Sähäly Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on sähäly. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan sähälyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sähäly - Oulu

Sähäly - Oulu

mese Nimenhuuto.com

Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerran viikkoon. Mailoja löytyy meillä omasta takaa. Homma on täysin hupimeiningillä, edes maaleja ei ruukata laskea, mitä nyt korkeintaan tyyli/tuuripisteitä. Jos näyttää että jompikumpi puoli on ylivoimainen niin pelaajia kierrätetään ja koska ei ole maalivahdin varusteita niin 180km/h soivien lämyjen veto kohden mahdollista maalivahtia/lentävää mokkea ei ole reilua peliä ;) Osoite on Paulaharjun Koulu, Mielikintie 5, 90550 Oulu, Kenttä Yläkerran liikuntasali. Soita tai koodaa 040 849 3103 jos kaipaat lisätietoja tai rohkaisua 8)

Joukkue etsii pelaajia: Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerra...

Jorma kirjoitti: Terve kaik. Tilanne on nyt seuraavanlainen. Kesä tuossa luiskahti enkä tullut hakeneeksi talvivuoroja, lisäksi ainakin tällä hetkellä on henk koht höyry suht vähissä sähälyn suhteen. Vuorohakemustahan voisi tietenkin vieläkin pistää menemään, randomivuoroja varmaan vielä saisi. Silleen voisi ajat... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
18

Voitonvarmat Nimenhuuto.com

Sähäläystä sanan varsinaisessa merkityksessä ; )

Ilkka kirjoitti: Moi, Nyt tarvittaisiin sitovia ilmoittautujia ainakin 15 henkilöä, jotka pääsisivät pelaamaan Vaihtoehtona on kaksi vuoroa. Ilmoittakaa, kumpi vuoro passaa vai passaako molemmat Jos 15 henkilöä saadaan kasaan samalle vuorolle, niin voin vuoron varata… Ti klo 16-17 Ke klo 16-17 (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Sähäly
Oulunsalo
Ei asetettu
40

FC Viileet Nimenhuuto.com

jarkko kirjoitti: Saunailtaa loka- vai marraskuussa....? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Potkupallo ja Sähäly
Oulu
Ei asetettu
19

ogk Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Uusi vuosi ja sitä myötä turhat lupaukset...Lupaatko karistaa 15 kg läskiä, hankkia saman verran tiukkaa lihasta sekä lisää liikkuvuutta ? Lisäksi lähipeli kuntoon ja raiviin vähintäänkin 25 metriä lisää mittaa… Helppo nakki. Kaikki tämä tulee OGK:n sählyjen sivutuotteena. Kauden 2018 ensimmäinen... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
30

Leechers Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Janne Lahtinen: FI63 1105 5000 0856 97 Kevään salimaksut olisi tässä: Huomio että vielä on aikaa sählyille 22.5 sunnuntaihin asti. koulu tarvitsee salin käyttöön 23.5 maanantaina kevään juhlajärjetelyille.. Niputin miehet pelien määrän mukaan eri hinta kategorioihin: yhden pelikerran hinta nenää ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähäly, Sähly ja Säbä
Oulu
Ei asetettu
26

WFC Nimenhuuto.com

Hikisähälyt

Pete kirjoitti: Moi. Miten tämän vuoron kanssa kävi, jatkuuko se nyt syksyllä!? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Ei asetettu
21