Salibandy Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Somero

Salibandy - Somero

SB Somero 04 Nimenhuuto.com

Joukkueen Facebook sivut: https://m.facebook.com/sbsomeroD/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Simola kirjoitti: Hei, Piikkiön liikuntahallissa olleen tuplabuukkauksen vuoksi D1-poikien haastajasarjan maaliskuun turnauspäivä on muuttunut. Uusi päivä on 10.3. Myös otteluaikoihin tuli pieniä muutoksia, ja päivitetty otteluohjelma löytyy Tulospalvelusta: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d1-pojat-lr-pd1-hs-... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Somero
Sekajoukkue
20

kyljys Nimenhuuto.com

Sekalainen aattellinen

Olli kirjoitti: Tytön tanssikerhon joulunäytös just tarkalleen samaan aikaan. Oliskin ollut kivaan aikaan pelit. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Somero
Miehet
17

SB Somero Nimenhuuto.com

Hanne kirjoitti: Viikkobiitsit (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Somero
Naiset
21

SB Somero 06-07 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Hei! Vietetään ensi sunnuntaina äitienpäivää, ei harjoituksia. Kaudenpäätös monarilla la 26.5 klo 12 alkaen. Pelikamat päälle. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Somero
Sekajoukkue
21

SB Somero 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Salibandy
Somero
Miehet
18

SB Somero edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Salibandy
Somero
Miehet
24