Muodostelmaluistelu Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Dream Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniorijoukkue on perustettu keväällä 2013. Kaudella 2019-2020 joukkuetta valmentavat Siiri Eskelinen ja Sini Lagercrantz. Joukkueessa on yhteensä 21 iältään 14-18 -vuotiasta luistelijaa. Lue lisää seurasta: www.kaarinantaitoluistelijat.fi

Päivitetty 12 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
38

Diamond Edges Nimenhuuto.com

SM-noviisi muodostelmaluistelujoukkue Kaarinasta.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
42

Little Edges Nimenhuuto.com

Kaarinan taitoluistelijoiden tulokasjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Muistattehan, että oheisten treenivarusteisiin kuuluu aina lenkkarit sekä hyppynaru. Jäähallissa on hyppishyppelyille todella rajallinen tila, joten saatamme käydä hyppimässä ulkona. Ulkolämpötila on tällä hetkellä suunnilleen sama kuin jäähallissa, joten tähän ei tarvitse kummemmin varau... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
24

Sparkle Edges Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Hei, voiko johonkin toimittaa tietoja vuosikalenterin mainospaikasta? Ostamme yhden paikan, yrityksen logo on myös saatu. Paikan koko 150mm x 50 mm, 240€. t. Leena ja Ella (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Sekajoukkue
29

Golden Edges Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko sunnuntain harjoitukset Kaarinassa vai Gatoradella? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Tytöt
37

Vintage Edges Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Arpajaisista! Hienoja voittoja on jo tullut (iso kiitos siitä!), ja lisää saa tietysti vielä tulla! Arpajaisvoitoiksi kerätään nyt myös ns lohdutuspalkintoina leivonnaisia, suolaista tai makeaa. Kauniisti pakattuna arpajaispöytää koristamaan ja myös ainesosaseloste mukana. Toivottavasti löytäisim... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
22

Mini Edges Nimenhuuto.com

Mini Edges on Kaarinan Taitoluistelijoiden tulokassarjan muodostelmajoukkue. Joukkueessa luistelee tällä hetkellä 18 6-9 vuotiasta tyttöä. Joukkueeseen siirrytään yleensä Star Edges -kehitysryhmästä. Joukkue on tarkoitettu 6-9-vuotiaille, luistelusta innostuneille tytöille ja pojille. Joukkue kilpailee kansallisessa tulokassarjassa ja osallistuu kauden aikana 3-4 lähialueen kilpailuun. Pääpaino harjoituksissa on yksilötaitojen kehittämisessä ja muodostelmaluistelun perusteissa. Kauden aikana totutellaan tavoitteellisempaan harjoitteluun ja opetellaan samalla urheilullisia tapoja.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Seura järjestää keväkarnevaalit pe 31.5. Kaarinan jäähallilla. Mineistä tarvitaan talkootyöhön kaksi henkilöä myymään arpoja noin klo 16-18. Minä voin olla toinen, kuka lähtee kaveriksi? Ilmoittautua voi tähän vastaamalla. Ennen tapahtumaa omiin puhelimiin ladataan izettle-sovellus ja huolehditaa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Muodostelmaluistelu
Kaarina
Ei asetettu
22