Rullakiekko Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on rullakiekko. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan rullakiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - rullakiekko - Somero

Rullakiekko - Somero

Sopa 06-07 Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Nyt olisi tarjolla lippuja edulliseen hintaan TPS-Lukko peliin 26.12.2017. Liput; 7-15v 3€ ja aikuiset 10€. Katsomo olisi C4 (tai vaihtoehtoisesti joku D katsomo). Fani tapaaminen Oton kanssa Sopajunioreille. Muuta ohjelmaa. Ilmoittakaa minulle montako lippua tarviitte 13.12. mennessä! Terv.Saija (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
43

Sopa Rullakiekko 06-07 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Onko keskiviikon maalivahdit sovittu? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Rullakiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on rullakiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.