Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2017-2018 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisissa ja Läntisen alueen eri sarjoissa. Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin kerron lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Juho kirjoitti: 03:set muistakaapa ilmoittautua. Treeniajat Final fouriin osallistuville saadaan viimeistään maanantaina. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Nyt pääsiäisreenaamaan: Perjantaina 30.3. Piispanlähteen yläkoulu on vapaana kello 16.45-18. (24 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
30

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

#setäkoris #pääylöskokoajantulee #smarthappens näiden kovien hästägien sisään muotoutuu hurja jengi. Taitoa, vauhtia, yliyrittämistä ja järjetöntä menoa, siitä on meidän treenit ja pelit tehty. Helpolla tähän jengiin ei sisään pääse, mutta kun pääsee niin tästä muotoutuu loppuelämän matka.

Juho kirjoitti: Yhtiökokous @ 19, joten tulen hieman myöhässä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
17

Ura Basket Mini07-Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 07-08-09-10-(-11) syntyneille koripallosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääasia on, että Koris on kivaa!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

Suvi kirjoitti: PELIASUTILAUS Hei. Toukokuun JBT-turnaus lähestyy ja olen tekemässä peliasutilausta, jotta asut ehtisivät ennen tätä turnausta. Samalla asu olisi jo valmiina syksynkin peleihin. Nyt siis kaikki uudetkin pelaajat ilmoittautumaan JBT-turnaukseen ja tilaamaan peliasua. Laitan sovituskassin valmentaj... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
28

UraBasket0910 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2009-2010 joukkue.

Kimi kirjoitti: Moikka. Kimin oli tarkoitus pelata huomenna -08 poikien kanssa, mutta nyt onkin kuumeessa. Kenelle ilmoittaisin siitä vai saako teistä joku laitettua infoa eteenpäin? T. Sari (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
42

Uran perjantain höntsävuoro Nimenhuuto.com

Perjantai-illan naisten yleinen höntsäilyvuoro Kaarinan hienoimmassa salissa. Saunakin on lämpimänä.

Sanna kirjoitti: Otan mukaan ystäväni Alinan, joka kyläilemässä meillä vknlopun. Pelailu yhdessä lukioikäisenä ja satunnaisesti käyty heittelemässä, joten ei ole ihan juuri kentillä ollut mutta luulen että pysyy menossa mukana:) Toivottavasti saadaan höntsäilyporukka kasaan, koska hän oli innoissaan kun ehdotin e... (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
50

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Ilkka kirjoitti: Huom! Tänään ei treenejä, sali toisen joukkueen käytössä. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
39

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
19

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei kaikille, White- ja Gold-joukkuueen kevään huipennus lähestyy tulevana Sunnuntaina! Kaikki rohkeasti mukaan pelaamaan kevään viimeisiä sarjapelejä Kotimäen koululle. Päivä alkaa White:in pelillä kello 10:00 ja molemmille joukkueille luvassa taasen kaksi peliä. Nähdään Kotimäessä! Terveisin, Mika (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
42

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Puffettiin myyjiä: 9-11 11-13 13-15 Eskola korjaa puffetin pois Myytävää: kahvitermarillinen kahvia + kahvimaidot 3-4kpl teevesi + 10 sämpylää, Eskola 10 ruisleipää hedelmiä pellillinen mokkapalaa leivonnaista suklaapatukoita karkkipussit 1,50 arvoisia popcorn pusseja lauantain puffan jälkeen sel... (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
31

Ura Basket -06 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi, lauantaina käytiin Tampereella pelaamassa 1.div viimeiset runkosarjapelit. Molemmissa otteluissa tuli hyviä jaksoja, joissa saatiin komeista syöttöketjuista helppoja koreja, mutta vastaavasti toisessa päässä korisukka rapisi tiheään tahtiin. Pyrintö ja RaPy pääsivät kasvattamaan piste-eroa, ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
27

Ura Basket C-tytöt Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Moi! Seuran kevätkauden suurin ja tärkein tapahtuma, Ura Basket - Kristika derby, on ensi viikon torstaina 8.2. Sinä päivänä on kaikkien joukkueiden treenit peruttu ja sen sijaan lähdetään porukalla katsomaan korista Turun uuteen palloiluhalliin. KAIKKI juniorijoukkueet ovat mukana pelaajaesittel... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
14

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Pekka Kalliokoski lopettaa valmentajana Ura Basketissa. Kimmo Vyyryläinen ilmoitti asiasta viime viikolla. Pekka vahvisti sen tänään. Pekan lopettamiseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. T. Jukka J. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
1

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Namika-Wanhat Kauden viimeinen ottelu pelattii Rieskanlähteen koululla. Ottelu lähti Wanhojen osalta hyvin tahmeasti käyntiin, heitot eivät osuneet yhtään hyvistä paikoista huolimatta. Namika pelasi paikkaa koko ottelun, joka tukki korinalustan mutta jätti heittopaikkoja. Namika oli valmiina pela... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26