Sähläys Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sähläys. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, yleisurheilu, sähly, lentopallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan sähläysjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säntäilijät Nimenhuuto.com

Perinteinen sählyporukka Graniitissa klo 21:00-22:00... Vakiomiehet ilmoittautuvat torstaisin klo 12 mennessä, sen jälkeen varamiehet voivat vapaasti ilmoittautua ko. päivän pelivuorolle. Jos vakiomies menee maaliin, ilmoita tällöin IN ja kommentiksi että menet maaliin, jotta saataisi täydet kentät!!! Varamiehet voivat ilmottautua siis tiistaisin klo 12 jälkeen jos on vapaita paikkoja, MAX 18 pelaajaa. Tai aemminkin jos joku vakiomiehistä on ilmottanut olevansa poissa. Tällöin kirjoittakaa kommentti että kenen tilalle tulossa...

Tuomas kirjoitti: Onkohan tälle syksylle syntymässä pelivuoroa? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähläys
Jyväskylä
Miehet
56

Tikopallo Nimenhuuto.com

timo kirjoitti: 16.30 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Potkupallo ja Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
21

YIT SÄBÄ Nimenhuuto.com

Jetro kirjoitti: Firman tämän hetken ohjeistuksen mukaan sählyä ei pelata tänä vuonna, ellei tilanne muutu merkittävästi paremmaksi. Mutta tällä hetkellä tilanne näyttää vähän pahalta. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
26