Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, salibandy, futsal, jääkiekko, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Somero

Koripallo - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Ilmoittautuminen taas vähän vähäistä. Mä voisin aamulla jättää pallokorin auki, jos jotkut haluaa mennä heittelmään/pelailemaan, mutta mitään ohjattua ei nyt siis järjestetä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Naiset
16

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Lähdetään 16.30 Niemisen pihalta (mikäli Niko on tulossa?) Mennään mun autolla. Pilkkoset tilaukset tänään mukaan. T. Jani (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Pojat
9

Arska-Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: 4kpl pojille jaettiin eilen treeneissä Pilkkoset tuotekuvastot. Mukana on tilauskaavake, johon voitte omat tilaukset laittaa. Mä kirjaan ne sitten kootusti Pilkkoset sivuille. Palauttakaa kuvasto seuraviin treeneihin, niin saadaan kiertoon kaikille pojille. Voitte toki edelleenkin laittaa mulle n... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero
Pojat
16

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Hox hox! Ja sit se sauna ehtoo tähän päälle! (27 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
22

Arska-basket mikropojat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Jussi Varjus tulee pitämään sunnuntain harjoitukset😉 (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18

Arska-Basket Minipojat Nimenhuuto.com

Koobe kirjoitti: Koobe tulee Dirkin kanssa turnauksiin+ pelipassin haku Jussin kautta. Toki voi pelata molemmissa jos jaksaa/aikataulut osuvat (voitte sopia keskenään), ei jää yöksi... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18