Lentopallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, salibandy, futsal, jääkiekko, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Somero

Lentopallo - Somero

SomeroBiitsi Nimenhuuto.com

SomeroBiitsit Beach Volleyn viikkokisat aikuisille Mikä? SomeroBiitsi on rento viikoittainen tapahtuma kaikille Beach Volleyn ystäville Someron Urheilukentällä. Tule kisailemaan ilman paria! Saat omantasoista vastusta ranking-pisteiden mukaisesti. Kenelle? Kaikentasoiset pelaajat aloittelijoista harrastelijoihin. Aikuisten kisoihin voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat. Naisille ja miehille järjestetään omat sarjat.

Martina kirjoitti: Kaarina senior tulee kans (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo ja Beach volley
Somero
Sekajoukkue
57

SoPa-F Nimenhuuto.com

To 16.45-18 JK Lentopalloilua tekniikkapainotteisesti, myös E-tyttöjen säännöillä ja pallolla Pe 16.45-18 JK Lentopalloilua leikkien, pelaillen ja monipuolisesti liikkuen, F-tyttöjen säännöillä ja pallolla

Leena kirjoitti: Tervetuloa Touhulentis-tapahtuman kuvauksiin Koskelle TL! Varustus: Jokaisen kuvissa mahdollisesti vilahtavan henkilön on puettava housut/shortsit, joissa ei saa näkyä isoja mainoksia, logoja tai tuotemerkkejä. Housujen värillä ei ole väliä. Paikan päällä saatte T-paidan, jota tulee käyttää kuvau... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
27

SoPa-C1 Nimenhuuto.com

Someron ehdottomasti paras C-ikäisten tyttöjoukkue... :)

Minna kirjoitti: Maanantain 5.6.17 ja eteenpäin ilmoittautumiset ja harjoitusajat N2B Nimenhuudon kautta!!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
14

Sopa -05 Nimenhuuto.com

Serafiina kirjoitti: Moikka! Seralla heitti tänään pyörä selästä. Polvi sattui siinä määrin että lääkäri kielsi pelaamisen toistaiseksi. (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
14

SoPa-0304 Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hei kaikille ! Torstain treenit siirtyvät ensi torstaista eteenpäin joensuunkoululle, koska siellä on hieman isompi tila treenata suuremmalla porukalla. Treeni aika on 16.45 - 18.00... Tänään vahvistui myös että meillä on seuraava kotiturnaus 26.11.2016, joten muistakaa varata kalenteriin tilaa... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
16

SoPa ABN2 Nimenhuuto.com

Sofia kirjoitti: en ehdi lenkille (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
22

SoPa N3 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Somero
Naiset
16

SoPa-ET Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
20

SoPa A Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
16

PowerCup 2017 - Sopa D2 Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Moikka! Emmi joutuu siis huilaamaan ja olemaan pois treeneistä ainakin toukokuun polven rasituskivun vuoksi. Ei toivooka päästä kyykkyyn saatika hyppiä. Toivon mukaan Powerissa olis jo menossa mukana. Aurinkoista Vappua kaikille! T. Jenni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Somero
Tytöt
11