Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KaKiPo10-11-12 Nimenhuuto.com

KaKiPo 10-12 Jääkiekkojoukkue 2010-12 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä F2 Leijonaliigaa tai G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Ilmari kirjoitti: Hei, olikohan jollekin tarttunut eilen epähuomiossa väärä maila treeneistä mukaan? Warrior Alpha merkkinen left-puolen maila jossa on New York Rangers erkka lavassa. Ilmari ei pääse ensi viikon treeneihin jos tuo maila joltakin löytyy niin voisiko maulan ystävällisesti palauttaa hallin vahtimesta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
55

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
16

KaKiPo P07 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Huomenta! Maaliskuun kahvilavuorot löytyvät nyt Kuvat ja materiaalit -kansiosta ja alta. Muutama huomio: - Olemme vaihtaneet sunnuntain vuoron 06:n kanssa -> meillä vuoro 10.3. (huom. Jappe), 06:t hoitavat su 24.3. vuoron kun meillä peli Porissa - Jos tarvitset tuuraajaa tai haluat vaihtaa vuoroa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kaarina
Pojat
18

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

petu kirjoitti: Morjens kesäjäille ilmoittautuneet heput huomenna alkaa vuorot 19.00-20.00. 40€ rahaa mukaan sillä saatte 7 vuoroa juhannukseen asti. Olen ilmoittanut teidät joka vuorol ilmoitus vaan mulle jollei pääse tai joku muu kiinnostuu tulee jonkun kerran jäille kysely multa vapaista paikoista. 0405610890... (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
48