Maastohiihto Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on maastohiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan maastohiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Ski Jkl nuorten kilparyhmä Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Syyspalaveri Pidetään keskiviikkona 18.9. treenien jälkeen lyhyt palaveri syksyn ja alkutalven asioista Laajiksen terassilla. Eli varatkaa lämmintä vaatetta ja hetki aikaa treenien päälle. Vanhemmatkin saavat tulla kuunteluoppilaiksi. T. Pertsa (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

NAT+ aikuisten treeniryhmä Nimenhuuto.com

Huhtason Hiihdon NAT- ja aikuisryhmän treenien ilmoituspaikka. Klikkaile mahdollisuuksien mukaan pääsetkö /etkö pääse mukaan tapahtumiin, niin osataan suunnitella mahdollisimman hyvin :)

Juha kirjoitti: Moi, Kiinnostaako treeniviikko Otepäässä? Ski Jyväskylällä on vielä vapaana huone 2-4 henkilölle 22.-28.7.2019 väliselle ajalle. Majoitus aamupalalla 20 euroa /vrk/hlö. Jos olet haaveilut matkaa Etelä-Viron upeisiin maisemiin, niin nyt se olisi mahdollista huippuporukassa. Ja muissa matkaan liitt... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

SKI Jyväskylä junnuryhmä Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Nimenhuudon ekalla sivulla lukee klo17.00 ja kun harjoituksen klikkaa auki niin klo.aika on 17.30-18.30. Eli alkaako salitreeni klo17 vai 17.30. Pidetäänkö harjoitusta kun ilmoittautuneita on 2. (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
29

KS Kultasompa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Täydentelen ensi viikon aikana lisää ohjelmia (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Maastohiihto
Jyväskylä
Sekajoukkue
20