Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Somero

Koripallo - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Ensi lauantaina 23.10. EI siis lainkaan treeneja. Arska-basket järjestää tuolloin "Terve Urheilija" koulutuksen, johon itsekin tietenkin osallitun. Luento alkaa klo 11 Monarilla ja sen perään 2h demo-ryhmän valmennus Koulutukseen on kaikki tervetulleita mukaan kuulemaan ja oppimanan. Tulkaa tekin... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Somero
Naiset
10

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Jaro kirjoitti: Mistä sauna on varattuna? (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
18

Arska-basket Minit Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Nyt on tiedossa 3 ekaa alueturnausta, joista 2kpl sattuu olemaan kotiturnauksia. Alkakakaahan varaamaan päiviä poikien kalentereista. Muista alueturnauksista ei ole vielä ilmoitettu tarkkoja päiviä, mutta sen verran on tiedossa, että emme joudu matkustamaan syyskaudella kauhean kauas. Muut turnau... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Pojat
17

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi kaikille! Lähden pääsääntöisesti aina torstaisin Loimaalle. Mun kyytiin mahtuu aina neljä poikaa. jos lähtijöitä useampi kuin neljä, jonkun muun pitää lähteä myös tai jos saan lainata jonkun teidän vanhempien isompaa autoa. Bensarahat maksetaan aina autokohtaisesti. Pidän kirjaa treeneissäkäv... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.