Saunominen Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on saunominen. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan saunominenjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - saunominen - Helsinki

Saunominen - Helsinki

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA-CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 23.11.2018) emme ota lainkaan uusia pelaajia. Meillä on aika suuri määrä pelaajia reservissä, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole, ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Ilkka kirjoitti: Tarpeen vaatiessa kyselkää kenttäpelaajia ja veskoja. Mä laitan kans hakuun. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
54

Kullervo Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Hyvät 55v futarit! Lisenssit kondikseen ensi tiistaihin 30.4. mennessä! Alla piirin viesti lisensseistä: Pelipassit Kun vahvistatte pöytäkirjaa, herjaa ohjelma pelaajista, joilla ei ole pelipassi voimassa. Heillä ei siis ole pelioikeutta ottelussa. Jos olette varmoja, että he ole ostaneet pelipas... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Futis, Futsal ja Saunominen
Helsinki
Miehet
100

vnsauna Nimenhuuto.com

Valtioneuvoston saunaseura

Joukkue etsii pelaajia: VN-saunaseura

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Saunominen
Helsinki
Sekajoukkue
2