Purjehdus Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: purjehdus, fotboll, jalkapallo, käsipallo, futsal, segling, fotboll jalkapallo, handboll käsipallo ja fotboll i stadin jalkapalloa stadissa.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HSK Techno race Nimenhuuto.com

HSK Akatemian Techno 293 kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti ympäri vuoden kovalla intensiteelillä varmistaen kovan menestymisen maailmalla!

Niko kirjoitti: Moi Techno Race -ryhmä! Aktivoin meille nyt Nimenhuudon, johon päivittyy tulevat harjoitukset. Ensi viikon ohjelma tulee tänne kun Borja ehtii tehdä sen kiireiden alla. Muistakaa! On erityisen tärkeätä että laitatte In/Out jokaisen tulevan treenin kohdalle niin aikasin kun tiedätte osallistutteko... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Purjehdus
Helsingfors Segelklubb
Sekajoukkue
8

Eufore Nimenhuuto.com

Eufore Racing Team competes in Offshore Racing in a First 40 Sailing Yacht.

Terhi kirjoitti: Jarkko viskaa mut ulos tuosta, niin ettei mun tarvi jakautuu kahdeksi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Avomeripurjehdus ja Purjehdus
Helsingfors Segelklubb, Helsinki
Sekajoukkue
16

HSK Opti Cadett Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Purjehduksen KOULUMESTARUUSKILPAILUT 25.9.! Nyt olisi mahdollisuus päästä edustamaan omaa koulua purjehduksen koulumestaruuskilpailuissa. Nimetkää joukkueisiin 2-4 hengen miehistöt niin, että yksi joukkueen jäsen on kilpapurjehtija. Eli mikäli teiltä löytyy kiva kaveriporukka koulusta, jonka kans... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus
Helsingfors Segelklubb
Sekajoukkue
15