Urheilu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Helsinki

Urheilu - Helsinki

HKV Hymy-Veikot Nimenhuuto.com

Vuonna 1909 perustettu Helsingin Kisa-Veikot on Suomen suurin yleisurheiluseura. Menestyksemme perustana on laadukas nuorisourheilu. HKV:n 2000 jäsenestä on lapsia ja nuoria kolmasosa. HKV on myös Suomen menestynein yleisurheiluseura. Olemme voittaneet Suomen parhaalle yleisurheiluseuralle vuosittain jaettavan Kalevan maljan 56 kertaa, ja viimeisin voitto on vuodelta 2012. Hymy-Veikot koostuu 2007-2008 syntyneistä nuorista urheilijalupauksista. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
11

Avanti Adventure Nimenhuuto.com

http://avantiadventure.blogspot.fi/

Niko kirjoitti: yritän säätää että pääsen. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Seikkailu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
12

Heddon Fishing Club Nimenhuuto.com

Kalastusseura jonka jäseneksi kutsutaan . Päätapahtumina 2 kertaa vuodessa tapahtuva Heddon Tournament arvokkaine rahapalkintoineen ja ikuisesti kiertävine pokaaleineen!

Atso kirjoitti: stadin mestarit kentällä (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Urheilukalastus
Helsinki
Ei asetettu
6

VU Kilparyhmä Ronja Nimenhuuto.com

Matilda kirjoitti: Hei, Ronja, kysyisin vaan näistä 25.11. seurakisojen tuloksista. Miksei Matildan tulokset ole mukana siinä listassa jonka Tanja lähetti? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
19

VU 7-8v jatkavat Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Onko tänään kisat harkkojen aikaan? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
20

VU KR Bolt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Alla kaavaillut joukkueet sunnuntain Junnuviestejä varten. Kilpailut järjestetään Liikuntamyllyssä sunnuntaina 29.1. klo 14.30 alkaen. Katso oman ikäryhmäsi joukkueet ja ilmoita välittömästi mikäli et ole käytettävissä viestijoukkueessa! Ilmoitus joko Sannalle tai ikäryhmän vastuuvalmentajil... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
12

VU Kilparyhmä Ilkka Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Tänään harjoitusten aikaan pidetään perinteiset Pääkaupunkijuoksun pussitustalkoot Myllypuron hallin toimistotilojen läheisyydessä klo 17.30-19.00. Kaikki halukkaat voivat tulla mukaan talkoisiin. Kokoonnutaan ensin urheiluhallin katsomossa josta siirrymme yhdessä talkootilaan. Terveisin, Sanna (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
23

ilvekset-vu-5-6 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Myllypuro, Helsinki
Sekajoukkue
19

13-16v Harraste-kilparyhmä Nimenhuuto.com

Viipurin urheilijoiden yleisurheilukoulun ryhmä

Iiro kirjoitti: Hei kaikki, YAG kisatapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään. Ohessa linkki kisasivuille. Lajivalikoima on laaja! http://youthathleticsgames.fi/ T. Iiro, VU (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
26

VU 2008-2009 Nimenhuuto.com

Sharon kirjoitti: Moikka! Tässä meidän ryhmän ilmoituskanava treeneistä, tapahtumista ja kisoista. Täällä voit ilmoittaa pääsekö lapsesi treeneihin vai ei. Minuun voi aina olla yhteydessä puhelimitse tai s-postilla mahdollisista epäselvyyksistä tai muuten vaan lisäkysymyksistä. yt. Sharon valkku (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
40

Hakuporukka Nimenhuuto.com

Riitta kirjoitti: ollaan Salossa tuolloin, mut jos sopii voisin vinkata meidän ryhmässä olevalle päiville tästä. hän on menossa 14pv hk2 kokeeseen.. (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koiraurheilu
Helsinki
Ei asetettu
26

HYV Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Tullaan kokeilemaan sittenkin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Voimailukilpailut ja Muu urheilu
Helsinki
Ei asetettu
63

VU kilparyhmä 2017 Nimenhuuto.com

Hannes kirjoitti: Muutama muistutus vielä viikonlopun SM-kisoista: -muistakaa VU:n kisa-asu! SM-kisoissa se on pakollinen. -muistakaa, että varmistukset pitää hoitaa SM-kisoissa 1,5 h ennen lajin alkua! Paikalla on kyllä VU:n valmentajia huolehtimassa näistä (Hannes, Ilkka, Tanja, VIlle) -muistakaa, että jos ette ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
18