Käsipallo Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, golf, sähly, futsal, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Vantaa

Käsipallo - Vantaa

ATLAS JV Nimenhuuto.com

Sivut ovat kohdennettu seuran käsipallotoimintaan. Sivustolla käsitellään ATLAKSEN järkkäreiden toimintaa. Tämän sivuston tavoitteena on parantaa Atlaksen järkkäreiden toimintaa ja yhteyden pitoa. Tervetuloa mukaan!

Jarmo kirjoitti: Harlem Globetrotters EA 17:00 Sunnuntai 12.3. Magic Pass -ennakkotapahtuma alkaa alkaa klo 15.30, joten 3-4 järkkää tarvitaan paikalle jo 14.45. Itse show alkaa klo 17, joten loput järkkärit voisivat tulla paikalle klo 15.45. Ovet avataan sitten vähän klo 16 jälkeen, kun Magic Pass -ennakkotapaht... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Käsipallo ja Järjestyksenvalvonta
Vantaa
Ei asetettu
19

Pirkat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eli mä oon koko joulukuun veke. Tuun treeneihin sillon tällön pyörii, mutta en kuitenkaan osallistu. Tammikuussa sitten entistä vahvempana takaisin! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Käsipallo
Vantaa
Naiset
19

Atlas 03 Nimenhuuto.com

Atlas E-juniorit Helsinge Atlas on vantaalainen käsipalloseura, josta löydät lisää tietoa http://www.atlashandball.com/fi_FI

Eetu kirjoitti: Nimenhuudon "Kuvat ja materiaalit" osioon lisätty joukkueen pelaajakuvat. -Eero (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Käsipallo
Vantaa
Miehet
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.