Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kaarina

Jääkiekko - Kaarina

KaKiPo08 Nimenhuuto.com

KaKiPo 08 Mohikaanit Jääkiekkojoukkue 08-10 syntyneille pelureille. Lisää pelureita mahtuu vielä mukaan! Joukkue pelaa kaudella 2017-2018 alueellista Leijona-liigaa sekä paikallista korttelikiekkoa. 2009-2010 syntyneillä on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta KaKiPon luistelukoulun vuoroille. Innostuneille siis mahdollisuuksia saada runsaasti jääaikaa!

Timo kirjoitti: Valmentajan terveisiä. ensimmäiset pelit ovat takana ja toiveita valmennuksen terveisille kuului korviini, joten pientä yhteenvetoa syksystä. Positiivista on ollut se että pääsääntöisesti paikalla tapahtumissa on aina ollut n. 90% pelaajista, mutta kuten tiedämme ryhmämme koon pienuuden niin otam... (29 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
19

Kaarina Hockey Team Nimenhuuto.com

Petolauma jäällä.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme lisää pelaajia tiimiimme. Olemme uusi lätkäjoukkue Kaarinasta Turun ku...

Juhani kirjoitti: Töissä... mutta ehdin paikalle (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 työkaverien kesken suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Markus kirjoitti: En näköjään ikinä muista kysyä treeneissä, niin nyt sitten. Viime kaudella joskus keväällä jätin mustan paidan vaihtoaitioon, ottiko joku sattumalta sen föliin? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, D Gate Areena (Kaarina)
Miehet
25

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Tarkistakaa huolellisesti Nimenhuuto. Tästä eteenpäin paikalle jäähallilla noin 45 min ennen jäätreenin alkua. Alkulämpöön noin 15-20 min ja pojta ehtivät vielä hyvin pukea. Muistakaa myös kuitata IN/OUT joka tapahtumaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
15

KaKiPo P07 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Tänne oli näemmä jäänyt vielä tiedoston alaosaan vanha tieto Inkkareiden peleistä. Eli tällä kaudella kahviovuorossa oleva joukkue hoitaa kaikki pelit, Virpin ohjeistuksen mukaan. Kahvilan voi laittaa aina kiinni 3. erän alkaessa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Pojat
23

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Muistakaa tämä vuoro on Tiistaina 18.00 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
46

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.