Jääkiekko Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo, salibandy, jääkiekko, futsal, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sopa04 Nimenhuuto.com

Ylivoimaisesti Someron paras kiekkoporukka 04/05 ikäisistä :)

Viljami kirjoitti: Tervehdys. Rullakiekkoilijat/vanhemmat viimekaudella 2018. Käyttekö tarkistamassa s-postinne, siellä lasku viimekaudesta. Osa on jo maksanut mutta suurimmalla osalla maksamatta. Lasku tuli rantalaiselta (noreply, invoice jne...), niin tarkistakaa myös roskaposti. Terveisin: Teemu (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
25

SoPa02 Nimenhuuto.com

NIKLAS kirjoitti: Hei! Hienosti kaikki jaksoi loppuun asti tänään! 💪🏻👍🏻 Dj Öde voi viilaa listan valmiiksi ensi maanantaita varten. 🤘🏻 Ps. Keneltä jäi Stadium musta juomapullo salil? Nro 10 on pullossa. Jätin aspaan josta sen voi hakea klo 16:00 jälkeen tai laittamal mul eriksee infoo milloin hakis.. (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Somero
Ei asetettu
54

Sopa 06-07 Nimenhuuto.com

Jasse kirjoitti: Ei kyytiä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
47

Sopa 09-10 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Tulen jeesaamaan Virtasten puolesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Somero
Sekajoukkue
36

Sopa Rullakiekko 08-10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Rullakiekko
Somero
Sekajoukkue
16