Jalkapallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 39 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, muodostelmaluistelu, futsal, jääkiekko, lentopallo, sulkapallo, melonta ja y.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Tapio kirjoitti: Jokaiselle on varmaan tullut LTU B Nimenhuuto-kutsu sähköpostiin. Menkääs laittamaan tietonne kuntoon: puhelin, sähköposti, pelinumero ja huoltajan nimi, puhelin ja sähköposti. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
23

KaaNa 2010 ikäryhmä Nimenhuuto.com

KaaNa 2010 on ryhmä 2010 syntyneitä pelureita Kaarinasta ja läheseudulta. Ryhmä harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, jonka lisäksi pelaillaan talvella noin kerran kuukaudessa ja kesällä noin kerran viikossa. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaiken tasoiset jalkapallon ystävät. Lisätietoa: Aki Mertsola, aki.mertsola@gmail.com / 044-5631125

Eeli kirjoitti: Eeli ei pääse viimeiseen peliin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Sekajoukkue
19

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LTUPiPS yj Nimenhuuto.com

Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) sekä Piikkiön Palloseuran (PiPS) muodostama 2003 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki uudet futaajat! Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa LTU/PiPS 2003 s...

Anton kirjoitti: Antonilla kitaransoittoryhmä ti 5.9. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
27

KaaPo tytöt 03 Nimenhuuto.com

KaaPo T03 on Kaarinan Pojat tyttö- jalkapallojoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu 2011.

Joukkue etsii pelaajia: Moi 2003/2004 syntynyt tyttöfutari. Tervetuloa pelaamaan KaaPon tyttöihin. Ki...

Janina kirjoitti: Moikka, MUISTAKAA TÄNÄÄN HAKEA MERVIN LUOTA KAKKUTUKKURASIAT KLO 18 JÄLKEEN. Osoite Hallikuja 10, Littoinen t. susa (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
30

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Jukka kirjoitti: Hei. Peruutan Litsa by Fall -turnauksen. Syy liian vähän asiasta kiinnostuneita joukkueita. Ensi vuonna uudelleen. Aloitetaan Litsa Cupista tai Litsa by Fallista. (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
118

Almaco + Foreship Nimenhuuto.com

Almacon ja Foreshipin salibandyvuoro perjantaisin Kaarinan Kilosportilla klo 16.00 Kesäajan vapaat jalkapallokentät: https://timmi.turku.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do

Tomi kirjoitti: Kaks mokkea olis vapaana (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Kilosport, Kaarina
Sekajoukkue
52

KaaNa 08-09 Nimenhuuto.com

KaaNa 08/09 on Kaarinan Nappuloiden joukkue, jossa pelaa 2008 ja 2009 syntyneet uudet supertähdet. Joukkue harjoittelee 2 kertaa viikossa, jonka lisäksi on kesäisin pelit. Joukkueeseen on tervetulleita kaiken tasoiset ja kokoiset uudet jalkapallon ystävät.

Kimi kirjoitti: Terve, olisiko mahdollista päästä mukaan vanhempien whatsapp-ryhmään? Kimin isä Jari 0458414555 ja äiti Sari 0407496816 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina Valkeavuori
Pojat
32

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Reka kirjoitti: Siirsin palaverin viikolla. En "tajunnut" et toi Suomen karsintapeli on noin aikaisin. Toivottavasti ens tiistai sopii paremmin . (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
30

KaaPS Nimenhuuto.com

C'mon dudes, yrittäkää edes!

Topi kirjoitti: Out, isä sisäkkönä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kaarina
Miehet
39

KaaPS-04 Nimenhuuto.com

http://www.kaarinanpalloseura.net/48

Vesa kirjoitti: KaaPo:sta ja Kaarinan Karhuista tulee poikia "apuvoimiksi" mainosta kantamaan. Näin saadaan täytettyä järjestäjien pelaajamäärä- tarve. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
22

LTU -11 Tornado Nimenhuuto.com

LTU-11 Tornado on 2018 perustettu joukkue. Joukkue koostuu 2011 syntyneistä LTU futiseskarin kasvateista.

Oliver kirjoitti: La in, su out (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
25

Kaarinan Pojat M35 Nimenhuuto.com

Ilon kautta voittoon – Ikääntyvien herrasmiesten nahkakuulaseura.

Tomi kirjoitti: No niin loistavaa Martti. Meinaan kyllä tulla pelaamaan myös ensi kaudella. Voisin haluta olla myös Whatsapp-ryhmässä. 040-7016606 -Rose (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Miehet
22

KaaNa Keskuri 09 Nimenhuuto.com

KaaNa Keskuri 09-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kuvat ja materiaalit -> lisätty Talvikausi 2019 tiedote. Toiminta jatkuu 6.1. Mikäli haluat toimintaa kanssamme jatkaa, ja että lisenssi ja vakuutus ovat voimassa heti kauden alusta, niin käythän täyttämässä tiedotteen lomakkeet. (Miko, Jens, OscarK, Benjamin, Valtteri OK) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
23

KaaNa T2009 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden vuosina 2009 syntyneiden tyttöjen ikioma jalkapallojoukkue.

Elvi kirjoitti: Hei. Pidän vaatetilausta auki vielä 2 päivää. Kiitos paljon useille, jotka auttoivat panta asian hoidossa eli pannat saadaan tilattua. Vaatteiden painatuksesta: Tarkoitus on, että kaikki joukkueen vaatteet olisi painotettu kaikille samalla tavoin. Keltainen pelipaita on ainoastaan numerolla ja mu... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
37

KaaNa Littoinen 12 Nimenhuuto.com

KaaNa Littoinen 12 on juniorijalkapallojoukkue 2012 syntyneille pojille. Joukkueen kotikenttä on Littoisten KHT.

Uljas kirjoitti: Uljas tulisi ihan hirmu mielellään, mutta meillä on lasten serkun nimenantojuhlat Helsingissä silloin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
16

LTU B Nimenhuuto.com

LTU B joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 ja 2002 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Joni Leppänen sekä Juha Vyyryläinen.

Juha kirjoitti: Joudun lähtemään ennen pelin lopumista (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
29

Piikkiö M45 Nimenhuuto.com

Kesällä harkat sunnuntaisin klo 19:00 Ovex -areenalla (Piikkiö)

Tapsa kirjoitti: Kevätristeilyn lähtö pe 7.4 ilta ja paluu la 8.4 ilta. -Tapio- (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Piikkiö / Kaarina
Miehet
24

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

Olli kirjoitti: Harjoitukset peruttu (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
26

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja talvikaudella Kotimäen koulun salissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
25