Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

#setäkoris #pääylöskokoajantulee #smarthappens näiden kovien hästägien sisään muotoutuu hurja jengi. Taitoa, vauhtia, yliyrittämistä ja järjetöntä menoa, siitä on meidän treenit ja pelit tehty. Helpolla tähän jengiin ei sisään pääse, mutta kun pääsee niin tästä muotoutuu loppuelämän matka.

Antti kirjoitti: Tuun koutsiks (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
20

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Miten kävi? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
20

Ura Basket Minitytöt 0708 Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 07/08 syntyneille koripallosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääasia on, että Koris on kivaa!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voimme olla ensimmäisessä pelissä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
17

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Teppo kirjoitti: VARAINHANKINNASTA Moi, Varainhankinnan suhteen tehtiin kysely ja sen perusteella osa vanhemmista oli halukas varainhankintaan myymällä tuotteita ja osa puolestaan ilmoitti mieluummin maksavansa maksun suoraan joukkueen tilille. Meillä on edelleen aika moni huoltaja, joka ei ole ilmoittanut haluaa... (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
47

UraBasket1011 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2010-2011 joukkue.

Kimmo kirjoitti: Tervehdys! Ilmoittautukaa pikaisesti sunnuntain 9.12 peliin. t:Coach Kimmo (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
41

Ura Basket B pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket -03/04 syntyneiden B-poikien ryhmä kaudella 2018-2019.

Jukka kirjoitti: Kaikki 04-pojat ja heidän vanhempansa hoitavat tämän tapahtuman. 03-pojat ja heidän vanhempansa hoitavat 28.1.2019 edustuksen pelin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
31

UraBasket Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 2009-2011 syntyneille koripallosta kiinnostuneille harrastajille kaudella 2018-2019. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääasia on, että koris on kivaa!

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
19

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Uran perjantain höntsävuoro Nimenhuuto.com

Perjantai-illan naisten yleinen höntsäilyvuoro Kaarinan hienoimmassa salissa. Saunakin on lämpimänä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Olisiko paremmat mahdollisuudet saada peli pystyyn, jos treenit olisikin Kaarinan lukiolla 19.30-21.00? Eikö tuo ollut se meille varattu aika? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
47

Ura Basket 07 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Osallistuu 16.45 - 17.30 (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Basket Nimenhuuto.com

Sunniva kirjoitti: Hei kaikki, A-pojilla on siis järjestelyvastuu 11.12. pelattavassa liigaottelussa (yhdessä Tehotiimin ja mikropoikien kanssa). Tarkoituksena on, että pojat ottavat ison osan tehtävistä hoitaakseen, mm. lipunmyynnin ja -tarkastuksen, sekä korien roudaukset ennen ja jälkeen pelin, ja kentän saattam... (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
40

Ura Basket Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Ottelujärjestely- ja puffettivuorot: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i4IXuKhNzToN3vf_WSNhgmAIqsS2O62aOaBjROkXIg0/edit#gid=0 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
21

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Moikka! Nyt on aika maksaa seuralle poikien kausimaksujen toinen erä. Muutamilta on vielä maksamatta sekä kausi- että varustemaksu ja tällä hetkellä joukkueen rahat eivät riitä laskun maksuun. Eli nyt pikaisesti maksut joukkueen tilille, niin saadaan raha-asiat kuntoon. Mukavaa joulun odotusta! T... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
40

Ura Basket -06 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi, C-poikien ensi viikon treenit alla Kimmon viestissä. Mukana siis kaikki -05 ja -06 pojat. Lähetän nyt kutsut teille jokaiselle C-poikien Nimenhuutoon liittymiseksi. --- Tervehdys! Kiitos vielä kaikille viimeisimmistä tapahtumista:JBT,joukkueen päättäjäiset ja seuran päättäjäiset. Nyt suunnat... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
28

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Namika-Wanhat Kauden viimeinen ottelu pelattii Rieskanlähteen koululla. Ottelu lähti Wanhojen osalta hyvin tahmeasti käyntiin, heitot eivät osuneet yhtään hyvistä paikoista huolimatta. Namika pelasi paikkaa koko ottelun, joka tukki korinalustan mutta jätti heittopaikkoja. Namika oli valmiina pela... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
26

Ura Basket Kuohukorit Nimenhuuto.com

Koripallo
Kaarina
Naiset
17