Futsal Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Kaarina

Futsal - Kaarina

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Lassi kirjoitti: Tiedoksi kaikille. Alla on viime vuoden kyselyiden perusteella aikuisten (KKI ja Naiset) 8v8-sarjoihin tehdyt linjaukset. Jatkossa kaikki 12v ja vanhempien 8v8-sarjat pelataan samoilla säännöillä PAITSIO Kaikissa 12 ja vanhempien ikäluokkien, myös aikuisten, 8v8-sarjoissa on käytössä normaali pai... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
103

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Otto kirjoitti: Hei! Onko mahdollista lähettää uusi kutsu joukkueen "viralliseen" WhatsApp-ryhmään? Ensimmäinen kutsu joutunut hukkaan... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
47

KaaPS Nimenhuuto.com

C'mon dudes, yrittäkää edes!

Juuso kirjoitti: Hakkis! otatko sen nilkkatuen taas messiin treeneihin? vai tarviitko kenties itse sitä tänään? :P (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Futsal
Kaarina
Miehet
29

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Martti kirjoitti: Sivussa useamman viikon (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.