Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KaKiPo10-11-12 Nimenhuuto.com

KaKiPo 10-12 Jääkiekkojoukkue 2010-12 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue pelaa kaudella 2019-2020 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä F2 Leijonaliigaa tai G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Justus kirjoitti: Moikka! Ens viikolla on taas meidän kahvila vuoro viikko, hyvin on kalenteri täyttynyt! Lauantaille ja sunnuntaille tarvitaan vielä muutama vuorolainen, näinä päivinä on myös pari poikkeusta: Lauantaina 28.9 on peli 17-19 eli kahvion tulisi olla auki 18.30 asti Sunnuntaina 29.9 on jonkun porukan ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
41

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
19

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
14

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

petu kirjoitti: Pari paikkaa illaksi vapaana (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
47