Pilates Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on pilates. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pilatesjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoisa harjoitussali Alppilan sydämessä. www.virgiinia.com HINNAT 5 kertaa 65/60 € (voimassa 3kk), 10 kertaa 120/110 € (voimassa 6kk) Kertamaksu 14/12 € (Alemmat hinnat työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille.) Jos estyt tulemasta viikkotunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen tuntia ei voi perus, se veloitetaan normaalisti. Voit maksaa yksittäisen tunnin tai sarjakortin laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys s-postilla. annirissanen@gmail.com, anna.karin.mustonen@gmail.com. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille taidetila Virgiiniaan Alppilaan! Lisäti...

Anna kirjoitti: Tämän päivän tunti valitettavasti peruttu, sillä osallistujia näyttäisi olevan alle kolme. Ensi viikkoon! (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
88

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Maija kirjoitti: Hei! Joudun heti perumaan, lapset kipeinä. Ensi viikkoon! T. Maija (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
13

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12