Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo, salibandy, jääkiekko, futsal, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Somero

Koripallo - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Ilmoittautuminen taas vähän vähäistä. Mä voisin aamulla jättää pallokorin auki, jos jotkut haluaa mennä heittelmään/pelailemaan, mutta mitään ohjattua ei nyt siis järjestetä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Naiset
15

Arska-Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Poistin sunnuntain aamutreenit nyt kokonaan Nimenhuudosta. Kausi on JBT- turnausta vaille valmis, niin ei enää treenata niin paljon, JBT:n jälkeen huilataan loppukuukausi koriksesta ja sitten kesäkuun alusta otetaan 1krt/vko salitreenejä läpi kesän. HUOM! Jotain muutakin täytyy kesällä tehdä kuin... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero
Pojat
20

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi! Tallinnan reissusta on nyt tullut lasku. Seura on maksanut pojat ja nyt jokaisen pitäisi maksaa oma reissu seuralle. Toinen yhteisjoukkue on majoittunut kalliimpaan kylpylähotelliin toisen hotellin ollessa jo täynnä. Kaapo, Roope, Jeppe ja Niko 255€/nenä. Makke, Eetu, Ilari ja Erton 377€/ ne... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
11

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tänään C-poikien turnaus Monarilla. Viimeinen peli alkaa klo 18:30 ja on ohi about 20:00. (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
23

Arska-basket mikropojat Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Äiti tulee mukaan. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18

Arska-Basket Minipojat Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Lähtee harkoista n17.45 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18