Urheilu­joukkueita

Urheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on urheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne urheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan urheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin urheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 162 ja niissä on yhteensä yli 3200 pelaajaa.

Urheilu: joukkueet kartalla
Kartta - urheilu

Jo 162 urheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ROMK Nimenhuuto.com

Rovaniemen moottorikerhon viralliset nimenhuudot eli ilmottautumiset talkoohetkiin. Tarkoituksena on jakaa talkooporukkaa eri talkoopäiville ja vuoroihin, jottei kenenkään tarvitse talkoomiehenä tai naisena tehdä aamusta iltaan -vuoroja esimerkiksi kisoissa. Tavoitteena myös aktivoida romkin jäseniä! Reippaasti mukaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule seuraamaan ja talkoilemaan rennossa porukassa!

Antti kirjoitti: Ei vissiin pysty ilmoittuautmaan osapäiväksi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Enduro, Motocross ja Moottoriurheilu
Rovaniemi
Sekajoukkue
9

LuoVU Nimenhuuto.com

Luonetjärven Varuskunnan Urheilijat ry on Jyväskylän seudulla toimiva Suomen Sotilasurheiluliiton alainen urheiluseura. Seura on perustettu 16.5.1968 ja sen tarkoitus on edistää urheilua ja liikuntakasvatusta toiminta-alueellaan. Seuran jäseneksi voidaan johtokunnan hyväksymänä ottaa Luonetjärven varuskunnan joukko-osastoissa työskentelevä PV:n työsopimus- tai virkasuhteessa oleva henkilö sekä hänen kanssaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet. Varuskunnassa palvelleilla EVP-jäsenillä on myös mahdollisuus olla seuran jäseniä. Seuran jäseniä ovat myös kaikki seuran toiminta-alueella varusmiespalvelustaan suorittavat varusmiehet. Jäävuoroille osallistumisoikeus vain varuskunnassa vakinaisessa virassa palvelevilla ja EVP-henkilöillä. Jäävuorojen maksimipelaajamäärä 30+2 maalivahtia.

Sami kirjoitti: Facebookista poimittua: JYP liiga tiedottaa; Järjestämme avoimet harjoitukset tiistaina 22.8. klo 16-18.30 (jää 16-17.15), jonka yhteydessä myymme B-käytävällä merkittävän määrän varusteita varastosta matalin hinnoin. Ajatuksena on, että saadaan tilaa raivattua, ja kunhan varusteet pääsisivät käy... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Urheilu
Tikkakoski
Ei asetettu
113

KU-58 Nappula-Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa lapsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon tiedät lapsesi osallistuvan. Riittää että merkitsee IN/OUT vain omien harjoituspäivien kohdalle. Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nappula-Sporttilaisten tiedotussivustolle.

Janne kirjoitti: Maanantaina Nappuloiden harjoitusten lisäksi Hiekkaharjun kentällä on myös T/P 9-vuotiaiden miniottelut. Suosittelen osallistumaan, mennään yhtenä KU-58:n ryhmänä lajit läpi. Tästä ilmoittautumaan: http://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=19526 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
159

LUU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

LUU Aikuisurheilu on Länsi-Uudenmaan Urheilijat ry:n toimintasektori, johon kuuluu 18 - 100 -vuotiaille suunnattu harrastusluonteinen yleisurheilutoiminta. LUU Aikuisurheilu tarjoaa asiantuntevat ohjaus-, valmennus- ja oheispalvelut niin omaksi ilokseen harrastaville kuin kilpailullista menestystä esimerkiksi aikuisurheilusarjoissa tavoitteleville.

Nina kirjoitti: Moikka, mulla ei tuo watchup taida toimia ja kyselisin että koska treenit on, täällä rupeaa olemaan olkapää siinä kunnossa että pikkuhiljaa voisi aloitella (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Yleisurheilu
Lohja
Ei asetettu
21

Kaitalampi10 Nimenhuuto.com

Valitse uintimatkasi (2-4-6-8-10 km). Ilmoittautumalla hyväksyt osallistumisesi omalla vastuulla. Uintipaikan ylläpitäjä tai tapahtuman koordinaattori eivät ole vastuussa mahdollisista vahingoista. Suositellaan omaa henkilökohtaista vakuutusta. Välj din simsträcka (2-4-6-8-10 km). Genom att anmäla dig godtar du att du simmar på eget ansvar och att varken den som koordinerar evenemanget eller den som upprätthåller simstället har något ansvar för eventuella skador. En personlig skadeförsäkring rekommenderas. Select your swimdistance (2-4-6-8-10 K). Registrants agree to swim at their own risk and not to hold the facility or event coordinator responsible for possible injuries. Own personal insurance is recommended.

Maria kirjoitti: Ikävä kyllä joudun jättämään uinnit väliin tänään. Kaaduin fillarilla ja asfaltti oli olkapäätä kovempi eikä käsi nyt kestä kauhomista. Ihanaa uintia teille kaikille!!! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Avovesiuinti, Uinti, Kuntourheilu ja Vesiliikunta
Kaitalampi, Espoo, Finland
Ei asetettu
139

KU-58 Nasta-Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on ryhmien harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa lapsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon osallistuminen on ennakkoon mahdollista (tarkoitus on aktivoida kaikki käyttämään Nimenhuutoa). Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nasta-Sporttilaisten tiedotussivustolle.

Venla kirjoitti: Hei! Tulevana lauantaina ei pidetä Hakunilassa Nappuloiden ja Nastojen harjoituksia. ENSI VIIKOSTA ALKAEN harjoitukset vain maanantaisin Hiekkaharjussa klo 17:30 heinäkuun ajan. Harjoitus on Nappuloiden ja Nastojen yhteisharjoitus. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
97

LUU SAUL SM-2017 Nimenhuuto.com

SAUL SM-2017 -kilpailujen järjestelytoimikunnan foorumi: keskinäinen viestintä, kokoukset, tiedotus- ja koulutustilaisuudet, muut tapahtumat, asiakirjat,... Viestit-osiossa käsitellään yhteisesti kiinnostavat kysymykset ja huolenaiheet, keskeiset aikaansaannokset yms. sarjassa "yhteisesti hyvä tietää". Pyritään käsittelemään aloitettu aihe saman viestiketjun vastauksissa loppuun (eli jokaisella viestillä ei aloitettaisi uutta viestiketjua).

Sarita kirjoitti: Heippa ja anteeksi myöhäinen ajankohta. Mulla olis pari tuttua, jotka haluaisivat osallistua toimitsijatehtäviin. Kristiina Rönnblad ja hänen tyttärensä Milla voisivat tulla vaikka joka päivä jonkin lajin toimitsijoiksi, Milla on joskus urheillut LUUssa ja lupasin, että jos korispuoli tarvitsee a... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Lohja
Sekajoukkue
22

Joensuun Ravinuoret Nimenhuuto.com

Joensuun raviradan nuorisoporukka, joka tunnetaan pian Joensuun Ravinuoret. Rämäpäinen, ennakkoluuloton ja innokas porukka, joka on valmiina nostamaan (nuoriso)raviurheilun uusiin sfääreihin. Tavoitteena on tarjota lapsille ja nuorille helppo tie hevosten ja ravien pariin yhdessä tekemisen ja oppimisen kautta!

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ravit ja Raviurheilu
Joensuu
Sekajoukkue
8

Lesiyu Nimenhuuto.com

Yleisurheilun harrastejoukkue 12-16 vuotiaille nuorille. Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Joukkueellamme on kaksi valmentajaa, Henna ja Kata. Yhteystietomme löydät tältä sivustolta. Puhelimitse meitä voit tavoitella akuuteissa tilanteissa tai ilmoittaaksesi pidemmistä poissaoloista. Nimenhuuto-sivustollamme tarkoituksena on ilmoittaa pääsetkö treeneihin, jotta voimme suunnitella harjoitukset optimaalisiksi paikallaolijoiden määrän mukaan.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
6

KU-58 Nuorten Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on ryhmän harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa itsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon osallistuminen on ennakkoon mahdollista (tarkoitus on aktivoida kaikki käyttämään Nimenhuutoa). Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nuorten Sportin tiedotussivustolle.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Hakunilan kalliosuojan pinnoitustyöt ovat käynnissä 29.3.-5.4. Harjoituksissa hyödynnetään nyt kuntosalia kuntopiirin merkeissä, sekä koordinaatioihin saadaan potkua mäkijuoksujen merkeissä. Harjoitukset järjestetään siis normaalisti hakunilan kalliosuojassa, mutta rata on poissa käytöstä ky... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
22

Tyrnävän Reserviläiset Nimenhuuto.com

Tyrnävän Reserviläiset ry on valtakunnallisen Reserviläisliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiirin jäsenyhdistys. Yhdistyksessä on jäseniä miehistöstä, aliupseereista ja upseereista. Yhdistys toimii yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa. Yhdistyksen kotisivu ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.tyrnavanreservilaiset.fi Lisätietoja vapaaehtoisesta maanpuolustuskoulutuksesta osoitteessa www.mpk.fi. Pohjois-Pohjanmaan maanpuolustuslehti löytyy osoitteesta www.pohjanpoika.net

Asmo kirjoitti: Pohjan Poika lehden numero 3/2014 on ilmestynyt internetissä, kannattaa tutustua palkitun lehden runsaaseen siisältöön. Tässä numerossa on Tyrnävän Reserviläiset ry:n jäsenten artikkeleita, osoite on http://issuu.com/pohjanpoika-/docs/pohjanpoika_3_2014?e=8365242/9435478 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Reserviläistoiminta, Urheilu ammunta, Maanpuolustus, Sra, Mpk ja Ammunta
Tyrnävä
Sekajoukkue
119

STTY Nimenhuuto.com

Suomen Tactical Training Yhdistys on liikuntaan keskittynyt yhdistys, jonka tavoitteena on edistää nuorten sekä aikuisten kuntoliikkumista ja hyvinvointia. Yhdistys on vuorovaikutuksessa eri urheiluseurojen sekä koulutusta tarjoavien yritysten kanssa ja järjestää koulutuksia sekä kursseja urheiluseurojen sekä yksityisten henkilöiden tarpeiden mukaan. www.tacticaltraining.fi

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Koulutus, Liikunta ja Urheilu
Helsinki
Ei asetettu
22

jares Nimenhuuto.com

Järvenpää reserviläiset

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpään reserviläisten viikoittainen harjoitusvuoro Tuusulan Taistelukoulu...

Ari kirjoitti: Missähän porukat käyvät ampumassa kivääreillä Hirvihaaran ampumapäivien lisäksi. Onkohan jollekin radalle sovittu jotakin Järvenpään reserviläisille. Itse käyn ampumassa perinnekiväärillä Hirvihaarassa silloin tällöin tiiistain tai torstain vierasvuoroilla.( 10€/kerta) Ystävällisin terveisin Arska (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ampumaurheilu
Järvenpää
Ei asetettu
14

kuntopirkat Nimenhuuto.com

Kunto-Pirkat on ja pyrkii jatkossakin olemaan johtava aikuisurheilu- eli veteraaniseura. Tervetuloa mukaan yli kolmekymppiset yleisurheilijat, hiihtäjät ja luistelijat!

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä yli kolmekymppinen! Jos olet kiinnostunut harrastamaan tai jopa kilp...

Anne kirjoitti: Toimitsijaksi... klo? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu, Hiihto ja Pikaluistelu
Tampere
Sekajoukkue
24

HARMAAT PANTTERIT Nimenhuuto.com

HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäri liikunnasta. Asiasta voi tiedustella lisää laittamalla postia mm. info@mahl.fi tai salibandy@mahl.fi osoitteisiin. Tutustu myös www.mahl.fi sivustoihin.

Joukkue etsii pelaajia: HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäm...

Mika kirjoitti: Hei! MAHL +40 säbä sarja saadaan ensikertaa käyntiin tällä kaudella! 5 joukkueen kaksikertainen sarja pelataan Rantakeitaalla 4 viikonloppuna. Pelipäiviä ovat LA 22.11 klo 11.30-14.50 LA 13.12 klo 11.30-14.50 LA 24.1 klo 11.30-14.50 SU 8.2 klo 15.00-18.20 Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta, m... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Harrastekiekko, Salibandy, Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Joukkuevoimistelu ja Yleisurheilu
Mikkeli
Miehet
24

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Harri kirjoitti: Toimitsijahommiin. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
195

Maratonkoulu Nimenhuuto.com

Asenne ratkaisee !

Marjo-Riit kirjoitti: Hei! Ensi viikon keskiviikon 30.8. harkoissa on mahdollisuus juosta coopperin testi :-) Huomenna tarjiolla pitkiä mäkiä tai vaihtoehtoisesti pyramidi radalla. T. Marjo-Riitta (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu ja Maratonjuoksu
Lappeenranta
Ei asetettu
114

TuHo Nimenhuuto.com

Turun alueen hovawartien treenit.

Maarit kirjoitti: Olisiko joku innostunut treenaamaan illlalla? (30 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koiraurheilu
Turku
Ei asetettu
20

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-08 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Hei! Harjun remontti on siis valmistunut, joten päästään maanantaina Harjulle harjoittelemaan. Eli maanantaina klo 17 Harjulla harkat! -Rebekka (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
34

Kiukaisten kisailijat Nimenhuuto.com

Kisaililijoiden treeniryhmä

Jari kirjoitti: Huom aika tuntia normaalia aiemmin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Eura
Sekajoukkue
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.