Koripallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kaarina

Koripallo - Kaarina

Ura Smart Happens Nimenhuuto.com

#setäkoris #pääylöskokoajantulee #smarthappens näiden kovien hästägien sisään muotoutuu hurja jengi. Taitoa, vauhtia, yliyrittämistä ja järjetöntä menoa, siitä on meidän treenit ja pelit tehty. Helpolla tähän jengiin ei sisään pääse, mutta kun pääsee niin tästä muotoutuu loppuelämän matka.

Taneli kirjoitti: Tulen jos 1+2+3+4=10 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Miehet
18

Ä-tytöt urabasket Nimenhuuto.com

Ä-tytöt ovat iloisia ja toivottavasti oppivaisia koripalloilijoita. Ei haittaa, vaikka edelliset pelisi ovat kouluajoilta. Harjoitellaan yhdessä. Peli-iloa ja reipasta yhdessäoloa lupaamme. Ja paljon naurua. Joskus korejakin! Olemme tänä vuonna mukana Läntisessä kuntosarjassa, eli tavoitteellisuus pelissämme on lisääntynyt!

Pekka kirjoitti: Miten kävi? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
31

Ura Basket Mini07-Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ura Basketin tyttökorisjoukkue 07-08-09-10-(-11) syntyneille koripallosta kiinnostuneille harrastajille. Meillä on mahdollisuus sekä pelata että harrastaa. Pääasia on, että Koris on kivaa!

Joukkue etsii pelaajia: Koris on kivaa! Tule tutustumaan Ura Basketin tyttökorikseen. Treeneissämme o...

Suvi kirjoitti: Hei. Toisen tilauksen lasku on tullut, joten maksaisitteko Mini-07 ja Mikrotyttöjen tilille omat tilauksenne mahdollisimman pian, kiitos. Tilinumero: FI54 5710 8320 1270 49. Viestikenttään tuote/tytön nimi. Virtanen Ilona: 2 x peliasu + huppari = 100 + 60,90 = 160,90 € Kelavuori Maija: 2 x pelias... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
24

Ura Basket B pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket -03/04 syntyneiden B-poikien ryhmä kaudella 2018-2019.

Tuukka kirjoitti: Moi, Tallink turnaus pelataan 24.-26.8. Espoossa. Pyytäisin jokaista ilmoittamaan itsensä joko IN tai OUT, niin tiedetään kuinka monta pelaajaa on tulossa. Sen perusteella tehdään myös joukkuejako Kilpa ja Fun sarjojen välillä, sekä varataan oikea määrä kisapasseja. Valitsin molemmille joukkueill... (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
23

Ura Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Ura Basket C-pojat. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa Piispänlähteen yläkoululla. Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Viljami kirjoitti: Tervehdys! Tulevan viikon harjoitukset raittiissa ulkoilmassa Kaarinan keskusurheilukentällä tiistaina 5.6 ja torstaina 7.6 klo 18.00-19.30. (pelaamme eri pelejä sekä teemme fysiikkaharjoittelua). Vielä viime viikolla meille luvattiin, että pääsemme harjoittelemaan Littoisten monitoimitalolle, mu... (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Ei asetettu
44

UraBasket0910 Nimenhuuto.com

Ura Basket 2009-2010 joukkue.

Jere kirjoitti: Vielä muistutus, jos aikoo pelata viikonlopun JBT-turnauksessa, ilmoittaudu klo 21 mennessä nimenhuudossa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
42

TBA02 Nimenhuuto.com

Turun Seudun Urheiluakatemian 2002 syntyneiden koripallojoukkue pelaa kausina 2017–2019 kansainvälistä EYBL-turnauksien sarjaa. Isännöi turnausta Turussa maaliskuussa 2019. Tilinumero: FI19 5711 6120 2637 57

Hannu kirjoitti: Ma 2.4.2018 ei ole harjoituksia, poistin tapahtuman täältä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Turku Ja Kaarina
Pojat
18

Uran perjantain höntsävuoro Nimenhuuto.com

Perjantai-illan naisten yleinen höntsäilyvuoro Kaarinan hienoimmassa salissa. Saunakin on lämpimänä.

Sini kirjoitti: Hei. Olisiko paremmat mahdollisuudet saada peli pystyyn, jos treenit olisikin Kaarinan lukiolla 19.30-21.00? Eikö tuo ollut se meille varattu aika? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Naiset
51

Ura Basket 07-08 Nimenhuuto.com

Edor kirjoitti: Edor on poissa treeneistä, kaatui polkupyörällä ja vasemmassa jalassa on kolme tikkiä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
34

Ura Basket C-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi kaikille! Lähdemme JBT-turnaukseen siis kahdella joukkueella C-Fun ja 06/07-Fun sarjoihin. Kokoonpanot ja roolitus on mietitty siten, että jokaiselle tulee sopiva paikka pelata ja onnistua. C:n joukkue:Alina, Ariadna, Denise, Julia, Lilja, Matilda, Olivia, Pinja, Senni ja Sonja. 06/07: Anna, ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Tytöt
14

Ura Basket -06 Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Moi, C-poikien ensi viikon treenit alla Kimmon viestissä. Mukana siis kaikki -05 ja -06 pojat. Lähetän nyt kutsut teille jokaiselle C-poikien Nimenhuutoon liittymiseksi. --- Tervehdys! Kiitos vielä kaikille viimeisimmistä tapahtumista:JBT,joukkueen päättäjäiset ja seuran päättäjäiset. Nyt suunnat... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
28

Ura Basket Nimenhuuto.com

Sunniva kirjoitti: Hei kaikki JBT:hen on enää jokunen päivä aikaa. Meidän apua kaivataan toimitsijatehtäviin, sillä Uran saleista vastaavat joukkueet ovat mikroja ja supermikroja ja kyseisten joukkuiden taustavoimissa ei kovinkaan suurta varmuutta tekemisessä. Kaipaan nyt tietoa, milloin pojat pääsevät auttamaan te... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
22

Ura Basket 08 Nimenhuuto.com

Maami kirjoitti: Hei! Jouduin siirtämään vanhempainpalaveria, koska seuran jojo-palaveri on samaan aikaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kaarina
Pojat
42

Wanhat mestarit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Namika-Wanhat Kauden viimeinen ottelu pelattii Rieskanlähteen koululla. Ottelu lähti Wanhojen osalta hyvin tahmeasti käyntiin, heitot eivät osuneet yhtään hyvistä paikoista huolimatta. Namika pelasi paikkaa koko ottelun, joka tukki korinalustan mutta jätti heittopaikkoja. Namika oli valmiina pela... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Kaarina
26