Ryhmäliikunta Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on ryhmäliikunta. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, tennis ja sulkapallo.

Katso lista koko maan ryhmäliikuntajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Liikkasali Nimenhuuto.com

Ohjattuja ryhmäliikuntatunteja kaikentasoisille kuntoilijoille Espoon Kauklahdessa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei ennen koronaa oli puhetta että porukka haluaisi lähteä mukaan "väriestejuoksuun". Silloin oli vielä oma loma tiedossa tapahtuman kanssa samaan aikaan joten järjestelyt jäi siihen. Nyt Helsingin tapahtuma on saanut uuden päivän eli 8.8.2020. Lähdetään porukalla mukaan. Tapahtumassa on siis tar... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
77

Tehotreenit Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntaa kivassa porukassa Saunalahden koulun tanssisalissa. Tervetuloa mukaan! Ilmoittautumiset: Puh. 050-380 6073 tanja.nakki@gmail.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta
Espoo
Sekajoukkue
40