Hiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Masters Ski Jyväskylä Nimenhuuto.com

Vuonna 2018 ryhmää on tarkennettu harrastehiihto / tavoitteellisemmin hiihtävät SM-tason masters-hiihtäjät. Tämän ryhmän pääpaino tulee olemaan pitkät hiihdot, harrastehiihto ja veteraanihiihto, sekä kaikki tähän liittyvä yhdessä toiminta, harjoittelu ja kehittäminen, sekä valmennustietämyksen vaihtaminen. Mahdollisesti tulemme järjestämään maratonhiihtokouluja ”suurelle yleisölle”. Siitähän on hyviä kokemuksia aikaisemmilta vuosilta. Tässä porukassa on äärimmäisen kova tietämys ja kokemus tähän liittyvistä asioista eri näkökulmista. Sillä, että onko tavoitteena kilpailun voittaminen tai osallistuminen tai oman tietämyksen lisääminen ei ole merkitystä.

Joukkue etsii pelaajia

Noora kirjoitti: Minkälaiset sauvat tämmösis suotreeneissä on hyvä olla? :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

SKI JYVÄSKYLÄ HS Ryhmä Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Moikka! Moikka! Talkooilmoittautuminen seuran järjestämiin tapahtumiin on avattu. Tapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin ja tapahtumien järjestämiset ovat seuran suurin varainhankinnan muoto. Tänä vuonna seura osoittaa kaikille hiihtoryhmille kilpailut, joihin ryhmillä on vastuu tulla talkoile... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
43

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Moikka! Talkooilmoittautuminen seuran järjestämiin tapahtumiin on avattu. Tänä vuonna seura osoittaa kaikille hiihtoryhmille kilpailut, joihin ryhmällä on vastuu tulla talkoilemaan. Näin seura varmistaa, että kisoissa on tarpeeksi toimijoita ja ryhmät saavat 30% kilpailuiden tuotosta hiihtoryhmil... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Sukset kuten tavallista :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20