Salibandy Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, suunnistus, haku, jääkiekkko, koirienhenkilöetsintä, koripallo, saunaseura ja istumalentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusimaa

Salibandy - Uusimaa

Blackbirds -00 Edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Blackbirds -00

Kim kirjoitti: Moi, kenellä on oikeudet Markun poistuttua nimenhuudosta poistamaan ne pelaajat ja taustat, jotka eivät ole ensi kaudella mukana. Ettei tule turhia sähköposteja niille. Muualle tehneitä sopimuksia tai lopettaneita ovat ainakin: Elmeri, Niko, Matias, Tomi, Mikko, Peetro, Atte, Niko M, Mika L, Akke... (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Uusimaa
Pojat
24

HC BMF Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: DIV 4 on nyt ilmottauduttu mukaan. toukokuussa on maksettava eka erä. KAUSI 2017-2018 on 250€ per naama. EKA ERÄ. NYT MAKSETAAN 100€ TOKA ERÄ 150€ (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibändy
Uusimaa
Miehet
18

Uudenmaan Turistit ry Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Tulen syömään :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Uusimaa
Miehet
24

N30 FBellat Nimenhuuto.com

Ritva kirjoitti: en ole sunnuntaista 100varma.sain tänään kipsin pois ja ranne on niin helkkarin arka ja sillee. mulle tuli kuukauden!!! kuntoutus.mut jos hyvin menee tulen kelloon,kai sen joku opettaa... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
11

N35 Tiikerit Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tsemppiä huomiseen turneeseen Tiikerit! Naantalin spassa pidän peukkuja teille! Ja kesällähän viimeistään poika saunoo!!! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
15

Blackbirds M14 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: miten meitä on noin paljon ? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Keski Uusimaa
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.