Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, sulkapallo, melonta, y ja uinti.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

#setäkoris #pääylöskokoajantulee #smarthappens näiden kovien hästägien sisään muotoutuu hurja jengi. Taitoa, vauhtia, yliyrittämistä ja järjetöntä menoa, siitä on meidän treenit ja pelit tehty. Helpolla tähän jengiin ei sisään pääse, mutta kun pääsee niin tästä muotoutuu loppuelämän matka.

Juho kirjoitti: Hei hoi hipit! Koripalloliitto on ohjeistanut, että sarjamme palaa tauolta aikaisintaan 10.1.2021 ja että sitä ennen pelattavat matsit siirretään tuonnemmaksi. Tämä tarkoittaa, että vieraspelimme KYntö Basketia vastaan 5.1.2021 siirtynee myöhemmälle päivämäärälle. Lenseää joulunaikaa, -Juho- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
20

Ura Basket Minitytöt 0809 Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 08/09 syntyneille koripallosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääasia on, että Koris on kivaa!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voimme olla ensimmäisessä pelissä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
18

litsalakers Nimenhuuto.com

Koris on kivaa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
21

Ura Basket B-pojat 04-05 Nimenhuuto.com

Ura Basket B-pojat 04/05 syntyneille. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tuukka kirjoitti: Moi kaikille, viimeinen viesti tämän ryhmän tiimoilta. Kiitokset kaikille kaudesta 2019-20! Kausi loppui ikävästi ennen aikojaan, mutta onneksi nyt ohjeistukset antavat myöden harjoittelun jatkamiseen. Pojille menikin jo perjantaina whatsapp-viestiä mutta tässä vielä kertaus vanhemmille. Tulevan ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
29

Ura Basket B pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket -03/04 syntyneiden B-poikien ryhmä kaudella 2018-2019.

Matias kirjoitti: Oma kyyti. Jos meiltä lähtee kaksi aikusta kannustamaan, Matiaksen lisäksi takapenkille mahtuu yksi pelaaja. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
12

UraBasketP2010 Nimenhuuto.com

Ura Basket pojat 2010 joukkue.

Ilkka kirjoitti: Pelataan neljä peliä. Meiltä kaksi peliryhmää ja Pyrinnöltä samoin. Päivän peliaikataulu on seuraava: 10:00 Ura Basket A - Pyrintö A 11:45 Ura Basket B - Pyrintö B 13:30 Ura Basket B - Pyrintö A 15:15 Ura Basket A - Pyrintö B Päivän aikana vanhemmat ovat toimitsijoina (pelikello ja pöytäkirja). H... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
27

Ura Basket 12 Nimenhuuto.com

Ura Basket Mikropojat -12 treenailee koriksen perusteita kahdesti viikossa hyvällä sykkeellä ja rennolla meiningillä. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
14

Ura Basket Mikropojat -09 Nimenhuuto.com

Jonathan kirjoitti: Tulee sittenkin (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
28

Ura Basket meidän c-pojat Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Osallistuu 16.45 - 17.30 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
48

Ura Basket Nimenhuuto.com

Huy kirjoitti: Moi vanhemmat! Huy tarvitse kyydyn meno ja paluu,kiitos (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
40

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Miten kävi? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
4

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Namika-Wanhat Kauden viimeinen ottelu pelattii Rieskanlähteen koululla. Ottelu lähti Wanhojen osalta hyvin tahmeasti käyntiin, heitot eivät osuneet yhtään hyvistä paikoista huolimatta. Namika pelasi paikkaa koko ottelun, joka tukki korinalustan mutta jätti heittopaikkoja. Namika oli valmiina pela... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Kaarina
25

Ura Basket Kuohukorit Nimenhuuto.com

Koripallo
Kaarina
Naiset
20