Golf Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HGCC MTK Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Golf
Turku
Miehet
86

HGCC Active Nimenhuuto.com

Harjattula Golf junnujen (alle 21 v.) valmennusryhmä Harrasteryhmä: Golftaitojen kehittämistä rennolla otteella ja harjoituksia pelitaitojen ylläpitämiseksi. Sopii myös vasta-aloittaneelle. Harjoitukset yleensä kerran viikossa. Kilparyhmä: Useamman kauden pelanneille, tekniikoiden hiontaa, suorituskyvyn parantamisharjoituksia ja golfliiton kilpailuihin valmentautumista. Harjoitukset yleensä kaksi kertaa viikossa.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
39

HGCC Let's Golf Nimenhuuto.com

Kaikille avoin juniorien golfryhmä, johon ei tarvita aiempaa kokemusta golfista. Harjoitukset jatkuvat syyskuun loppuun asti ulkona ja talvella Jarkko Nieminen Areenalla Impivaarassa.

Ville kirjoitti: Rangea alkuun ja simulaattoria loppuaika. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
28

HGCC Perhegolf Nimenhuuto.com

Harjattula Golfin junioritoiminnan Perhegolf-sivusto. Täällä ilmoittaudutaan Perhegolf-tapahtumiin. Kaudella 2021 Perhegolfit pelataan perjantaisin klo 18-20.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
22