Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja y.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Eva kirjoitti: Kiitos eilisistä treeneistä ja jälkipeleistä Pekalle ja naisille. <3 Ihanaa ja rentouttavaa juhannusta! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
36

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2017-2018 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisissa ja Läntisen alueen eri sarjoissa. Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin kerron lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Oskari kirjoitti: Tervehdys! Vallitsevan säätyypin innoittamana seuraava tiedoksi: Tänään ei pidetä ulkotreenejä MIKÄLI sataa. Pieni tihku ei tahtia haittaa, mutta kunnon sateella treenit jätetään väliin. Se on tietysti hieman tulkinnanvarainen juttu, että koska sataa kunnolla, mutta ainakin aiempina vuosina tulki... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
44

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Kiitokset vielä kaikille menneestä kaudesta! Suunnataan jo katseet eteenpäin. Kaikille halukkaille tarjolla lihastasapaino/liikkuvuus- kartoitus sekä ohjeistus 30 e hintaan. Kesto 45 minuuttia ja tekijänä urheiluakatemian fyssäri Kati. Teki mm. kaikille meidän yläkoulun ja lukion pelaa... (27 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
26

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Pekka Kalliokoski lopettaa valmentajana Ura Basketissa. Kimmo Vyyryläinen ilmoitti asiasta viime viikolla. Pekka vahvisti sen tänään. Pekan lopettamiseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. T. Jukka J. (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
1

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Aksel kirjoitti: Hei, joukkuesukat maksetaan tilille FI36 5710 8320 0446 32, Ura Basket mikropojat 07. Otetaan sekä nyt toimitettujen että uusien tilausten viimeiseksi maksupäiväksi 25.5. tilikauden vaihtumisesta johtuen. Jos joku vielä haluaa näitä tilata lisää, maksatte vain summan ja ilmoitatte Valpurille asia... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Tilikausi päättyy 31.5.2017 Pyytäisin kirjanpitoa varten tilittämään puffettikassan sisällön 29.5. mennessä ura06 tilille jotta saan summan kirjattavaksi kirjanpitoon. Kiitos Terveisin, Minna Salonen Rahastonhoitaja 0400970922 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi! Sovitaan pojille tämän päivän palkintotilaisuuteen pukukoodiksi, punainen pelipaita arkivaatteiden päälle! Koutseille t-paita. -Coach Vesku (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Mulle riittää kuusikin jees-miestä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Päästäänkö tänään ovesta sisään? (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

TBA02 Nimenhuuto.com

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.