Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Valpuri kirjoitti: En varmaankaan pääse huomiseen peliin, kun ei tämä flunssa nyt ole vieläkään ohi. (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
37

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2016-2017 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisessa sarjassa ja Läntisen alueen eri sarjoissa (vk. I-divari + 2x alueellinen I-divari). Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin, niin kerromme lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Oskari kirjoitti: Otteluraportit tuttuun tapaan luettavissa osoitteessa: http://nollakakkoset.blogspot.fi/p/sarjapelit-kevat-2017.html Viime sunnuntain pelistä myös videomateriaalia viimeisen neljänneksen kolmosilotulituksesta. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
39

Ura Basket -05 Nimenhuuto.com

Ura Basket -05 pelaa Koripalloliiton läntisen alueen sarjaa. Kaudella 2015-2016 osallistumme minipoikien II-divariin. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Ensi viikon tiistaina 21.2 ja keskiviikkona 22.2 vapaa salivuoro Piispanlähteen yläkoululla klo 12.00-14.00.Tervetuloa kaikki minipojat ja kavereita tai aikuisia myös mukaan liikkumaan. T:Coach Kimmo (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
26

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Tervehdys! Huomenna siis lähtö klo 9.15 Krossin Nesteeltä. Ilmeisesti kaikki tulevat sitä kautta. Ajattelin vahvistaa vielä tämän lähtöajan sillä joku oli laittanut klo 10.15 ilmeisesti ajatellen että Forssassa ollaan siihen aikaan. Pelit klo 11 ja 13.Ottakaa eväät mukaan! T:Coach Kimmo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Pe 3.3. klo 18.30 Piispanlähteen yläkoululla "jäsenten väliset" eli ottelu Ura-06 White - Ura-06 Red EI harjoituksia. Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni pojista pääsee vapaamuotoisiin heittoharjoituksiin la 4.3. klo 10.30-12.00 Valkeavuoren koululla. Kokoonpanomme (kummassakin joukkueess... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
29

Ura Basket 0809 Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Hei! Vielä puuttuu Mikropojilta kevään kausimaksuja! Laitatteko kiitos maksuun, niin saadaan tilitettyä kausimaksut seuran suuntaan. Summa siis 135 eur, tilinumero: FI72 5710 8320 0445 66, viestikenttään lapsen nimi. t.Katri (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
38

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

Javanainen kirjoitti: Paikalliset All Stars -leirit 2017 Koripalloliitto järjestää keväällä 2017 yhteensä kahdeksan paikallista All Stars -leiriä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirien tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle mahdollisuus tutustua All Stars -toimintaan lähellä kotia. Paikalliset All Stars -leirit, k... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
31

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Jos jalka kestää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
22

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: FoKoPo-Wanhat Wanhat olivat saaneet 7 pelaajaa mukaan (lähinnä oluen vuoksi) Forssaan. Menomatkalla Rontin auto kävi kääntymässä vielä vanhainkodin parkkipaikalla jos nimeltämainitsematon pelaaja olisi vielä saatu kyytiin mutta Ar****a ei ollut paikalla. Forssa sen sijaan oli kaivanut kaikki tupp... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
26

TBA02 Nimenhuuto.com

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.