Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

#setäkoris #pääylöskokoajantulee #smarthappens näiden kovien hästägien sisään muotoutuu hurja jengi. Taitoa, vauhtia, yliyrittämistä ja järjetöntä menoa, siitä on meidän treenit ja pelit tehty. Helpolla tähän jengiin ei sisään pääse, mutta kun pääsee niin tästä muotoutuu loppuelämän matka.

Taneli kirjoitti: Tulen jos ehdin kotiin (26 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
20

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Miten kävi? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
29

Ura Basket Mini07-Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 07-08-09-10-(-11) syntyneille koripallosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääasia on, että Koris on kivaa!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

Marja-Liis kirjoitti: Hei ! Littoisten koulun avainten saannissa on haasteita..... On mahdollista, että tänään 8.8 on ulkotreenit,joten ulkotossut mukaan ja ulkopallo,jos on. Varatkaa vettä myös mukaan. Pahoittelemme säädöstä! Jarmo Hakulinen (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
27

Ura Basket B pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket -03/04 syntyneiden B-poikien ryhmä kaudella 2018-2019.

Tuomas kirjoitti: Hei! Muistattehan hankkia pojallenne lisenssin tulevan syksyn sarjapelejä varten. Tallink turnaukseen ei lisenssiä kuitenkaan vielä tarvita. Lisenssin voi ostaa koripalloliiton sivuilta: https://www.basket.fi/infosivut/lisenssin-osto Vakuutus kannattaa ostaa lisenssin yhteyteen, mikäli ei lapsell... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
23

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Antti kirjoitti: Olisi kiva tietää tästä jotakin ennen try-outtia, jotta tietää mihin pyrkii - jos pyrkii. Esim paljonko aikaa tämä toiminta vaatii viikkotasolla ja mitkä ovat kauden kustannukset pelaajalle suunnilleen (pelimatkat, varusteet yms)? (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
48

UraBasket0910 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2009-2010 joukkue.

Veeti kirjoitti: Tervehdys! Onhan kesää vielä jäljellä mutta harkkoja valmistellaan ja koulut alkavat.Harkkapäivät ovat maanantai ja perjantai vuonna 2010 ja myöhemmin syntyneille. Maanantaisin Piispanlähteen yläkoululla treenaavat kaikki yhdessä klo 18.00-19.15. Perjantaisin treenataan Rungon koululla niin että ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
23

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Uran perjantain höntsävuoro Nimenhuuto.com

Perjantai-illan naisten yleinen höntsäilyvuoro Kaarinan hienoimmassa salissa. Saunakin on lämpimänä.

Sini kirjoitti: Hei. Olisiko paremmat mahdollisuudet saada peli pystyyn, jos treenit olisikin Kaarinan lukiolla 19.30-21.00? Eikö tuo ollut se meille varattu aika? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
48

Ura Basket Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Benjamin kirjoitti: Ilmeisesti harkat jatkuvat Hovirinnan liikuntasalissa? Benjamin käy kyseistä koulua ja altistunut homeelle ja oireillut pahasti joten ei voi homeisessa liikuntasalissa käydä joka viikko hengittelemässä myrkkyjä. Onko mahdollista osallistua 2010 harkkoihin? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
20

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Futis (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Tarvitsee meno-paluu kyydin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

Maami kirjoitti: Hei! Jouduin siirtämään vanhempainpalaveria, koska seuran jojo-palaveri on samaan aikaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
40

Ura Basket -06 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi, C-poikien ensi viikon treenit alla Kimmon viestissä. Mukana siis kaikki -05 ja -06 pojat. Lähetän nyt kutsut teille jokaiselle C-poikien Nimenhuutoon liittymiseksi. --- Tervehdys! Kiitos vielä kaikille viimeisimmistä tapahtumista:JBT,joukkueen päättäjäiset ja seuran päättäjäiset. Nyt suunnat... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
28

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Namika-Wanhat Kauden viimeinen ottelu pelattii Rieskanlähteen koululla. Ottelu lähti Wanhojen osalta hyvin tahmeasti käyntiin, heitot eivät osuneet yhtään hyvistä paikoista huolimatta. Namika pelasi paikkaa koko ottelun, joka tukki korinalustan mutta jätti heittopaikkoja. Namika oli valmiina pela... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
26

Ura Basket Kuohukorit Nimenhuuto.com

Koripallo
Kaarina
Naiset
19