Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2016-2017 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisessa sarjassa ja Läntisen alueen eri sarjoissa (vk. I-divari + 2x alueellinen I-divari). Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin kerromme lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Sunniva kirjoitti: Turussa järjestetään erotuomarin peruskurssi 24. ja 31.1. Peruskurssi on erotuomarikoulutuksen ensimmäinen, ja se on kestoltaan n. 6 tuntia. Kurssin hyväksytysti suorittaneet tulevat toimimaan Nuorisoerotuomareina (NUE) alueen virallisissa nuorten sarjaotteluissa. Kurssille mahtuu vielä mukaan. L... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Seuran sivuilla on otteluselostus B-poikien ottelusta. Heidän erittäin kokenut valmentajansa Petri Mäkitalo toteaa yhdessä kohdassa näin: – Kyllä ne pisteet sieltä tulee kun puolustus toimii. Puolustuksesta on 80 % tahtoa, niin se pitäisi onnistua jopa tauon jälkeen, sanoo kokenut valmentajamme. (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
35

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Tänään pääsee klo 14.00 Piispanlähteen yläkoululle heittelemään.Juuso tulee valvojaksi. Minä talkoisiin monnarille jo klo 15.30. T:Coach Kimmo (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
25

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Julius kirjoitti: Hei! 06-pelien buffettiin 29.1. tarvitaan seuraavaa : - mokkapaloja 1 pelti - pullia 10 kpl - täytettyjä sämpylöitä 5 kpl - täytettyjä ruisleipiä 5 kpl - kahvimaitoa 2 l - limsapulloja / tölkkejä ( cola 6kpl ja jaffa 6 kpl) Lisäksi tarvitaan myyjä buffettiin klo 10-13 ja klo 13-16. Katjan kanssa ... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

Javanainen kirjoitti: Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Liikunnallista Uutta Vuotta! (30 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
31

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Moi, Teen alkuvuodesta tarvittaessa vielä uuden varustetilauksen. Onko jollain tarvetta harkka- ja/tai peliasulle? Laittakaa tähän viestiä jos näin on. Terv. Maria (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
41

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Anttoni kirjoitti: Pistin tuonne kuviin ja materiaaleihin itselleni tekemäni muistion jonka printtasin. saa lainata. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
29

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Punakone - Wanhat Wanhojen jalat tuskin olivat edes palautuneet, kun taas piti pukea punapaita päälle ja lähteä pelaamaan Punakonetta vastaan. Kaikkien yllätyksekisi paikalle oli saapunut myös Harju, jonka ottelun kohokohdat olivat 2p-hyppyheitto sekä pöytäkirjan täyttö. 3 neljännestä Wanhat pela... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Tulen jos ehdin. Toiset treenit loppuu about klo 20.15!? (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
19

TBA02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.