Hiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Masters Ski Jyväskylä Nimenhuuto.com

Vuonna 2018 ryhmää on tarkennettu harrastehiihto / tavoitteellisemmin hiihtävät SM-tason masters-hiihtäjät. Tämän ryhmän pääpaino tulee olemaan pitkät hiihdot, harrastehiihto ja veteraanihiihto, sekä kaikki tähän liittyvä yhdessä toiminta, harjoittelu ja kehittäminen, sekä valmennustietämyksen vaihtaminen. Mahdollisesti tulemme järjestämään maratonhiihtokouluja ”suurelle yleisölle”. Siitähän on hyviä kokemuksia aikaisemmilta vuosilta. Tässä porukassa on äärimmäisen kova tietämys ja kokemus tähän liittyvistä asioista eri näkökulmista. Sillä, että onko tavoitteena kilpailun voittaminen tai osallistuminen tai oman tietämyksen lisääminen ei ole merkitystä.

Joukkue etsii pelaajia

Noora kirjoitti: Minkälaiset sauvat tämmösis suotreeneissä on hyvä olla? :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

SKI JYVÄSKYLÄ HS Ryhmä Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Moi Oliko jossain wappiryhmässä ollu että tapaaminen yläparkkiksella, onko se nyt ensilumen tms. Parkkis missä se koppi. Emmi oli Papan kyydissä siellä eikä ne tienny minne mennä. Mietin vaan että olisko tapaamiskohta hyvä ilmoittaa vielä selkeemmin vaikka nimenhuutoon. Mutta toivottavasti löytiv... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pauliina kirjoitti: Tulen vain hiihto-osuuteen (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Moikka junnuryhmäläiset ja vanhemmat! Kohta alkaa hiihtokausi ja muistuttelen teitä pieneksi jääneiden suksien kierrättämisestä! Mikäli teillä on käyttämättömäksi jääneitä lyhyitä suksia tms. välineitä, niin vilkaisettehan seuran välinepörssin https://skijyvaskyla.fi/valineporssi/, sattuisiko jok... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
29

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20