Salibandy Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, koripallo, jääkiekko, futsal, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Somero

Salibandy - Somero

SB Somero 04 Nimenhuuto.com

Joukkueen Facebook sivut: https://m.facebook.com/sbsomeroD/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Joukkue etsii pelaajia: SB Someron C2 joukkue etsii toista 03-05 syntynyttä maalivahtia ryhmäänsä. Pe...

Simola kirjoitti: Hei, Piikkiön liikuntahallissa olleen tuplabuukkauksen vuoksi D1-poikien haastajasarjan maaliskuun turnauspäivä on muuttunut. Uusi päivä on 10.3. Myös otteluaikoihin tuli pieniä muutoksia, ja päivitetty otteluohjelma löytyy Tulospalvelusta: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/d1-pojat-lr-pd1-hs-... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Somero
Sekajoukkue
20

kyljys Nimenhuuto.com

Sekalainen aattellinen

Olli kirjoitti: Tytön tanssikerhon joulunäytös just tarkalleen samaan aikaan. Oliskin ollut kivaan aikaan pelit. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Somero
Miehet
17

SB Somero Nimenhuuto.com

Sarita kirjoitti: Pääsenkin tulemaan! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Somero
Naiset
21

SB Somero 06-07 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Hei! Vietetään ensi sunnuntaina äitienpäivää, ei harjoituksia. Kaudenpäätös monarilla la 26.5 klo 12 alkaen. Pelikamat päälle. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Somero
Sekajoukkue
24

SB Somero 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Salibandy
Somero
Miehet
18

SB Somero edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Salibandy
Somero
Miehet
25