Maastohiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, futsal, pesäpallo, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Viestipalaveri 29.1. Pidetään viestipalaveri ke 29.1. treenien jälkeen eli n klo 19.30 Laajiksessa. Kohotetaan joukkuehenkeä, keskustellaan joukkueiden muodostamisen perusteista ja samalla voi toki ilmoittaa olevansa käytettävissä viesti ja parisprintti joukkueisiin. Kaakaot firman piikkiin. Terv... (19 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Aloitetaan huomenna 18.30, ja tehdään yhdessä lyhyt alkuverryttely. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20