Jääkiekko Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, koripallo, haku, jääkiekkko, saunaseura, salibändy ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Antti kirjoitti: Mun ääni Hyr 2:lle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
41

KJT NaisAis Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkoa vähän joka tasolla, alottelijasta huippuosaajaan! Mukaan mahtuu, olit sitten kenttäpelaaja tai maalivahti ! Tervetuloa kokeilemaan! (meillä on kokeilua varten lainavarusteet kenttäpelaajille!)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä ei heikompiakaan hirvitä! Jos koet olevasi aikuinen nainen, edes ikäsi...

Elina kirjoitti: Ehkä, riippuu onko muutto just tuona viikonloppuna (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Naiset
41

KJT Haukat 04 Nimenhuuto.com

Keskiuusimaalainen jääkiekkojoukkue, joka toimii Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja Kellokosken alueella.

Aleksi kirjoitti: Seuran Gutz-tuotemyynti on täällä taas! Myyntiin osallistuu jokainen joukkue ja myydyistä tuotteista tulee joukkueelle 5 € / paketti. Tämän lisäksi seuran kokonaismyynnistä tulee seuralle Gutzin myöntämää sponsoritukea. - Myynti aika on 2.10 saakka. - Jokaisen pelaajan vanhemman sähköpostiosoitte... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keskiuusimaa
Pojat
76

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Pekka kirjoitti: Imatralle lähtevät pelaajat: Atte S Veeti Jesse Santeri Joonas Saku Julius Vertti Olli Jimi Virsu Onni Y Anttoni Salla S Eelis Tiitus Elias Tuomas E Ilona Waltteri Ilmari Jimi Ka Felix Eppu Kalle Salla Edwin MV Juuso, Otto, Eemil ja Tuukka Valmennus: Tero, Japi, Pekka ja Juha (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
66

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Patrick kirjoitti: Tomi out (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
37

KJT Haukat 05 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
76

KJT 04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hyvät KJT04 ja Haukat04 pelaajat ja vanhemmat, Perjantaina 27.4.2018 pidettiin viimeiset suunnitelman mukaiset C2 04 KJT Haukat avoimet jäät. Tästä hetkestä eteenpäin alkaa harjoittelu uudessa toiminnallisessa yhteisössämme, KJT Haukat C2 04:ssa. On siis aika sanoa kiitos ja näkemiin KJT04 ja Hau... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
79

HCHAHO Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Apua kaivataan! Oon keränny ilmailusäbäturnaukseen firman joukkueen, mutta vähä vähältä porukkaa tippuu pois. Jos kiinnostaa pelata tulevana lauantaina säbää Vantaalla, niin ota yhteyttä 050-3553292. 9-17 pelit jos mennään päätyyn asti (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Ei asetettu
24

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
50

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Ari kirjoitti: Jos jollain veskarilla on kiinnostusta aamujäistä niin tiistaisin Koffin vuorolle Kerava 1 hallissa klo 7:00-8:00 pääsis... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
39