Koripallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, salibandy, jääkiekko, futsal, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Somero

Koripallo - Somero

Arska-Basket Kuntokoris Nimenhuuto.com

Arska-basketin kuntokoris on naisille tarkoitettu koripallon harrasteporukka. Tarkoitus ei ole ainoastaan pelailla, vaan harjoitukset ovat ihan oikeat koripallotreenit, joissa opetellaan koriksen perustaitoja. Kuntoa tulee näin ollen lähes huomaamatta. Mitään etukäteistaitoja ei vaadita, vaan treeneissä opetetaan tarvittavat taidot. Varusteiksi riittää mitkä tahansa sisäpalloilujalkineet (lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, nyrkkeily, tms.)

Jussi kirjoitti: Ilmoittautuminen taas vähän vähäistä. Mä voisin aamulla jättää pallokorin auki, jos jotkut haluaa mennä heittelmään/pelailemaan, mutta mitään ohjattua ei nyt siis järjestetä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Somero
Naiset
16

ArskaBasket04 Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: Onko tää peli Tampereella? (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
11

Arska-Basket C-pojat Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Treenit peruttu tältä torstailta! Mäenpään Jani on Susijengin matsissa. Pojatkin voisivat treenien sijasta katsoa matsin TV:stä. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Somero
Pojat
16

Arska-Basket Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Hieman epävarma, mutta yritän ehtiä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Koripallo
Somero Monitoimihalli
Miehet
23

Arska-basket mikropojat Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Heips! Lupasin Markolle organisoida kioskia kotiturnaukseen. Meillä on siis pitkä turnaus ja pelit klo 10, 12, 14 ja 16. Kioski pitäisi olla avoinna 9.30-17.30. Jaetaan se 4 vuoroon eli 9.30-11.30, 11.30-13.30, 13.30-15.30 ja 15.30-17.30. Voisin olla itse ekassa vuorossa pystyttämässä kioskia ja ... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18

Arska-Basket Minipojat Nimenhuuto.com

Koobe kirjoitti: Koobe tulee Dirkin kanssa turnauksiin+ pelipassin haku Jussin kautta. Toki voi pelata molemmissa jos jaksaa/aikataulut osuvat (voitte sopia keskenään), ei jää yöksi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Somero
Pojat
18