Jääkiekko Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kaarina

Jääkiekko - Kaarina

KaKiPo08 Nimenhuuto.com

KaKiPo 08 Mohikaanit Jääkiekkojoukkue 08-10 syntyneille pelureille. Lisää pelureita mahtuu vielä mukaan! Joukkue osallistuu talvella Turun alueen Korttelikiekkoon. Mohikaaneilla on jäätreenit ti klo 17.40, pe klo 17.30 ja la klo 14.30/15.30. Sisäliikuntatreenit to klo 19.00. Joukkueen jäsenillä on myös mahdollisuus osallistua veloituksetta KaKiPon luistelukoulun vuoroille sunnuntaisin. Innostuneille siis mahdollisuuksia saada runsaasti jääaikaa!

Meri kirjoitti: Moikka Kiitos kaikille vanhempainpalaveriin osallistumisesta! PowerPoint-materiaali löytyy täältä Nimenhuudosta kohdasta kuvat ja materiaalit - näytä kansiot - VANHEMPAINPALAVERIT. Kannattaa vielä lukaista läpi. Tässä muistio palaverista. Käytiin läpi kausi 2016-2017 ja mm. seuran kausikyselyn tu... (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
25

VS Rakentajat Nimenhuuto.com

Rakennusliiton sponssaama Hötsäkiekko porukka. Kaikki liiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan, taitoihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki rakennusliiton jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan höntsälätkää.liito...

jari kirjoitti: Onko muusikoiden vuorille varmistunut paikka sekä aika? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, Kaarina, Raisio, Naantali
Sekajoukkue
27

Kaarina Hockey Team Nimenhuuto.com

Petolauma jäällä.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme lisää pelaajia tiimiimme. Olemme uusi lätkäjoukkue Kaarinasta Turun ku...

Juhani kirjoitti: Töissä... mutta ehdin paikalle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
16

ICEPRINT-95 Nimenhuuto.com

ICEPRINT on perustettu vuonna 1995 työkaverien kesken suurella intohimolla jääkiekkoon. Draamaa ja tunnetta joka lauantaiaamu...

Timo kirjoitti: HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT 2014-2015 1. Yleistä Harraste- ja seniorisarjoissa pelataan IIHF:n voimassa olevilla pelisäännöillä sekä voimassa olevin SJL:n kilpailusäännöin. Alla olevat säännöt ovat lisäksi voimassa kaikissa SJL:n alaisissa harraste- ja seniorijoukkueiden otteluissa. Jokaisella pe... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Turku, D Gate Areena (Kaarina)
Miehet
24

KaKiPo P07 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Anteeksi spämmäys. Mutta, Turku-turnauksen otteluohjelma olikin muuttunut Kaarinan osalta, eli mukana on vain 5 joukkuetta ja näin pelejä on vähemmän kuin alunperin ilmoitettiin. Uusi työvuorolista löytyy Kuvat ja materiaalit -kansiosta, käykää tutustumassa ja merkitkää omat vuorot itsellenne ylö... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Pojat
20

KaKiPo Blackfoots Nimenhuuto.com

Kaarlo kirjoitti: Kaarlo out - suksilla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Kaarina
Ei asetettu
22

KARU Nimenhuuto.com

Juha-Pekka kirjoitti: Moro. Kopin lasku saapui jälleen postilaatikkoon. Pistäkää heti maksuun. Maksun saaja Karu ry ja tilinro FI61 1427 3000 1143 52. Hintaa tulee 50€ äijää kohden vuoden loppuun asti . Koskee vain niitä joilla varusteet kopissa . Kiitos (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kaarina
Miehet
15

RieSA HT Nimenhuuto.com

petu kirjoitti: Asia varmistui maanantaina 17.4 normaalisti jäävuoro (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Turku, Salo, Kaarina...
Ei asetettu
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.