Saunominen Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on saunominen. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan saunominenjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - saunominen - Helsinki

Saunominen - Helsinki

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Ilkka kirjoitti: Markus tulee klo 19 VESKAAN. Joku muu saa mennä KLO 18.30 - 19. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
53

Kullervo Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Mistäs saataisiin veskari tänne? (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Futis, Futsal ja Saunominen
Helsinki
Miehet
96

vnsauna Nimenhuuto.com

Valtioneuvoston saunaseura

Joukkue etsii pelaajia: VN-saunaseura

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Saunominen
Helsinki
Sekajoukkue
2