Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, sulkapallo, melonta, y ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KaKiPo10-11-12 Nimenhuuto.com

KaKiPo 10-12 Jääkiekkojoukkue 2010-12 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä F2 Leijonaliigaa tai G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Timo kirjoitti: Muistio vanhempainillasta 25.2. Tämä kausi: - virallisesti loppuu maaliskuussa - ei turnauksia, paitsi 2012-13 syntyneille Tarvasjoen luistelukouluturnaus la 28.3. - huhtikuussa startti kauteen 2020-21. Jäätä 1-2h/vko. Mukaan nousee luistelukoulusta uusia pelaajia, todennäköisesti jaetaan porukka... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
44

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
20

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Esa kirjoitti: Moi kaikki en tule ennen syksyä jäälle. T. Esa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
48