Purjehdus Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on purjehdus. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: purjehdus, fotboll, jalkapallo, käsipallo, segling, fotboll jalkapallo, handboll käsipallo, fotboll i stadin jalkapalloa stadissa ja avomeripurjehdus.

Katso lista koko maan purjehdusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Eufore Nimenhuuto.com

Eufore Racing Team competes in Offshore Racing in a First 40 Sailing Yacht.

Terhi kirjoitti: Jarkko viskaa mut ulos tuosta, niin ettei mun tarvi jakautuu kahdeksi (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Avomeripurjehdus ja Purjehdus
Helsingfors Segelklubb, Helsinki
Sekajoukkue
16

HSK Techno race Nimenhuuto.com

HSK Akatemian Techno 293 kilparyhmä. Ryhmä harjoittelee tavoitteellisesti ympäri vuoden kovalla intensiteelillä varmistaen kovan menestymisen maailmalla!

Niko kirjoitti: Moi Techno Race -ryhmä! Aktivoin meille nyt Nimenhuudon, johon päivittyy tulevat harjoitukset. Ensi viikon ohjelma tulee tänne kun Borja ehtii tehdä sen kiireiden alla. Muistakaa! On erityisen tärkeätä että laitatte In/Out jokaisen tulevan treenin kohdalle niin aikasin kun tiedätte osallistutteko... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Purjehdus
Helsingfors Segelklubb
Sekajoukkue
7

HSK Opti Cadett Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kevytvenetoimikunta toivottaa kaikki tervetulleiksi keskiviikkona 20.11. kello 14 alkaen. Tavoitteena on siivota jollakenttä talven edellä. Huom. varmista, että veneesi on asianmukaisesti varustettu joko vuosi- tai talvisäilytystarralla. Terveisin, Kevytvenetoimikunta (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Purjehdus
Helsingfors Segelklubb
Sekajoukkue
26