Jalkapallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Somero

Jalkapallo - Somero

SoVo P06 Nimenhuuto.com

SoVo P06 joukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen piirin P11 8v8 Ykköstä.

Frans kirjoitti: Mahtuisiko Frans jonkun kyytiin menomatkalle Espooseen lauantaina? Mika tulee sinne suoraan työreissulta eli takaisin olis kyyti. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
22

SoVo P-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Juu kuulostaa hyvältä. Onko ajan kohdasta jotain tietoa? (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Somero
Sekajoukkue
33

SoVo04 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: HUOM! Olen nyt poistanut kaikki maanantain jalkapalloharkat, kun ilmoittautuneita oli vain 2 kpl nämä edelliset kerrat. Eli jalkapallo lopetettu tältä kaudelta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
36

SoVo06tytot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Huomio kaikki tyttöjen huoltajat. Aikaisemmin oli puhetta Eerikkilän talviharkoista. Kuten arvata sopii harjoitus ajat ovat halleissa kortilla. Tarjolla olisi aika keskiviikolle klo 20. Tässä nyt tiedustelen teiltä onko ajankohta liian myöhäinen? Tietysti se on myöhäinen, mutta olisiko siihen tul... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
36

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
25

SoVo0809 Nimenhuuto.com

Someron nuoret lupaukset, treenataan hyvällä fiiliksellä ja katsotaan mihin se riittää.

Veera kirjoitti: PELIPAIDAT. SoVon valkoiset pelipaidat kerätään kaikilta pojilta talteen näin kauden päätteeksi. Lauantaina Forssaan lähtevät voivat jättää paidan minulle pelin jälkeen ja muut voivat tuoda paitansa torstaina 12.10 harjoituksiin. Jos ette ole tulossa näihin tapahtumiin, voi paidan tuoda myös Myll... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
32

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Kiitokset kuluneesta talvesta kaikille! Taitokoulu jää nyt kesätauolle sarjapelien alkaessa. Tulevan talven osalta ei vielä ole tiedossa, onko toiminta jatkumassa vai ei, mutta asiasta tiedotetaan teille heti, jos/kun asiasta tiedetään enemmän. Onnea ja menestystä tulevan kesän koitoksiin! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
54

Sovo-P02pojat Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Johan tulee tänään. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.