Pilates Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on pilates. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pilatesjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoisa harjoitussali Alppilan sydämessä. www.virgiinia.com HINNAT 5 kertaa 65/60 € (voimassa 3kk), 10 kertaa 120/110 € (voimassa 6kk) Kertamaksu 14/12 € (Alemmat hinnat työttömille, opiskelijoille ja eläkeläisille.) Jos estyt tulemasta viikkotunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen tuntia ei voi perus, se veloitetaan normaalisti. Voit maksaa yksittäisen tunnin tai sarjakortin laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys s-postilla. annirissanen@gmail.com, anna.karin.mustonen@gmail.com. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille taidetila Virgiiniaan Alppilaan! Lisäti...

Anni kirjoitti: Tänään ei tuntia! Hyvää vkonloppua. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
73

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Meri kirjoitti: Hei! En valitettavasti pääsekään tänään. Auto-ongelmaa ja pitää junailla töihin aiemmin. Ensi viikolla taas on aamupäivätöitä torstaina. Onkohan toukokuussa vielä pilatesta? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12