Jalkapallo Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, muodostelmaluistelu, suunnistus, sotilasurheilu, salibandy, haku, jääkiekkko, koripallo ja saunaseura.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MU FC Gasellit Nimenhuuto.com

FC Gasellit on Mäntsälän Urheilijoihin v. 2012 perustettu aikuisten naisten harraste-/ kuntofutis joukkue johon kaikki futiksesta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan. Aikaisempaa futiskokemusta ei tarvitse olla. Tarkoituksena on pallotella ja pelailla rennolla menolla. Pääasiana on päästä harrastamaan liikuntaa pari kertaa viikossa. Kesäisin osallistumme futiksen naisten harrastesarjaan sekä naisten +35 sarjaan mutta mitään pakollista osallistumista peleihin ei ole. Toiminnan peruspilarina on hauskanpito kentällä, kunnon kohotus sekä säännölliset harjoitukset, joissa kukin voi käydä omien menojen salliessa... näinhän se vähän meillä aikuisilla on kaikkine menoinemme (lapsia/miehiä/muita harrastuksia/töitä/lemmikkejä) :-P

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä noin 30+ vuotias nainen! Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? ta...

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Mäntsälä, Uusimaa
Naiset
28

Tenavat Nimenhuuto.com

TUNNUKSET KOKEILUUN: nimi "Ressu" ja salasanalla "ressu". Tämä joukkue toimii esimerkkinä Nimenhuuto.com:iin tutustuville. Olet tällä hetkellä joukkueen etusivulla, voit kirjautua sisään jäsensivuille oikean ylälaidan laatikosta. Jäsensivuilla näet kaiken mitä normaalit käyttäjät näkisivät sinun omassa joukkueessasi. Vain managerin sivusto on piilotettu, managerin sivustolta voisit helposti hallita joukkueen tietoja. Esimerkkijoukkueen tiedot nollataan kerran tunnissa, joten voit vapaasti kokeilla eri ominaisuuksia, kuten ilmoittautumista tai viestien lähettämistä. Palvelu on erittäin yksinkertainen käyttää, joten helpoiten tutustut kun kirjaudut sisään jäsensivuille. Voit kokeilla joukkuetta nimellä "Ressu" ja salasanalla "ressu".

Tommi kirjoitti: Ja kun olet todennut kuinka loistava palvelu tämä on, muista perustaa uusi joukkue osoitteessa: http://nimenhuuto.com/lisaa_joukkue (Noin tunti sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Uusimaa
Ei asetettu
18

KelA60 Nimenhuuto.com

KelA60 pelaa Etelän piirin sarjaa myös kaudella 2022

ari kirjoitti: Hei käyäkää ilmoittautumassa. Täsään peli KKI60 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Uusimaa, Etelän Piiri
Miehet
24

Keravan Zombit Nimenhuuto.com

Futsal-harrasteporukka.

Ari kirjoitti: Hei, Lisäsin kesäpeleille omat vuorot. Paikkana Virrenkulman nurmi ja peliajat sunnuntaisin klo 18:00 - 19:30 ja keskiviikkoisin 19:00 - 20:30. Ottakaa mukaan vaalea ja tumma pelipaita. Saa pyytää kavereita pelaamaan. Ei maksa mitään. Terveisin, Ari (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Sekajoukkue
29

KUJEK Nimenhuuto.com

KUJEK:n harjoitusotteluihin ja turnauksiin ilmoittautuminen ja asetteluiden julkaiseminen jäsenille.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Sekajoukkue
113