Jääkiekko Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, koripallo, futsal ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Somero

Jääkiekko - Somero

Sopa04 Nimenhuuto.com

Ylivoimaisesti Someron paras kiekkoporukka 04/05 ikäisistä :)

Jari kirjoitti: D2/04 vanhempien nakkilista löytyy nyt myös nimenhuudosta kuvat ja materiaalit hakemistosta (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
35

soparoller Nimenhuuto.com

2016 kevään 01-03 ikäisten rullakiekko harjoitusryhmä, joka pääasiassa harjoittelee Somerolla, mutta oheisia tilanteen mukaan myös muualla.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Rullakiekko
Somero
Pojat
3

Sopa C- 00 Nimenhuuto.com

Tervetuloa testailemaan jäätä mukavaan porukkaan. Mikäli innostuit, ota rohkeasti yhteyttä :)

Tiitus kirjoitti: Minä Esa Pirttilä ilmoittaudun 24 pv ravinto tunnille. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
15

SoPa02 Nimenhuuto.com

Venni kirjoitti: Kahvio vuoro samalla (18 päivää sitten)

Päivitetty 42 minuuttia sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
53

Sopa 06-07 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Moi! Onkohan hallilla näkyny ylimääräisiä musta-valkoisia jääkiekkohanskoja? Topiaksella hanskat hukassa... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
44

sopa08 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moneltako löytyy wattsup sovellus? Saisiko wattsupryhmän perustaminen täällä kannatusta? Tämä päivä on hyvä esimerkki jossa pitää saada äkkiä viestiä ihmisille. Jos tarpeeksi saa kannatusta niin laitetaan ryhmä pystyyn. (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
26

Leijona kiekkokoulu 2016-2017 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.