Jalkapallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, lentopallo, sulkapallo, melonta ja futis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kaarina

Jalkapallo - Kaarina

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Taneli kirjoitti: Hei! Onko treenipelissä perjantaina tarkoitus olla buffettia? Itse en pääse silloin sitä pitämään, kun olen työpaikan koulutuksessa Helsingissä. Jos joku pääsisi pitämään, mulla joukkueen kassalipas kotona. Voin tuoda tarvittaessa jollekin:). Muut tarvikkeet taisivat olla Sannalla tai Joukon perh... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
25

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 07 kokoonpanossa on maaliskuussa 2017 25 pelaajaa, joista suurin osa on a...

Toivo kirjoitti: Katsokaa Kultanummi-ketjusta uudistettu nakkivuorolista! (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
35

LTUPiPS yj Nimenhuuto.com

Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) sekä Piikkiön Palloseuran (PiPS) muodostama 2003 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki uudet futaajat! Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa LTU/PiPS 2003 s...

Casper kirjoitti: Tarviin kyydin (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
32

KaaPo tytöt 03 Nimenhuuto.com

KaaPo T03 on Kaarinan Pojat tyttö- jalkapallojoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu 2011.

Joukkue etsii pelaajia: Moi 2003/2004 syntynyt tyttöfutari. Tervetuloa pelaamaan KaaPon tyttöihin. Ki...

Janina kirjoitti: Moikka, MUISTAKAA TÄNÄÄN HAKEA MERVIN LUOTA KAKKUTUKKURASIAT KLO 18 JÄLKEEN. Osoite Hallikuja 10, Littoinen t. susa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
31

KaaNa T05-06 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden 05/06 syntyneiden futisjoukkue

Aino kirjoitti: Hei! Aino osallistuu kansainväliseen kuorokilpailuun (Grand Prix of Nations) Berliinissä 30.1.- 4.2. Tästä syystä Ainolla on paljon kuorotreenejä tässä ennen. Hän palaa futiksen pariin heti kisamatkan jälkeen ja tulee treeneihin aina, kun ehtii. Terv. Anu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
33

KaaNa Keskuri 09 Nimenhuuto.com

KaaNa Keskuri 09-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
15

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

markku kirjoitti: Vois kyl jatkossa mennä tiistaisin ulos että ehtii tottuu raittiiseen ilmaan ennen kuin sarja alkaa vajaan kuukauden päästä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
99

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja mahdollisesti talvikaudella Kaarinan alueen koulun liikuntasalissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
23

LTU 01 Nimenhuuto.com

LTU 01 joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Viktor "Viki" Bilishenko.

Arto kirjoitti: Kauden 2017 varustemallit on tiedossa, joten ruvetaan hankkimaan uusia vermeitä. Joukkue tulee pelaamaan seuraavat kaksi vuotta seuraavalla setillä: - Pelipaita Adidas Squadra 17 SS keltainen (mokkeilla Adidas Assita 17 GK sininen) - Treenipaita SOC Func Tee III musta - Pelishortsit SOC Victory m... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
32

Kesämäki 09-10 Nimenhuuto.com

Kesämäki 09-10 on Kaarinan nappuloiden kyläjoukkue, jossa pelaa Kesämäen alueen 2009 ja 2010 syntyneet uudet supertähdet. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa, jonka lisäksi on kesäisin peli. Joukkueeseen on tervetulleita kaiken tasoiset ja kokoiset uudet jalkapallon ystävät.

Henrik kirjoitti: Moikka kaikki Olemme Mikon kanssa päättäneet, että lähdemme tällaisilla joukkueilla vkl kultanummi turnauksen la ja su päiviin. La: Eemeli K, Babo, Frans, Eelis, Eemil, Emel ja Niilo. Su: Eemeli L, Jaakko, Miio, Rebin, Veikka, Vili Tämä siks, koska pelejä on niin vähän per päivä et ei saada hyvin... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina Kesämäki
Pojat
25

KaaNa Tytöt 08 Nimenhuuto.com

Kaarinalaisten 2008 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue!

Suvi kirjoitti: Ikävä kyllä olen seuraavat kaksi viikkoa maanantaista lauantaihin joka päivä töissä 13-23 joten minulla ja saralla ei ole minkään laista mahdollisuutta päästä treeneihin. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Futis
Kaarina
Tytöt
26

KaaNa T09 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden vuosina 2009 syntyneiden tyttöjen ikioma jalkapallojoukkue.

Jessica kirjoitti: Hei! Vielä on muutama päivä aikaa kerätä nimiä KaaNan kausijulkaisun tukinimilistaan! Muutamilta on nimiä jo tullutkin ja muutama yritys on lähtenyt mukaan sponsoroimaan joukkuetta, kiitos niistä! Mutta lisäsponsorit ei ole pahitteeksi :) Rahathan tulevat suoraan meidän joukkueen käyttöön (joukku... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
30

KaaPS-04 Nimenhuuto.com

http://www.kaarinanpalloseura.net/48

Terhi kirjoitti: Moikka! Tommi ja Harri jatkavat valmentajina, mikäli meillä on vähintään 14 pelaajaa. Tavoitteena on osallistua ainakin kevään sarjaan sekä 2-4 turnaukseen. Nyt etenkin ne, jotka eivät ole vielä merkannut mitään ilmoittautumiseen, nopeasti ilmoittautumaan. Harjoituksia ei vielä aloiteta, mutta si... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
25

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Tomi kirjoitti: Kengät ovat vahingossa vaihtuneet näissä sunnuntain treeneissä. Mustat Vikingin talvikengät. Meillä on nyt kengät kokoa 34, ei nimeä. Aleksin kengät ovat kokoa 33, ja nimilapussa lukee Aleksi (tai sitten siinä on pyöreä vihreä tarra jossa lukee Aleksi). Jos joltakulta löytyy Aleksin kengät niin o... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
27

Hovirinta Nimenhuuto.com

Kaarinan Hovirinnan alueen 2009/2010 syntyneiden poikien futisjoukkue.

Eemil kirjoitti: Hei! Nappulaliiga eli kyläsarja pyörähtää käyntiin huhtikuussa. Viimeksi osallistuimme sarjaan kahdella joukkueella. Ennen kuin teemme ratkaisun tämän kauden osalta, käythän ottamassa kantaa siihen onko lapsesi osallistumassa tulevan kauden peleihin. Vastauksien perusteella teemme päätöksen osall... (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
15

Kaarinan Pojat M35 II Nimenhuuto.com

Ilon kautta voittoon – Ikääntyvien herrasmiesten nahkakuulaseura.

Tommi kirjoitti: Moro äijät. Tänne ilmoituksia ketkä pelaavat ensikauden? Ja ketä ottaa vetovastuun näistä hommista! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Miehet
29

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Aki kirjoitti: Nyt pojat pitäis alkaa tulemaan tietoa ollaanko läsnä vai ei! T: Aki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
31

PiPS M45 Nimenhuuto.com

Kesällä harkat sunnuntaisin klo 19:00 Ovex -areenalla (Piikkiö)

Tapsa kirjoitti: Kevätristeilyn lähtö pe 7.4 ilta ja paluu la 8.4 ilta. -Tapio- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Piikkiö / Kaarina
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.