Sailing Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on sailing. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan sailingjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - sailing - Helsinki

Sailing - Helsinki

NJK Charter Sailing Nimenhuuto.com

Charter

Tuomo kirjoitti: Is the place Björkholmen? Two different places announced.. :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sailing
Helsinki
Sekajoukkue
56

HSSMRC Nimenhuuto.com

Tämä joukkue on HSS match race centerin jäsenille ja tarkoitettu harjoituksiin, joissa joukkueet ja sekamiehistöt kirjautuvat. voidaan vaihdella vähän miehistöjä. Jos haluat treenata tiimisi omien harkkojen lisäksi muiden kanssa ekstraa ja oppia lisää, liity mukaan. Jäsenille on roolijako, voit laittaa vahvimman roolisi esille, samoin kipparit liittyvät kipparirooleissa ja hoitavat veneen varaukset, sekä vastuuasiat.

Joonas kirjoitti: onko tämä ryhmä enää aktiivinen? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sailing
Helsinki
Sekajoukkue
171

Fun First Offshore Team Nimenhuuto.com

Puhjehdusta äärirajoilla

Kate kirjoitti: Heippa taas! Perunkin nyt aikaisemmat puheeni, sillä hieman yllättäen ja melkein pyytämättä sainkin kesätöitä stadista! Olen siis edellisen vuoden tapaan kaikessa mukana kunhan töistä pääsen livistämään :) Hangon regatta on tosin kysymysmerkki sillä työt alkaa vasta ensi viikolla ja silloin voin ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Purjehdus, Segling ja Sailing
Helsinki
Ei asetettu
14