Jääkiekko Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Somero

Jääkiekko - Somero

Sopa04 Nimenhuuto.com

Ylivoimaisesti Someron paras kiekkoporukka 04/05 ikäisistä :)

Arttu kirjoitti: Artulta hävinnyt jäähallin pukukopista bauer merkkinen rintapanssari. Onkohan eksynyt vahingossa jonkun toisen kassiin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
34

Sopa C- 00 Nimenhuuto.com

Tervetuloa testailemaan jäätä mukavaan porukkaan. Mikäli innostuit, ota rohkeasti yhteyttä :)

Tiitus kirjoitti: Minä Esa Pirttilä ilmoittaudun 24 pv ravinto tunnille. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
15

SoPa02 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Vieläkin hanska kadoksissa! Hukkui Someron rullakiekkotapahtumassa, et jos jonkun kamojen seassa pyörii pariton oikean käden Warrior hanska, niin viestiä tulemaan, niin korjataan talteen. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
54

Sopa 06-07 Nimenhuuto.com

Sebastien kirjoitti: Moikka! Alla viesti jonka laitoin rullan nimenhuudon kautta. Toivottavasti myös tätä kautta viesti tavoittaa pelaajat. Muutama maksu vielä kuittaamatta... Laskin yhteen mattovuorot johon on lisätty pari turnausvuoroa somerolla (yht.7h) , Turun turnauksen (150€) ja kiekot harjoituksiin ym n.200€. ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
42

Sopa Rullakiekko 06-07 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Onko keskiviikon maalivahdit sovittu? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
31

sopa08 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moneltako löytyy wattsup sovellus? Saisiko wattsupryhmän perustaminen täällä kannatusta? Tämä päivä on hyvä esimerkki jossa pitää saada äkkiä viestiä ihmisille. Jos tarpeeksi saa kannatusta niin laitetaan ryhmä pystyyn. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
26

Leijona kiekkokoulu 2016-2017 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.