Y Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on y. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, sulkapallo, melonta, y ja kirkkovenesoutu.

Katso lista koko maan yjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Almaco + Foreship Nimenhuuto.com

Almacon ja Foreshipin salibandyvuoro perjantaisin Kaarinan Kilosportilla klo 16.00 Kesäajan vapaat jalkapallokentät: https://timmi.turku.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do

Jarkko kirjoitti: Tervehdys! Vielä tälläkään viikolla Ei pääse pelaamaan, mutta ehkäpä jo ensi viikolla? Kilosportiin sivuilla lukee näin: "Päivitetty 7.4.2021 TO 1.4. – KE 14.4.2021 Kilosportin liikuntapalvelut on suljettu asiakkailta 1.4. – 14.4.2021 välisen ajan Lounais-Suomen aluehallintoviraston 31.3.2021 tek... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Kilosport, Kaarina
Sekajoukkue
47

LTU yleisurheilu Nimenhuuto.com

Lasten ja nuorten iloinen ja reipas yleisurheilujoukkue, jossa on tekemisen meininki. Harjoitukset ovat kesäkaudella Kaarinan keskuskentällä ja talvikaudella Auranlaakson koulun liikuntasalissa ja Vaparin yleisurheiluputkessa. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Jouko kirjoitti: Hei, aloitetaan tauon jälkeen harjoitukset keskiviikkona 7.4. Vaparissa. Ensimmäinen ulkotreeni on 15.4. keskurilla 17:45-19:45, toivottavasti vähän lämpenee siihen mennessä. Kokonaan ulkotreeneihin siirrymme 20.4. alkaen. Uran ja LTU:n välineet on siirretty syksyllä kaupungin varastoon, joten ke... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Y
Kaarina
Ei asetettu
39

Kesun Pallo Nimenhuuto.com

Ke(skiviikko)Su(nnuntai)n Pallo

Riku kirjoitti: Ei mittää veskoja olis tänään tarjolla???? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kaarina
Sekajoukkue
28

Piikkiön VPK Nimenhuuto.com

Piikkiön Vapaaehtoinen Palokunta ry. toimii Kaarinan kaupungissa ja on perustettu jo vuonna 1889. Piikkiön VPK vastaa toimialueellaan palo- ja pelastustehtävien suorittamisesta.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kaarina
Sekajoukkue
17

Kaarinan Karhut 03 Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Kaarina
Pojat
25

KaSa Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Morjens kaikki pitkästä aikaa! Kilosposrtilta tuli kevään vuoroista lasku ja samalla kysely, että halutaanko vuoro pitää kun ei pelaamassakaan olla käyty. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että vuoro yksiselitteisesti pidetään, koska ajallisesti se on täydellinen ja jossain kohtaa tämän koronat... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy
Kaarina
21

Kaarinan Miesten Seura Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Jos ei oo töitä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kaarina
Miehet
12

SB Ajoa United Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kaarina
Miehet
24

West Coast Sheriffs 04 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Kaarina
Pojat
16

FBC Heikkohappi Nimenhuuto.com

Suomen kovin salibandyjoukkue. Liiga täältä tullaan.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kaarina
Miehet
20

KaaPelit Nimenhuuto.com

KaaPelit ry: salibandyjoukkue, kuuminta kärkeä.

Niko kirjoitti: Varsinais-Suomen alueella suositetaan, että aikuisten harrastustoiminnasta tulee pidättäytyä erityisesti sisätiloissa ja välttää kaikenlaista kontaktia sisältävää harrastustoimintaa. Tämän valossa perun seuraavan sählyvuoron. Katsotaan viikko kerrallaan miten tilanne kehittyy. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kaarina
Miehet
23
Salibandy
Kaarina
Sekajoukkue
24

SBS Littoinen Ry Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei! Laitan alla olevan viestin uudelleen, kausimaksu on vielä suorittamatta seuraavilta henkilöiltä: -Aksel -Meero -Matias -Pyry Kausimaksu 1/1, eräpäivä 1.10.2020, summa 100 €, tilinumero FI39 5710 0420 4812 69 , tilin nimi nykyään SBS Littoinen 03/04 pojat. Liikenneohjauksessa mukana olleiden ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kaarina
Sekajoukkue
20

kaarinan-karhut-06 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Tulee koittamaan kestääkö jalka (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kaarina
Pojat
22