Jääkiekko Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, haku, jääkiekkko, koripallo, saunaseura, salibändy ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Uusimaa

Jääkiekko - Uusimaa

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Aapo kirjoitti: Saadanko toinen veska? (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
38

KJT NaisAis Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkoa vähän joka tasolla, alottelijasta huippuosaajaan! Mukaan mahtuu, olit sitten kenttäpelaaja tai maalivahti ! Tervetuloa kokeilemaan! (meillä on kokeilua varten lainavarusteet kenttäpelaajille!)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä ei heikompiakaan hirvitä! Jos koet olevasi aikuinen nainen, edes ikäsi...

Suvi kirjoitti: Saaks tulla hyvän läpän takii 😀 (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Naiset
35

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Jukka-Pekk kirjoitti: Moi! Kausi alkaa olla jälleen siinä vaiheessa, että viikonloppuna pelataan viimeiset pelit. Tämähän tarkoittaa sitä, että on aika kerätä pelipaidat ja sukat pois seuran vastuuhuoltajalle tarkistettavaksi. Ohjeistus on sama kuin edellisinä vuosina. Eli: KAIKKI palauttaa paidat pestynä ja nimet voi... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
87

KJT Haukat 04 Nimenhuuto.com

Keskiuusimaalainen jääkiekkojoukkue, joka toimii Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja Kellokosken alueella.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keskiuusimaa
Sekajoukkue
3

KJT 04 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Kotimatkalla Riiga Cupista Suomeen (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
86

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Pronssijoukkueen kuva Nimenhuudossa nyt. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
24

HCHAHO Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Apua kaivataan! Oon keränny ilmailusäbäturnaukseen firman joukkueen, mutta vähä vähältä porukkaa tippuu pois. Jos kiinnostaa pelata tulevana lauantaina säbää Vantaalla, niin ota yhteyttä 050-3553292. 9-17 pelit jos mennään päätyyn asti (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Ei asetettu
27

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Tuomas kirjoitti: Löytyykö amasta10+veskari jos haastettaisiin Porvoon b2 joukkue tunnin otteluun 24.4 tiistaina klo 19. Jos Harri tai Markku laittais tapahtumana niin näkisin innokkaiden määrän. Junnuja on pari ketjua(ei kovatasoisia) Ei maksa mitään vaan käytetään junnujen jää. Jos saadaan väkeä paikalle niin vo... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
43