Sähäly Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on sähäly. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, sähly ja jääpallo.

Katso lista koko maan sähälyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sähäly - Oulu

Sähäly - Oulu

mese Nimenhuuto.com

Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerran viikkoon. Mailoja löytyy meillä omasta takaa. Homma on täysin hupimeiningillä, edes maaleja ei ruukata laskea, mitä nyt korkeintaan tyyli/tuuripisteitä. Jos näyttää että jompikumpi puoli on ylivoimainen niin pelaajia kierrätetään ja koska ei ole maalivahdin varusteita niin 180km/h soivien lämyjen veto kohden mahdollista maalivahtia/lentävää mokkea ei ole reilua peliä ;) Osoite on Paulaharjun Koulu, Mielikintie 5, 90550 Oulu, Kenttä Yläkerran liikuntasali. Soita tai koodaa 040 849 3103 jos kaipaat lisätietoja tai rohkaisua 8)

Joukkue etsii pelaajia: Ollaan pelailtu hyvin sekalaisella sakilla ja löysin rantein sähäläystä kerra...

Jorma kirjoitti: Terve kaik. Tilanne on nyt seuraavanlainen. Kesä tuossa luiskahti enkä tullut hakeneeksi talvivuoroja, lisäksi ainakin tällä hetkellä on henk koht höyry suht vähissä sähälyn suhteen. Vuorohakemustahan voisi tietenkin vieläkin pistää menemään, randomivuoroja varmaan vielä saisi. Silleen voisi ajat... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
18

Voitonvarmat Nimenhuuto.com

Sähäläystä sanan varsinaisessa merkityksessä ; )

Ilkka kirjoitti: Moi, Sähly alkaa huomenna, tiistaisin, Kempeleen hallissa klo 16-17 Kaikki mukaan pelaamaan... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähäly
Oulunsalo
Ei asetettu
44

ogk Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Ens SU 2.12. vuoro peruttu. Sali koulun käytössä. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Sähäly
Oulu
Sekajoukkue
31

FC Viileet Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Maksettu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Potkupallo ja Sähäly
Oulu
Ei asetettu
19

Leechers Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Janne Lahtinen: FI63 1105 5000 0856 97 Kevään salimaksut olisi tässä: Huomio että vielä on aikaa sählyille 22.5 sunnuntaihin asti. koulu tarvitsee salin käyttöön 23.5 maanantaina kevään juhlajärjetelyille.. Niputin miehet pelien määrän mukaan eri hinta kategorioihin: yhden pelikerran hinta nenää ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähäly, Sähly ja Säbä
Oulu
Ei asetettu
26

WFC Nimenhuuto.com

Hikisähälyt

Pete kirjoitti: Moi. Miten tämän vuoron kanssa kävi, jatkuuko se nyt syksyllä!? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähäly
Oulu
Ei asetettu
21