Jääkiekko Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, suunnistus, haku, jääkiekkko, koirienhenkilöetsintä, koripallo, saunaseura ja istumalentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Uusimaa

Jääkiekko - Uusimaa

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - Kerava seudun syksyllä 2011 aloittanut aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = kjtharku@gmail.com KJT:sta ja isoveli HARKI:sta kts http://www.kjthockey.fi/joukkue3922

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Jari kirjoitti: Ilmot!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
53

KJT NaisAis Nimenhuuto.com

TÄYSILLÄ MENNÄÄN, VAIKKA PÄIN SEINÄÄ! Naisten harrastejääkiekkoa vähän joka tasolla, alottelijasta huippuosaajaan! Mukaan mahtuu, olit sitten kenttäpelaaja tai maalivahti! Tervetuloa kokeilemaan! (meillä on kokeilua varten lainavarusteet kenttäpelaajille!)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä ei heikompiakaan hirvitä! Jos koet olevasi aikuinen nainen, edes ikäsi...

Tinka kirjoitti: ehkä (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Naiset
30

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Nooa kirjoitti: Hei! Saisiko vanhempainillasta jotain muistiota tai muuten vähän infoa mitä asioita käytiin läpi. Kiitos! Terkuin Sanna Kuosmanen (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
89

KJT 04 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: edellisviikon joel oli kipeä,ja tääkään viikko ei alkanut hyvin.sai säbä treeneissä pallon silmään,jajoutui sen takia jättään jälleen kerran fudiksen väliin.just eilen ostettiin kaikki uudet fudiskamat,ja sit tää oli joelin pettymys aika suuri.toivotaan et loppu menis jo paremmin. (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
84

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Hei! Muistakaahan käydä vastaamassa kyselyyn. Joukkueen toimintaa kehitetään vastausten perusteella ja tällä hetkellä näyttää siltä, että tuo kehittäminen tapahtuu kahden pelaajan toiveiden mukaisesti !!! (vastaajia C1 Team on vain 2kpl juuri nyt). Avoimissa kommenteissa lopussa voi esittää toive... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
19

HCHAHO Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Apua kaivataan! Oon keränny ilmailusäbäturnaukseen firman joukkueen, mutta vähä vähältä porukkaa tippuu pois. Jos kiinnostaa pelata tulevana lauantaina säbää Vantaalla, niin ota yhteyttä 050-3553292. 9-17 pelit jos mennään päätyyn asti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Ei asetettu
29

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
52

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Markku kirjoitti: Moi Sen verran vielä, että kevään toista maksuerää ei tarvita kunhan vaan kaikki hoitavat aikaisemmat maksunsa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.