Kirkkovenesoutu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kirkkovenesoutu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, sulkapallo ja ringette.

Katso lista koko maan kirkkovenesoutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vantaan Soutajat Nimenhuuto.com

Vantaan Soutajat on aktiivisesti jo yli kaksikymmentä vuotta harjoittanut kirkkovenesoutua kauniissa kulttuuri-maisemassamme. Soutuharjoituksia pidetään heinäkuun kolmen viikon taukoa lukuun ottamatta läpi kesän joka maanantai- ja torstai-iltaisin. Harjoitukset eivät ole pelkkää soutelua, vaan myös johdettua kunnonkohotusta. Seura osallistuu kesän mittaan kaikkien soutajien päätapahtumaan Sulkavan soutuun, sekä pariin muuhun pienempään soutukilpailuun. Tavoitteena ei kuitenkaan ole hampaat irvessä tekeminen, vaan kuntoilu ja hyvä mieli. Seuran nykyinen jäsenistö on pääosin yli viisikymppisiä, lkähaitari on kuitenkin jotakuinkin kolmesta kympistä seitsemään kymppiin sekä miehiä että naisia. Kilpailuihinkin osallistutaan sekajoukkueella. Soudut soudetaan seuran onmalla veneellä. Sitä säilyte

Päivi kirjoitti: Viideltä viimeistään pitäisi tietää lähdetäänkö soutamaan. Nyt vasta 6 ilmoittautunutta. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Kirkkovenesoutu ja Soutu
Vantaa
Sekajoukkue
36

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
17

Tikort Nimenhuuto.com

Judit kirjoitti: Laitoin itseni liturgiaan laulamaan, mutta huomasin jälkeenpäin, että se olikin jo täynnä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu ja Musiikki
Vantaa
Sekajoukkue
14