Urheilu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Espoo

Urheilu - Espoo

Kaitalampi10 Nimenhuuto.com

Kaitalammen Kymppi 2018 järjestetään la 4.8.2018 klo 12:00 Kaitalammen Kymppi 2018 will be organized in August 4th, 2018 at 12:00 *** ILMAIMEN ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN ALKAA MYÖHEMMIN!!! FREE REGISTRATION TO THE EVENT STARTS LATER!!! *** Valitse uintimatkasi (2K-6K-10K). Ilmoittautumalla hyväksyt osallistumisesi omalla vastuulla. Uintipaikan ylläpitäjä tai tapahtuman koordinaattori eivät ole vastuussa mahdollisista vahingoista. Suositellaan omaa henkilökohtaista vakuutusta. Select your swim distance (2K-6K-10K). Registrants agree to swim at their own risk and not to hold the facility or event coordinator responsible for possible injuries. Own personal insurance is recommended.

Martti kirjoitti: TÄRKEÄÄ TIETOA OSALLISTUJILLE Maksuton ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla oman uintimatkan (2K, 6K tai 10K). Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 30.07 klo 16.00. Huomaa, että pelkkä kirjautuminen Nimenhuuto -palveluun ilman uintimatkan valintaa ei ole ilmoittautuminen. Kaikkien osallistuji... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Avovesiuinti, Uinti, Kuntourheilu ja Vesiliikunta
Kaitalampi, Espoo, Finland
Ei asetettu
139

Lesiyu Nimenhuuto.com

Yleisurheilun harrastejoukkue 12-16 vuotiaille nuorille. Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Joukkueellamme on kaksi valmentajaa, Henna ja Kata. Yhteystietomme löydät tältä sivustolta. Puhelimitse meitä voit tavoitella akuuteissa tilanteissa tai ilmoittaaksesi pidemmistä poissaoloista. Nimenhuuto-sivustollamme tarkoituksena on ilmoittaa pääsetkö treeneihin, jotta voimme suunnitella harjoitukset optimaalisiksi paikallaolijoiden määrän mukaan.

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
6

Esbo IF 05-06 Nimenhuuto.com

Malin kirjoitti: Hej, kan någon av Er tränare ge vinkar över om var man kan själmant träna under jullovet? Vilka hallar är öppna när o.s.v? Det kör igång väl först efter 13 dagen, så blir rätt lång paus..nu när alla barn har flyt i steget efter en bra höst, heh! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
39

tfespoo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule kivaan seuraan harrastamaan yleisurheilua! Opettelemme kuperkeikat, kärr...

Asko kirjoitti: Hei! Olemme tehneet lasten vanhempien antaman palautteen mukaan uudelleenjärjestelyjä harjoitusryhmien jaon suhteen 4-7 vuotiaat (ti klo 17-18.30 tai la 10-12.00) ja vanhemmat (to klo 17.15-18.45 ja/tai la klo 10-12.00). "Vanhoilla" harjoituskausi jatkuu sisätiloissa Rastaalassa ja Kannussa 30.9.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
32

Esbo IF 04 Nimenhuuto.com

Juuli kirjoitti: Heips kaikki! Tiedän, että omassakin Nimenhuudon päivittelemisessä on parannettavaa, mutta toivoisin nyt pientä skarppausta kaikilta sekä IN että OUT klikkauksiin viimeistään kahta tuntia ennen harjoituksen alkua. Pysytään käytännössä, että mikäli harjoitukseen ilmoittautuu vain 1 urheilija, hän ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
18

Esbo If 01-02 TEAM Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lucas O är förkyld så han kommer tyvärr inte idag kl 18 på to på träningar. H. Lucas O mamma (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
16

Tuomarilan Urheilijat YU Nimenhuuto.com

Jutta kirjoitti: TU:n maastojuoksukisat juostaan torstaina 10.9.2015 klo 18.30 alkaen Luhtatien punaiselta kopilta. Ajo-ohje: Käänny Luhtatie 30 ja 32 välistä puutarhapalstojen suuntaan hiekkatietä. Juoksumatkat 1,5 km ja 3 km Espoon keskuspuiston reitillä. Tervetuloa (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Ei asetettu
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.