Salibandy Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, suunnistus, salibandy, haku, jääkiekkko, koripallo, saunaseura, salibändy ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusimaa

Salibandy - Uusimaa

Blackbirds -00 Edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Blackbirds -00

Kim kirjoitti: Hei, kuten hetki sitten laitoin viestiä et saattaa tulla vielä yksi maksu. Toiminnanjohtaja laittoi viestiä ja sen mukaan laitetaan maksu tulemaan. Muistutus, että mikäli maksuja on rästissä, niin seuralta ei tule siirtolupaa seuraavalle pelikaudelle. Tälläistä asiaa ei tämän porukan kanssa onnek... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Uusimaa
Pojat
27

HC BMF Nimenhuuto.com

Aaron kirjoitti: Tuun kokeilee kestääkö jalka (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibändy
Uusimaa
Miehet
19

Uudenmaan Turistit ry Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tulen syömään :) (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Uusimaa
Miehet
25

N30 FBellat Nimenhuuto.com

Ritva kirjoitti: en ole sunnuntaista 100varma.sain tänään kipsin pois ja ranne on niin helkkarin arka ja sillee. mulle tuli kuukauden!!! kuntoutus.mut jos hyvin menee tulen kelloon,kai sen joku opettaa... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
11

N35 Tiikerit Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Heippa! Valitettavasti mäkään en vielä uskalla pelata ku toi kantapää ei ole vielä täysin parantunut. En ole juossut n. pariin kuukauteen ollenkaan eli tulee liian nopeesti toi turnaus meikäläselle, Sori hirveesti! Tsemiä peleihin! (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
12