Pilates Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on pilates. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan pilatesjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Elina kirjoitti: Kokeilu viesti :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
14

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoisa harjoitussali Alppilan sydämessä. www.virgiinia.com Jos estyt tulemasta viikkotunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen tuntia ei voi perus, se veloitetaan normaalisti.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Virgiiniaan Alppilaan, Viipurinkatu 1. ...

Anna kirjoitti: Virgiinia on talvilomalla viikon 8. Seuraavat jooga- ja pilatestunnit 24. ja 25. helmikuuta, tervetuloa! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
104

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12