Urheilu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HKV Hymy-Veikot Nimenhuuto.com

Vuonna 1909 perustettu Helsingin Kisa-Veikot on Suomen suurin yleisurheiluseura. Menestyksemme perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n 2000 jäsenestä on lapsia ja nuoria kolmasosa. HKV on myös Suomen menestynein yleisurheiluseura. Olemme voittaneet Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, ja viimeisin voitto on vuodelta 2012. Hymy-Veikot koostuu 2007-2008 syntyneistä nuorista urheilijalupauksista. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
11

VU KR Bolt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Alla kaavaillut joukkueet sunnuntain Junnuviestejä varten. Kilpailut järjestetään Liikuntamyllyssä sunnuntaina 29.1. klo 14.30 alkaen. Katso oman ikäryhmäsi joukkueet ja ilmoita välittömästi mikäli et ole käytettävissä viestijoukkueessa! Ilmoitus joko Sannalle tai ikäryhmän vastuuvalmentajil... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
12

13-16v Harraste-kilparyhmä Nimenhuuto.com

Viipurin urheilijoiden yleisurheilukoulun ryhmä

Iiro kirjoitti: Hei kaikki, YAG kisatapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään. Ohessa linkki kisasivuille. Lajivalikoima on laaja! http://youthathleticsgames.fi/ T. Iiro, VU (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Hakuporukka Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Oliko vielä mitään ajatusta paikasta? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Koiraurheilu
Helsinki
Ei asetettu
28

VU 2008-2009 Nimenhuuto.com

Sharon kirjoitti: Huomiseen t11 4x600m Juoksijaa joukkueeseen: Mandi, Sara, Matilda,?? Kisat myyrmäen urheilukentällä. Kyyti liikuntamyllystä kentälle ja takaisin onnistuu! Kisapaikalla tulee olla klo 18.15 kisa alkaa klo 19.15 (29 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
43

HYV Nimenhuuto.com

Jyri kirjoitti: Tuomarina (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Voimailukilpailut ja Muu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
66