Maastohiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Sukset kuten tavallista :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
38

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Korona asiaa Nyt kun kaikenlaista räkätautia on liikkeellä niin muistakaapa thl:n ohjeet kun mietitte voiko mennä treeneihin, kouluun tai muutenkaan ihmisten ilmoille. omaolo.fi palvelussa kannattaa tehdä oirearvio ja se ohjaa aika herkästi koronatestiin. Tämän hetken ohjeistuksen mukaan negatiiv... (13 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
29

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20