Kirkkovenesoutu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kirkkovenesoutu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, pesäpallo ja keilailu.

Katso lista koko maan kirkkovenesoutujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kirkkovenesoutu - Vantaa

Kirkkovenesoutu - Vantaa

Vantaan Soutajat Nimenhuuto.com

Vantaan Soutajat on aktiivisesti jo yli kaksikymmentä vuotta harjoittanut kirkkovenesoutua kauniissa kulttuuri-maisemassamme. Soutuharjoituksia pidetään heinäkuun kolmen viikon taukoa lukuun ottamatta läpi kesän joka maanantai- ja torstai-iltaisin. Harjoitukset eivät ole pelkkää soutelua, vaan myös johdettua kunnonkohotusta. Seura osallistuu kesän mittaan kaikkien soutajien päätapahtumaan Sulkavan soutuun, sekä pariin muuhun pienempään soutukilpailuun. Tavoitteena ei kuitenkaan ole hampaat irvessä tekeminen, vaan kuntoilu ja hyvä mieli. Seuran nykyinen jäsenistö on pääosin yli viisikymppisiä, lkähaitari on kuitenkin jotakuinkin kolmesta kympistä seitsemään kymppiin sekä miehiä että naisia. Kilpailuihinkin osallistutaan sekajoukkueella. Soudut soudetaan seuran onmalla veneellä. Sitä säilyte

Paul kirjoitti: Hei kaikki kauden päättäjäisiin tulevat. Muistattehan että meillä on arpajaiset, joten tuokaa arpajaisvoittoja juhlaan. Ainakin yksi lahja per osallistuja, niin saadaan mukava arvontahetki. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kirkkovenesoutu ja Soutu
Vantaa
Sekajoukkue
33

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Metu kirjoitti: IN vain pe - la (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
16

dollytpallit Nimenhuuto.com

Junnu kirjoitti: hienoa että pääsee huili iii.. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kirkkovenesoutu
Vantaa, Tuusula
Ei asetettu
24