Pickleball Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pickleball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pickleballjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pickleball - Espoo

Pickleball - Espoo

Pickleball Finland Nimenhuuto.com

Pickleball Finland on lajin uraauurtava sanansaattaja Suomessa. Toimme lajin Suomeen vuonna 2014, ja nyt sitä voi ansiostamme harrastaa jo yli 40 paikkakunnalla! Pickleball Finlandin tavoite on ammattitaitoisesti ja systemaattisesti lisätä pickleballin tunnettuutta sosiaalisena ja koukuttavan hauskana mailapelinä sekä kilpaurheilulajina, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Olemme verkostoituneet laajasti alan kv-järjestöihin ja maayhdistyksiin. Pickleball Finland järjestää lajiin liittyviä esittelytilaisuuksia, maksuttomia lajikokeiluja, peruskursseja, sekä kotimaisia ja kansainvälisiä turnauksia kaikentasoisille pelaajille. Espoossa voit myös pelata ilman jäsenmaksua avoimilla pelivuoroillamme neljä kertaa viikossa. www.pickleballfinland.fi www.facebook.com/pickleballfinland

Anne kirjoitti: Hei, avasin second hand pop up kaupan Aarteet Kiertoon Kalliossa, Porthaninkatu 10, 6 kk ajaksi joten pääse pelaamaan ennen syyskuuta. Mukavia pelejä ja kevättä! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pickleball
Espoo
Sekajoukkue
85

Pickleball Club Finland Nimenhuuto.com

Pickleball Club Finland on ensimmäinen voittoa tavoittelematon pickleballjärjestö Suomessa. Yhdistyksen päätavoitteina on edistää pickleballin tunnettuutta Suomessa, luoda yhteyksiä kansainvälisiin järjestöihin, kehittää jäsentensä pelitaitoja ja järjestää tapahtumia. Pickleball Club Finland toimii lajin kattojärjestönä Suomessa.

Jukka kirjoitti: Laitatteko itsenne IN tai OUT ensi lauantain 23.12. avoimelle pelivuorolle, jotta voimme pelaajien puuttuessa tarvittaessa sen ajoissa peruuttaa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pickleball
Espoo
Sekajoukkue
18