Lentopallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Somero

Lentopallo - Somero

SomeroBiitsi Nimenhuuto.com

SomeroBiitsit Beach Volleyn viikkokisat aikuisille Mikä? SomeroBiitsi on rento viikoittainen tapahtuma kaikille Beach Volleyn ystäville Someron Urheilukentällä. Tule kisailemaan ilman paria! Saat omantasoista vastusta ranking-pisteiden mukaisesti. Kenelle? Kaikentasoiset pelaajat aloittelijoista harrastelijoihin. Aikuisten kisoihin voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat. Naisille ja miehille järjestetään omat sarjat.

Emmi kirjoitti: 20.6 lohkojaot ja alkamisajat: Lohko 1/18:00 Leena Ritva Ida Hanne Lohko 2/18:00 Martina Emmi Mira Katri Lohko 3/ 18:00 Mari Marjukka Josefina Kaisa Lohko 4/ 18:45 Johanna Tiina Täytep.1 Täytep.2 Miehet/18:45 Juho E Juho L Jussi Markus (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo ja Beach volley
Somero
Sekajoukkue
53

SoPa 03 Nimenhuuto.com

Someron Pallo Lentopallo ry:n lähinnä 2003-syntyneiden tyttöjen joukkuesivut. Meillä pelataan tosissaan, muttei vakavasti. Lentopallo on kiva harrastus ja hauskanpito joukkueessa on tärkeää!

Linnea kirjoitti: Linnealla teatteriharkat mutta tulee tekemään loikat ja käy puntilla itse (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
18

SoPa-F Nimenhuuto.com

To 16.45-18 JK Lentopalloilua tekniikkapainotteisesti, myös E-tyttöjen säännöillä ja pallolla Pe 16.45-18 JK Lentopalloilua leikkien, pelaillen ja monipuolisesti liikkuen, F-tyttöjen säännöillä ja pallolla

Leena kirjoitti: Tervetuloa Touhulentis-tapahtuman kuvauksiin Koskelle TL! Varustus: Jokaisen kuvissa mahdollisesti vilahtavan henkilön on puettava housut/shortsit, joissa ei saa näkyä isoja mainoksia, logoja tai tuotemerkkejä. Housujen värillä ei ole väliä. Paikan päällä saatte T-paidan, jota tulee käyttää kuvau... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
28

SoPa-C1 Nimenhuuto.com

Someron ehdottomasti paras C-ikäisten tyttöjoukkue... :)

Minna kirjoitti: Maanantain 5.6.17 ja eteenpäin ilmoittautumiset ja harjoitusajat N2B Nimenhuudon kautta!!! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
14

Sopa -05 Nimenhuuto.com

Marjaana kirjoitti: Moi! Tässä vielä pari linkkiä Sopan nettisivuille, lapsille järjestetään biitsileirejä + biitsiturnauksia keskiviikkoisin. https://www.sopa.fi/biitsileirit.html https://www.sopa.fi/somerobiitsi_kesaturnaukset.html (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
15

SoPa-04 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei kaikille ! Torstain treenit siirtyvät ensi torstaista eteenpäin joensuunkoululle, koska siellä on hieman isompi tila treenata suuremmalla porukalla. Treeni aika on 16.45 - 18.00... Tänään vahvistui myös että meillä on seuraava kotiturnaus 26.11.2016, joten muistakaa varata kalenteriin tilaa... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
11

SoPa-ET Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
17

SoPa A Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
16

PowerCup 2017 - Sopa D2 Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Moikka! Emmi joutuu siis huilaamaan ja olemaan pois treeneistä ainakin toukokuun polven rasituskivun vuoksi. Ei toivooka päästä kyykkyyn saatika hyppiä. Toivon mukaan Powerissa olis jo menossa mukana. Aurinkoista Vappua kaikille! T. Jenni (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
11

SoPa ABN2 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 päivää sitten)

Lentopallo
Somero
Tytöt
3