Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, sulkapallo, melonta, y ja uinti.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KaKiPo11-12-13 Nimenhuuto.com

KaKiPo 11-13 Jääkiekkojoukkue 2011-13 syntyneille pojille ja tytöille. Joukkue pelaa kaudella 2020-2021 alueellista F1-Leijonaliigaa sekä F2 Leijonaliigaa tai G-junioreiden pelejä. Innostuneilla mahdollisuus osallistua myös KaKiPon luistelukouluun ja sitä kautta saada runsaasti jääaikaa!

Lenni kirjoitti: Toimii 👍 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
45

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Hienoa esimerkkiä valmennukselta kypärän käytöstä treeneissä lauantaina. Kiitos. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
17

Sisua Riesaksi Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

petu kirjoitti: Moro. Tänään olis mahdollista päästä jäälle Paimioon 19.00 10€ 4paikkaa parhaillaan vapaana. 0405610890 Petri (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
50

kaarinanyrittajat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (1 päivä sitten)

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
25