Salibandy Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, haku, jääkiekkko, koirienhenkilöetsintä, koripallo, saunaseura ja salibändy.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusimaa

Salibandy - Uusimaa

Blackbirds -00 Edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Blackbirds -00

Kim kirjoitti: Moi, ensi tiistaina14.11.2017 jatkuu lihaskunto mittaukset seuraavalla aikataululla. Santeri K klo.18.40, Santeri S klo.19.00, Aleksi S klo.19.20, Alex T klo.19.40, Eetu V klo.20.00, Oliwer klo.20.20, Karlo klo.20.40. Severi M saa testin ,kun on kunnossa ja ne, jotka treenaavat säännöllisesti myö... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Uusimaa
Pojat
29

HC BMF Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Tällä kaudella miesten IV-divisioonassa käytetään tulospalvelua viime kauden malliin, eli jokainen joukkue syöttää palvelusivustolla omat pelaajansa sarjakokoonpanoon sekä oman vastuuturnauksen ottelutulokset.. Eli, joukkueen kokoonpano pitää tietää ennen kauden alkua.Nyt kuka on joukkueessa muka... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibändy
Uusimaa
Miehet
19

Uudenmaan Turistit ry Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tulen syömään :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Uusimaa
Miehet
24

N30 FBellat Nimenhuuto.com

Ritva kirjoitti: en ole sunnuntaista 100varma.sain tänään kipsin pois ja ranne on niin helkkarin arka ja sillee. mulle tuli kuukauden!!! kuntoutus.mut jos hyvin menee tulen kelloon,kai sen joku opettaa... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
11

N35 Tiikerit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Iso kiitos emännälle ja ihanalle tiikerilaumalle. Jälleen kerran todettava että on mahtava jengi ja aina hauskaa yhdessäoloa! Tramppapainista saldo jalkapöydässä yksi rakkula ja kolmessa varpaassa, mukava mennä Kuusamoon metsiin samoilee (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.