Urheilu Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koiraurheilu, jääkiekko, pesäpallo, sähly, suunnistus, pelastuskoiratoiminta, sekalainen lajikirjo, futsal ja salibandy.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Lapua

Urheilu - Lapua

LKH Raunioryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n raunio- ja rakennusetsintää harrastava ryhmä.

Juha kirjoitti: Katottin tossa että kelloja siirretään 29.pv. joten 1.11 alkaa olla aikasin hämärää. Vaikka sielä onkin valot niin turvallisuuden vuoksi pidetään treenit enää 18.pv. ja 25.pv. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Lapua
Sekajoukkue
19

LKH hakuryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n hakuryhmä on Lapuan Koiraharrastajat ry:n aktiivisille hakutreenaajille tarkoitettu suljettu maksullinen (kausimaksu) ryhmä, jossa sovitaan yhteisiä haku-, esine- ja tottistreenejä.

Tiina kirjoitti: Huomenna hakuilua?23.7 sunnuntai siis.Saropa,minä ja ketäs muita olis--ihan kaksin ei onnistuta.Lkh sivullakin huudellaan,paikkana voi olla ilmajoki,lapua,mikä vain.kellon aika mieluusti iltahakuilu mieluummi kuin aamu-jos toivoa saapi? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Lapua
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.