Jalkapallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kaarina

Jalkapallo - Kaarina

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Taneli kirjoitti: Hei! Onko treenipelissä perjantaina tarkoitus olla buffettia? Itse en pääse silloin sitä pitämään, kun olen työpaikan koulutuksessa Helsingissä. Jos joku pääsisi pitämään, mulla joukkueen kassalipas kotona. Voin tuoda tarvittaessa jollekin:). Muut tarvikkeet taisivat olla Sannalla tai Joukon perh... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
24

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 07 kokoonpanossa on maaliskuussa 2017 25 pelaajaa, joista suurin osa on a...

Toni kirjoitti: Sarjapelit alkavat ja Ltu 07 on ilmoittautunut neljään eri sarjaan. Sarjat ovat : Kaana 5v5, Kaana 8v8, Piiri Ykkönen ( 5v5) ja Piiri Liiga (8v8). Pelaajat ovat jaettu niin, että jokainen pelaa kahdessa eri sarjassa. Joukkueet: Kaana 5v5 Aarne Akseli Casper Ellen Jasper Matteus Osaret Paavo Patri... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
35

LTUPiPS yj Nimenhuuto.com

Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) sekä Piikkiön Palloseuran (PiPS) muodostama 2003 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki uudet futaajat! Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa LTU/PiPS 2003 s...

Casper kirjoitti: Tarviin kyydin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
32

KaaPo tytöt 03 Nimenhuuto.com

KaaPo T03 on Kaarinan Pojat tyttö- jalkapallojoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu 2011.

Joukkue etsii pelaajia: Moi 2003/2004 syntynyt tyttöfutari. Tervetuloa pelaamaan KaaPon tyttöihin. Ki...

Janina kirjoitti: Moikka, MUISTAKAA TÄNÄÄN HAKEA MERVIN LUOTA KAKKUTUKKURASIAT KLO 18 JÄLKEEN. Osoite Hallikuja 10, Littoinen t. susa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
31

KaaNa Keskuri 09 Nimenhuuto.com

KaaNa Keskuri 09-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
19

KaaNa T09 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden vuosina 2009 syntyneiden tyttöjen ikioma jalkapallojoukkue.

Sofia kirjoitti: Moikka! Kesän piirisarjapelejä varten seuraaville pelaajille on ostettu peleihin oikeuttava pelipassi. Tämän passin hinta on 25€/pelaaja ja tämä tulisi jokaisen itse maksettavaksi. Laitathan kyseisen summan mahdollisimman pian (viim. huhtikuun loppu) joukkueen tilille: FI11 5710 8320 1010 51 Terk... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
32

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja talvikaudella Kotimäen koulun salissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
24

KaaPS-04 Nimenhuuto.com

http://www.kaarinanpalloseura.net/48

Terhi kirjoitti: Huomenna siis treenit jo 17.30-18.30! (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
20

Kesämäki 09-10 Nimenhuuto.com

Kesämäki 09-10 on Kaarinan nappuloiden kyläjoukkue, jossa pelaa Kesämäen alueen 2009 ja 2010 syntyneet uudet supertähdet. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa, jonka lisäksi on kesäisin peli. Joukkueeseen on tervetulleita kaiken tasoiset ja kokoiset uudet jalkapallon ystävät.

Henrik kirjoitti: Moikka kaikki Olemme Mikon kanssa päättäneet, että lähdemme tällaisilla joukkueilla vkl kultanummi turnauksen la ja su päiviin. La: Eemeli K, Babo, Frans, Eelis, Eemil, Emel ja Niilo. Su: Eemeli L, Jaakko, Miio, Rebin, Veikka, Vili Tämä siks, koska pelejä on niin vähän per päivä et ei saada hyvin... (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kaarina Kesämäki
Pojat
25

Hovirinta Nimenhuuto.com

Kaarinan Hovirinnan alueen 2009/2010 syntyneiden poikien futisjoukkue.

Eemil kirjoitti: Hei, Sunnuntaina 4.6.2017 on meidän joukkueen vuoro olla pelien järjestelyvastuussa. Pelit alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 13.50. Järjestelyvastuussa oleva joukkue hoitaa mm. tuomarit peleihin ja lisäksi vastaa buffetin järjestämisestä. Myynnistä saadut rahat "kilahtavat" suoraan joukkueen oma... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
15

Kaarinan Pojat M35 II Nimenhuuto.com

Ilon kautta voittoon – Ikääntyvien herrasmiesten nahkakuulaseura.

Tommi kirjoitti: Lisenssit kuntoon (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Miehet
29

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Tero kirjoitti: Ei pysty menemään maaliin, käsi rikki (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
101

LTU 01 Nimenhuuto.com

LTU 01 joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Viktor "Viki" Bilishenko.

Arto kirjoitti: Kauden 2017 varustemallit on tiedossa, joten ruvetaan hankkimaan uusia vermeitä. Joukkue tulee pelaamaan seuraavat kaksi vuotta seuraavalla setillä: - Pelipaita Adidas Squadra 17 SS keltainen (mokkeilla Adidas Assita 17 GK sininen) - Treenipaita SOC Func Tee III musta - Pelishortsit SOC Victory m... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
32

KaaNa T05-06 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden 05/06 syntyneiden futisjoukkue

Iida kirjoitti: HEI! Toimin tänäkin vuonna tyttöjen joukkueen arpajaisvastaavana Kaarina-turnauksessa. Jokainen tyttö toimittaa 10 kpl vähintään 2e arvoista arpajaispalkintoa kassissa, tytön nimi siihen kirjoitettuna minulle. Arpajaistalkoot ovat varmaan viikkoa ennen Kaarina turnausta joten palkinnot olisi toim... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
31

KaaNa Tytöt 08 Nimenhuuto.com

Kaarinalaisten 2008 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue!

Suvi kirjoitti: Ikävä kyllä olen seuraavat kaksi viikkoa maanantaista lauantaihin joka päivä töissä 13-23 joten minulla ja saralla ei ole minkään laista mahdollisuutta päästä treeneihin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Futis
Kaarina
Tytöt
26

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Tomi kirjoitti: Kengät ovat vahingossa vaihtuneet näissä sunnuntain treeneissä. Mustat Vikingin talvikengät. Meillä on nyt kengät kokoa 34, ei nimeä. Aleksin kengät ovat kokoa 33, ja nimilapussa lukee Aleksi (tai sitten siinä on pyöreä vihreä tarra jossa lukee Aleksi). Jos joltakulta löytyy Aleksin kengät niin o... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
28

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Aki kirjoitti: Nyt pojat pitäis alkaa tulemaan tietoa ollaanko läsnä vai ei! T: Aki (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
31

PiPS M45 Nimenhuuto.com

Kesällä harkat sunnuntaisin klo 19:00 Ovex -areenalla (Piikkiö)

Tapsa kirjoitti: Kevätristeilyn lähtö pe 7.4 ilta ja paluu la 8.4 ilta. -Tapio- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Piikkiö / Kaarina
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.