Urheilu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, sulkapallo, golf ja pesäpallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Vantaa

Urheilu - Vantaa

KU-58 Nasta-Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on ryhmien harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa lapsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon osallistuminen on ennakkoon mahdollista (tarkoitus on aktivoida kaikki käyttämään Nimenhuutoa). Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nasta-Sporttilaisten tiedotussivustolle.

Venla kirjoitti: Hei! Nastat siirtyvät harjoittelemaan ulkokentille. Tässä jokaisen ryhmän loppukuun harjoitusajat ja paikat: Maanantai Nastat, Heli Ikonen; 24.4. harjoitukset Hiekkaharjun urheilukentällä klo 17:30-19:00 Torstai Nastat, Tiina Vuorenpää 20.4. ja 27.4. harjotiukset Hakunilan urheilukentällä klo 18:... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
99

KU-58 Nappula-Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa lapsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon tiedät lapsesi osallistuvan. Riittää että merkitsee IN/OUT vain omien harjoituspäivien kohdalle. Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nappula-Sporttilaisten tiedotussivustolle.

Venla kirjoitti: Hei! Loputkin Nappulat siirtyvät tällä viikolla ulkokentille. Tässä jokaisen ryhmän loppukuun harjoitusajat ja paikat: Tiistai Nappulat, Janne Piispanen 25.4. harjoitukset Hiekkaharjun urheilukentällä klo 17:00-18:00 Torstai Nappulat, Tiina Vuorenpää 20.4. ja 27.4. harjoitukset Hakunilan urheiluk... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
158

KU-58 Nuorten Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on ryhmän harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa itsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon osallistuminen on ennakkoon mahdollista (tarkoitus on aktivoida kaikki käyttämään Nimenhuutoa). Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nuorten Sportin tiedotussivustolle.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Hakunilan kalliosuojan pinnoitustyöt ovat käynnissä 29.3.-5.4. Harjoituksissa hyödynnetään nyt kuntosalia kuntopiirin merkeissä, sekä koordinaatioihin saadaan potkua mäkijuoksujen merkeissä. Harjoitukset järjestetään siis normaalisti hakunilan kalliosuojassa, mutta rata on poissa käytöstä ky... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
22

KUNTOon2017 Nimenhuuto.com

KUNTOon2017 Lommilan ja Ansakujan arkiliikuntaryhmät. Ilmoittautuminen nimenhuudon kautta etukäteen. Lisäksi ajoissa tieto työnjohtoon, kalenterivarauksen ja aikatyö leimauksen varmistamiseksi. Liikuntaryhmään osallistuja saa käyttää 30 min työaikaa viikoittain.

Sari kirjoitti: Treffit henkilökunnan parkkipaikalla klo 16:30! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Yleisurheilu
Espoo / Vantaa
Sekajoukkue
91

KU-58 KJ - toimitsijatehtävät Nimenhuuto.com

KU-58 KIlpailuihin, tapahtumiin ja muihin toimitsijaksi ilmoittuatuminen

Ahokainen kirjoitti: Hakunilan kalliosuojan tämän hetkinen tilanne Hakunilan kalliosuojan juoksusuora on ollut käyttökiellossa tänä talvena sisäilmaongelman vuoksi. Tilaan on tulossa toinen ilmastointikone, joka toivottavasti helpottaa ilmanvaihtoa. Uusia mittauksia tehdään lähiviikkoina. Palaamme, kun saamme kaupung... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Ei asetettu
105

Voimasukeltajat Nimenhuuto.com

Voimasukeltajat ry www.voimasukeltajat.net voimasukeltajat@gmail.com

Jussi kirjoitti: Peruttu, ei tarpeeksi osallistujia. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Urheilusukellus ja Tekniikkasukellus
Vantaa
Sekajoukkue
21

Vantaan Etsintäkoirat Nimenhuuto.com

Helene kirjoitti: Perhelään vois mennä käväiseen niin kauan kuin on mahd. Mä pyydän muita mukaan jos ei omia ole ilmaantunut ajoissa. Mut vasta klo 18 (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pelastuskoirien koulutus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
11

KU-58nuoriso Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Voin olla paikalla 18.50 asti (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
56

Eliitin-koulutukset Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
89

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukka.

Flink kirjoitti: Oliskohan 14.9 kontin siivouspäivä? Laitetaan talviteloille ☺ Köydet, dummyt yms muut vois pestä/ kuivata. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
33

VapePe Nimenhuuto.com

Pelastuskoirien koulutusta.

Marisa kirjoitti: Hei Laittakaapa nopeasti nuo lomake Hannalle allekirjoitettuina, rauniovuorot jaetaan niiden mukaan. Jos joku ei saa lomaketta auki, niin yhteys minuun tai Sariin mahdollisimman nopeasti. Perustin faceen meille ryhmän ja lisäsin ne jotka saatoin ja Susannalle laitoin liittymispyynnön. Jyrkiä en s... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
8

ku-58 liikuntaleikkikoulu Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Urheilutie 15, Vantaa
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.