Hiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Masters Ski Jyväskylä Nimenhuuto.com

Vuonna 2018 ryhmää on tarkennettu harrastehiihto / tavoitteellisemmin hiihtävät SM-tason masters-hiihtäjät. Tämän ryhmän pääpaino tulee olemaan pitkät hiihdot, harrastehiihto ja veteraanihiihto, sekä kaikki tähän liittyvä yhdessä toiminta, harjoittelu ja kehittäminen, sekä valmennustietämyksen vaihtaminen. Mahdollisesti tulemme järjestämään maratonhiihtokouluja ”suurelle yleisölle”. Siitähän on hyviä kokemuksia aikaisemmilta vuosilta. Tässä porukassa on äärimmäisen kova tietämys ja kokemus tähän liittyvistä asioista eri näkökulmista. Sillä, että onko tavoitteena kilpailun voittaminen tai osallistuminen tai oman tietämyksen lisääminen ei ole merkitystä.

Joukkue etsii pelaajia

Noora kirjoitti: Minkälaiset sauvat tämmösis suotreeneissä on hyvä olla? :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
50

SKI JYVÄSKYLÄ HS Ryhmä Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Ottakaa lenkkarit mukaan verryttelyt tehdään jalalla! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Viestipalaveri 29.1. Pidetään viestipalaveri ke 29.1. treenien jälkeen eli n klo 19.30 Laajiksessa. Kohotetaan joukkuehenkeä, keskustellaan joukkueiden muodostamisen perusteista ja samalla voi toki ilmoittaa olevansa käytettävissä viesti ja parisprintti joukkueisiin. Kaakaot firman piikkiin. Terv... (13 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Pitovoiteluapua! Tarjoamme jälleen pitovoitelu avustusta omissa kansallisissa hiihdoissa 11.1. Laajavuoressa ja piirinmestaruushiihdoissa 19.1. Pihtiputaalla. Tervetuloa kysymään neuvoa ja apua. T. Antti, Esa, Mikko & Pertsa (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20