Yleisurheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
19

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Kirsti kirjoitti: Kuulaa ja kuntopiiriä. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
225

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Hei! Muistakaapa ilmoittautua JIM-kisoihin kilpailukalenterin kautta: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25501 Treenit ovat nyt kevään ajan joka viikko maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17:30-19 ja lauantaisin klo 10:30-12. Jos treenimäärä/vko muuttuu (tai sitä ette vielä o... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
25

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Onko lauantaina 14.12. treenejä? Hipposhallissa on joulumyyjäiset. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
13

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00 Linkki testituloksiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1776uRwZVxUrLA4z-d457IqsXmBXd-hPX58vndALSMsQ/edit?usp=sharing Ryhmän säännöt: - silloin kun tehdään niin keskitytään siihen mitä tehdään - ketään ei jätetä yksin - valmentajien ohjeita kuunnellaan - tarvittavat tavarat mukana (juomapullo, piikkarit, ulkovarustus) - hiukset kiinni

Ella kirjoitti: Vain ensimmäisen tunnin ajan. Lajittelukoulu alkaa klo 18.30. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
21

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Anssi kirjoitti: Anssilla on tullut yön aikana kurkku kipeäksi, joutuu jättämään tänään treenin väliin. Hyvää Joulua teille kaikille🎅 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
18

Salamat JKU Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä Salamat.

Timo kirjoitti: Kesällä mukana olleet: lähettäkää Elmo-kisan pisteet syyskuun osalta minulle tämän viikon aikana (perjantaihin mennessä) niin merkkaan ne taulukkoon. Saadaan kesän tulokset tilastoitua! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
15

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
18

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15