Futsal Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Somero

Futsal - Somero

SoVotytötFutsal Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Futsal
Somero
Naiset
22

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
23

SovoFutsaltytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: LASKU: B-tyttöjoukkueen futsalmaksut 2016-2017. Seuramaksu 65€, Taksimaksu 65€. Pelipassi 40€ (myös kesänpeleissä voimassa) (vakuutus 140€,02-synt 40€, jos ei ole omaa kilpaurheilua kattavaa tapaturmavakuutusta) Yhteensä: 170€ (vakuutuksella 310€/ 02synt.210€) Tilinumero: FI89 4327 0010 1290 11. ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Futsal
Somero
Tytöt
1

P20 SoVo YJ Nimenhuuto.com

KJS:n ja SoVo:n yhteisjoukkue, Turun piirin P20 futsal-sarjaan.

Tommy kirjoitti: Iltaa, Sain tällaisen ilmoituksen…. Chirag Honkanen Konkurssimyynti!! Urheiluvaatteiden konkurssimyynti lauantaina 3.2.18 klo 10 -14 osoitteessa Takalankuja 5 Somero. Paljon laadukasta Macron merkkistä urheilu vaatetta, jalka ja koripalloja, urheilukasseja, lippiksiä , säärisuojia, maalivahdinhan... (24 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Futsal
Somero
Ei asetettu
15

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Kiitokset kuluneesta talvesta kaikille! Taitokoulu jää nyt kesätauolle sarjapelien alkaessa. Tulevan talven osalta ei vielä ole tiedossa, onko toiminta jatkumassa vai ei, mutta asiasta tiedotetaan teille heti, jos/kun asiasta tiedetään enemmän. Onnea ja menestystä tulevan kesän koitoksiin! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
51