Yleisurheilu Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JKU Aikuisurheilu Nimenhuuto.com

JKU Aikuisurheilijoiden sivusto, jossa esitetään harjoitukset, kilpailut ja jaetaan tärkeä info.

Tero kirjoitti: Kiekko+moukari (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
189

JKU Treenitiikerit Nimenhuuto.com

JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Rebekka kirjoitti: Moi! Ensi viikolla vielä harjoitukset ma ja to klo 17.30-19 Harjulla. Lauantaina 7.9. järjestetään pm-sisulisäottelut Äänekoskella, jonne toivottavasti mahdollisimman moni vielä lähtee! Ilmoittautuminen päättyy 3.9., ilmoittautuminen kilpailukalenterin kautta. Ensi viikon jälkeen jäädään siis pie... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
24

JKU Marsut 07-08 pojat Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä. Pyritään tämän sivuston kautta selvittämään treeneihin osallistuvien henkilöiden määrä sekä välittämään informaatiota ryhmän asioista.

Onni kirjoitti: Onnilla jäi tänään sininen adidaksen verkkatakki Harjulle katsomoon. Ottakaa talteen jos tulee vielä torstaina vastaan, Onni tuolloin futiksessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
29

JKU Kenttäketut Nimenhuuto.com

Kenttäketut on vuonna 2003-2004 syntyneiden tyttöjen moniottelupohjainen valmennusryhmä. Tavoitteenamme on harjoitella monipuolisesti yleisurheilussa vaadittavia ominaisuuksia ja lajitaitoja sekä kilpailla eri lajeissa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

JKU Mursut 05-07 pojat Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Hei Nyt alkaa muutaman viikon omatoiminen liikunta jakso, jonka tarkoituksena on ladata akkuja ja kerätä nälkää tulevalle kaudelle. Erityisesti tänä vuonna oli hyvin pitkä kilpailukausi, lähestulkoon yhtämittaisesti tammikuusta syyskuulle asti ja tämä kuluttaa niin fyysisesti kuin henkisestikin j... (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

08-09tytöt Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmän TEHOTYTÖT (08-09 tytöt). Monipuolista treeniä iloisella mielellä:) Kilpailuihin osallistuminen ja omien rajojen tavoitteleminen tähtäimessä. ''Kukaan ei ole täydellinen kaikessa, mutta kaikki ovat hyviä jossakin!'' Treenit maanantaisin ja torstaisin 17.30-19.00 Linkki testituloksiin: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1776uRwZVxUrLA4z-d457IqsXmBXd-hPX58vndALSMsQ/edit?usp=sharing

Enni kirjoitti: Onkohan Viitaniemessä heittokisat 24.9.? Jossain muistan näistä olleen mutten löydä enää. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
20

Salamat JKU Nimenhuuto.com

JKU:n juniorivalmennusryhmä Salamat.

Onni kirjoitti: Onko maanantain harkat klo 17-18.30? (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
12

JKU Vauhtioskut Nimenhuuto.com

JKU:n poikien juniorivalmennusryhmä Vauhtioskut, joka on perustettu maaliskuussa 2012. Yleisurheilemme monipuolisesti taidolla, innolla ja iloisella mielellä.

Jesse kirjoitti: Huomenna, eli ma 7.3. EI ole harjoituksia. TJIGn / hallikauden jälkeinen "vapaapäivä". (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Pojat
21

Kestokoneet Nimenhuuto.com

JKU:n nuorten kestävyysjuoksijoiden valmennusryhmä. Perustettu syksyllä 2017. Juoksemme monipuolisesti, innolla ja iloisella mielellä.

Aleksi kirjoitti: Maanantaina ja tiistaina ei yhteistreenejä. Omatoimisena treeneinä suosittelen kahta kevyttä lenkkiä, jonka päälle 6x80m rullaukset. Torstaina valmistava treeni sm ja flying finns maaatoja varten. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Ei asetettu
15

JKU treeniryhmä Nimenhuuto.com

Uma kirjoitti: Hei! Uma lomareissussa 27.7 saakka (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

JKU - TT YU Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
23

JKU Team Myötätuuli Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Tytöt
19

Team Kiuru Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Jyväskylä
Naiset
15

JKU - TT YU 2018 Nimenhuuto.com

Yleisurheilu
Jyväskylä
Sekajoukkue
15