta löytyy nyt kesän jääaikataulu viikolle 30 saakka, jäiden lisäksi tulee muutamia oheisia. Ilmoitetaan niistä heti, kun aikataulu varmistuu. Kokonaan vapaata on viikot 25 ja 27. Heinäkuussa minien jäät yhdessä Little Edgesin kanssa. Elokuulle kannattaa jo merkitä kale... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
21