Hiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Masters Ski Jyväskylä Nimenhuuto.com

Vuonna 2018 ryhmää on tarkennettu harrastehiihto / tavoitteellisemmin hiihtävät SM-tason masters-hiihtäjät. Tämän ryhmän pääpaino tulee olemaan pitkät hiihdot, harrastehiihto ja veteraanihiihto, sekä kaikki tähän liittyvä yhdessä toiminta, harjoittelu ja kehittäminen, sekä valmennustietämyksen vaihtaminen. Mahdollisesti tulemme järjestämään maratonhiihtokouluja ”suurelle yleisölle”. Siitähän on hyviä kokemuksia aikaisemmilta vuosilta. Tässä porukassa on äärimmäisen kova tietämys ja kokemus tähän liittyvistä asioista eri näkökulmista. Sillä, että onko tavoitteena kilpailun voittaminen tai osallistuminen tai oman tietämyksen lisääminen ei ole merkitystä.

Joukkue etsii pelaajia

Noora kirjoitti: Minkälaiset sauvat tämmösis suotreeneissä on hyvä olla? :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Moi Tiedoksenne. Piirileiritystä olisi tarjolla. PIIRILEIRITYS ALKAA 1.7.2020 Keski-Suomen Hiihdon piirileiritykset alkavat. Ensimmäinen leiri pidetään Nuorisokeskus Piispala Kannonkoskella 13-16.8. 2020 ja on tarkoitettu 12-14-16-18-20 sarjoissa hiihtäville. Mukaan on myös mahdollisuutta ottaa y... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

SKI JYVÄSKYLÄ HS Ryhmä Nimenhuuto.com

Kasper kirjoitti: Viimeksi testijuoksu oli 50 m. Onko muuttunut? (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
41

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Välitetty tietoa junnuryhmäläisille: Keski-Suomen hiihtopiiri järjestää Piirin seuroille hiihtoleirin Kannonkosken Piispalassa. Tänne voi osallistua junnuryhmäläiset, jotka hiihtävät 12-sarjassa. PIIRILEIRITYS ALKAA 1.7.2020 Keski-Suomen Hiihdon piirileiritykset alkavat. Ensimmäinen leiri pidetää... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20