Urheilu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HKV Hymy-Veikot Nimenhuuto.com

Vuonna 1909 perustettu Helsingin Kisa-Veikot on Suomen suurin yleisurheiluseura. Menestyksemme perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n 2000 jäsenestä on lapsia ja nuoria kolmasosa. HKV on myös Suomen menestynein yleisurheiluseura. Olemme voittaneet Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, ja viimeisin voitto on vuodelta 2012. Hymy-Veikot koostuu 2007-2008 syntyneistä nuorista urheilijalupauksista. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
11

VU KR Bolt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Alla kaavaillut joukkueet sunnuntain Junnuviestejä varten. Kilpailut järjestetään Liikuntamyllyssä sunnuntaina 29.1. klo 14.30 alkaen. Katso oman ikäryhmäsi joukkueet ja ilmoita välittömästi mikäli et ole käytettävissä viestijoukkueessa! Ilmoitus joko Sannalle tai ikäryhmän vastuuvalmentajil... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
12

13-16v Harraste-kilparyhmä Nimenhuuto.com

Viipurin urheilijoiden yleisurheilukoulun ryhmä

Iiro kirjoitti: Hei kaikki, YAG kisatapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään. Ohessa linkki kisasivuille. Lajivalikoima on laaja! http://youthathleticsgames.fi/ T. Iiro, VU (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Hakuporukka Nimenhuuto.com

Matleena kirjoitti: Olisko Talosaari tai Siikajärvi? Kuudeskin saattaa ehkä tulla, selvinnee vielä tässä aamupäivän aikana. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koiraurheilu
Helsinki
Ei asetettu
28

VU 2008-2009 Nimenhuuto.com

Sharon kirjoitti: Hei, tänään ensimmäiset hallikauden harjoitukset! Liikuntamyllyssä klo 18.00-19.30. Sisään pääset ensialkuun sanomalla seuran nimen. Katsotaan korttien lataus myöhemmin -Sharon (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
41

HYV Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Tuomarina (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Voimailukilpailut ja Muu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
70