Rytminen voimistelu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on rytminen voimistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan rytminen voimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rytminen voimistelu - Espoo

Rytminen voimistelu - Espoo

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
58

rv-lisä Nimenhuuto.com

Matilda kirjoitti: Jos ei mene päällekäin jv -kisan kanssa (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Ei asetettu
56

Tapvo-rv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
29

OVOrv Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
10