Jalkapallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Somero

Jalkapallo - Somero

SoVo P06 Nimenhuuto.com

SoVo P06 joukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen piirin P11 8v8 Ykköstä.

Tuomas kirjoitti: Tuomas tarvii uuden pelipaidan,jatkaa joukkueessa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
20

SoVo04 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: Laitoin uuden tapatuman, joka on nyt aluksi kysely, että kuinka moni olis kiinnostunut pienestä futsal-päivästä Eerikkilässä 22.2 ja hinta olis n. 50 €/hlö, sis 3h futsalia, 1h luento, ruokailu ja uinti... (20 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
26

SoVo P-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Päivää vaan kaikille! Tiedoksi että joukkue on ilmoitettu sarjaan tulevaksi kaudeksi p11 8vs8. Haluaisin nyt teidän vanhempien sähköposti osoitetta niin saisin lähettettyä hieman postia (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Sekajoukkue
33

SoVo06tytot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Somerolla järjestetään perjantaina 2.3.2018 klo 19:00 kavalkaadi, jossa palkitaan parhaita urheilijoita yms. Siellä on myös ohjelmaa, jossa esitellään seurojen toimintaa. Someron Voiman ohjelmassa tarkotius olisi olla futsa/jalkapallo osuus ja tähän tarvitaan muutamia pelaajia mukaan. Sekä tyttöj... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
36

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
23

SoVo0809 Nimenhuuto.com

Someron nuoret lupaukset, treenataan hyvällä fiiliksellä ja katsotaan mihin se riittää.

Paavo kirjoitti: Välitän viestiä Someron Voiman valmennuspäällikkö Tommy Lundbergilta: "Someron Voima järjestää jokavuotiset joulujuhlansa tänä vuonna 16.12. klo 18:00, paikkana Valola. Toivomme runsasta osallistujamäärää. Luvassa pientä tarjoilua ja muuta ohjelmaa, josta yksi ohjelmanro on palkintojen jako. Toiv... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
32

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Kiitokset kuluneesta talvesta kaikille! Taitokoulu jää nyt kesätauolle sarjapelien alkaessa. Tulevan talven osalta ei vielä ole tiedossa, onko toiminta jatkumassa vai ei, mutta asiasta tiedotetaan teille heti, jos/kun asiasta tiedetään enemmän. Onnea ja menestystä tulevan kesän koitoksiin! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
51

Sovo-P02pojat Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Johan tulee tänään. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
15

SoVo 08-09tytöt Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
12