Pickleball Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on pickleball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan pickleballjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pickleball Finland Nimenhuuto.com

Pickleball Finland on lajin uraauurtava sanansaattaja Suomessa. Toimme lajin Suomeen vuonna 2014, ja nyt sitä ansiostamme harrastetaan jo lähes 100 paikkakunnalla! Pickleball Finlandin tavoite on ammattitaitoisesti ja systemaattisesti lisätä pickleballin tunnettuutta sosiaalisena ja koukuttavan hauskana mailapelinä sekä kilpaurheilulajina, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Olemme verkostoituneet laajasti alan kv-järjestöihin ja maayhdistyksiin. Pickleball Finland järjestää lajiin liittyviä esittelytilaisuuksia, maksuttomia lajikokeiluja, peruskursseja, sekä kotimaisia ja kansainvälisiä turnauksia kaikentasoisille pelaajille. Espoossa voit myös pelata avoimilla pelivuoroillamme neljä kertaa viikossa. www.pickleballfinland.fi www.facebook.com/pickleballfinland

Jarkko kirjoitti: Moi. Ketkä lähtisivät pelaamaan huomenna ti klo 10-12. Pitää olla Foreverin jäsen. Varaisin 2 kenttää, koska ei saa pelata kuin kaksinpelejä? Ilmoita mulle sähköpostilla jarkko.oksa@interaction.fi tai tekstiviestillä numeroon 0400433048. T. Jarkko (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pickleball
Espoo
Sekajoukkue
75

Pickleball Club Finland Nimenhuuto.com

Pickleball Club Finland on ensimmäinen voittoa tavoittelematon pickleballjärjestö Suomessa. Yhdistyksen päätavoitteina on edistää pickleballin tunnettuutta Suomessa, luoda yhteyksiä kansainvälisiin järjestöihin, kehittää jäsentensä pelitaitoja ja järjestää tapahtumia. Pickleball Club Finland toimii lajin kattojärjestönä Suomessa.

Mathias kirjoitti: Lauantaina 1.9 ei ole harjoitusvuoroa, syynä Matinkylässä järjestettävät sulkapallokisat! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pickleball
Espoo
Sekajoukkue
19