Ryhmäliikunta Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on ryhmäliikunta. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan ryhmäliikuntajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Liikkasali Nimenhuuto.com

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja kaikentasoisille kuntoilijoille Espoon Kauklahdessa.

Maarit kirjoitti: Hei, niille joita viestit ei ole vielä tavoittanut, tiedoksi että Maarit jatkaa jumppia Vantaalla, lähempänä kotia. Kaikki ovat tervetulleita myös sinne:) Ulkojumpat on tiistaisin Martinlaaksossa 17.45 ja Pähkinänrinteessä 19.00, Hämeenkylässä torstaisin 18.00. Lauantai jumpat alkaa ensi lauantai... (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
79

Tehotreenit Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntaa kivassa porukassa Saunalahden koulun tanssisalissa. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset: Puh. 050-380 6073 tanja.nakki@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
38