Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo, salibandy, jääkiekko, futsal, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Ilmoittautuminen taas vähän vähäistä. Mä voisin aamulla jättää pallokorin auki, jos jotkut haluaa mennä heittelmään/pelailemaan, mutta mitään ohjattua ei nyt siis järjestetä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Naiset
15

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Terve! Ohessa vielä seuran 10- juhlien/ kauden päätöksen maksuohjeita. Ohjeet: Osallistuminen yhdistettyyn kauden päätöstilaisuuteen sekä seuran 10v. juhlaan vahvistetaan maksamalla 15€ per jäsen/lapsi ja 25€ aikuinen/ei-jäsen seuran tilille 19.5. mennessä seuraavilla maksutiedoilla varustettuna:... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
11

Arska-Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: 3 jäsentä/alle 12v. + 1 vierasta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Somero
Pojat
20

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Mä otan meidän Nikolain mukaan treenaa many, jos vaikka saatais pelit aikaiseksi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
20

Arska-basket mikropojat Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Äiti tulee mukaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18

Arska-Basket Minipojat Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: Lähtee harkoista n17.45 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18