Sähläys Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on sähläys. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan sähläysjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Proventia Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: ehkä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Sähläys
Oulunsalo
Sekajoukkue
46

Norge TEAM Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Tiedoksi sählyvuoroa ei järjestetä. Meidän vastustajoukkue ei halunnut enää hakea salivuoroa johtuen pelaajien vähyydestä ja tarvittavasta viikottaisesta pelaaja rekrytoinnista. Jos jollakin on pelivuoroja tiedossa, niin osallistun mielelläni. Terv. Miikka 0407562257 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähläys, Mölkky ja Kalastus
Oulu,Ii
Miehet
12

OGK junnut Nimenhuuto.com

Huippu golfjunnujen fysikka painotteinen treeni, jossa sählätän ja touhutaan kaikenlaista kivaa josta on hyötyä golfissa ja elämässä yleensä. Tosissaan ollaan mutta ei vakavasti. Hauskaa pittää olla!

Teemu kirjoitti: Tuli automaattiviesti sählyistä. Sählyt on myös peruttu toistaiseksi, tod.näk. koko keväältä. Pysytään terveinä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähläys
Oulu
Sekajoukkue
32

fenoli Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Perjantaisin heinäkuun ajan sählyä keravalla klo 19-20 ilmoitelkaa jos joku pääsee mukaan. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähläys
Peipon Koulu
Sekajoukkue
32

Lauritsalan sekasähly Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hellou everibadi! Pontuksen koulusta tiedotetaan sen suuntaista, että salivuoroja ei ole tarjolla. Ensi keväänä uusi yritys varauksen suhteen. Jos aiotaan pelejä näillä kulmilla jatkaa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sähläys
Lauritsalan Koulukeskus
Ei asetettu
19

embesahly Nimenhuuto.com

JaniK kirjoitti: Otetaas valkoista paita muutamalle ni saa jotenkin jaon. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Sähläys
Oulu
Ei asetettu
30