Jalkapallo Uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Uusimaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, suunnistus, haku, jääkiekkko, koirienhenkilöetsintä, koripallo, saunaseura ja istumalentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Uusimaa

Jalkapallo - Uusimaa

FC Gasellit Nimenhuuto.com

FC Gasellit on Mäntsälän Urheilijoihin v. 2012 perustettu aikuisten naisten harraste-/ kuntofutis joukkue johon kaikki futiksesta kiinnostuneet n. 30+ vuotiaat naiset ovat tervetulleita mukaan. Aikaisempaa futiskokemusta ei tarvitse olla. Tarkoituksena on pallotella ja pelailla rennolla menolla. Pääasiana on päästä harrastamaan liikuntaa pari kertaa viikossa. Kesäisin osallistumme futiksen naisten harrastesarjaan mutta mitään pakollista osallistumista peleihin ei ole. Toiminnan peruspilarina on hauskanpito kentällä, kunnon kohotus sekä säännölliset harjoitukset, joissa kukin voi käydä omien menojen salliessa... näinhän se vähän meillä aikuisilla on kaikkine menoinemme (lapsia/miehiä/muita harrastuksia/töitä/lemmikkejä) :-P

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä noin 30+ vuotias nainen! Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen? ta...

Eveliina kirjoitti: Lisäharjoittelun tutustumiskerta on takana ja sunnuntaina 23.4. alkaa harjoittelu. 2007-2009 syntyneet klo 16-17.15, tekonurmi 2004-2006 syntyneet klo 17.30-19, tekonurmi Lisäharjoittelun nimenhuuto löytyy nimellä Mu lisäharjoittelu. Jos olet ilmoittautunut mukaan, käy myös lisäämässä itsesi ryhm... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mäntsälä, Uusimaa
Naiset
28

Tenavat Nimenhuuto.com

TUNNUKSET KOKEILUUN: nimi "Ressu" ja salasanalla "ressu". Tämä joukkue toimii esimerkkinä Nimenhuuto.com:iin tutustuville. Olet tällä hetkellä joukkueen etusivulla, voit kirjautua sisään jäsensivuille oikean ylälaidan laatikosta. Jäsensivuilla näet kaiken mitä normaalit käyttäjät näkisivät sinun omassa joukkueessasi. Vain managerin sivusto on piilotettu, managerin sivustolta voisit helposti hallita joukkueen tietoja. Esimerkkijoukkueen tiedot nollataan kerran tunnissa, joten voit vapaasti kokeilla eri ominaisuuksia, kuten ilmoittautumista tai viestien lähettämistä. Palvelu on erittäin yksinkertainen käyttää, joten helpoiten tutustut kun kirjaudut sisään jäsensivuille. Voit kokeilla joukkuetta nimellä "Ressu" ja salasanalla "ressu".

Tommi kirjoitti: Tämä on esimerkkijoukkue. Voit kokeilla melkein kaikkia palvelun toimintoja täällä. Tosin, nyt näet vain tavallisen käyttäjälle näkyvät asiat. Managerina sinulla olisi muutama sivu lisää, jossa voisit sätää joukkeen asetuksia. Joukkueen tiedot nollataan säännöllisen väliajoin, joten voit temmeltä... (Noin tunti sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Uusimaa
Ei asetettu
18

PK K-U Tytöt B ja C Nimenhuuto.com

Joukkue on Keski-Uudenmaan alueella Pallokerho Keski-Uusimaan alla oleva kilpajoukkue, joka on tarkoitettu kaikille -00-03 syntyneille tytöille. Lisätietoja löytyy joukkueen kotisuvuilta: http://www.pkku.fi/joukkueet/c-tytot-01-02-03

Joukkue etsii pelaajia: PKKU T01-02 joukkueella on Try-Out harjoitukset viikolla 41 ja 43. Viikko 42 ...

Jouni kirjoitti: Mennään ja tullaan bussikuljetuksella. Tiedotteen mukaan kokonaiskustannus on n.130€. Lopullinen kustannus määräytyy osallistujien mukaan ja laskutetaan leirin jälkeen. t,Jouni (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Tytöt
39

teamvenus Nimenhuuto.com

Eri-ikäisistä naisista koostuva jalkapallojoukkue Veikkolasta.

Jaana kirjoitti: Moi, Pelit virallistettu tänään ja nyt nimenhuudossa. Yksi joukkue on luopunut sarjasta, ilmoitus tuli vasta tänään, joten peliaikatauluihin ei kerennyt vaikuttaa. Ensimmäinen peli on nyt 19.4. ja seuraava vast toukokuussa. Luopuminen vaikutti siis hiukan peliaikatauluihin. Sarjassa on edelleen p... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Uusimaa
Naiset
36

PKKU P02 Nimenhuuto.com

PKKU on Keski-Uudenmaan alueen kilpajalkapalloon keskittyvä seura, joka kokoaa riveihinsä alueen motivoituneimmat ja lahjakkaimmat jalkapalloilijat. PKKU02 on syksyn 2013 aikana koottu seuran nuorin ikäluokka ja punainen ikäluokan kakkosjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomisen pelin alkamisajankohta siirtyi 15 minuuttia eteenpäin (11.45) ja siirretään kokoontumisajankohtaa 30 minuuttia (11.00) eteenpäin niin koulun joulujuhlissa mukana olevat ehtivät paremmin mukaan :-) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Pojat
14

vast4-02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Väst4-02 -joukkueen sivuille. Täällä on ajankohtaiset asiat sekä harjoittelu- ja pelipäivät.

Jokke kirjoitti: Olen kirjoittanut lyhyen havaintokalvon V4 toiminnan tiimoilta. Tämän olen kirjoittanut ensi vuoden suunnittelua varten. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Länsi Uusimaa
Pojat
28

KelA55 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tarviisin kyydin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Uusimaa
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.