Yleisurheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Johanna kirjoitti: LEIRIPÄIVÄ / VIDEOANALYYSIPÄIVÄ 30.11.2019 Klo 10-13 pika- ja aitajuoksu, keihäs klo 13-15 pituus- ja 3-loikka Lajisuoritusten kuvaus monikamerajärjestelmällä 25€/ henkilö sisältää Suoritusten kuvaukset (3 kpl / hlö) päivän aikana sekä mahdollisuus katsoa ja analysoida ne valmentajan kanssa heti ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
206

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Moi! Keskiviikon treenejä on pari kertaa kokeiltu ja otetaan seuraavat pari kertaa samalla tavalla seipään parissa joka toinen viikko. Eli ke 6.11. ja ke 20.11. Tämän jälkeen seivästä enemmän haluaville voidaan järjestää hyppytreeniä erikseen ja seiväs jää keskiviikon treeneistä sivuun. Nyt tarvi... (18 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
23

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
22

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ainakin osalla pojista taitaa olla se ylä-koulu "leiri" tällä viikolla Ma-To, jossa värkkäilevät jotain aamulla ja iltapäivällä. En tiedä onko virtaa vielä iltatreeneihin..... Noiden treenien tarkempaa sisältötietoa ei ole olemassa. (15 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
13

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00 Linkki testituloksiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1776uRwZVxUrLA4z-d457IqsXmBXd-hPX58vndALSMsQ/edit?usp=sharing Ryhmän säännöt: - silloin kun tehdään niin keskitytään siihen mitä tehdään - ketään ei jätetä yksin - valmentajien ohjeita kuunnellaan - tarvittavat tavarat mukana (juomapullo, piikkarit, ulkovarustus) - hiukset kiinni

Heli kirjoitti: Uusi syyskausi on lähtenyt tohinalla käyntiin ja siihen liittyen ensimmäisissä treeneissä vähän muistuteltiin porukalla mitä sääntöjä ryhmälle on luotu silloin kun ollaan aloitettu. Päivitin nyt tyttöjen itsensä sanomat säännöt näkyville ryhmän ''tietoihin''. Halusimme valmentajien puolesta muist... (21 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
22

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Anssi kirjoitti: Anssi jättää väliin, tekee sauvarinteen lauantaina hiihtoporukassa. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
18

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
19

Salamat JKU Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä Salamat.

Timo kirjoitti: Kesällä mukana olleet: lähettäkää Elmo-kisan pisteet syyskuun osalta minulle tämän viikon aikana (perjantaihin mennessä) niin merkkaan ne taulukkoon. Saadaan kesän tulokset tilastoitua! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
14

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15