Golf Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, pesäpallo, futsal, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RAINBOW GOLF Nimenhuuto.com

Rainbow Golf on tarkoitettu vain heteromiehille. Rainbow Golf on omalle kaveriporukalle tarkoitetut golftapahtumat. Päätapahtuma on kerran vuodessa pelattava Rainbow Golfkisa. Kilpailu on aina syyskuun 1.viikonloppu. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa golfin merkeissä ja ehkä siinä sivussa jotain muutakin tapahtuu... 10-vuotiskilpailu pelattiin Espanjan auringon alla! Rainbow Golf nimi tulee kisamuodosta, jossa peliä pelataan lyöntipelikilpailuna ja jokainen lyöntipaikka vaihtuu väreittäin (punainen-sininen-keltainen-valkoinen jne.) Ensimmäinen kisa järjestettiin 2003 ja joka vuosi osallistujamäärä on kasvanut 12 hengestä 36:een.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Golf
Turku
Miehet
90

HGCC MTK Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Golf
Turku
Miehet
87

HGCC Perhegolf Nimenhuuto.com

Harjattula Golfin junioritoiminnan Perhegolf-sivusto. Täällä ilmoittaudutaan Perhegolf-tapahtumiin. Kaudella 2021 Perhegolfit pelataan perjantaisin klo 18-20.

Benjamin kirjoitti: Terve, Sovittiin eilen Larrin kanssa että perhegolf siirtyisi takaisin perjantaihin alkaen ensi viikosta. Tee-ajat kai jo vaihdettiinkin tämän mukaisesti. Tiedon voisi päivittää tänne nimenhuutoonkin. T Olli E (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
17

HGCC Let's Golf Nimenhuuto.com

Kaikille avoin juniorien golfryhmä, johon ei tarvita aiempaa kokemusta golfista. Harjoitukset jatkuvat syyskuun loppuun asti ulkona ja talvella Jarkko Nieminen Areenalla Impivaarassa.

Päivitetty 28 päivää sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
21

HGCC Active Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 päivää sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
40