Lentopallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, salibandy, futsal, koripallo ja rullakiekko.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Somero

Lentopallo - Somero

SoPa-C1 Nimenhuuto.com

Someron ehdottomasti paras C-ikäisten tyttöjoukkue... :)

Minna kirjoitti: KIITOKSET kaikille Power-reissusta! Kelit eivät tänäkään vuonna hellineet helteellä, mutta Vaasan jälkeen tämä oli sentään inhimillistä. Toivottavasti pelaajille oli mieleinen reissu ja peli-iloa löytyi kaikille, vaikkakin kahdessa eri joukkueessa tai oikeastaan kolmessa - onnittelut LIDAlle pron... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
14

SoPa 03 Nimenhuuto.com

Someron Pallo Lentopallo ry:n lähinnä 2003-syntyneiden tyttöjen joukkuesivut. Meillä pelataan tosissaan, muttei vakavasti. Lentopallo on kiva harrastus ja hauskanpito joukkueessa on tärkeää!

Jutta kirjoitti: Tervetuloa Katja remmiin! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
17

SoPa-04 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei kaikille ! Torstain treenit siirtyvät ensi torstaista eteenpäin joensuunkoululle, koska siellä on hieman isompi tila treenata suuremmalla porukalla. Treeni aika on 16.45 - 18.00... Tänään vahvistui myös että meillä on seuraava kotiturnaus 26.11.2016, joten muistakaa varata kalenteriin tilaa... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
14

SoPa A Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
18

Sopa D2-tytöt Nimenhuuto.com

Marjaana kirjoitti: Moi! Lauantaina 10.12. ei ole treenejä! Terv. Marjaana (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
12

PowerCup 2017 - Sopa D2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (25 päivää sitten)

Lentopallo
Somero
Tytöt
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.