Maastohiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Sukset tarvittaisiin lainaan myös tällä kerralla. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
39

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Ski Jyväskylä ottaa käyttöön Suomisport- palvelun! Seuramme ottaa toimintansa tueksi Suomisport- seurapalvelun, joka tulee helpottamaan jäsenrekisterin ylläpitämistä, harjoitusryhmien hallinointia sekä tiedottamista. Otamme palvelun käyttöön asteittain, ensimmäiseksi siirrämme palveluun jäsenistö... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20