Pilates Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on pilates. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan pilatesjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PilatesKMO Nimenhuuto.com

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainoittaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, vahvistaa kehon syvää tukea, lisää kehontuntemusta sekä tasapainottaa hermoston toimintaa. Pilatesmenetelmä tukee erityisesti selän hyvinvointia. Tunnit sopivat niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin, valitse itsellesi sopivin tunti viikokalenterista. Löydä keskustasi voima, syvennä keskittymistäsi, luo tila muutokselle. Ohjaajana Anni Rissanen Pilatesohjaaja (somatic Studio), Tanssija (TaM)

Kaisa kirjoitti: Moi, Anni! Saatan myöhästyä tänään hitusen pilatestunnilta. Joudun viemään lapseni päivystykseen jalkavamman vuoksi, ja terveysasemalla on usein viivettä vastaanottoajoissa. Saimme lääkäriajan klo 10.20, joten on tässä myös mahdollisuudet ehtiä ajoissa. Tällainen etukäteisvaroitus kuitenkin. terk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
15

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on kotoinen harjoitustila Alppilan sydämessä. Syyskauden viikkotunnit alkavat 31.8 Tunneille mahtuu 5/6 henkeä, jos tunti on täynnä voit silti ilmoittautua jonoon. Tunnit ovat saatavilla myös videoiden muodossa. www.virgiinia.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille Virgiiniaan Alppilaan, Viipurinkatu 1. ...

Anna kirjoitti: TÄRKEÄ TIEDOTE: Virgiinian tunnit ovat tauolla 24.3. asti, tiedotamme jatkosta viikolla 13. *** Valtioneuvoston suositusten mukaan lähikontakteja tulisi välttää harrastustoiminnassa koronavirustartuntojen vähentämiseksi. Tämän vuoksi Virgiinian jooga- ja pilatestunnit on peruttu ennakoivana toime... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
119

hekanjoogapilates Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
12