Urheilu Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Oulu

Urheilu - Oulu

Pohjoisen Vesipelastuskoirat Nimenhuuto.com

Päivitetty 19 päivää sitten

Koiraurheilu
Oulu
Sekajoukkue
33

OP 2005- ja 2006-syntyneet Nimenhuuto.com

Oulun Pyrinnön kilparyhmän nettisivut.

Armas kirjoitti: Jouluhalleissa 10-11.12. meidän ryhmän tehtävät ovat: - Pituushypyn toimitsijatehtävät, tarvitaan 6 henkilöä / päivä. Vaikka et olisi ennen ollut toimitsijana, rohkeasti mukaan. Pikakoulutuksen tehtävään saa paikanpäällä. - Arpojen myynti tarvitaan 2 henkilöä / vuoro. Mukavampi olla kahdestaan ja... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Yleisurheilu
Oulu
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.