Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Somero

Koripallo - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Aika selvä "äänestystulos" tuohon jatkamiseen. Lopetamme siis Naisten kuntokoriksen, ainakin tältä vuodelta. Palaute on tosin ollut pelkästään positiivista ja "käytavillä" näkynyt muitakin kiinostuneita, joten kokeillaan ensi kaudella vähän otollisemalla treenivuorolla. Kiva kun kävitte kokeilema... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Somero
Naiset
11

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Tallinnassa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
20

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tulostauluna peleissämme toiminut "freeware"- sovellus on ladattavissa sekä Windowsille, että Applelle osoitteessa: http://zenbasketball.com/news/stories/2009_02_17_scoreboard.html (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
17

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Seura järjestää tänä vuonna pikkujoulut 16.12. junnuille yhdistettynä Fani-matkaan katsomaan Salon Vilppaan SM- sarjapeliä Salossa. Matkan hinta per junnu on 10€ ja sisältää matkat, liput peliin sekä ruokailun. Maksu kerätään bussissa. Päivän aikataulu: 14:00 lähtö Someron torilta 15:00 ruokailu ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
13

Arskan koriskoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.