Salibandy Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, suunnistus, koripallo, haku, jääkiekkko, saunaseura, salibändy ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Uusimaa

Salibandy - Uusimaa

Blackbirds -00 Edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Blackbirds -00

Kim kirjoitti: Hei, kuten hetki sitten laitoin viestiä et saattaa tulla vielä yksi maksu. Toiminnanjohtaja laittoi viestiä ja sen mukaan laitetaan maksu tulemaan. Muistutus, että mikäli maksuja on rästissä, niin seuralta ei tule siirtolupaa seuraavalle pelikaudelle. Tälläistä asiaa ei tämän porukan kanssa onnek... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Uusimaa
Pojat
26

Uudenmaan Turistit ry Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: 60/50. Voi olla että on vielä illallla duunia. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Uusimaa
Miehet
23

HC BMF Nimenhuuto.com

Aaron kirjoitti: Ti out fudis peli (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibändy
Uusimaa
Miehet
20

N30 FBellat Nimenhuuto.com

Ritva kirjoitti: en ole sunnuntaista 100varma.sain tänään kipsin pois ja ranne on niin helkkarin arka ja sillee. mulle tuli kuukauden!!! kuntoutus.mut jos hyvin menee tulen kelloon,kai sen joku opettaa... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
10

LOL-ikis Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (18 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Uusimaa
Miehet
16

N35 Tiikerit Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Heippa! Valitettavasti mäkään en vielä uskalla pelata ku toi kantapää ei ole vielä täysin parantunut. En ole juossut n. pariin kuukauteen ollenkaan eli tulee liian nopeesti toi turnaus meikäläselle, Sori hirveesti! Tsemiä peleihin! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Uusimaa
Naiset
12