Urheilu Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Seinäjoki

Urheilu - Seinäjoki

SPL Seinäjoki Nimenhuuto.com

Spl Seinäjoen treeneihin ilmoittautumiseen sekä treeniseuran hakemiseen

Raija kirjoitti: Mä tuun tosin jo ennen kokeenomaisia treenejä eli joskus viideltä, enkä jää enää niiden jälkeen paikalle. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koiraurheilu
Seinäjoki
Sekajoukkue
34

SSU jvryhmä Nimenhuuto.com

Johanna kirjoitti: TJIG on perinteinen nuorten kansainvälinen hallikisa, joka on saavuttanut viime vuosina massatapahtuman mittasuhteet. Viikonlopuksi Tampereelle kokoontuu yli 1300 iältään 10–15-vuotiasta junioria. Järjestyksessään 21. TJIG käydään 7.3.–8.3.2015 Pirkkahallissa. Suunnittelemme SSU:n yhteismatkaa ki... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Seinäjoki
Sekajoukkue
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.