Futsal Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Somero

Futsal - Somero

SoVotytötFutsal Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Futsal
Somero
Naiset
23

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
25

SovoFutsaltytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: LASKU: B-tyttöjoukkueen futsalmaksut 2016-2017. Seuramaksu 65€, Taksimaksu 65€. Pelipassi 40€ (myös kesänpeleissä voimassa) (vakuutus 140€,02-synt 40€, jos ei ole omaa kilpaurheilua kattavaa tapaturmavakuutusta) Yhteensä: 170€ (vakuutuksella 310€/ 02synt.210€) Tilinumero: FI89 4327 0010 1290 11. ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Futsal
Somero
Tytöt
1

P20 SoVo YJ Nimenhuuto.com

KJS:n ja SoVo:n yhteisjoukkue, Turun piirin P20 futsal-sarjaan.

Janne kirjoitti: Nyt on harjoitusvuoroja päivitetty Nimenhuutoon ja pelejä myös. Ilmoittautukaa mahdollisimman aikaisin tapahtumiin, niin osataan hätyytellä korvaavia pelaajia tapahtumiin tai antaa harj. vuorot eteenpäin, jos ei itse saada käytettyä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Futsal
Somero
Ei asetettu
15

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Kiitokset kuluneesta talvesta kaikille! Taitokoulu jää nyt kesätauolle sarjapelien alkaessa. Tulevan talven osalta ei vielä ole tiedossa, onko toiminta jatkumassa vai ei, mutta asiasta tiedotetaan teille heti, jos/kun asiasta tiedetään enemmän. Onnea ja menestystä tulevan kesän koitoksiin! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
54

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.