Futsal Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Kaarina

Futsal - Kaarina

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Lassi kirjoitti: M55/M50 (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
105

KaaPS Nimenhuuto.com

C'mon dudes, yrittäkää edes!

Juuso kirjoitti: Hakkis! otatko sen nilkkatuen taas messiin treeneihin? vai tarviitko kenties itse sitä tänään? :P (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Futsal
Kaarina
Miehet
29

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Reka kirjoitti: Moro äijät! Laitelkaa viikonlopun aikana ilmoittautumisia treeneihin niin koutsit tietää montako tulossa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
26

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Arto kirjoitti: Väliaikatietoa varusteista niille pelaajille, jotka tekivät varustetilauksen. Varusteet on tilattu pari viikkoa sitten ja ne saapuvat helmikuun alkupuolella. Jaakkolan Juha lähettää lähipäivinä pyynnön maksaa tilaukset joukkueen tilille. Sovituksia tehtäessä huomasin, että uusi CLIQUE treenipaita... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
40