Jalkapallo Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, koripallo, futsal ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Somero

Jalkapallo - Somero

SoVo P06 Nimenhuuto.com

SoVo P06 joukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen piirin P11 8v8 Ykköstä.

Tuomas kirjoitti: Hei! Olisiko ketään kiinnostunut tulemaan Tuomaksen kaveriksi Eerikkälään Pelileirille 16.-17.7.? Leiri on tarkoitettu 7-9 v. tytöille ja pojille. Hinta 170 € täysylläpidolla ja espanjalaisvalmennuksella. Lisätietoja: www.eerikkälä.fi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
23

SoVo04 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Morjensta. Ke 29.3. olevat jalkapalloharjoitukset on peruttu. Syynä valmentajien esteellisyys sekä 04 jääkiekkopoikien välierä ottelu. Jos on intoa niin tekonurmelle voi kuitenkin mennä omatoimisesti kyseisenä ajankohtana harjoittelemaan. Loppuun vielä pieni mainos kiekon puolelta, mikäli Sopan 0... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
34

Sovo01tytöt Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Harkat alkaa jo 15.30 ja päättyy 17.00. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Tytöt
32

SoVo06tytot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: MUISTUTUS KAIKILLE!!! Jos tuuliasuja on jäänyt pieneksi, Sporttikoneessa on sovitettavissa uusia. Tarjolla on myös Umbron treeniasu, sama kuin viime kaudella (silloin ehti jo toimittajalta loppua) ennen kuin saatiin tilaus sisään. Siksi olemmekin nyt nopeita! Asuja tarvitsevat voivat mennä sovitt... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
32

SoVo P-07 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Harkat tältä kaudelta ohi. Nähdään päättäjäisissä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Somero
Sekajoukkue
31

SoVottaret Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 päivää sitten)

Jalkapallo
Somero
Naiset
3

SoVo0809 Nimenhuuto.com

Someron nuoret lupaukset, treenataan hyvällä fiiliksellä ja katsotaan mihin se riittää.

Paavo kirjoitti: Hei, tervetuloa SoVo 08-09 -joukkueen vanhempainiltaan pe 31.3. klo 18 uimahalli Loiskeen kokoushuoneeseen. Siirrytään palaveriin sisätiloihin suoraan harjoitusten jälkeen. Aiheina ovat tulevan kauden harjoitus- ja otteluaikataulut, turnaukset, osallistumismaksut ja varustehankinnat. Mikäli olett... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
33

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Hei! Saimme vielä keväälle järjestettyä yhden valmentajavierailun, eli Pertti Kemppinen tulee vetämään meille malliharjoituksen. Tästä syystä harjoitus jaetaan kahteen osaan, eli 2006-08 klo 17.30-19 ja 2003-05 klo 18.45-20.15. Mikäli vuoron perään on tyhjää, lopetetaan isojen treenit vasta 20.30... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
55

Sovo-P02pojat Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Johan tulee tänään. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.