Golf Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RAINBOW GOLF Nimenhuuto.com

Rainbow Golf on tarkoitettu vain heteromiehille. Rainbow Golf on omalle kaveriporukalle tarkoitetut golftapahtumat. Päätapahtuma on kerran vuodessa pelattava Rainbow Golfkisa Harjattulassa. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa golfin merkeissä ja ehkä siinä sivussa jotain muutakin tapahtuu... Rainbow Golf nimi tulee kisamuodosta, jossa peliä pelataan lyöntipelikilpailuna ja jokainen lyöntipaikka vaihtuu väreittäin (punainen-sininen-keltainen-valkoinen jne.) Ensimmäinen kisa järjestettiin 2005 ja joka vuosi osallistujamäärä on kasvanut 12 hengestä 36:een.

Jani kirjoitti: Lauantai 1.9. aikataulua vielä; klo 12:00 lähtö Aurakatu 1 klo 13:30 Harajttulassa lipunnosto, alkumalja ja säännöt klo 14:00 1. starttaavat klo 20:30 lähtö bussilla Harjattulasta Famneniin --> ruokailu ja PALKINTOJEN JAKO VAPAA OHJELMAA PS. peruutuksia taas tullut viimeisinä päivinä, ilmoita pik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Golf
Turku
Miehet
89

HGCC MTK Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: TÄRKEÄ viesti HGCCMTK kauden aloitukseen liittyen! Miestoimikunnan toiminnan kannalta on aika suorittaa seuraavat toimenpiteet: 1. MTK:n toiminnasta kiinnostuneet uudet pelurit tulisi ilmoittaa minulle huhtikuun puoliväliin mennessä. Eli jos tiedät pelimiehiä, jotka ovat kiinnostuneita liittymän ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Golf
Turku
Miehet
68

HGCC Let's Golf Nimenhuuto.com

Kaikille avoin juniorien golfryhmä, johon ei tarvita aiempaa kokemusta golfista. Harjoitukset jatkuvat syyskuun loppuun asti ulkona.

Larri kirjoitti: Treenit klo 13 ja pelaamaan klo 13.30 alkaen. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Golf
Turku
Pojat
12

HGCC Active Nimenhuuto.com

Johannes kirjoitti: hcp 32 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Golf
Turku
Sekajoukkue
29