Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kaarina

Jääkiekko - Kaarina

KaKiPo08 Nimenhuuto.com

KaKiPo 08-11 Jääkiekkojoukkue 2008-11 syntyneille pojille ja tytöille. Lisää pelureita mahtuu vielä mukaan! Joukkue pelaa kaudella 2018-2019 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Matias kirjoitti: Matias on halukas maliin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
35

KaKiPo P07 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Muistutus Leevi R, Leevi H, Nooa, Touko, Matias & Benjamin - teillä tällä viikolla kahvilavuorot. Lisäsin juuri myös viikon 48 vuorot Kuvat ja materiaalit -kansioon, sieltä voi käydä bongaamassa omansa kalenteriin. /henna (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Pojat
18

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
19

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Vakkari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
48