Suunnistus Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, koripallo, haku, jääkiekkko, saunaseura, salibändy ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Trian Nimenhuuto.com

OK Trian - Yhteiset harjoitukset ja leirit ym.

Joukkue etsii pelaajia: OK Trian on vuonna 2014 perustettu Itäuusmaalainen suunnistuksen erikoisseura...

Magnus kirjoitti: Sipoon kunta on 27.11 päättänyt sulkea koulujen sisäliikuntatilojen iltakäytön ainakin 18.12 saakka, joten sisäliikunnat on peruttu loppuvuoden osalta. Sibbo kommun har 27.11 beslutat att stänga kvällsanvändningen av gymnastiksalarna till och med 18.12, så innejumpan är inhiberad för resten av året. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Suunnistus
Itä Uusimaa
Sekajoukkue
544

SK Uusi Nimenhuuto.com

www.skuusi.sporttisaitti.com

Topias kirjoitti: Vielä ehtii ilmoittautua. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina (15.11.). Samalla voi ilmoittaa alustavat joukkuekokoonpanot. Kilpailun tarkka aikataulu on vielä auki, mutta voi olla, että ei kestä ihan klo 18 saakka. Kokoontuminen Keravan uimahallilla klo 9.30 Auton voi jättää uimahallin parkkiin... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Suunnistus
Uusimaa
Ei asetettu
259

HIIDENKIERTÄJÄT Nimenhuuto.com

Olli-Pekka kirjoitti: Leppävaara-Pähkinärinne-Myyrmäki-Paloheinä-Pirkkola-Tali-Leppävaara-sauna tms. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Suunnistus
Länsi Uusimaa
Ei asetettu
17

SUVALMENNUS Nimenhuuto.com

Aapo kirjoitti: kiitos tiedosta (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Suunnistus
Uusimaa
Sekajoukkue
58