Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2016-2017 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisessa sarjassa ja Läntisen alueen eri sarjoissa (vk. I-divari + 2x alueellinen I-divari). Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin kerromme lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Sunniva kirjoitti: Hei kaikki, joukkueen harjoitusajat ja -paikat muuttuvat ensi maanantaista 20.3. alkaen seuraaviksi: ma klo 19-20.30, Monnari: kilpa ma klo 17-18.30, Hovirinta: haastajat ti säilyy muuttumattomana ke klo 19-20.30, Monnari, kaikki to säilyy muuttumattomana pe klo 19-20.30, Monnari: heittovuoro, ka... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Hei. Kuten viime viikolla mainitsin, en pääse keskiviikon Lieto-ottelun. Tämä on tietenkin onnetonta, mutta minulla on tärkeä kokous, josta en voi olla poissa, ja jonka ajankohtaan en päässyt vaikuttamaan. Tuija on luvannut hoitaa matsin, ts. hän on paikalla ja hoitaa otteluvalmennuksen. Koska va... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
37

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Torstaina 2.divarin ylempään tulevat ne pelaajat (8 kpl) jotka ilmoittautuneet + täydennys vielä Eemeli R. Peliin tulevat kamat päällä klo 17.50 jolloin lyhyt palis ennen lämmittelyä joka aloitetaan heti klo 18. Loput pojat torstaina klo 16.45 alkaviin harkkoihin . T:coach Kimmo (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
26

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tässä kokoonpanojamme tulevissa turnauksissa: La 25.3. Ura-07 I-div. turnaus, Piispanlähteen yläkoulu Topi, Verneri, Jesse, Leo K., Justus, Manu, Aleksi, Benkku, Anttoni, Frans La 25.3. Ura-07 II-div. turnaus Turussa, Sirkkalan koulu Lucas, Into, Aksu, Elias, Miksu, Taneli, Lauri H., Lauri S., Le... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
33

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

Javanainen kirjoitti: Paikalliset All Stars -leirit 2017 Koripalloliitto järjestää keväällä 2017 yhteensä kahdeksan paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia. Paikalliset All Stars -leirit, k... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
31

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Mikropoikien sarjapelit alkavat olla pelattu tältä kaudelta. Jäljellä on vielä lopputurnaus jossa määräytyy lopullinen sijoitus sarjassa. URA Red pelaa sijoista 5-7 Salossa 2.4. URA White pelaa sijoista 1-4 Loimaalla 8.4. (voi muuttua vielä 9.4) Tarkempi aikataulu tarkentuu vielä. Valmentajat nim... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Tervehdys! Huomenna sunnuntaina lähtö klo 7.00 Krossin Nesteeltä. Muistutus kellojen siirrosta yöllä tunnin eteenpäin. T:Coach Kimmo (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Wanhat-Raips Wanhoilla oli käsillä kauden viimeinen kotipeli ja paikalle oli saapunut ennennäkemättömän paljon yleisöä. Wanhojen rosteriin on nykyään vaikea päästä ja yksikin huono ottelu johtaa siihen, että ottelua joutuu seuraamaan katsomosta siviilit päällä - tämä oli eilen Mannen kohtalo. Pel... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Jos jalka kestää. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

TBA02 Nimenhuuto.com

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.