Futsal Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, salibandy, futsal, jääkiekko, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Somero

Futsal - Somero

SoVo Futsal juniorit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomenta. Pidetään tänään lepopäivä harjoitusten suhteen. Ensi torstain harkat taas normaalisti.. terv. Janne (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Futsal
Somero
Pojat
21

SoVotytötFutsal Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Futsal
Somero
Naiset
22

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
22

SovoFutsaltytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: LASKU: B-tyttöjoukkueen futsalmaksut 2016-2017. Seuramaksu 65€, Taksimaksu 65€. Pelipassi 40€ (myös kesänpeleissä voimassa) (vakuutus 140€,02-synt 40€, jos ei ole omaa kilpaurheilua kattavaa tapaturmavakuutusta) Yhteensä: 170€ (vakuutuksella 310€/ 02synt.210€) Tilinumero: FI89 4327 0010 1290 11. ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal
Somero
Tytöt
1

Futsal P20 SoVo YJ Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: Vielä ainakin 3 pelaajaa olis hyvä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Futsal
Somero
Pojat
16