Hiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly, lentopallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Masters Ski Jyväskylä Nimenhuuto.com

Vuonna 2018 ryhmää on tarkennettu harrastehiihto / tavoitteellisemmin hiihtävät SM-tason masters-hiihtäjät. Tämän ryhmän pääpaino tulee olemaan pitkät hiihdot, harrastehiihto ja veteraanihiihto, sekä kaikki tähän liittyvä yhdessä toiminta, harjoittelu ja kehittäminen, sekä valmennustietämyksen vaihtaminen. Mahdollisesti tulemme järjestämään maratonhiihtokouluja ”suurelle yleisölle”. Siitähän on hyviä kokemuksia aikaisemmilta vuosilta. Tässä porukassa on äärimmäisen kova tietämys ja kokemus tähän liittyvistä asioista eri näkökulmista. Sillä, että onko tavoitteena kilpailun voittaminen tai osallistuminen tai oman tietämyksen lisääminen ei ole merkitystä.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli vuosi sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

SKI JYVÄSKYLÄ HS Ryhmä Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hoppareille käyttöön Suomisport-ryhmä Hoppareiden Nimenhuuto korvautuu Suomisport-ryhmällä, joka toimii jatkossa treeneihin ilmoittautumisen sekä viestinnän alustana. Lisää Hoppari-ryhmän hiihtäjä Suomisporttiin tämän linkin kautta: https://seurat.suomisport.fi/invite/f8894cbd-01d8-433b-9131-f0b3... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Hiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
44

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Nuorten kilparyhmä siirtyy Suomisporttiin Nimenhuudon sijasta tulevalla kaudella tullaan käyttämään Suomisportin vastaavaa järjestelmää. Suomisportissa toimii Nimenhuudon tavoin, ja sitä kautta voi viestiä ryhmän sisällä sekä ilmoittautua harjoituksiin. Lisää itsesi Nuorten Suomisport-ryhmään täm... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Lumi loukkasi jalkaansa,joten ei pääse tänään treeneihin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
38

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20