Sähläys Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on sähläys. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sähläysjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Säntäilijät Nimenhuuto.com

Perinteinen sählyporukka Graniitissa klo 21:00-22:00... Vakiomiehet ilmoittautuvat torstaisin klo 12 mennessä, sen jälkeen varamiehet voivat vapaasti ilmoittautua ko. päivän pelivuorolle. Jos vakiomies menee maaliin, ilmoita tällöin IN ja kommentiksi että menet maaliin, jotta saataisi täydet kentät!!! Varamiehet voivat ilmottautua siis tiistaisin klo 12 jälkeen jos on vapaita paikkoja, MAX 18 pelaajaa. Tai aemminkin jos joku vakiomiehistä on ilmottanut olevansa poissa. Tällöin kirjoittakaa kommentti että kenen tilalle tulossa...

Konsta kirjoitti: Kiitos tän sählyn pyörittäjille ja kaikille pelaajille. Tästä ryhmästä onkin jonkun verran käyny porukkaa lauantain vuorolla. Sori kun vähän mainostan, mutta nyt sieltä on rehellisesti sanottuna paskimmat poistettu vuorolta ni saadaan sen vuoron taso tasaisemmaks. Ei ole enää ns väisteltäviä. Nyt... (27 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Sähläys
Jyväskylä
Miehet
56

Tikopallo Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kerkeenkin tuleen... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Potkupallo ja Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
20

YIT SÄBÄ Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Pikkujoulut (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sähläys
Jyväskylä
Ei asetettu
26