Jääkiekko Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, koripallo, haku, jääkiekkko, saunaseura, salibändy ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Uusimaa

Jääkiekko - Uusimaa

KJT HARKU Nimenhuuto.com

KJT HARKU on Tuusula - aikuisten HARrastekiekkojoukkue, jonka päämäärä on KUntoilu. HARKU perustettiin jo vakiintuneen HARKI:n rinnalle kovan kysynnän takia. HARKU:n vakiovuoro on perjantaisin klo 0730-0830 Hyrylä 2:ssa. HARKU on avoin kaikentasoisille aikuisille kiekkoilijoille. Joukkue päättää mahdollisista harkkapeleistä jne. Joukkue rahoittaa itse itsensä omakustannusperiaatteella (jäämaksut). Jos olet kiinnostunut niin ilmoittele itsestäsi nimi, yhteystiedot, kiinnostus, kokemus/vast. niin olemme sinuun yhteydessä. Yhteys = jari.leminen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: 13.8.2012: TÄYTTÄ ON MUTTA OLE YHTEYDESSÄ VARSINKIN JOS OLET KJT-YHTEISÖSTÄ.(...

Aapo kirjoitti: Pelataanko perjantaina? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tuusula Kerava Uusimaa
Miehet
42

KJT NaisAis Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkoa vähän joka tasolla, alottelijasta huippuosaajaan! Mukaan mahtuu, olit sitten kenttäpelaaja tai maalivahti ! Tervetuloa kokeilemaan! (meillä on kokeilua varten lainavarusteet kenttäpelaajille!)

Joukkue etsii pelaajia: Meillä ei heikompiakaan hirvitä! Jos koet olevasi aikuinen nainen, edes ikäsi...

Heta kirjoitti: Ehkä (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Naiset
37

KJT Haukat 04 Nimenhuuto.com

Keskiuusimaalainen jääkiekkojoukkue, joka toimii Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja Kellokosken alueella.

Thomas kirjoitti: Moi. Thomas lopettaa jääkiekon tähän kauteen, eikä ole enää osallistunut avoimille jäille. Maksoin huhtikuun jäämäksun jo kuukauden vaihteessa ennen pojan päätöstä lopettaa. Meneekö tuo maksu nyt "irtisanoutumismaksuna" vai onko meidänkin mahdollista saada maksun palautus? Erillistä viestiä palau... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Keskiuusimaa
Pojat
86

KJT07 Nimenhuuto.com

KJT 07 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue.

Eino kirjoitti: Pelkkä jää (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa: Tuusula Ja Kerava
Ei asetettu
74

KJT01 Team Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Uusia kuvia kevään peleistä: https://tuya.kuvat.fi/kuvat/KJT+B+team+2018_2019/Kev%C3%A4t+2019+peleist%C3%A4/ https://tuya.kuvat.fi/kuvat/KJT+B+team+2018_2019/Loviisa+300319/ ss: KJT56# t. Tuija (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
33

KJT Haukat 05 Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
95

KJT 04 Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Hyvät KJT04 ja Haukat04 pelaajat ja vanhemmat, Perjantaina 27.4.2018 pidettiin viimeiset suunnitelman mukaiset C2 04 KJT Haukat avoimet jäät. Tästä hetkestä eteenpäin alkaa harjoittelu uudessa toiminnallisessa yhteisössämme, KJT Haukat C2 04:ssa. On siis aika sanoa kiitos ja näkemiin KJT04 ja Hau... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Pojat
80

HCHAHO Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Apua kaivataan! Oon keränny ilmailusäbäturnaukseen firman joukkueen, mutta vähä vähältä porukkaa tippuu pois. Jos kiinnostaa pelata tulevana lauantaina säbää Vantaalla, niin ota yhteyttä 050-3553292. 9-17 pelit jos mennään päätyyn asti (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Uusimaa
Ei asetettu
24

KJT E 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eliaksella kateissa musta Halti-merkkinen tuulitakki Oulun reissulta. Todennäköisesti mennyt jonkun joukkuekaverin kassiin tänään pukukopista lähdettäessä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa (Kerava Tuusula)
Pojat
51

HC HaMa Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan HarrasteMaisinta höntsälätkää. HC HaMa on aikuisten harrastelätkäjengi joka höntsää sunnuntaisin Keravalla.

Markku kirjoitti: No meitsi on in jos homma vaan järjestyy, yöksi en voi jäädä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Keski Uusimaa
Ei asetettu
42