Urheilu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Helsinki

Urheilu - Helsinki

HKV Hymy-Veikot Nimenhuuto.com

Vuonna 1909 perustettu Helsingin Kisa-Veikot on Suomen suurin yleisurheiluseura. Menestyksemme perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n 2000 jäsenestä on lapsia ja nuoria kolmasosa. HKV on myös Suomen menestynein yleisurheiluseura. Olemme voittaneet Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, ja viimeisin voitto on vuodelta 2012. Hymy-Veikot koostuu 2007-2008 syntyneistä nuorista urheilijalupauksista. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
10

STTY Nimenhuuto.com

Suomen Tactical Training Yhdistys on liikuntaan keskittynyt yhdistys, jonka tavoitteena on edistää nuorten sekä aikuisten kuntoliikkumista ja hyvinvointia. Yhdistys on vuorovaikutuksessa eri urheiluseurojen sekä koulutusta tarjoavien yritysten kanssa ja järjestää koulutuksia sekä kursseja urheiluseurojen sekä yksityisten henkilöiden tarpeiden mukaan. www.tacticaltraining.fi

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koulutus, Liikunta ja Urheilu
Helsinki
Ei asetettu
22

Avanti Adventure Nimenhuuto.com

http://avantiadventure.blogspot.fi/

Niko kirjoitti: yritän säätää että pääsen. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Seikkailu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
12

Heddon Fishing Club Nimenhuuto.com

Kalastusseura jonka jäseneksi kutsutaan . Päätapahtumina 2 kertaa vuodessa tapahtuva Heddon Tournament arvokkaine rahapalkintoineen ja ikuisesti kiertävine pokaaleineen!

Atso kirjoitti: stadin mestarit kentällä (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Urheilukalastus
Helsinki
Ei asetettu
6

VU Kilparyhmä Ronja Nimenhuuto.com

Matilda kirjoitti: Hei, Ronja, kysyisin vaan näistä 25.11. seurakisojen tuloksista. Miksei Matildan tulokset ole mukana siinä listassa jonka Tanja lähetti? (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
21

VU 7-8v jatkavat Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Onko tänään kisat harkkojen aikaan? (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
20

VU KR Bolt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Alla kaavaillut joukkueet sunnuntain Junnuviestejä varten. Kilpailut järjestetään Liikuntamyllyssä sunnuntaina 29.1. klo 14.30 alkaen. Katso oman ikäryhmäsi joukkueet ja ilmoita välittömästi mikäli et ole käytettävissä viestijoukkueessa! Ilmoitus joko Sannalle tai ikäryhmän vastuuvalmentajil... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
12

VU Kilparyhmä Ilkka Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Tänään harjoitusten aikaan pidetään perinteiset Pääkaupunkijuoksun pussitustalkoot Myllypuron hallin toimistotilojen läheisyydessä klo 17.30-19.00. Kaikki halukkaat voivat tulla mukaan talkoisiin. Kokoonnutaan ensin urheiluhallin katsomossa josta siirrymme yhdessä talkootilaan. Terveisin, Sanna (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
23

ilvekset-vu-5-6 Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Myllypuro, Helsinki
Sekajoukkue
19

VU 05-06-syntyneiden yu-koulu Nimenhuuto.com

Lari kirjoitti: Moikka. Muistutuksena kaikille joilta puuttuu kulkukortti Liikuntamyllyyn, niin niitä voi omalla nimellä kysyä kassalta. Poikkeuksia myös löytyy eli mikäli sinulta löytyy jo Helsingin kaupungin liikuntavirastolle kulkukortti johonkin toimipisteeseen esim. Uimahalliin, kisahalliin, telinevoimistel... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
16

Hakuporukka Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Tullaan vain tottikseen! (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koiraurheilu
Helsinki
Ei asetettu
21

VU kilparyhmä 2017 Nimenhuuto.com

Hannes kirjoitti: Muutama muistutus vielä viikonlopun SM-kisoista: -muistakaa VU:n kisa-asu! SM-kisoissa se on pakollinen. -muistakaa, että varmistukset pitää hoitaa SM-kisoissa 1,5 h ennen lajin alkua! Paikalla on kyllä VU:n valmentajia huolehtimassa näistä (Hannes, Ilkka, Tanja, VIlle) -muistakaa, että jos ette ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
19

VU 13-15v Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Hei! Huomisen tiistain 9.8. harjoitukset on valitettavasti peruttu, koska Heteniityn kentällä on 17v. jalkapallomaaottelu. Torstaina jatketaan normaalisti! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
26

HYV Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: http://www.suomenvoimanostoliitto.fi/uutiset/klassisen-voimanoston-mm-kilpailut-salossa-2015 SVNL järjestää Salossa, eli aivan tässä naapurissa, MM-kisat raw-voimanostossa! Mielestäni kisoihin tulisi lähteä katsomaan ja fiilistelemään yhteisvoimin! Ketkä haluavat lähteä ja autolla-ajelijat voisiv... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Voimailukilpailut ja Muu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
62

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.