Salibandy Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Somero

Salibandy - Somero

SB Somero 04 Nimenhuuto.com

Joukkueen Facebook sivut: https://m.facebook.com/sbsomeroD/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Simola kirjoitti: Hei, Piikkiön liikuntahallissa olleen tuplabuukkauksen vuoksi D1-poikien haastajasarjan maaliskuun turnauspäivä on muuttunut. Uusi päivä on 10.3. Myös otteluaikoihin tuli pieniä muutoksia, ja päivitetty otteluohjelma löytyy Tulospalvelusta: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d1-pojat-lr-pd1-hs-... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Somero
Sekajoukkue
24

kyljys Nimenhuuto.com

Sekalainen aattellinen

Olli kirjoitti: Tytön tanssikerhon joulunäytös just tarkalleen samaan aikaan. Oliskin ollut kivaan aikaan pelit. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Somero
Miehet
17

SB Somero Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olen töissä mutta koitan päästä osallistumaan (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Somero
Naiset
20

SB Somero 06-07 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Kotiturnaukseen tarvitaan kotijoukoista apuja turnauksen järjestämiseen. Pitkä turnaus, jossa yhteensä 8 peliä; ensimmäinen alkaa klo 9 ja viimeinen alkaa klo 16. Joka pelissä tarvitaan vähintään 2 toimitsijaa. Ilmoitattehan minulle suoraan miten pääsisitte paikalle, niin suunnittelen aikataulut.... (27 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Somero
Sekajoukkue
21

SB Somero b-juniorit 2017-2018 Nimenhuuto.com

Väinö kirjoitti: Lenkki 40 min (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Somero
Ei asetettu
23

SB Somero 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Salibandy
Somero
Miehet
18