Futsal Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja y.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Kaarina

Futsal - Kaarina

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Jukka kirjoitti: Aattelin tulla palaamaan syyskaudella. Nyt hoitohenkilökunta on sitä mieltä, että tässä vois pikku hiljaa kokeilla vaikka hölkkää, mutta kaikki pallon potkimiset saa unohtaa toistaiseksi. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
106

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Aki kirjoitti: Huomenna perjantaina edustuksen peliin kok.17.45 littoinen kht. Seuraavat tulossa: Onni, Niko, Mara, Susila. T: Aki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
31

KaaPS Nimenhuuto.com

C'mon dudes, yrittäkää edes!

Juuso kirjoitti: Hakkis! otatko sen nilkkatuen taas messiin treeneihin? vai tarviitko kenties itse sitä tänään? :P (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Futsal
Kaarina
Miehet
26

FC Kaana City Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta on päättynyt.

Jussi kirjoitti: Joukkueen toiminta on päättynyt. Kiitoksia osallistuneille. Raha-asiat selvitellään lähiaikoina. Jussi ja Timo (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Sekajoukkue
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.