Maastohiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, lentopallo, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Moi Tiedoksenne. Piirileiritystä olisi tarjolla. PIIRILEIRITYS ALKAA 1.7.2020 Keski-Suomen Hiihdon piirileiritykset alkavat. Ensimmäinen leiri pidetään Nuorisokeskus Piispala Kannonkoskella 13-16.8. 2020 ja on tarkoitettu 12-14-16-18-20 sarjoissa hiihtäville. Mukaan on myös mahdollisuutta ottaa y... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Välitetty tietoa junnuryhmäläisille: Keski-Suomen hiihtopiiri järjestää Piirin seuroille hiihtoleirin Kannonkosken Piispalassa. Tänne voi osallistua junnuryhmäläiset, jotka hiihtävät 12-sarjassa. PIIRILEIRITYS ALKAA 1.7.2020 Keski-Suomen Hiihdon piirileiritykset alkavat. Ensimmäinen leiri pidetää... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
37

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20