Urheilu Lapua

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lapua ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koiraurheilu, pesäpallo, sähly, suunnistus, pelastuskoiratoiminta, sekalainen lajikirjo, jääkiekko ja lentopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Lapua

Urheilu - Lapua

LKH Raunioryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n raunio- ja rakennusetsintää harrastava ryhmä.

Liisa kirjoitti: Anteeksi sekoiluni. Rauniomaksut LKH:n rauniotilille eli FI96 47470010 0737 73 Jos ootte maksaneet LKH:n päätilille niin ei hätää, saadaan siirrettyä! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koiraurheilu
Lapua
Sekajoukkue
16

LKH hakuryhmä Nimenhuuto.com

LKH:n hakuryhmä on Lapuan Koiraharrastajat ry:n aktiivisille hakutreenaajille tarkoitettu suljettu maksullinen (kausimaksu) ryhmä, jossa sovitaan yhteisiä haku-, esine- ja tottistreenejä.

Sirpa kirjoitti: UUSI KAUSI ALKAA HUHTIKUUSSA 2017 Maksu on 10€/kausi (1.4.-31.7.). Maksu suoritetaan LKH:n tilille FI1247471020027742. Kuittia ei tarvitse lähettää, kysyn Liisukalta huhtikuun lopussa, ketkä ovat maksaneet. Uusia voidaan myös ottaa, pääsyvaatimuksena on, että tietää hausta niin paljon, että osaa ... (27 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koiraurheilu
Lapua
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.