Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja y.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Sanna kirjoitti: Hei. Laitoin jo Pekalle, Päiville ja Valpurille tämän viestin, mutta tiedoksi myös muillekin: Koko kesän pähkäilyn jälkeen päätin, että jätän koriksen toistaiseksi. Treeniajat ovat hieman hankalat ja olen edelleen varovainen käteni kanssa, joka on vaivannut mua jo pitkään. Oli todella kivaa olla ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
38

Ura Basket Nimenhuuto.com

Ura Basket pelaa kaudella 2017-2018 B-junioreissa kolmella joukkueella valtakunnallisissa ja Läntisen alueen eri sarjoissa. Uudet pojat ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin ja joukkueisiin ja aloittamaan mukavan harrastuksen! Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, niin kerron lisää! Joukkueen yhteyshenkilönä toimii: Sunniva Solstrand solstrandsunniva@gmail.com Seuran verkkosivut: www.urabasket.fi

Sunniva kirjoitti: Tallink joukkuejaot: Kutsu: Lenni, Alec, Allu, Matias, Lauri, Nico, Justus, Rasse, Jon, Veeti Kilpa: Jesse, Joona, Julle, Topi, Ekku, Joel, Selver, Kape, Leo, Onni Fun: Kauri, Orhan, Martin, Tatu, Niko, Tim, Niklas, Miro-Aaron, Niilo, Ilya (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
41

UraBasket0910 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2009-2010 joukkue.

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
20

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Tulevan viikon harkat: Ma 21.8 klo 19.15-20.30 Piispanlähteen yläkoulu kaikki -04-05 pojat Ti 22.8 klo 16.30-17.45 Hovirinnan koulu kaikki -04-05 pojat Ke 23.8 klo 16.30-17.45 Hovirinnan koulu ei Tallinkiin lähtevät -04-05 pojat To 24.8 klo 19.15-20.30 Piispanlähteen yläkoulu Tallinkii... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
36

TBA02 Nimenhuuto.com

Sunniva kirjoitti: Hei kaikki! Pojat voivat ilmoittaa poissaoloista suoraan Kimmolle old school -tekstarilla numeroon 040 756 6671. (Huom! Kimmo ei ole Whatsapp-miehiä.) t. Sunniva (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
17

Ura Basket -06-07 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi! Ekat harkat nyt takana, tästä se kausi lähtee käyntin. Sovimme poikien kanssa muutamista säännöistä, jotka ovat jo viime kaudelta tuttuja. Ne voi lukaista joukkueen sivuilta: http://urabasket.fi/minipojat-06/ Lisäksi sanoin pojille, että jokaiselta pitäisi löytyä hyppynaru treenikassista. Tä... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket C-tytöt Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moikka! Lupasin laittaa teille ravitsemuksesta vielä lisää infoa, tässä on ohjeet jotka meillä oli A-tyttöjen kanssa viime vuosina Riennossa käytössä. Jos haluaa tutustua lisää urheilijan ravitsemukseen, ohjeiden lopusta löytyy linkki terveurheilija.fi-sivulle josta löytää oikeastaan kaiken, niin... (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
17

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Aksel kirjoitti: Hei, joukkuesukat maksetaan tilille FI36 5710 8320 0446 32, Ura Basket mikropojat 07. Otetaan sekä nyt toimitettujen että uusien tilausten viimeiseksi maksupäiväksi 25.5. tilikauden vaihtumisesta johtuen. Jos joku vielä haluaa näitä tilata lisää, maksatte vain summan ja ilmoitatte Valpurille asia... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
35

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, onko poikien harkkavuoroista jo tietoa? T. Maria (15 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
26

Ura Basket - C Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve! Pekka Kalliokoski lopettaa valmentajana Ura Basketissa. Kimmo Vyyryläinen ilmoitti asiasta viime viikolla. Pekka vahvisti sen tänään. Pekan lopettamiseen liittyvät henkilökohtaiset syyt. T. Jukka J. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
1

Ura Nitro Nimenhuuto.com

Taneli kirjoitti: Hovirinnan koulu (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
23

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Päästäänkö tänään ovesta sisään? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.