Muodostelmaluistelu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on muodostelmaluistelu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, pesäpallo ja keilailu.

Katso lista koko maan muodostelmaluistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EVT NextSteps Nimenhuuto.com

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoiden muodostelmaluistelun harrastejoukkue Next Steps perustettiin syyskaudelle 2013. Joukkue harjoittelee perusluistelua ja muodostelmaluistelun alkeita kahdesti viikosta jäällä ja kerran oheisissa. Mahdollisuutena on siirtyä taitojen karttuessa luistelemaan kansalliseen noviisijoukkue Cool Stepsiin, mutta luistelun voi ottaa tässä ryhmässä ihan riemukkaana harrastuksena ilman kilpailullisia tavoitteita. Next Steps esiintyy EVT:n tapahtumissa kuten joulu-ja kevätnäytöksissä.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Vantaa
Sekajoukkue
18

Ice Comedy Nimenhuuto.com

TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBIN Aikuismuodostelmajoukkue Ice Comedy

Joukkue etsii pelaajia: Tule luistelemaan hauskaan ja rentoon joukkueeseen! TTK:n aikuismuodostelmajo...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips, sovittiin Sadun kanssa että pidän facebookin ja ig oikeudet vielä hetken aikaa ennen kun joku muu ottaa vastuulleen ne. IG:ssä ollaan saatu melkein 100 uutta seuraajaa, mikä on huikeeta! Facessa tullut myös jonkun verran seuraajia lisää, mutta ei yhtä paljon kuin IG:ssä. Tsemppii seuraavaa... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Vantaa, Tikkurila
Ei asetettu
22

Steps On Edge Nimenhuuto.com

Steps On Edge on EVT:n Masters-sarjan joukkue. Sarja on perustettu jo kilpauransa päättäneille muodostelmaluistelijoille. Treenaamme 1-2 kertaa viikossa hyvällä meiningillä, vanhoja taitoja virkistäen ja uusia opetellen!

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Muodostelmaluistelu
Vantaa
Ei asetettu
29