Maastohiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pauliina kirjoitti: Tulen vain hiihto-osuuteen (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Moikka junnuryhmäläiset ja vanhemmat! Kohta alkaa hiihtokausi ja muistuttelen teitä pieneksi jääneiden suksien kierrättämisestä! Mikäli teillä on käyttämättömäksi jääneitä lyhyitä suksia tms. välineitä, niin vilkaisettehan seuran välinepörssin https://skijyvaskyla.fi/valineporssi/, sattuisiko jok... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
29

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20