Urheilu Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, koripallo, kaukalopallo, futsal ja jääpallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Oulu

Urheilu - Oulu

Pohjoisen Vesipelastuskoirat Nimenhuuto.com

Marjo kirjoitti: Kuskaan veneet. Jos tarvitaan hukkuvanpuku mukaan, laittakaa tähän kommentti to klo 16.30 mennessä. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koiraurheilu
Oulu
Sekajoukkue
58

Kuivasjärven Aura yleisurheilu Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Näillä näkymin tullaan täältä Tre / Etelä-Suomi turneelta juuri torstaina, et ei ole satavarma ehdinkö mukaan toimitsijaksi. Jos ehditään ajoissa Ouluun, niin sitten ilman muuta. Näillä näkymin Julia juoksee kesän ensimmäisen 60 metrin vedon, katsotaan onko innostusta 200 metrille... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Yleisurheilu
Oulu
Sekajoukkue
33

Oulun Pyrintö 07-08 syntyneet Nimenhuuto.com

Oulun Pyrinnön 2007-2008 syntyneiden kilparyhmä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Yleisurheilu
Oulu
Sekajoukkue
9

OP 2005- ja 2006-syntyneet Nimenhuuto.com

Oulun Pyrinnön kilparyhmän nettisivut.

Hanna kirjoitti: Huomenna 6.8. sisuhuipentuma pituus ja 3-loikka toimitsijatehtävistä: - Hypätään kahdella hyppypaikalla ja osin yhtäaikaa, joten muodostetaan kaksi toimitsijaryhmää. Toimitsijoita on tulossa kahdeksan, mutta yritetään saada paikanpäältä vielä kaksi lisää, niin että molempiin ryhmiin tulee vähintä... (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Yleisurheilu
Oulu
Ei asetettu
28

Pyrinnön nuorisovalmennusryhmä Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Yleisurheilu
Oulu
Sekajoukkue
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.