Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja y.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Jaa uutta tietoa vaan pukkaa koko ajan. Pistin materiaalikansioon uuden alamapin: Kesä 2017. Siinä Excel-tiedostossa on kesän treenivuorot. Ja siinä on nähtävissä tyhjiä salivuoroja Monnarilla... Tuli vaan mieleen, että jos salivuoron saisikin Monnarilta niin sekin voisi olla yksi vaihtoehto, sii... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
36

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2016-2017 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisessa sarjassa ja Läntisen alueen eri sarjoissa (vk. I-divari + 2x alueellinen I-divari). Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin kerromme lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Rasmus kirjoitti: Myös sinivalkoinen kukkatarjotin löytynyt. Kuka kaipaa? (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Ilkka kirjoitti: Moi! Turnausviikonloppu lähenee huipentumaa, eli viimeistä kisapäivää. Kiitos jo ahkeralle talkooväelle, pelureille ja valmennukselle. Huomenna sunnuntaina pelit jatkuvat. Minipojat -05 kilpasarja jatkuu Piispanlähteen yläkoululla klo 9.00, paikalle 8.15. Sen jälkeen finaali klo 15.00 tai pronssi... (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
26

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Aksel kirjoitti: Hei, joukkuesukat maksetaan tilille FI36 5710 8320 0446 32, Ura Basket mikropojat 07. Otetaan sekä nyt toimitettujen että uusien tilausten viimeiseksi maksupäiväksi 25.5. tilikauden vaihtumisesta johtuen. Jos joku vielä haluaa näitä tilata lisää, maksatte vain summan ja ilmoitatte Valpurille asia... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Tilikausi päättyy 31.5.2017 Pyytäisin kirjanpitoa varten tilittämään puffettikassan sisällön 29.5. mennessä ura06 tilille jotta saan summan kirjattavaksi kirjanpitoon. Kiitos Terveisin, Minna Salonen Rahastonhoitaja 0400970922 (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi! Sovitaan pojille tämän päivän palkintotilaisuuteen pukukoodiksi, punainen pelipaita arkivaatteiden päälle! Koutseille t-paita. -Coach Vesku (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Perjantain vuoro alkaa 16:30. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
17

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Terve! Kesävuorot sovittu: ma ja ke Piispanlähteen yläkoululla klo 19.30 - 21.00 ajalla 5.6.2017 - 13.8.2017. Terv. Juha (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
26

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Tulen, jos tänne saadaan vähintään 6 jees-miestä näkyviin (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

TBA02 Nimenhuuto.com

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.