Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kaarina

Jääkiekko - Kaarina

KaKiPo08 Nimenhuuto.com

KaKiPo 08-11 Jääkiekkojoukkue 2008-11 syntyneille pojille ja tytöille. Lisää pelureita mahtuu vielä mukaan! Joukkue pelaa kaudella 2018-2019 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Onni kirjoitti: Hei! Mulle ei ole toistaiseksi selvinnyt pitääkö mahdollisesta 08-yhteisjoukkueesta alustavasti kiinnostuneiden ilmoittaa kiinnostuksensa johonkin, joten ilmoitan sen tässä nyt. Ystävällisin terveisin Onni Runsion äiti Terhi Runsio. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
36

KaKiPo P07 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Huomenta! Maaliskuun kahvilavuorot löytyvät nyt Kuvat ja materiaalit -kansiosta ja alta. Muutama huomio: - Olemme vaihtaneet sunnuntain vuoron 06:n kanssa -> meillä vuoro 10.3. (huom. Jappe), 06:t hoitavat su 24.3. vuoron kun meillä peli Porissa - Jos tarvitset tuuraajaa tai haluat vaihtaa vuoroa... (23 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Pojat
18

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
19

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Pelipaikkoja vapaana tänään (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
48