Muodostelmaluistelu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja golf.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EVT NextSteps Nimenhuuto.com

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun harrastejoukkue Next Steps perustettiin syyskaudelle 2013. Joukkue harjoittelee perusluistelua ja muodostelmaluistelun alkeita kahdesti viikosta jäällä ja kerran oheisissa. Mahdollisuutena on siirtyä taitojen karttuessa luistelemaan kansalliseen noviisijoukkue Cool Stepsiin, mutta luistelun voi ottaa tässä ryhmässä ihan riemukkaana harrastuksena ilman kilpailullisia tavoitteita. Next Steps esiintyy EVT:n tapahtumissa kuten joulu-ja kevätnäytöksissä.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Muodostelmaluistelu
Vantaa
Sekajoukkue
12

Ice Comedy Nimenhuuto.com

TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBIN Aikuismuodostelmajoukkue Ice Comedy

Joukkue etsii pelaajia: Tule luistelemaan hauskaan ja rentoon joukkueeseen! TTK:n aikuismuodostelmajo...

Marleen kirjoitti: Heippa, tässä teille kesätreenit: Tee viikossa kaksi treeniä. Voit tehdä ne samana päivänä tai kahtena eri päivänä. Älä kuitenkaan tee nopeustreeniä ja liikkuvuutta samana päivänä. Kesän aikana pidä lomaa kaksi viikkoa. Mieluiten kaksi erillistä viikkoa, ei putkeen. Voit valita itse oman aikataul... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Vantaa, Tikkurila
Ei asetettu
26

Steps On Edge Nimenhuuto.com

Steps On Edge on EVT:n Masters-sarjan joukkue. Sarja on perustettu jo kilpauransa päättäneille muodostelmaluistelijoille. Treenaamme 1-2 kertaa viikossa hyvällä meiningillä, vanhoja taitoja virkistäen ja uusia opetellen!

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Muodostelmaluistelu
Vantaa
Ei asetettu
31