Sähläys Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sähläys. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sähläysjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säntäilijät Nimenhuuto.com

Perinteinen sählyporukka Graniitissa klo 21:00-22:00... Vakiomiehet ilmoittautuvat torstaisin klo 12 mennessä, sen jälkeen varamiehet voivat vapaasti ilmoittautua ko. päivän pelivuorolle. Jos vakiomies menee maaliin, ilmoita tällöin IN ja kommentiksi että menet maaliin, jotta saataisi täydet kentät!!! Varamiehet voivat ilmottautua siis tiistaisin klo 12 jälkeen jos on vapaita paikkoja, MAX 18 pelaajaa. Tai aemminkin jos joku vakiomiehistä on ilmottanut olevansa poissa. Tällöin kirjoittakaa kommentti että kenen tilalle tulossa...

Markus kirjoitti: HUOM! Aiemmassa viestissä väärä tilinumero! Kevään vuoromaksut vakiomiehiltä 20€ tilille FI8152900220533556. Maksut 31.1. mennessä. Varamiehet maksavat syksyltä käyntiensä mukaan 2€/kerta: Sijoitus Nimi Käynnit 1. Petri Räihä 16 3. Matias Karjalainen 14 3. Teemu Soanvaara 13 3. Samuli Sivula 13 3... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähläys
Jyväskylä
Miehet
46

YIT CAVERION Nimenhuuto.com

Jetro kirjoitti: Kyselenkö taas kavereita messiin et saadaan pelit kasaan? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
28

Tikopallo Nimenhuuto.com

Ira kirjoitti: Pitää lopettaa aikaisemmin, pitää olla tekonurmella noin 17.45 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Potkupallo ja Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
17