Käsipallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, pesäpallo ja keilailu.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Vantaa

Käsipallo - Vantaa

ATLAS JV Nimenhuuto.com

Sivut ovat kohdennettu seuran käsipallotoimintaan. Sivustolla käsitellään ATLAKSEN järkkäreiden toimintaa. Tämän sivuston tavoitteena on parantaa Atlaksen järkkäreiden toimintaa ja yhteyden pitoa. Tervetuloa mukaan!

Mika kirjoitti: 17 uuden järkkärin myötä siirrämme nyt ilmoittautumisen uusiin tapahtumiin täältä Nimenhuudosta seuran omaan intraan. Laittakaa minulle viestiä mikäli teiltä puuttuu käyttäjätunnus tai salasana on unohtunut ! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Käsipallo ja Järjestyksenvalvonta
Vantaa
Ei asetettu
19

Pirkat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan käsipalloa Pirkkoihin! Olemme vuonna 2014 perustettu harrasten...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eli mä oon koko joulukuun veke. Tuun treeneihin sillon tällön pyörii, mutta en kuitenkaan osallistu. Tammikuussa sitten entistä vahvempana takaisin! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Käsipallo
Vantaa
Naiset
18

Atlas 03 Nimenhuuto.com

Atlas E-juniorit Helsinge Atlas on vantaalainen käsipalloseura, josta löydät lisää tietoa http://www.atlashandball.com/fi_FI

Eetu kirjoitti: Nimenhuudon "Kuvat ja materiaalit" osioon lisätty joukkueen pelaajakuvat. -Eero (Melkein 6 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Käsipallo
Vantaa
Miehet
14