Urheilu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, pesäpallo, futsal, sulkapallo ja golf.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KU-58 Nasta-Sportti Nimenhuuto.com

Nimenhuuto on ryhmän ilmoittautumis- ja tiedotusväline. Sivustolla on ryhmien harjoitukset, kilpailut, tapahtumat ja muut ajankohtaiset tiedotteet. Käy viikoittain seuraamassa sivulta tulevia tapahtumia ja klikkaa lapsesi lähtökohtaisesti mukaan kaikkiin tapahtumiin, johon osallistuminen on ennakkoon mahdollista (tarkoitus on aktivoida kaikki käyttämään Nimenhuutoa). Ilmoittautumista voi sitten esim. sairastumisen, tai muun hyvän syyn takia myöhemmin muuttaa. Tervetuloa Nasta-Sporttilaisten tiedotussivustolle.

Eemeli kirjoitti: Hei! Uusi kausi starttaa tänään CUP-kisoilla Hiekkaharjussa. Emme tule käyttämään nimenhuutoa enää tulevalla kaudella, joten siitä syystä emme ole kirjanneet tulevia harjoituksia tänne. Ryhmien vastuuvalmentajat tulevat ensi viikolla informoimaan teille vanhemmille, mitä kautta heidän kanssa voi ... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
95

KU-58 KJ - toimitsijatehtävät Nimenhuuto.com

KU-58 Kilpailuihin, tapahtumiin ja muihin toimitsijaksi ilmoittuatuminen

Mäkäräinen kirjoitti: Tulen, jos ehdin! Minulla on töissä poikkeuspäivä enkä ole varma aikataulusta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Ei asetettu
110

vpyvepe Nimenhuuto.com

Vantaan Palveluskoirayhdistyksen vesipelastusporukan viestintäkanava. Treenituuraukset: kun joku on merkinnyt itsensä OUT voit merkitä itsesi samalle päivälle IN ja kirjoittaa kommentteihin että tulet tuuraamaan.

Eila kirjoitti: Sanna N tulossa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Vesipelastus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
34

Vantaan Etsintäkoirat Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Meillä alkaa vesipelastuskausi torstaina 18.6. joten nämä treenit jää tauolla senkin puolesta. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pelastuskoirien koulutus ja Koiraurheilu
Vantaa
Ei asetettu
15

KU-58nuoriso Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Voin olla paikalla 18.50 asti (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Yleisurheilu
Vantaa
Sekajoukkue
55