Urheilu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Espoo

Urheilu - Espoo

Kaitalampi10 Nimenhuuto.com

Valitse uintimatkasi (2-4-6-8-10 km). Ilmoittautumalla hyväksyt osallistumisesi omalla vastuulla. Uintipaikan ylläpitäjä tai tapahtuman koordinaattori eivät ole vastuussa mahdollisista vahingoista. Suositellaan omaa henkilökohtaista vakuutusta. Välj din simsträcka (2-4-6-8-10 km). Genom att anmäla dig godtar du att du simmar på eget ansvar och att varken den som koordinerar evenemanget eller den som upprätthåller simstället har något ansvar för eventuella skador. En personlig skadeförsäkring rekommenderas. Select your swimdistance (2-4-6-8-10 K). Registrants agree to swim at their own risk and not to hold the facility or event coordinator responsible for possible injuries. Own personal insurance is recommended.

Martti kirjoitti: TÄRKEÄÄ TIETOA OSALLISTUJILLE ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu rekisteröitymällä osoitteeseen kaitalampi10.nimenhuuto.com ja valitsemalla uintimatka (2, 4, 6, 8 tai 10km). Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 15.08 klo 20.00. Huomaa, että pelkkä kirjautuminen Nimenhuuto -palveluun tai Facebook -tapaht... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Avovesiuinti, Uinti, Kuntourheilu ja Vesiliikunta
Kaitalampi, Espoo, Finland
Ei asetettu
89

Lesiyu Nimenhuuto.com

Yleisurheilun harrastejoukkue 12-16 vuotiaille nuorille. Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Joukkueellamme on kaksi valmentajaa, Henna ja Kata. Yhteystietomme löydät tältä sivustolta. Puhelimitse meitä voit tavoitella akuuteissa tilanteissa tai ilmoittaaksesi pidemmistä poissaoloista. Nimenhuuto-sivustollamme tarkoituksena on ilmoittaa pääsetkö treeneihin, jotta voimme suunnitella harjoitukset optimaalisiksi paikallaolijoiden määrän mukaan.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
6

KUNTOon2017 Nimenhuuto.com

KUNTOon2017 Lommilan ja Ansakujan arkiliikuntaryhmät. Ilmoittautuminen nimenhuudon kautta etukäteen. Lisäksi ajoissa tieto työnjohtoon, kalenterivarauksen ja aikatyö leimauksen varmistamiseksi. Liikuntaryhmään osallistuja saa käyttää 30 min työaikaa viikoittain.

Sari kirjoitti: Treffit henkilökunnan parkkipaikalla klo 16:30! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Yleisurheilu
Espoo / Vantaa
Sekajoukkue
91

Esbo IF 05-06 Nimenhuuto.com

Oki kirjoitti: Träningar slutar i dag kl 19.45. Harjoitukset loppuvat tänään klo 19.45. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
36

EspTa Supertehot Nimenhuuto.com

Supertehot on värikäs, osallistuva ja innostunut ryhmä tulevaisuuden urheilijoita.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
4

tfespoo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule kivaan seuraan harrastamaan yleisurheilua! Opettelemme kuperkeikat, kärr...

Olli kirjoitti: Olli heräsi migreeniin, on siis out tänään. T:Paula Horsma (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
44

Esbo If 01-02 TEAM Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lucas O är förkyld så han kommer tyvärr inte idag kl 18 på to på träningar. H. Lucas O mamma (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
14

Tuomarilan Urheilijat YU Nimenhuuto.com

Jutta kirjoitti: TU:n maastojuoksukisat juostaan torstaina 10.9.2015 klo 18.30 alkaen Luhtatien punaiselta kopilta. Ajo-ohje: Käänny Luhtatie 30 ja 32 välistä puutarhapalstojen suuntaan hiekkatietä. Juoksumatkat 1,5 km ja 3 km Espoon keskuspuiston reitillä. Tervetuloa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Espoo
Ei asetettu
8

kmk 06 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Yleisurheilu ja Jalkapallo
Espoo
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.