Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, sulkapallo, melonta, y ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KaKiPo10-11-12 Nimenhuuto.com

KaKiPo 10-12 Jääkiekkojoukkue 2010-12 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä F2 Leijonaliigaa tai G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Timo kirjoitti: Muistio vanhempainillasta 25.2. Tämä kausi: - virallisesti loppuu maaliskuussa - ei turnauksia, paitsi 2012-13 syntyneille Tarvasjoen luistelukouluturnaus la 28.3. - huhtikuussa startti kauteen 2020-21. Jäätä 1-2h/vko. Mukaan nousee luistelukoulusta uusia pelaajia, todennäköisesti jaetaan porukka... (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
44

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
22

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

petu kirjoitti: Morjesta kuten kaikki on huomannut kausi oli tässä halli suljettiin ja aukee näillä näkymin 30.7 jälkeen koskien Paimiota ja Kaarinaan. Nyt sitten vaan omatoimista treeniä ja syksyllä kovemmin etiäpäin ja pidetään huolta toisistamme. Sit rahaasioihin iso osa on maksanut kausimaksut kiitos siitä t... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
48