Sulkapallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on sulkapallo, sulkkis ja badminton. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sulkapallo, koripallo, futsal, yleisurheilu, muodostelmaluistelu, melonta ja y.

Katso lista koko maan sulkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

clear Nimenhuuto.com

Sulkapalloseura Clear ry Sulkapalloseura Clear ry on 1994 perustettu sulkapalloseura, jäseniä on noin 75, aikuis- ja junioripelaajia. Seura on innokas turnausten järjestäjä ja junioritoiminta on hyvällä mallilla.

Jukka kirjoitti: Järjestetään Lounasulan treenipäivä 9.12. Jarkko Nieminen Areenalla. Päivä on tarkoitettu kaikille alle 15-vuotiaille Lounasulan jäsenseuroissa treenaaville pelureille - eli pääasiassa samalle porukalle, joka käy Lounasulan kisoissa. Aloitellaan 9:45 ja lopetellaan 15:45. Välissä on tunnin lounas... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sulkapallo
Kaarina
Ei asetettu
71

Clear Äijävuoro Nimenhuuto.com

Clearin Äijävuoro on Turun alueen kilpapelaajille tarkoitettu avoin pelivuoro. Ryhmään voi ilmoittautua vakiojäseneksi koko kaudeksi (1.8.- 31.5.), tai käydä pelaamassa silloin, kun itselle sopii (10 €/ kerta). HUOM! Vakiojäsenenä varmistat, että pääset pelaamaan jokaiseen pelivuoroon. Satunnaiset pelaajat pääsevät mukaan, mikäli tilaa vielä on. Ilmoittautuminen pelivuoroon viimeistään TI klo 21.00 mennessä (myös vakiojäsenet).

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Sulkapallo
Kaarina
Sekajoukkue
31

KaaSun monnarivuorot Nimenhuuto.com

Kaarinan Sulan vuorot Monnarilla

Hannele kirjoitti: Maria tulee myös🙂 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sulkapallo
Kaarina
Sekajoukkue
44

KaaSu Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Kaarina
Sekajoukkue
12

Clear Rusko Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Sulkapallo
Kaarina
Sekajoukkue
11