Sähläys Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sähläys. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sähläysjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säntäilijät Nimenhuuto.com

Perinteinen sählyporukka Graniitissa klo 21:00-22:00... Vakiomiehet ilmoittautuvat torstaisin klo 12 mennessä, sen jälkeen varamiehet voivat vapaasti ilmoittautua ko. päivän pelivuorolle. Jos vakiomies menee maaliin, ilmoita tällöin IN ja kommentiksi että menet maaliin, jotta saataisi täydet kentät!!! Varamiehet voivat ilmottautua siis tiistaisin klo 12 jälkeen jos on vapaita paikkoja, MAX 18 pelaajaa. Tai aemminkin jos joku vakiomiehistä on ilmottanut olevansa poissa. Tällöin kirjoittakaa kommentti että kenen tilalle tulossa...

Konsta kirjoitti: Terve! Pe iltana buugissa vuoro 19.00-20.30. Molemmat moket on. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Sähläys
Jyväskylä
Miehet
57

Tikopallo Nimenhuuto.com

timo kirjoitti: Myöhässä,17.00 paikalla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Potkupallo ja Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
21

YIT SÄBÄ Nimenhuuto.com

Jetro kirjoitti: Joo eli laitetaan tännekkin tiedoksi, että ennen kesälomia ei firman ohjeistuksen mukaan harrasteta sähläystä. Katsotaan elokuulla varmaan tilannetta uudemman kerran. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
26