Urheilu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Helsinki

Urheilu - Helsinki

HKV Hymy-Veikot Nimenhuuto.com

Vuonna 1909 perustettu Helsingin Kisa-Veikot on Suomen suurin yleisurheiluseura. Menestyksemme perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n 2000 jäsenestä on lapsia ja nuoria kolmasosa. HKV on myös Suomen menestynein yleisurheiluseura. Olemme voittaneet Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, ja viimeisin voitto on vuodelta 2012. Hymy-Veikot koostuu 2007-2008 syntyneistä nuorista urheilijalupauksista. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
11

Heddon Fishing Club Nimenhuuto.com

Kalastusseura jonka jäseneksi kutsutaan . Päätapahtumina 2 kertaa vuodessa tapahtuva Heddon Tournament arvokkaine rahapalkintoineen ja ikuisesti kiertävine pokaaleineen!

Atso kirjoitti: stadin mestarit kentällä (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Urheilukalastus
Helsinki
Ei asetettu
6

VU 7-8v jatkavat Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Onko tänään kisat harkkojen aikaan? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
20

VU KR Bolt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Alla kaavaillut joukkueet sunnuntain Junnuviestejä varten. Kilpailut järjestetään Liikuntamyllyssä sunnuntaina 29.1. klo 14.30 alkaen. Katso oman ikäryhmäsi joukkueet ja ilmoita välittömästi mikäli et ole käytettävissä viestijoukkueessa! Ilmoitus joko Sannalle tai ikäryhmän vastuuvalmentajil... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
12

VU Kilparyhmä Ilkka Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Tänään harjoitusten aikaan pidetään perinteiset Pääkaupunkijuoksun pussitustalkoot Myllypuron hallin toimistotilojen läheisyydessä klo 17.30-19.00. Kaikki halukkaat voivat tulla mukaan talkoisiin. Kokoonnutaan ensin urheiluhallin katsomossa josta siirrymme yhdessä talkootilaan. Terveisin, Sanna (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
23

ilvekset-vu-5-6 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Myllypuro, Helsinki
Sekajoukkue
19

13-16v Harraste-kilparyhmä Nimenhuuto.com

Viipurin urheilijoiden yleisurheilukoulun ryhmä

Iiro kirjoitti: Hei kaikki, YAG kisatapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään. Ohessa linkki kisasivuille. Lajivalikoima on laaja! http://youthathleticsgames.fi/ T. Iiro, VU (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
26

VU 2008-2009 Nimenhuuto.com

Sharon kirjoitti: Kisaverkka/ohjeet lauantaille OP junior GP: Hyvä olla paikalla 45min ennen lajin alkua -varmistus viimeistään 30min ennen juoksulajeissa - kenttälajeissa varmistus paiikan päällä. Siellä hyvä olla n. 20 min ennen kisan alkua. verkalle 30min ennen: 3 kierrosta hölkkää 10min venyjä peruskoordit(n.2... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
41

HYV Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Tuomarina (26 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Voimailukilpailut ja Muu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
65

Hakuporukka Nimenhuuto.com

Riitta kirjoitti: ollaan Salossa tuolloin, mut jos sopii voisin vinkata meidän ryhmässä olevalle päiville tästä. hän on menossa 14pv hk2 kokeeseen.. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Helsinki
Ei asetettu
26

VU kilparyhmä 2017 Nimenhuuto.com

Hannes kirjoitti: Muutama muistutus vielä viikonlopun SM-kisoista: -muistakaa VU:n kisa-asu! SM-kisoissa se on pakollinen. -muistakaa, että varmistukset pitää hoitaa SM-kisoissa 1,5 h ennen lajin alkua! Paikalla on kyllä VU:n valmentajia huolehtimassa näistä (Hannes, Ilkka, Tanja, VIlle) -muistakaa, että jos ette ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
18