Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KaKiPo10-11-12 Nimenhuuto.com

KaKiPo 10-12 Jääkiekkojoukkue 2010-12 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä F2 Leijonaliigaa tai G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Ilmari kirjoitti: Hei, olikohan jollekin tarttunut eilen epähuomiossa väärä maila treeneistä mukaan? Warrior Alpha merkkinen left-puolen maila jossa on New York Rangers erkka lavassa. Ilmari ei pääse ensi viikon treeneihin jos tuo maila joltakin löytyy niin voisiko maulan ystävällisesti palauttaa hallin vahtimesta... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
55

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
15

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

petu kirjoitti: 5 paikkaa vapaana ketään innostuisi tänään pelailee Paimioon 19.00 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
48