Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Somero

Koripallo - Somero

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: No voi helvetti! Nyt meni Kaapon nimi Kaavuksi... enkä osaa tuota korjata! (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
16

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi kaikille! Olen nyt lisännyt melkoisesti kesätreeniaikoja nimenhuutoon. Maanantaisin ja keskiviikkoisin on Loimaalla c- ja b-poikien yhteistreenit klo. 18.30-20. Nämä eivät ole mitenkään pakolliset Someron pojille. Mutta jos haluaa mennä, niin se on o.k. Tärkeät treenit ovat tiistaisin Someron... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
14

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Koobe kirjoitti: Hei, tässä muutamaa valokuvat lauantaista. Kuvat oti Noore Serlippens, ja saa käytää :) https://goo.gl/photos/mubKrrrgg5rgAbeL6 t.Keanne (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.