Jalkapallo Kaarina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kaarina ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 40 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, muodostelmaluistelu, futsal, sulkapallo, melonta, futis ja y.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kaarina

Jalkapallo - Kaarina

LTU 02 Nimenhuuto.com

LTU 02 on joukkue 2002 syntyneille pelaajille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä. Talviaikana lisäksi joukkue harjoittelee Kaarina kht kentällä, Littoisten Monitoimitalolla ja Kotimäen koulun liikuntasalissa. Joukkue osallistuu Turun piirin futsal sarjaan talvikaudella sekä piirisarjaan kesäkaudella.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 02 joukkue on lokakuussa 2013 perustettu 2002 vuonna syntyneiden pelaajie...

Jesperi kirjoitti: Terve Meillä on huomenna kanttiinivuoro, joten voisinko saada tarvikkeet tänään harvoissa tai huomenna ennen peliä? Terveisin Mika Ratia (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
26

Littoinen11-12 Nimenhuuto.com

Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukkue. Kaikki pojat ja tytöt ovat tervetulleita mukaan ! Alkuun harjoitukset Auranlaakson koulun liikuntasalissa torstaisin klo 18-19. Salissa leikitään palloleikkejä, tehdään temppurataa ja pelataan jalkapalloa. Kun kelit ovat sopivasti upean keväiset siirrymme harjoittelemaan ulos Littoisten KHT kentälle tekonurmelle keskiviikkoisin klo 18-19.

Joukkue etsii pelaajia: Moi! 31.3.2016 starttaa iloinen ja reipas 2011-12 syntyneiden jalkapallojoukk...

Juke kirjoitti: Juke saattaa myöhästyä jonkin verran, mutta tulee kuitenkin. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kaarina Littoinen
Sekajoukkue
11

LTU Maalivahtitalli Nimenhuuto.com

LTU goaliegroup on LTU juniorimaalivahtien oma harjoitussivusto. LTU juniorimaalivahtien harjoituksissa keskitytään maalivahtien fysiikkaan sekä maalivahdin pelaamiseen liittyvien taitojen ja kykyjen kehittämiseen. LTU juniorijalkapallojoukkueiden maalivahdit osallistuvat yhteisiin maalivahtiharjoituksiin yli ikäluokkarajojen. Yhteisenä tavoitteena on tulla paremmaksi maalivahdiksi ja kasvaa myös yksilöpelaajana joukkuelajin keskellä.

Jukka kirjoitti: Moi! Pitkän työttömyysputken jälkeen olen vihdoin saamassa vakituisen työpaikan. Tästä syystä en pysty jatkamaan LTU maalivahtitallin vetäjänä. Olen ilmoittanut valmennuspäällikölle jääväni sivuun toiminnasta ainakin talven ja kevään ajaksi. Tulevaisuus näyttää,pääsenkö jatkamaan mielekästä työtä... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
15

LTU 07 Nimenhuuto.com

LTU 07 on nappulajoukkue vuonna 2007-2008 syntyneille tytöille ja pojille. Joukkue harjoittelee Littoisten kht kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: LTU 07 kokoonpanossa on maaliskuussa 2017 25 pelaajaa, joista suurin osa on a...

Elias kirjoitti: Hei! Kiitokset kaikille buffetteihin osallistumisesta ja hyvää juhannusta! Kassassa on nyt 276,15 euroa, mikä on aika paljon. Kassarahoistahan on myös maksettu pelinohjaajan palkkioita ja ostettu täydennystä buffettiin. Loppukesällä on ilmeisesti vielä muutama kotipeli. Niistä saanemme tietoa myö... (28 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
39

LTUPiPS yj Nimenhuuto.com

Littoisten Työväen Urheilijoiden (LTU) sekä Piikkiön Palloseuran (PiPS) muodostama 2003 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Hei kaikki uudet futaajat! Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloa LTU/PiPS 2003 s...

Casper kirjoitti: Tarviin kyydin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
30

KaaPo tytöt 03 Nimenhuuto.com

KaaPo T03 on Kaarinan Pojat tyttö- jalkapallojoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee 2003 ja 2004 syntyneitä tyttöjä. Joukkue on perustettu 2011.

Joukkue etsii pelaajia: Moi 2003/2004 syntynyt tyttöfutari. Tervetuloa pelaamaan KaaPon tyttöihin. Ki...

Janina kirjoitti: Moikka, MUISTAKAA TÄNÄÄN HAKEA MERVIN LUOTA KAKKUTUKKURASIAT KLO 18 JÄLKEEN. Osoite Hallikuja 10, Littoinen t. susa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
31

KaaNa Tytöt 08 Nimenhuuto.com

Kaarinalaisten 2008 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue!

Suvi kirjoitti: Ikävä kyllä olen seuraavat kaksi viikkoa maanantaista lauantaihin joka päivä töissä 13-23 joten minulla ja saralla ei ole minkään laista mahdollisuutta päästä treeneihin. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Futis
Kaarina
Tytöt
29

KaaNa T09 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden vuosina 2009 syntyneiden tyttöjen ikioma jalkapallojoukkue.

Elvi kirjoitti: Hei. Muutoksia stadiumin tilaukseen: Valitettavasti keltaiset futissukat ovat edelleen loppu. Voivat korvata ne keltaisilla niken sukilla niin kuin viimeksikin. Hinta on kuitenkin kalliimpi kuin stadiumin omilla. Niken sukkien hinta noin 10 €. Stadiumin sukat olivat 5€. Jos haluat nyt muuttaa til... (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kaarina
Tytöt
44

Kesämäki 09-10 Nimenhuuto.com

Kesämäki 09-10 on Kaarinan nappuloiden kyläjoukkue, jossa pelaa Kesämäen alueen 2009 ja 2010 syntyneet uudet supertähdet. Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa, jonka lisäksi on kesäisin peli. Joukkueeseen on tervetulleita kaiken tasoiset ja kokoiset uudet jalkapallon ystävät.

Henrik kirjoitti: Moikka kaikki Olemme Mikon kanssa päättäneet, että lähdemme tällaisilla joukkueilla vkl kultanummi turnauksen la ja su päiviin. La: Eemeli K, Babo, Frans, Eelis, Eemil, Emel ja Niilo. Su: Eemeli L, Jaakko, Miio, Rebin, Veikka, Vili Tämä siks, koska pelejä on niin vähän per päivä et ei saada hyvin... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina Kesämäki
Pojat
27

KaaPS-04 Nimenhuuto.com

http://www.kaarinanpalloseura.net/48

Terhi kirjoitti: Moikka! Syyskausi alkaa jo nopsakkaan! Eka peli saattaa olla jo 31.7 tai ainakin sillä viikolla. Viimeinen peli syyskuun viimeisellä viikolla. Lisään nimenhuutoon heti, kun pelit ovat virallisesti paikoillaan. 26.7 treeneissä olisi jo hyvä mahdollisimman monen olla paikalla. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
20

Kaarinan Pojat M35 II Nimenhuuto.com

Ilon kautta voittoon – Ikääntyvien herrasmiesten nahkakuulaseura.

Tommi kirjoitti: Morjensta pelurit. Kausimaksun aika on koittanut ja yritetään selvitä 50€. Saa suorittaa tilille: FI51 4055 0010 9778 05. Välittäkää viestiä myös näille ketkä eivät ole nimenhuudossa, mutta käynyt neppailemassa! GM (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Miehet
29

KaaNa Keskuri 09 Nimenhuuto.com

KaaNa Keskuri 09-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Amos kirjoitti: Heippa, Amoksella on vaihtunut verskatakki viime keskiviikon treeneissä. Onkohan jonkun s-kokoisen takin niskalapussa a.s kirjaimet punaisella tussilla? Venla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
19

KaaNa T05-06 Nimenhuuto.com

Kaarinan Nappuloiden 05/06 syntyneiden futisjoukkue

Lumi kirjoitti: Meille on jäänyt buffet -kassit pyörimään viimeisen pelin jälkeen. Kenelle voimme toimittaa ne säilytykseen ja täydentämistä varten? t: Esa (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Ei asetettu
32

LTU Ikämiehet Nimenhuuto.com

Littoisten parhaat ikämiesjoukkueet jalkapallossa. Ikäluokat 35, 45, 50 ja 55

Jukka kirjoitti: Aattelin tulla palaamaan syyskaudella. Nyt hoitohenkilökunta on sitä mieltä, että tässä vois pikku hiljaa kokeilla vaikka hölkkää, mutta kaikki pallon potkimiset saa unohtaa toistaiseksi. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Miehet
106

LTU ISO FUTISESKARI Nimenhuuto.com

LTU Futiseskari tarjoaa 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille jalkapalloa hauskalla ja innostavalla tavalla. Hyvä vaihtoehto aloittaa jalkapallon harrastaminen ja taitojen karttuessa tästä on helppo siirtyä pelaamaan jalkapalloa LTU nappulajoukkueeseen.

Jani kirjoitti: Tervehdys! LTU järjestää jalkapallokoulun 6-11 vuotiaille heinäkuun lopulla. Linkistä lisätietoa... http://www.ltujalkapallo.fi/harraste/jalkapallokoulu/ilmoittaudu (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
27

Hovirinta Nimenhuuto.com

Kaarinan Hovirinnan alueen 2009/2010 syntyneiden poikien futisjoukkue.

Eemil kirjoitti: Hei, Syksyn peliohjelma on julkaistu Kaanan sivuilla: http://www.kaana.fi/@Bin/488609/KaaNa_kyläsarja_F8_5vs5_s2017.pdf Pelit ovat viety myös Nimenhuutoon nähtäville. Terveisin, Mikko (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kaarina
Pojat
17

LTU 01 Nimenhuuto.com

LTU 01 joukkue on 2012 syksyllä perustettu joukkue, jonka pelaajarungon muodostaa vuonna 2001 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee ja pelaa kotipelinsä Littoisten kht kentällä. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Viktor "Viki" Bilishenko.

Eemeli kirjoitti: Keneltä saan puffettikamat torstain peliin? Terv. Heli (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Ei asetettu
32

LTU - A Nimenhuuto.com

Ryhmämme on avoin uusille pelaajille ja jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä joukkueenjohtaja Taina Kirjoseen 040 8445741

Aki kirjoitti: Huomenna perjantaina edustuksen peliin kok.17.45 littoinen kht. Seuraavat tulossa: Onni, Niko, Mara, Susila. T: Aki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kaarina
Pojat
31

LTU Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

LTU Naisten kuntojalkapallo on suunnattu kaikille naisille, jotka ovat kiinnostuneet kohottamaan omaan kuntoaan ja samalla tutustumaan jalkapalloon. Ryhmä harjoittelee kesäaikana Littoisten kentällä Littoisissa ja talvikaudella Kotimäen koulun salissa.

Matti kirjoitti: Kiitos vielä kevätkaudesta! Oli hyvä meininki ja hienoa, että porukkamme vahvistui uusilla pelaajilla. Jatketaan treenejä siis elokuun alussa. Palloa saa toki potkia myös ennen sitä. Hyvää kesää! :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Littoinen Kaarina
Naiset
25

PiPS M45 Nimenhuuto.com

Kesällä harkat sunnuntaisin klo 19:00 Ovex -areenalla (Piikkiö)

Tapsa kirjoitti: Kevätristeilyn lähtö pe 7.4 ilta ja paluu la 8.4 ilta. -Tapio- (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Piikkiö / Kaarina
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.