Purjelautailu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on purjelautailu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan purjelautailujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - purjelautailu - Helsinki

Purjelautailu - Helsinki

HSS Techno Blue 2017 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Heippa hei, kahdella ensimmäisellä viikolla valmentajina tulee toimimaan Lasse Luoto (ensimmäinen viikko) ja Joel Grönqvist (toinen viikko). Mitä mieltä olette; haluatteko jo ensimmäisellä kerralla mennä vesille vai haluatteko käydä maissa enemmän juttuja läpi, rikailla/purkaa rauhassa kamppeita ... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
16

HSS Techno Green Tuesday 2017 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Heippa hei, kahdessa ensimmäisessä treenissä valmentajana tulee toimimaan Pinja. Hänen kanssaan tullaan käymään läpi purjelautailun perusteita, kuivaharjoittelua ja kamppeiden rikaamista sekä purkamista! Normaalisti ensimmäisellä kerralla pysytellään vain maalla ja käydään asioita läpi sieltä käs... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
12

HSS Techno Green Adults 2017 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Heippa hei, kahdessa ensimmäisessä treenissä valmentajana tulee toimimaan Lasse Luoto (ensimmäisellä viikolla) ja Anton Tuomisalo (toisella viikolla). Heidän kanssaan tullaan käymään läpi purjelautailun perusteita, kuivaharjoittelua ja kamppeiden rikaamista sekä purkamista! Normaalisti ensimmäise... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
12

HSS Techno Green Juniors 2017 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Heippa hei, kahdessa ensimmäisessä treenissä valmentajana tulee toimimaan Pinja. Hänen kanssaan tullaan käymään läpi purjelautailun perusteita, kuivaharjoittelua ja kamppeiden rikaamista sekä purkamista! Normaalisti ensimmäisellä kerralla pysytellään vain maalla ja käydään asioita läpi sieltä käs... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Purjelautailu
Helsinki
Sekajoukkue
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Purjelautailujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on purjelautailu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.