Golf Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RAINBOW GOLF Nimenhuuto.com

Rainbow Golf on tarkoitettu vain heteromiehille. Rainbow Golf on omalle kaveriporukalle tarkoitetut golftapahtumat. Päätapahtuma on kerran vuodessa pelattava Rainbow Golfkisa Harjattulassa. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa golfin merkeissä ja ehkä siinä sivussa jotain muutakin tapahtuu... Rainbow Golf nimi tulee kisamuodosta, jossa peliä pelataan lyöntipelikilpailuna ja jokainen lyöntipaikka vaihtuu väreittäin (punainen-sininen-keltainen-valkoinen jne.) Ensimmäinen kisa järjestettiin 2005 ja joka vuosi osallistujamäärä on kasvanut 12 hengestä 36:een.

Jani kirjoitti: Lauantai 1.9. aikataulua vielä; klo 12:00 lähtö Aurakatu 1 klo 13:30 Harajttulassa lipunnosto, alkumalja ja säännöt klo 14:00 1. starttaavat klo 20:30 lähtö bussilla Harjattulasta Famneniin --> ruokailu ja PALKINTOJEN JAKO VAPAA OHJELMAA PS. peruutuksia taas tullut viimeisinä päivinä, ilmoita pik... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Golf
Turku
Miehet
89

HGCC MTK Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: TÄRKEÄ viesti HGCCMTK kauden aloitukseen liittyen! Miestoimikunnan toiminnan kannalta on aika suorittaa seuraavat toimenpiteet: 1. MTK:n toiminnasta kiinnostuneet uudet pelurit tulisi ilmoittaa minulle huhtikuun puoliväliin mennessä. Eli jos tiedät pelimiehiä, jotka ovat kiinnostuneita liittymän ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Golf
Turku
Miehet
76

HGCC Let's Golf Nimenhuuto.com

Kaikille avoin juniorien golfryhmä, johon ei tarvita aiempaa kokemusta golfista. Harjoitukset jatkuvat syyskuun loppuun asti ulkona ja talvella Jarkko Nieminen Areenalla Impivaarassa.

Larri kirjoitti: Moi, Meillä jäi pari treenikertaa maaliskuun lopusta pitämättä, kun halli suljettiin ja touhuja rajoitettiin. Nyt olisi mahdollisuus pitää nuo pari kertaa golftreenejä tässä keväällä ja ulkona. Olisiko siihen kiinnostusta junnuilla ja aikuisilla? Viikonpäivä- ja ajankohtatoiveitakin voi esittää, ... (25 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
15

HGCC Active Nimenhuuto.com

Larri kirjoitti: Larri vetää treenit, jos Sonja ei ehdi tentistään. Toivottavasti Fredukin pääsee (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
33