Jääkiekko Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Somero

Jääkiekko - Somero

Sopa04 Nimenhuuto.com

Ylivoimaisesti Someron paras kiekkoporukka 04/05 ikäisistä :)

Sasu kirjoitti: Onko kenelläkään jäänyt noin 38 kokoisia rullaluistimia ylimääräiseksi? Olisin kiinnostunut ostamaan (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
35

Sopa C- 00 Nimenhuuto.com

Tervetuloa testailemaan jäätä mukavaan porukkaan. Mikäli innostuit, ota rohkeasti yhteyttä :)

Tiitus kirjoitti: Minä Esa Pirttilä ilmoittaudun 24 pv ravinto tunnille. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
15

SoPa02 Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Sopa Yellowin riveihin tarvitaan nuorempia pelimiehiä mukaan, myös osa 02:sta voi tulla peleihin vahvistukseksi, mikäli kuntoa kahden oman pelin lisäksi riittää. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty 35 minuuttia sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
64

Sopa 06-07 Nimenhuuto.com

Sebastien kirjoitti: Heippa! Laskin yhteen mattovuorot johon on lisätty pari turnausvuoroa somerolla (yht.7h) , Turun turnauksen (150€) ja kiekot harjoituksiin ym n.200€. Jokaisen tulisi maksaa 60€ joukkueen tilille 5.6.2017 mennessä. Maksun voi myös jakaa kahteen osaan eli maksaa puolet kesäkuun alussa ja loput 19.6... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
42

Sopa Rullakiekko 06-07 Nimenhuuto.com

Saija kirjoitti: Heippa! Laskin yhteen mattovuorot johon on lisätty pari turnausvuoroa somerolla (yht.7h) , Turun turnauksen (150€) ja kiekot harjoituksiin ym n.200€. Jokaisen tulisi maksaa 60€ joukkueen tilille 5.6.2017 mennessä. Maksun voi myös jakaa kahteen osaan eli maksaa puolet kesäkuun alussa ja loput 19.6... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
31

sopa08 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moneltako löytyy wattsup sovellus? Saisiko wattsupryhmän perustaminen täällä kannatusta? Tämä päivä on hyvä esimerkki jossa pitää saada äkkiä viestiä ihmisille. Jos tarpeeksi saa kannatusta niin laitetaan ryhmä pystyyn. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
26

Leijona kiekkokoulu 2016-2017 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.