Jalkapallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 43 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, muodostelmaluistelu, jääkiekko, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kaarina

Jalkapallo - Kaarina

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Tapio kirjoitti: Jokaiselle on varmaan tullut LTU B Nimenhuuto-kutsu sähköpostiin. Menkääs laittamaan tietonne kuntoon: puhelin, sähköposti, pelinumero ja huoltajan nimi, puhelin ja sähköposti. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
23

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LTUPiPS yj Nimenhuuto.com

Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) sekä Piikkiön Palloseuran (PiPS) muodostama 2003 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki uudet futaajat! Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa LTU/PiPS 2003 s...

Anton kirjoitti: Antonilla kitaransoittoryhmä ti 5.9. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
26

KaaPo tytöt 03 Nimenhuuto.com

KaaPo T03 on Kaarinan Pojat tyttö- jalkapallojoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu 2011.

Joukkue etsii pelaajia: Moi 2003/2004 syntynyt tyttöfutari. Tervetuloa pelaamaan KaaPon tyttöihin. Ki...

Janina kirjoitti: Moikka, MUISTAKAA TÄNÄÄN HAKEA MERVIN LUOTA KAKKUTUKKURASIAT KLO 18 JÄLKEEN. Osoite Hallikuja 10, Littoinen t. susa (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
31

KaaNa Tytöt 08 Nimenhuuto.com

Kaarinalaisten 2008 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue!

Pekka kirjoitti: Moi, tässä infoa, koskien Tamperetta. Heillä on kioski ja makkaragrilli hallilla eli kannattaa varata käteistä mukaan. Paikalle 10:30 ensimmäinen peli on 11:30 vastassa TPS, toinen peli heti perään 12:00 Ilvestä vastaan. Kolmaspeli on HJS vastaan 13:30. Sen pelin jälkeen lähdetään kotiin n.14:15. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Futis
Kaarina
Tytöt
25

KaaNa T09 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden vuosina 2009 syntyneiden tyttöjen ikioma jalkapallojoukkue.

Elvi kirjoitti: Hei. On taas uuden varustetilauksen aika! Voit käydä katsomassa suoraan kaanan sivuilta yhteisö-> varusteet. Näät tuotteet joita voit tilata teamsales mallistosta. Lisäksi osalla tytöistä on kevyttoppatakki jota voidaan tilata. Uutena niken tuulipukumainen takki ja housut samalla aikaisempi versk... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
40

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Lassi kirjoitti: M55/M50 (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
105

Kaarinan Pojat M35 Nimenhuuto.com

Ilon kautta voittoon – Ikääntyvien herrasmiesten nahkakuulaseura.

Mikko kirjoitti: Moro! Sitä pelataan käsittääkseni lasten ja humalaisten säännöillä, eli pikkukenttä ja 8+8 isoa miestä. Siinä on keskiympyrässä tungosta kun Sinkkonen ei saa potkia yli puolen kentän. Makuasia, mutta itse pelaisin mieluummin oikealla kentällä. (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Miehet
25

Kesämäki 09-10 Nimenhuuto.com

Kesämäki 09-10 on Kaarinan nappuloiden kyläjoukkue, jossa pelaa Kesämäen alueen 2009 ja 2010 syntyneet uudet supertähdet. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa, jonka lisäksi on kesäisin peli. Joukkueeseen on tervetulleita kaiken tasoiset ja kokoiset uudet jalkapallon ystävät.

Henrik kirjoitti: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSds2HJvTAxfOUp2i1E_wxDtbi5aB_MsrI7dwVUeJz4Ov3p7_Q/viewform 11kpl on tullut vasta vastauksia. Toivoisin mahdollisimman monen vastaamaan nahdollisimman nopeasti kyselyyn! Kiitos. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina Kesämäki
Pojat
32

KaaNaT11 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden 2011 -syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Olli kirjoitti: Huomiset tiistain treenit peruttu ! (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
21

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Reka kirjoitti: Moro äijät! Laitelkaa viikonlopun aikana ilmoittautumisia treeneihin niin koutsit tietää montako tulossa. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
26

KaaNa Keskuri 09 Nimenhuuto.com

KaaNa Keskuri 09-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Tarja kirjoitti: Moikka! Mun laskujen mukaan kaikki pojat on nyt saaneet vihreät kortit jossain pelissä. Mikäli joku on vielä ilman, kommentoi vaikka tähän viestiin. Muuten loput kortit jaetaan pelinohjaajien mukaan... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
15

Hovirinta Nimenhuuto.com

Kaarinan Hovirinnan alueen 2009/2010 syntyneiden poikien futisjoukkue.

Roope kirjoitti: Moi laittakaas in/out 4.3 olevaan pelitapahtumaan että voin peruuttaa sen jos ei tule tarpeeksi poikia. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
8

KaaPS-04 Nimenhuuto.com

http://www.kaarinanpalloseura.net/48

Teo-Petter kirjoitti: Moikka! Muistakaahan keskiviikon päättäjäiset! -Terhi- (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
24

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Loviisa ja Eliel ovat päättäneet lopettaa jalkapallon pelaamisen ainakin toistaiseksi. Lämpimät kiitokset teille kaikille näistä vuosista ja menestystä hienolle joukkueelle! Toivottavasti törmäillään kylillä! T. Loviisa, Eliel, Laura ja Erkki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
26

KaaNa tyttöjen taitokoulu Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden tyttöjen taitokoulu

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
37

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Jani kirjoitti: Huomio,huomio! Lauantaina 24.2. Ei Treenejä. Hyviä hiihtokelejä kaikille. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
36

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Arto kirjoitti: Väliaikatietoa varusteista niille pelaajille, jotka tekivät varustetilauksen. Varusteet on tilattu pari viikkoa sitten ja ne saapuvat helmikuun alkupuolella. Jaakkolan Juha lähettää lähipäivinä pyynnön maksaa tilaukset joukkueen tilille. Sovituksia tehtäessä huomasin, että uusi CLIQUE treenipaita... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
40

PiPS M45 Nimenhuuto.com

Kesällä harkat sunnuntaisin klo 19:00 Ovex -areenalla (Piikkiö)

Tapsa kirjoitti: Kevätristeilyn lähtö pe 7.4 ilta ja paluu la 8.4 ilta. -Tapio- (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Piikkiö / Kaarina
Miehet
20